GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο Αχμέτ Κουρτ μετά τις φωτογραφίες με τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων. "Στην εκδήλωση ήταν και βουλευτές της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ" λέει ο ΣΥΡΙΖΑ...

Τέλος από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αχμέτ Κουρτ, μετά το μείζον θέμα που δημιουργήθηκε. Με τον κ. Κουρτ επικοινώνησε η τοπική οργάνωση Ξ...

Τέλος από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αχμέτ Κουρτ, μετά το μείζον θέμα που δημιουργήθηκε.
Με τον κ. Κουρτ επικοινώνησε η τοπική οργάνωση Ξάνθης και ερωτήθηκε ο υποψήφιος εάν όντως ισχύουν όσα βλέπουν τη δημοσιότητα. Πράγματι, το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο οποίος εξήγησε ότι αυτό έγινε πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του. Τότε εξηγήθηκε στον κ. Κουρτ πως αυτή του η κίνηση  δεν είναι συμβατή με τις αρχές του κόμματος.
Δεν είναι επίμαχο θέμα μόνο οι φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται ο κ. Κουρτ, με τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων, αλλά και το γεγονός πως έδωσε στήριξη σε έναν τέτοιο  χώρο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνονται τα εξής:
"Επαναλαμβάνουμε ότι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη και δεν υπακούει σε πρόσκαιρες μικροπολιτικές ή άλλου είδους σκοπιμότητες. Είναι μια στάση ευθύνης, που απορρέει από την αξιακή αρχή του σεβασμού όλων των πολιτών της περιοχής, και της θέσης ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να είναι ίσοι και να απολαμβάνουν των ίδιων δικαιωμάτων και εναντιώνεται σε ακραίες εθνικιστικές επιδιώξεις, που υπονομεύουν την αρμονική συνύπαρξη της μειονότητας με την πλειονότητα, και σε σχεδιασμούς κύκλων του τουρκικού προξενείου όπως εκδηλώνονται με την προσπάθεια διαμόρφωσης μειονοτικού συνδυασμού στις ευρωεκλογές.
Υπό αυτό το πρίσμα, η οργάνωση Ξάνθης είχε βγάλει ανακοίνωση με αφορμή την επίσκεψη Ντεβλέτ Μπαχτσελί και έκανε λόγο για προσπάθεια πυροδότησης κλίματος δημιουργώντας έτσι προβλήματα στην ειρηνική συμβίωση των κατοίκων της Θράκης.
Υπό αυτή την έννοια και μετά τη γνωστοποίηση των δηλώσεων του Αχμέτ Κουρτ ζητήθηκε η παραίτηση το,υ κάτι που ο ίδιος έπραξε και παραιτήθηκε από το περιφερειακό ψηφοδέλτιο.
Δεν μπορεί να αποκρύπτεται από τα ΜΜΕ ότι σε αυτή την παρουσία του Μπαχτσελί παρέστησαν βουλευτές, πολιτευτές και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όπως οι Φαίκογλου Αχμέτ και Μάντατζη Τσετίν του ΠΑΣΟΚ, οι πολιτευτές, της ΝΔ, Αδνάν Πετσενίκ και Μεχμέτ Εμίνογλου και του ΠΑΣΟΚ, Μπαράν Μπουρχάν".

5 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος24 Απρ 2014, 3:04:00 π.μ.

    ΚΑΚΟΣ ...Πιστεύει κανείς ακόμα ότι ο κύριος ΤΣΙΠΡΑΣ έχει κότσια να υπερσιτιστεί τον απλό ΛΑΟ; ….τσιου τσιου, νιαου νιαου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος24 Απρ 2014, 3:50:00 π.μ.

    Αντιγράφω από το ΣΑΙΤ του {ΣΑΜΑΡΆ-ΚΡΑΝΙΔΩΤΗ} αντινιούς ...

    Στην Ελλάδα εκτιμάται ότι πάνω από 1,5 εκατ. όπλα κυκλοφορούν παράνομα, δεν έχουν δηλαδή άδεια, τα 600.000 από αυτά είναι στην Κρήτη.
    ----------------------------------
    Οι βλάκες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Το ζήτημα είναι τι κάνει η αστυνομία και οι αρχές στα συνήθη ύποπτα αυτά μέρη (Αγρίνιο, Κρήτη, κλπ);
    ---------------------------------
    Όποιος κατέχει παράνομα όπλα και ρίχνει σε Γάμους και σε πανηγύρια, θέλει πιάσιμο από τα ΕΚΑΜ και ξεβράκωμα μπροστά στους καλεσμένους. Αν μείνουν 5-6 τσίτσιδοι μπροστά στους συγγενείς τους, τελείωσε και αυτή η αηδία στην Κρήτη
    --------------------------------

    Ακούστε απόγονοι ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΏΝ, ΦΑΣΙΣΤΏΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏΝ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ, ΣΑΜΑΡΙΚΩΝ
    Μακριά από την ΚΡΉΤΗ ...Να πάτε να βρείτε τους φίλους σας τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ τους Μανιάτες Μιαχαλολιακους και Μιχαλολιες, τους χωροφύλακες Μητροπολίτες σας, τους Ρώσους νταβατζήδες σας..

    Δεν λέω ΈΧΟΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΩΣΊΛΟΓΟΥΣ , δε τους ξεκαθάρισαν καλά ως φαίνεται οι παππούδες και οι πατεράδες μας, όμως υπάρχουν άνθρωποι να τους τακτοποιήσουν αν χρειαστεί υπάρχουν και διευθύνσεις και ονόματα τον ΦΙΔΙΏΝ ΑΥΤΏΝ..


    Κάνετε την ευχή σας να μην πειράξουν ΆΔΙΚΑ Κρητικό η άλλο συνάνθρωπο μας..

    Μερικοί από εμάς λέμε ανοιχτά τους σύμμαχους μας χωρίς παρεκκλίσεις Η.Π.Α και ΙΣΡΑΗΛ που είναι και ένα τσιγάρο δρόμο που λέει ο λόγος , ένας λοιπόν από αυτούς είμαι και εγώ ...ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ να δουν πραγματικό ντουρτουλούκι ας κοπιάσουν με τους εκατόνταρχους τους ΑΔΩΝΙ, ΒΟΡΙΔΗ, ΠΛΕΥΡΗ, ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ και λοιπούς ΣΥΓΓΕΝΗΣ ας κοπιάσουν….

    Για τον ΣΥΡΙΖΑ τι να πω !!! είναι για τα πανηγύρια ένα ψηφοδέλτιο δε μπορούν να φτιάξουν…Το δε Κ.Κ.Ε από καταγγελίες φουλ, αυτό είναι εύκολο ΚΑΙ βολεύει τους κρατούντες να κρατάνε της μάζες στη γραμμή λένε λένε , αλλά δε μας είπαν ποτέ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ αυτά που λένε ….Θα μπορούμε να ξαναψηφίσουμε η θα γίνουμε ΚΟΥΒΑ; … Ξέρεται ήμουν στην ΚΟΥΒΑ ΤΟ 1972 ως κυνηγημένος, εκεί να δείτε χούντα !!! ανά πασά στιγμή κινδύνευες να βρεθείς στα ζαχαροκάλαμα αν πήγαινες κόντρα στην καθοθήγα …. Άντε με τους χαζονάζιστες και κουμουνηστοφασιστες που υπογράφουν σύμφωνα μολότοφ, ακόμα και σήμερα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Δεξιά, η πιο αντεθνική, η πιο προδοτική διαχρονικά παράταξη, η παράταξη των δοσίλογων της Κατοχής, των Ταγματαλητών («Ταγματ-αλήτες», τους έλεγε ο λαός μας τους ταγματασφαλίτες των δυνάμεων Κατοχής!), η παράταξη, που με τη Χούντα της ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!
    Αυτά τα δεξιά καθάρματα, τα πιόνια του Μεγάλου Κεφαλαίου και των Τραπεζιτών Τοκογλύφων, που μας έφεραν την καταστροφή, μας κουνούν τώρα και το δάχτυλο και μας κάνουν μαθήματα «πατριωτισμού»;;;;
    Σε ποιόν;; Στην αριστερά του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ;;;;

    ΟΥΣΤ, ΓΕΛΟΙΟΙ... Παρηγορηθείτε στις ανοιχτές αγκάλες της Μέρκελ και του Σόϊμπλε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ποιόν;; Στην αριστερά του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ;;;;
    ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΣΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ

    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΓΛΥΨΙΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεξιέ Φασιστάκο, πόσους πατριώτες κατέδωσε ο λαδέμπορος παππούς σου στην Κατοχή;

    Ψήφισε τη Μέρκελ σου, στο πρόσωπο του ανεκδιήγητου κωλοτούμπα Σαχλαμαρά κι άσε μας ήσυχους.

    Η ΔΕΞΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση