GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκρηξη βόμβας στη Λεμεσό: Τραυματίστηκε 23χρονη

Έκρηξη στην οικία 29χρονου, στη Λεμεσό, σημειώθηκε τη Δευτέρα μιάμιση περίπου ώρα μετά τα μεσάνυκτα. Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκα...


Έκρηξη στην οικία 29χρονου, στη Λεμεσό, σημειώθηκε τη Δευτέρα μιάμιση περίπου ώρα μετά τα μεσάνυκτα. Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή όπου διενήργησαν εξετάσεις και όπως διαπιστώθηκε, η έκρηξη οφείλεται σε πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας, εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος, η οποία είχε τοποθετηθεί στην κύρια είσοδο της οικίας.

Κατά το χρόνο της έκρηξης, σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 29χρονος και η 23χρονη σύζυγος του ήταν στο σαλόνι της οικίας, σε κοντινή απόσταση από το χώρο της έκρηξης, με αποτέλεσμα η 23χρονη να τραυματισθεί.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη μικρό θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, ενώ παραπονιόταν για άλγος στο χέρι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Επίσης, από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά της οικίας, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση, αλλά και σε παραπλήσιες οικίες.

alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση