GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: Εφαρμογή της συμφωνίας της Γενεύης για την αποκλιμάκωση της ουκρανικής κρίσης

Τη σημασία της εφαρμογής των συμφωνηθέντων στις συνομιλίες της Γενεύης για την ουκρανική κρίση τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Ευ...



Τη σημασία της εφαρμογής των συμφωνηθέντων στις συνομιλίες της Γενεύης για την ουκρανική κρίση τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
"Αυτά που συμφωνήθηκαν στη Γενεύη αποτελούν ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την αποκλιμάκωση κατάστασης και τη διαμόρφωση των συνθηκων ώστε να ξεπεραστεί η κρίση στην Ουκρανία", ανέφερε η ανακοίνωση.
"Το πιο σημαντικό τώρα είναι η συνειδητή εφαρμογή των συμφωνηθέντων ώστε να αποκατασταθεί το κλίμα εμπισστοσύνης και ασφάλειας" πρόσθεσε.
newmoney.gr

1 σχόλιο

  1. ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΧΑΡΑΤΣΑ ΑΧΟΡΤΑΓΕ
    ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΑΚΤΩΛΟΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΙΤΕΣ.ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΓΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση