GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φουλάρουν» για Θέρμη ΠΑΟΚ και Σαββίδης

Καλά ήταν τα νέα για τον ΠΑΟΚ από τη συνάντηση του Δημάρχου Θέρμης, Θοδωρή Παπαδόπουλου, και του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρω...

Καλά ήταν τα νέα για τον ΠΑΟΚ από τη συνάντηση του Δημάρχου Θέρμης, Θοδωρή Παπαδόπουλου, και του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Θανάση Καρούντζου, με θέμα το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως βρήκαν τη «φόρμουλα» προκειμένου να μην χρειαστεί να αλλάξει η σύμβαση και να προχωρήσει το έργο χωρίς να υπάρξουν καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα. Ο Δήμαρχος της Θέρμης ανέλυσε στον Γενικό Γραμματέα τις απαραίτητες προσθήκες που πρέπει να γίνουν στον φάκελο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να γίνει δεκτός.

Μάλιστα, οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» με αμείωτους ρυθμούς καθώς συμφωνήθηκε στις αρχές της εβδομάδας να πάει ο φάκελος στη Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης και εφόσον δεν υπάρξει πρόβλημα θα συγκληθεί άμεσα νέα συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Θέρμης για το τελικό «ok».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση