GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαπλώνεται ο "χουλιγκανισμός"...

Ένας μαθητής λυκείου τραυματίστηκε σοβαρά από μαχαίρι στη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ μαθητών δύο σχολείων, στην Ποντγκόριτσα, που είχε οργ...

Ένας μαθητής λυκείου τραυματίστηκε σοβαρά από μαχαίρι στη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ μαθητών δύο σχολείων, στην Ποντγκόριτσα, που είχε οργανωθεί μέσω Facebook.
Από την αστυνομική διεύθυνση της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου ανακοινώθηκε ότι στον 17χρονο επιτέθηκαν με μαχαίρι δύο συνομίληκοί του και τον τραυμάτισαν σοβαρά.
Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο κέντρο επειγόντων περιστατικών στην Ποντγκόριτσα και έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.
Τα ΜΜΕ του Μαυροβουνίου μεταδίδουν ότι η συμπλοκή, στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός μαθητών της Εμπορικής και της Οικονομικής Σχολής, είχε οργανωθεί μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook.
Τα επεισόδια μεταξύ των μαθητών των δύο σχολείων και η διοργάνωση συμπλοκών μέσω Facebook έχουν γίνει συχνό φαινόμενο το τελευταίο διάστημα και γι αυτό η αστυνομία άρχισε περιπολίες στις περιοχές όπου βρίσκονται τα σχολεία.
Την περασμένη εβδομάδα, σε καυγά που επίσης οργανώθηκε μέσω Facebook, τραυματίστηκε μαθητής δημοτικού σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση