GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και ο Βαρβιτσιώτης υπέρ του Μώραλη...

Νέες φουρτούνες για τη Νέα Δημοκρατία καθώς μετά τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, άλλος ένας κορυφαίος υπουργός της κυβέρν...


Νέες φουρτούνες για τη Νέα Δημοκρατία καθώς μετά τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, άλλος ένας κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης «αδειάζει» τον Βασίλη Μιχαλολιάκο και τοποθετείται υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Μόραλη για τη δημαρχία του Πειραιά.
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, υπουργός Ναυτιλίας, ο οποίος είναι δημότης Γλυφάδας, ερωτηθείς για τις υποψηφιότητες στον Πειραιά στην πρωινή εκπομπή του Μega, αφού δήλωσε πως ο ίδιος ψηφίζει στη Γλυφάδα αναφέρθηκε ειδικά στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη λέγοντας πως βρίσκει πολυσυλλεκτικό το ευρωψηφοδέλτιό του.

«Εγώ ψηφίζω στη Γλυφαδα και είμαι και Παναθηναϊκός. Νομίζω ότι στον Πειραιά υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες, υπάρχει ο κ. Δρίτσας, υπάρχει η κυρία Ρεπούση... Νομίζω ότι έχει κάνει ένα σοβαρό έργο ο νυν δήμαρχος και νομίζω ότι αυτό που πάει να εκφράσει η καινούρια υποψηφιότητα του κ. Μώραλη πολιτικά δεν έχει απόληξη. Πολιτικά δεν στηρίζεται από κάποιο χώρο, από κάποιο κόμμα. Αυτό όμως το οποίο σημειώνω είναι ότι είναι εξαιρετικά πολυσυλλεκτικό το ψηφοδέλτιό του...»
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει αντίδραση από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος, έχει στραφεί κατά του Κ. Αρβανιτόπουλου με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού Πειραιάς Νικητής από τον Γιάννη Μώραλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση