GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοίγουν ξανά το ΚΕΝ Άρτας που είχαν κλείσει οι ίδιοι...

Ποια αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων... Ποιος εκσυγχρονισμός... Ποιες ανάγκες της «εθνικής άμυνας»... Ποια ανάγκη περιορι...



Ποια αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων...
Ποιος εκσυγχρονισμός...
Ποιες ανάγκες της «εθνικής άμυνας»...
Ποια ανάγκη περιορισμού των λειτουργικών δαπανών και κλεισίματος των άχρηστων στρατοπέδων...
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ...
Αυτό που προέχει σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι να μαζέψουν ψήφους. Για να συνεχίσουν την επιβολή της βάρβαρης ταξικής τους πολιτικής και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ. Για να ρίξουν και άλλο μισθούς-συντάξεις, να ξεπουλήσουν όποιο κοινωνικό αγαθό φέρνει τρελά κέρδη σε διαπλεκόμενους επιχειρηματίες και τοκογλύφους, Έλληνες και ξένους.

Για αυτό λοιπόν ενεργοποιούν το πελατειακό κράτος, δίνουν τη δυνατότητα στους πολιτευτές και στους δημάρχους τους να δώσουν ένα μερίδιο της εκμετάλλευσης και της δυστυχίας μας στα τοπικά οικονομικά συμφέροντα.

Πάλι λοιπόν εμείς, οι φαντάροι, αλλά και το μόνιμο προσωπικό, όμηροι του Στρατού και της κυβέρνησης, θα πρέπει να χρηματοδοτήσουμε την τοπική οικονομία, για να κερδίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τις ψήφους του μπακάλη, του ιδιοκτήτη κατοικιών-καφετέριας-πιτσαρίας-σουβλατζίδικου-ξενοδοχείου κλπ.

Έτσι λοιπόν η σημερινή αρθρογραφία μας πληροφορεί ότι «θετικά αποτιμάται από τους οικονομικούς-πολιτικούς-θρησκευτικούς παράγοντες της Άρτας η υπογραφή σε επίπεδο υπουργείου της απόφασης για νέα ΕΣΣΟ στο στρατόπεδο του νομού. Την εγκύκλιο για τη ΓΕΣΟ 2014 υπέγραψε την Τρίτη το πρωί η υφυπουργός Φώφη Γενηματά και από χθες τέθηκε σε ισχύ, καθότι αναρτήθηκε και επισήμως στο «Διαύγεια» χθες το μεσημέρι».

Είναι ενδεικτικό του καιροσκοπισμού και του παλαιοκομματισμού τους ότι μετά την σχετική απόφαση που είχε εκδοθεί προ διετίας για το κλείσιμο του ΚΕΝ Άρτας, όχι μόνο οι υποδομές του παραμένουν κενές φαντάρων, αλλά ακόμη και μεγάλο μέρος του τεχνικού του εξοπλισμού, είχε αρχίσει να μεταφέρεται προς άλλες μονάδες! Μάλιστα με βάση την σχετική υπογεγραμμένη εγκύκλιο, στο στρατόπεδο της Άρτας θα εισαχθούν την πρώτη από της τέσσερις ημέρες παρουσίας των ΕΣΟ Μαΐου 2014, ήτοι στις 27 του Μαΐου οι νεοσύλλεκτοι από των Ιωαννίνων, της Πρέβεζας, της Θεσπρωτίας, των Τρικάλων, της Καστοριάς και φυσικά του νομού Άρτας.

Το πόσο συνδέεται η συγκεκριμένη απόφαση με την ψηφοθηρία αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι πάντως η νέα σειρά έρχεται δυο μέρες μετά τις ευρωεκλογές και τις δεύτερες κάλπες των αυτοδιοικητικών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός όσων θα παρουσιαστούν αντιστοιχεί σε περίπου 200 ίσως και κάτι παραπάνω νέους φαντάρους. Δεν θεωρείται ιδιαιτέρως μεγάλος, αλλά είναι βέβαιο ότι αυτός έχει προσαρμοστεί και στα δεδομένα από πλευράς προσωπικού, αφού πέραν των άλλων από τον περασμένο Αύγουστο και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, η απόφαση κατάργησης του ΚΕΝ Άρτας δρομολογούνταν και σε επίπεδο απομάκρυνσης προσωπικού με μεταθέσεις σε άλλες περιοχές. Όσοι γνωρίζουν καλύτερα τα δεδομένα στον τομέα αυτό αναμένουν εξελίξεις αναφορικά με αποφάσεις για την στελέχωση του Κέντρου. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες για αξιολόγηση των οικονομικών δεδομένων και αλλαγή στην αντίληψη της αντιμετώπισης απέναντι στην κατάργηση του ΚΕΝ Άρτας.

Επίσης άγνωστο παραμένει το αν και κατά πόσο η εξέλιξη αυτή θα έχει ως συνέχεια την κανονική και σε κάθε περίοδο αξιοποίηση του ΚΕΝ της Άρτας στο μέλλον.Η καχυποψία πάντως στην προκειμένη περίπτωση είναι μεγάλη αφού φοβούνται μήπως τους πάρουν τους ψήφους και μετά το ξανακλείσουν. Τα δημοσιεύματα επισημαίνουν ότι «είναι βέβαιο ότι η είδηση δεν μπορεί να μην κριθεί με βάση τη χρονική στιγμή, δηλαδή τις επικείμενες εκλογές, οπότε αυτό που μένει είναι η πειστικότητα για το μέλλον του στρατοπέδου, που μόνο στην πράξη θα επέλθει. Δηλαδή η αναμονή για την ποια συνέχεια θα δοθεί μετά την προγραμματισμένη ΕΣΟ του Μαΐου.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;
ΩΣ ΠΟΤΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ;
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ-ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: το ΚΕΥΓ στην Άρτα σωστά μετατράπηκε σε ΚΕΝ για να υποδεχτεί τους νεοσύλλεκτους φαντάρους της ευρύτερης περιοχής, αλλά έκλεισε και τμήμα του εξοπλισμού του μεταφέρθηκε στο ΚΕΝ Καλαμάτας, για να ενισχυθεί το στρατόπεδο της εκλογικής περιφέρειας του Αντώνη Σαμαρά. Αυτό είχε κλείσει αλλά το άνοιξε ξανά ο πρώην ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος, για να ικανοποιήσει την κομματική πελατεία της ΝΔ και του πρωθυπουργού!!!
Και μετά οι υπερπατριώτες μας μιλούν για «εθνικές ανάγκες»...

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση