GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεβάνς για Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Batu Khasikov

Στον πολυαναμενόμενο αγώνα ρεβάνς, θα αγωνιστεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης στη Μόσχα, στη μεγάλη ρωσική διοργάνωση «F...


Στον πολυαναμενόμενο αγώνα ρεβάνς, θα αγωνιστεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης στη Μόσχα, στη μεγάλη ρωσική διοργάνωση «Fight Nights» και θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Batu Khasikov, διεκδικώντας τον Παγκόσμιο Τίτλο της WKN στα 71kg.

Η «μάχη της Μόσχας», όπως την αποκαλούν οι Ρώσοι, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παγκοσμίως, μιας και αποτελεί μεγάλο γεγονός στον χώρο του kick boxing, καθώς πρόκειται για δύο πολύ σκληρούς μαχητές, οι οποίοι είχαν ξανασυναντηθεί παλαιότερα στην ίδια διοργάνωση και ο αγώνας τους δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω τραυματισμού του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ο Batu Khasikov είναι ένας εξαιρετικά δυνατός αντίπαλος και ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία. Πέρα από την αθλητική του ιδιότητα είναι και μέλος της ρωσικής κυβέρνησης, έχοντας ως σταθερό θεατή των αγώνων του τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Batu αποφάσισε να τελειώσει την καριέρα του παίζοντας τον τελευταίο του αγώνα με τον Μιχάλη Ζαμπίδη, παίρνοντας ειδική άδεια, καθώς ως πολιτικό πρόσωπο η νομοθεσία στη Ρωσία δεν επιτρέπει να τον αγγίζει κανείς!

Η διοργάνωση Fight Nights θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου, στο στάδιο Luzhinki και το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη στην Ελλάδα αποκλειστικά από την τηλεόραση του AΝΤ1, το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 21:15.

Πριν τον μεγάλο αγώνα του Έλληνα Πρωταθλητή θα πραγματοποιηθούν άλλοι οκτώ αγώνες kick boxing και MMA με σημαντικούς αθλητές. Πολλοί Έλληνες ομογενείς αναμένεται να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να υποστηρίξουν τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

1 σχόλιο

  1. ΑΤΙΜΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ, μην τολμήσετε και δώσετε το Ελληνικό και την παραλιακή ζώνη της Αθήνας σε Τούρκους επιχειρηματίες, δηλαδή στο Τούρκικο κράτος, όπως κάματε με τον Αστέρα της Βουλιαγμένης και το Μικρολίμανο, την Αρχαία Μουνιχία στον Πειραιά όπου ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΤΙΜΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ .
    ΑΤΙΜΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΔΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ;
    ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ!
    Η ΣΟΥΒΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΥΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ! ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.
    ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ.
    ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΤΕ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση