GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η χούντα επέφερε μεγάλα δεινά στον Ελληνισμό»

Η ιστορία διδάσκει ότι η απουσία ενότητας και οι εθνικοί διχασμοί πλήττουν ανεπανόρθωτα το εθνικό συμφέρον και μόνο δεινά επιφέρουν....


Η ιστορία διδάσκει ότι η απουσία ενότητας και οι εθνικοί διχασμοί πλήττουν ανεπανόρθωτα το εθνικό συμφέρον και μόνο δεινά επιφέρουν.
Αυτό τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης σε δήλωση του για την συμπλήρωση 47 χρόνων από την κατάλυση της δημοκρατίας στην Ελλάδα και την πραξικοπηματική ανάληψη της εξουσίας από τη χούντα των συνταγματαρχών.
Η χούντα, αναφέρει, επέφερε μεγάλα δεινά στον ευρύτερο Ελληνισμό, αλλά και ειδικότερα στην Κύπρο.
Η 21η Απριλίου 1967 έμελλε να έχει δραματικές συνέπειες με αποκορύφωμα, επισημαίνει, το προδοτικό πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή.
«Αποτελεί χρέος όλων μας, στη μνήμη των θυμάτων του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, να συνεχίσουμε τον αγώνα για προάσπιση της δημοκρατίας και για την απελευθέρωση και την επανένωση της πατρίδας μας», καταλήγει η δήλωση του Κυπρίου κυβερνητικού εκπροσώπου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση