GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ...κατσίκι φταίει για την πτώση βράχου σε ΙΧ στα Χανιά

Η ανεξέλεγκτη βόσκηση ευθύνεται, σύμφωνα με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, για την πτώση βράχου σε αυτοκίνητο στα Τοπόλια, που είχε ως ...

Η ανεξέλεγκτη βόσκηση ευθύνεται, σύμφωνα με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, για την πτώση βράχου σε αυτοκίνητο στα Τοπόλια, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας 34χρονης, που επέβαινε στο όχημα.
Όπως ανακοινώθηκε από την Π.Ε., κατόπιν, αυτοψίας που διενήργησε κλιμάκιο της αρμόδιας υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι για το ατύχημα δεν ευθύνονται οι εργασίες που γίνονται στο σημείο αλλά ένα ανεπιτήρητο κατσίκι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολου Βουλγαράκη, ανακοινώνεται ότι, ύστερα από το ατύχημα που συνέβη στο δρόμο των Τοπολίων, κλιμάκιο από Μηχ/κούς της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων πραγματοποίησαν αυτοψία και διαπίστωσαν ότι το ατύχημα δεν συνδέεται με τις εργασίες του χώρου κατασκευής του έργου αντιστήριξης πρανών και οφείλεται σε πτώση μικρού λίθου κάτω από τους προστατευτικούς φράκτες, που προκάλεσε ανεπιτήρητο ποίμνιο.
Επίσης, επισημαίνουν ότι κανένα από τα μέτρα ασφαλείας τα οποία είχαν ληφθεί παλαιότερα πριν την έναρξη του έργου για την αποφυγή ατυχημάτων από την ρίψη λίθων δεν έχει απομακρυνθεί μέχρι σήμερα από την περιοχή.
Τέλος, ανακοινώνεται ότι η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την διακοπή της κυκλοφορίας στο παραπάνω τμήμα λόγω αδυναμίας αστυνόμευσης της ανεξέλεγκτης βόσκησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση