GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκρίθηκε το ν/σ για την "εξυγίανση των τραπεζών" στην Κύπρο...

Η κυπριακή βουλή ψήφισε αργά τη νύχτα τα εννέα επίμαχα νομοσχέδια για τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας. Μεταξύ αυτών, το νομοσχέδιο γι...

Η κυπριακή βουλή ψήφισε αργά τη νύχτα τα εννέα επίμαχα νομοσχέδια για τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας. Μεταξύ αυτών, το νομοσχέδιο για το Εθνικό Ταμείο Αλληλεγγύης, το νομοσχέδιο για την Επιβολής Περιοριστικών Μέτρων στις Συναλλαγές σε Περίπτωση Έκτακτης Ανάγκης καθώς και το κρίσιμο νομοσχέδιο για την εξυγίανση των Τραπεζών, που αφορά ιδιαίτερα την αναδιάρθρωση της Λαϊκής Τράπεζας, με οριακή πλειοψηφία μιας ψήφου.
Υπέρ ψήφισαν 26 βουλευτές του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ. Εναντίον ο ανεξάρτητος βουλευτής Ζαχαρίας Κουλίας και ο βουλευτής του ΕΥΡΩΚΟ Νίκος Κουτσού. Εικοσιπέντε βουλευτές του ΑΚΕΛ , της ΕΔΕΚ και ένας βουλευτής του ΔΗΚΟ τήρησαν αποχή.
Σήμερα οδηγείται ενώπιον της Ολομέλειας και το νομοσχέδιο που αφορά σε κούρεμα καταθέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι βρίσκεται και θέμα διάσωση της Τράπεζας Κύπρου με συνεισφορά 20 - 25% των καταθετών της, με καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση