GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν εκλέχθηκε σύνεδρος στο ΚΚΕ ο Νίκος Μπογιόπουλος...

Αύριο Πέμπτη ξεκινάνε οι εργασίες του ίσως πιο κρίσιμου συνεδρίου του ΚΚΕ, του 19ου. Αν και το ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το κατά πόσο θα...

Αύριο Πέμπτη ξεκινάνε οι εργασίες του ίσως πιο κρίσιμου συνεδρίου του ΚΚΕ, του 19ου. Αν και το ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το κατά πόσο θα επαληθευθεί η πληροφορία που θέλει την κ. Παπαρήγα να μην βάζει ξανά υποψηφιότητα, εντούτοις επειδή αυτό θεωρείται σχεδόν βέβαιο, το μεγάλο βάρος πέφτει στο κατά πόσο θα υπάρξει ανανέωση.
Ανάμεσα σε εκείνους που άσκησαν κριτική είναι ο πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Αντώνης Σκυλλάκος αλλά και ο γνωστός δημοσιογράφος του "Ριζοσπάστη", Νίκος Μπογιόπουλος. Κοινός τόπος και για τους δυο το γεγονός πως δεν "κατάφεραν" να εκλεγούν σύνεδροι στις οργανώσεις στις οποίες ανήκουν. Για τον Ν. Μπογιόπουλο έγινε  γνωστό πως δεν εκλέχθηκε για κυριολεκτικά ελάχιστες  ψήφους από την ΚΟΒ του Ριζοσπάστη όπου ανήκει.

2 σχόλια

  1. Οι σταλινικες μεθοδοι στο ΚΚΕ καλα κρατουν.Φαινεται να χανεται η τελευταια ευκαιρια επιβιωσης για τον εσχατο αριστερο πολο της χωρας,κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που έγιναν στην Ιερισσό και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά αποδεικνύουν ότι η κοινωνία έχει φτάσει στα όρια της. Τα επεισόδια είναι, πλέον, καθημερινό φαινόμενο, οι άνθρωποι είναι εξαγριωμένοι με τα χαράτσια, τους φόρους, τα όσα βιώνουν από τους κομματικούς μηχανισμούς που υφάρπαξαν τις ψήφους των Ελλήνων πολιτών με ψεύτικες υποσχέσεις για αλλαγή του μνημονίου. Δεν αντέχει ο Έλληνες να βλέπει από τη μια τη πτώχευση της πατρίδας του και της Κύπρου, κι από την άλλη τα ίδια και τα ίδια κομματικά όργανα ( που τον εξαθλίωσαν ) να είναι "μέσα στα πράγματα" ( στη κουτάλα ) και να συνεχίζουν να πληρώνονται αδρά, να απειλούν με βάση αντισυνταγματικούς νόμους και όλα όσα βιώνουν τα 3 αυτά χρόνια του μνημονίου. Δεν αντέχουν οι άνεργοι και εξαθλιωμένοι Έλληνες και οι νέοι χωρίς μέλλον, τους κομματικούς σωλήνες νεποτισμού και άθλιας κομματοκρατίας, στα Πανεπιστήμια και στους ΄χώρους εργασίας. Δεν αντέχουν να βλέπουν την ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ, τη ΔΑΚΕ και την ΠΑΣΚΕ, τους οργανισμούς που πιστέψαμε ότι θα ήταν ανεξάρτητοι και θα προστάτευαν τα συμφέροντα φοιτητών και εργαζομένων, αλλά αποδείχθηκαν προθάλαμος για τη τακτοποίηση ορισμένων στελεχών τους στο Δημόσιο και σε κρατικούς μηχανισμούς, αναξιοκρατικά ! Όλοι, φοιτητές, σπουδαστές, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι, μαυρίζουμε τα κομματικά παραμάγαζα στις εκλογές. Δεν χρειάζεται βία, αλλά γερό μαύρισμα στις εκλογές. Αυτό αρκεί για να διαλυθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση