GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο Suzuki Grand Vitara

Ανανεώθηκε και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του το Suzuki Grand Vitara που εμφανίζεται πλέον με νέες μοντέρνες σχεδιαστικές γραμ...


Ανανεώθηκε και συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του το Suzuki Grand Vitara που εμφανίζεται πλέον με νέες μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές.
Από τις πολλές αλλαγές του νέου μοντέλου ξεχωρίζουν οι προφυλακτήρες, η μάσκα και τα φωτιστικά σώματα, ενώ στο εσωτερικό οι νέες επενδύσεις και τα καθίσματα.

Το νέο Grand Vitara διατίθεται σε 3θυρη έκδοση 1.600 κυβικών με 106 ίππους, αλλά και σε 5θυρη έκδοση με τον 1.9 turbo πετρελαίου των 129 ίππων και τον κορυφαίο βενζινοκινητήρα των 2,4 λίτρων με τους 169 ίππους.

Η 3θυρη έκδοση ξεκινά από τις 20.640 ευρώ και έχει στον βασικό εξοπλισμό 6 αερόσακους, ESP, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και ηχοσύστημα, ενώ η 5θυρη με πλούσιο επιπλέον εξοπλισμό ξεκινά από τις 34.860 ευρώ.

Το νέο Suzuki Grand Vitara θα γίνει ο αχώριστος φίλος σας στα σαλόνια, αλλά και στα… αλώνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση