GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοικτός εμφύλιος στον Πειραιά: Μιχαλολιάκος κατά Αρβανιτόπουλου...

Ο  δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, κάλεσε τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο να πει «ο ίδιος τι θέλει», με αφορμή την ...

Ο  δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, κάλεσε τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο να πει «ο ίδιος τι θέλει», με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση για την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη.
Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ  ανέφερε ότι ο κ. Αρβανιτόπουλος είχε πάει και στη δική του συγκέντρωση, ενώ στο παρελθόν είχε κάνει εγκωμιαστικά σχόλια για εκείνον. Όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν γίνεται να είναι «και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα».
Με αφορμή την παρουσία του κ. Αρβανιτόπουλου στη συγκέντρωση του κ. Μώραλη, στο μεταξύ, ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται τα εξής:
«Άραγε ποιον στηρίζει η ΝΔ; Τον κ. Μιχαλολιάκο που χαίρει της επίσημης στήριξης Σαμαρά ή τον κ. Μώραλη που τον στηρίζουν κεντρικά στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησης; Τελικά πόσες συνιστώσες έχει η ΝΔ;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση