GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο Ταμβακάκηδες για τη Λαϊκή ΑΕΔΑΚ

Τρία ή τέσσερα ήταν τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, τα επενδυτικά σχήματα τα οποία υπέβαλαν προσφορά για την εξαγορά της Λαϊκής ΑΕΔΑΚ. ...

Τρία ή τέσσερα ήταν τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, τα επενδυτικά σχήματα τα οποία υπέβαλαν προσφορά για την εξαγορά της Λαϊκής ΑΕΔΑΚ.

Ένα εξ αυτών φέρεται να είναι το επενδυτικό σχήμα Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών υπό τον πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Απόστολο Ταμβακάκη.

Όπως έχει γράψει και παλαιότερα το Εuro2day.gr, το ίδιο σχήμα ενδιαφέρεται και για την απόκτηση της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος. Τόσο η Επενδυτική Τράπεζα όσο και η Λαϊκή ΑΕΔΑΚ βρίσκονται στη διαδικασία πώλησης από τον εκκαθαριστή της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου.

Το δεύτερο επενδυτικό σχήμα που διεκδικεί τη Λαϊκή ΑΕΔΑΚ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είναι ο όμιλος Alpha Trust του κ. Φαίδωνα Ταμβακάκη.

Ο όμιλος διαθέτει ήδη πολυετή και σημαντική παρουσία στον χώρο των Α/Κ.

Εκτιμάται ότι έχει υποβληθεί μία τουλάχιστον ακόμη προσφορά από τρίτο επιχειρηματικό σχήμα, η οποία προφανώς και θα αξιολογηθεί από τον εκκαθαριστή.

euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση