GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιο ανεκτικοί με τους γκέι γίνονται όσοι παρακολουθούν ταινίες πορνό

Περισσότερο ανοιχτοί στους γκέι γάμους φέρονται να είναι όσοι άνδρες...

Περισσότερο ανοιχτοί στους γκέι γάμους φέρονται να είναι όσοι άνδρες...παρακολουθούν συστηματικά ερωτικές ταινίες, όπως προκύπτει από τα στοιχεία μιας νέας έρευνας.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον επίκουρο καθηγητή επικοινωνιών στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα. Πολ Ράιτ, η επίδραση ήταν ιδιαίτερα αισθητή στους άνδρες που είχαν μικρότερη μόρφωση.
Σύμφωνα με τον Πολ Ράιτ η αλλαγή αυτή της στάσης απέναντι στους γκέι οφείλεται στο γεγονός ότι λόγω της πορνογραφίας το μυαλό γίνεται πιο δεκτικό σε σεξουαλικές συνήθεις που πριν έμοιαζαν να μην είναι και τόσο αποδεκτές.
Όσο πιο πολύ επιδίδονται στο.. σπορ τόσο λιγότερο ικανοποιούν τις συντρόφους τους
Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει, σύμφωνα με το iefimerida.gr, από την εν λόγω μελέτη είναι το γεγονός ότι η παρακολούθηση ερωτικών ταινιών έχει επίδραση στη σεξουαλική επιτυχία και την ερωτική ικανοποίηση που προσφέρει στη σύντροφό του ο φανατικός του εν λόγω σπορ.
Δυστυχώς για τις... συντρόφους τους, όσοι βλέπουν φανατικά ερωτικές ταινίες, είτε γιατί δεν αισθάνονται καλά με τα προσόντα τους και τους... πέφτει το ηθικό, είτε γιατί μετά από ώρες παρακολούθησης χάνουν την ερωτική τους διάθεση, αποφεύγουν την ερωτική επαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση