GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη.   www.nasostsaganelis.gr   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STERN: «Μόνο ΕΝΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ στην Ελλάδα  δηλώνουν εισόδημα άνω των 700...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη.  

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STERN:
«Μόνο ΕΝΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ στην Ελλάδα  δηλώνουν εισόδημα
άνω των 700.000 ευρώ το έτος» !!!

Μας κάνουν και πλάκα οι γερμανοί.
Μας φουμάρουν .  . .
«Ντομπάρουν» ΝΕΟ ΓΥΡΟ διαπόμπευσης της χώρας
στα διεθνή ΜΜΕ και στο διαδίκτυο.
Αυτή τη φορά κόβουν το άνανδρο ψέμα. Το εμπόριο μίσους.
Το αμόκ εκδίκησης. Κατασυκοφάντησης . . .
Τώρα, βρίσκουν και παρουσιάζουν ΜΟΝΟ γεγονότα.
Ερευνούν. Δείχνουν ότι ακουμπούν την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ της ελληνικής χρεοκοπίας.
Αλήθεια, που ζεματάει. Που μας ΔΙΑΣΥΡΕΙ.
Και στα μάτια των ξένων σταθερών φίλων που μας έχουν απομείνει.
ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να μας υποστηρίζουν ! Ως πότε ;
Δεν πέφτει χιλιοστό έξω το γερμανικό Stern όταν γράφει :
«Τα πανίσχυρα ελληνικά τζάκια αποκομίζουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ από το υπάρχον σύστημα διαπλοκής. Που εδώ και πολλές γενιές διαμόρφωσαν και εξουσιάζουν τη χώρα».
Δεν πέφτει έξω, όταν λέει στους ευρωπαίους :
«Η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ φτωχή χώρα. Απλώς, η κατανομή του πλούτου είναι άνιση.
Το 80 % του ιδιωτικού κεφαλαίου βρίσκεται στα χέρια μόνον  2.000 οικογενειών.
Γύρω στα 200 δις ευρώ αυτού του κεφαλαίου ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ σε ξένες τράπεζες». (νατη η λίστα Λαγκάρντ, που εδώ χάνεται, ξαναβρίσκεται και ακόμη δεν εμφανίζεται . . .)
Και να τα αποκαλυπτήρια  – ΣΟΚ – της ελληνικής διαφθοράς.
Αιφνιδιάζει το γερμανικό περιοδικό :
«Επισήμως, μόνο ΕΝΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ δηλώνουν στην Ελλάδα εισόδημα άνω των 700.000 ευρώ το έτος» !!!
Δεν πέφτει χιλιοστό έξω το Stern . . . όταν παρουσιάζει (με ονόματα και διευθύνσεις και σπαρταριστές λεπτομέρειες) τους βαρόνους της διαπλοκής. Συνέχεια εδώ. 

12 σχόλια

  1. ΞΥΠΝΆΤΕ ΡΕΕΕΕ:ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕΤΟΥΣ..ΜΗΝ ΑΚΟΎΤΕ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΆΘΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΡΕΎΟΥΜΕ..ΚΑΨΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥΣ

    Σε μία από τις πιο κομβικές θέσεις για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας και των "χρυσαφικών" του Ελληνικού κράτους είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, η Ελενα Παπακωνσταντίνου. ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΤ..

    Η ξαδέρφη του πρώην Υπουργού Οικονομικών είχε αναλάβει...
    σημαντική θέση στην 9μελή Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που υποστηρίζει το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ.{= ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ}


    Στην Επιτροπή αυτή βρίσκονται 5 Έλληνες και 4 εκπρόσωποι των δανειστών μας (ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΕΕ).
    Μετά την παραίτηση του Χ. Γκόρτσου ο Αθανασόπουλος τοποθέτησε εκεί, την Ελενα Παπακωνσταντίνου, αναλαμβάνοντας σημαντικές αρμοδιότητες.

    Μήπως υπάρχει λοιπόν οριζόντια σύνδεση,ΝΟΥ.ΔΟΥ..ΠΑΣΟΚ..ΔΥΜΑΡ..
    ΤΟΚΟΓΛΎΦΩΝ ;

    Άραγε πόσες ακόμα κρίσιμες θέσεις του Ελληνικού Δημοσίου, που μάλιστα διαχειρίζονται την ελληνική περιουσία, κατέχουν οι συγγενείς;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ {1}

    Αν δεν ήταν τόσο θλιβερή, θα ήταν απολαυστικά αστεία όλη αυτή η «ταραχή» γύρω από την «αποκάλυψη» ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έσβησε από τη λίστα Λαγκάρντ τα ονόματα δύο … κάτι. Εξαδέλφων του, ανιψιών του, μπατζανάκηδων, κάτι. Έχω μπερδευτεί με τα σόγια των πολιτικών, οπότε πλέον δε δίνω σημασία στις συγγένειες.

    Άλλωστε όλοι τους είναι συγγενείς εξ αγχιστείας. Έχουν παντρευτεί μεταξύ τους τα τέκνα του παράνομου πλουτισμού. Παλιότερα, ας πούμε, είχαμε «το σκάνδαλο των κουμπάρων». Όλοι μια οικογένεια είναι. Άλλωστε, η μία ξαδέρφη, ανιψιά ή ό,τι άλλο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου του ΠΑΣΟΚ είναι κόρη του Μιχάλη Παπακωνσταντίνου της ΝΔ. Αυτό μας μάρανε;

    Το πολιτικό σύστημα που έστησαν οι δύο παρατάξεις που κυβέρνησαν τη χώρα έχει τα θεμέλιά του στη διαφθορά. Από την κορυφή ως τα νύχια είναι σάπιο. Ζέχνει.

    Γι’ αυτό δεν είναι καθόλου τυχαία, ούτε αδικαιολόγητη η καχυποψία των πολιτών για τους πολιτικούς.

    Όλοι ξέρουν «κάτι» για κάποιον από αυτούς. Αλλά τους ψηφίζουν. Επειδή πείστηκαν ότι αυτό είναι. Έτσι είναι τα πράγματα. Η πολιτική είναι βρώμικη. Το λες και ξεμπερδεύεις. Αποενοχοποιείσαι. Το έκανες το χρέος σου. Λες, «δεν είμαι μαλάκας μωρέ, ξέρω τι γίνεται». Ναι, δεν είσαι μαλάκας, είσαι μάγκας. Καλά, εντάξει.

    Οι πολίτες, όμως, είναι πολίτες. Πλήθος. Επί το πλείστον «ανώνυμοι». Δε μπορείς να πιάνεις τον καθένα ξεχωριστά και να του εξηγείς. Δεν είσαι και η Μητέρα Τερέζα της κοινωνικής αφύπνισης.

    Οι πολιτικοί, αντίθετα, είναι συγκεκριμένοι. «Επώνυμοι». Καταμετρημένοι. Ξέρεις τους κομπιναδόρους. Τους βλέπεις. Αλλά δεν τους αγγίζει κανείς.

    Φτάσαμε στο σημείο όπου ο Βενιζέλος που κατασκεύασε την ατιμωρησία των υπουργών να κάνει κηρύγματα ηθικής και να μαλώνει όσους αμφισβητούν την εντιμότητά του ιδίου και του κόμματός του.

    Ενός κόμματος που οργάνωσε τη διαφθορά του Κράτους και έκανε επάγγελμα τη λαμογιά. Κι, όμως, τολμά ακόμη να μιλάει.

    Ορίστε, οι συνταγματολόγοι διαφωνούν για το αν παραγράφηκε το αδίκημα του Παπακωνσταντίνου επειδή μία περίοδος της Βουλής διήρκησε 24 ώρες! Ούτε στην κλιμακτήριο τέτοια ανωμαλία. Γίνεται εύκολα κατανοητό για ποιο λόγο εξαφανίστηκε η λίστα επί 2 χρόνια; Έπρεπε να σιγουρευτούν τα δύο κόμματα ότι θα υπάρξει παραγραφή.

    Φτάσαμε όμως και σε ένα ακόμη σημείο. Να βγαίνουν οι έχοντες στην πλάτη τους το μισό ποινικό κώδικα και να διδάσκουν ηθική. Βγαίνουν οι χρυσαυγίτες να καταγγείλουν τη διαπλοκή, τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή. Ποιοι; Αυτοί που έχουν μπουρδελοξενοδοχεία και κάνουν μηδενικές δηλώσεις εσόδων. Δηλαδή, έχουμε λαλήσει εντελώς.


    ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ {2}

    Πραγματικά είναι να τρελαίνεσαι με τον «πολιτικό σάλο» που γίνεται όποτε ακούγεται ότι κάποιος πολιτικός είναι μπλεγμένος σε σκάνδαλο.

    Οι καθαροί τρομάζουν με τους λερωμένους. «Δεν είχαμε υποψιαστεί τίποτα. Δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα. Ο Άκης ήταν το καλύτερο παιδί στη γειτονιά».

    Κι άντε αρχίζει το πανηγύρι της υποκρισίας και διαγράφουν τον Τσοχατζόπουλο από το κόμμα.

    Ύστερα ξανατρομάζουν οι καθαροί και διαγράφουν και τον Παπακωνσταντίνου από το κόμμα. Και ηθικά νιώθουν δικαιωμένοι και ξεμπερδεμένοι.

    Κάνουν λες και ξαφνικά αντελήφθησαν πως ένα δαχτυλάκι του πολιτικού συστήματος έπαθε μόλυνση και το κόβουν για να μην επεκταθεί η μόλυνση. Ύστερα κόβουν κι άλλο δαχτυλάκι, πάλι για να μην επεκταθεί η μόλυνση. Εν τω μεταξύ, ολόκληρο το σώμα της Εξουσίας είναι μέσα στη γάγγραινα. Σαπίζει. Δεν έχει μείνει υγιής ούτε ιστός, ούτε θεσμός. Κι αυτό το σάπιο σώμα, αποφασίζει από μόνο του να αυτοϊαθεί κόβοντας ένα δαχτυλάκι που και που.

    Θυσιάζει τα πιο άχρηστα κομμάτια του για να μπορεί να στέκεται όρθιο και να μολύνει την κοινωνία ολόκληρη. Αυτό το σώμα θα έπρεπε να αποτεφρωθεί και η στάχτη του να σταλεί στο διάστημα μήπως και σωθούμε.

    Αντ’ αυτού, καθόμαστε ως κοινό και παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Τις «αποκαλύψεις». Το θέατρο του παράλογου σφαγείου. Διότι, ενώ αυτοί κόβουν δαχτυλάκια από το σάπιο σώμα τους, την ίδια ώρα σφαγιάζουν τα πιο υγιή κομμάτια της δικής μας ζωής.

    Διώχνουν τους νέους από την Ελλάδα, τους τιμωρούν με ανεργία, τους φυλακίζουν στην ανέχεια, αποκεφαλίζοντας ουσιαστικά το μέλλον αυτής της χώρας. Και το κοινό από κάτω, στην κοσμάρα του. «Ωωωωω τι έκανε ο Παπακωνσταντίνου!». Εμ, ο Παπακωνσταντίνου δε θα το έκανε αν δεν ψήφιζες τον Παπανδρέου κι ο κάθε Παπακωνσταντίνου δε θα τη γλίτωνε αν δεν εμπιστευόσουν τον Σαμαρά και τα Ζάππεια.


    Κάτσε τώρα και δες το έργο «Η λίστα Λαγκάρντ και οι πρασινομπλέ παρθένες». Ποπ κορν, θες; Λεφτά για ποπ κορν, υπάρχουν.

    ΚΑΡΤΕΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι»

    Το ότι τα παντελωνιάζουν οι δημοσιοκάφροι από όσες μπάντες μπορούν είναι γνωστό.

    Και μιλάμε για χοντρά μπακίρια.

    Από που ν αρχίσω και που να τελειώσω.

    Ας ξεκινήσω λοιπόν απ’ την Ιωάννα Μάνδρου, που σήμερα στην τηλεόραση του Αλαφούζου ήταν φωτιά και λαύρα και ούτε λίγο ούτε πολύ προεξόφλησε ότι ο Γ. Παπακωνσταντίνου θα «παραθερίσει» μαζί με τον Τσοχατζόπουλου στις φυλακές του Κορυδαλλού.

    Γνωρίζετε φυσικά αυτή την δημοσιολόγο.

    Κάποτε μάλιστα της είχαν κολλήσει το παρατσούκλι «φως, νερό τηλέφωνο» γιατί ήταν «σύμβουλος επικοινωνίας του ΟΤΕ, και «σύμβουλος τύπου» της ΕΥΔΑΠ.

    Με την ΔΕΗ δεν ξέρω τι σχέση είχε.

    Είναι η ίδια δημοσιοκάφρος που έκανε στην αγιογραφία του Διώτη στο περιοδικό του «Βήματος», και έγραφε κάτι εμετικά κείμενα τότε που είχαν συλληφθεί τα φερόμενα σαν μέλη της 17 Νοέμβρη.

    Η κυρία λοιπόν αυτή, μαζί με τον άντρα της έχουν φτιάξει την εταιρία «Fucatio – Επικοινωνία – Δημόσιες Σχέσεις» και όποιος της τα ακουμπήσει μπορεί, σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρίας, να έχει «ανάπτυξη σχέσεων με εκπροσώπους ΜΜΕ και δημοσιογράφους», όπως και «προβολή θεμάτων στον Τύπο και τη Ραδιοτηλεόραση».

    Στην ψύχρα το λέει η τύπισσα.

    Πλήρωσε και εγώ αναλαμβάνω, με τα κονέ που έχω να παρουσιάσω το

    θέμα που σε ενδιαφέρει στην διαστάσεις που σε συμφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι»

    Το ότι τα παντελωνιάζουν οι δημοσιοκάφροι από όσες μπάντες μπορούν είναι γνωστό.

    Και μιλάμε για χοντρά μπακίρια.

    Από που ν αρχίσω και που να τελειώσω.

    Πάμε παρακάτω.

    Τον Χ. Κώνστα που παρουσιαζόταν σαν οικονομικός αναλυτής στο δελτίο ειδήσεων του Alter τον θυμάστε για τον υπερβολικό ζήλο που έδειχνε τασσόμενος πάντα υπέρ των τραπεζών, της Τρόικας και του Μνημονίου, σε σημείο που κάποια στιγμή να τον κράξει και ο Χατζηνικολάου.
    (Στο παρελθόν έγραφε στο περιοδικό «Informer» και στην εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή» και κάποιοι του είχαν αποδώσει τον τίτλο «παπαγαλάκι του Χρηματιστηρίου»).

    Αυτός λοιπόν, αφού ολοκλήρωσε την βρόμικη δουλειά που του είχε ανατεθεί το πολιτικό σύστημα, εκτιμώντας τις υπηρεσίες του τον διόρισε υπεύθυνο επικοινωνίας του ταμείου ξεπουλήματος της χώρας.

    Αυτό που κατ’ ευφημισμό ονομάζουν «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου». Πρέπει να έχει χοντρή μάσα αυτό το πόστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι»

    Το ότι τα παντελωνιάζουν οι δημοσιοκάφροι από όσες μπάντες μπορούν είναι γνωστό.

    Και μιλάμε για χοντρά μπακίρια.

    Από που ν αρχίσω και που να τελειώσω.

    Σειρά ο Ζούγκλας.
    Άλλο μουτρόμουτρο κι αυτό.
    Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το κουτί της Πανδώρας» εκμεταλλεύεται την δημοσιογραφική του παρουσία για να γίνει τηλεπωλητής σε (νανο) σώβρακα και (νανο)φανέλες.
    Στην ουσία, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εξαπατάει το κοινό που τον παρακολουθεί, κερδίζοντας τεράστια ποσά, πουλώντας αμφίβολης αποτελεσματικότητας προϊόντα –της εταιρείας Νanobionic- που τα διαφημίζει ότι έχουν «θαυματουργά αποτελέσματα».


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι»

    Το ότι τα παντελωνιάζουν οι δημοσιοκάφροι από όσες μπάντες μπορούν είναι γνωστό.

    Και μιλάμε για χοντρά μπακίρια.


    Η περίπτωση της Ολγας Τρέμη, κεντρικής παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega είναι πολύ ιδιαίτερη.
    Αυτή παρουσιάζεται να συμμετέχει σε εταιρίες προώθησης οπλικών συστημάτων; (Ρίχτε μια ματιά σ” αυτό http://vathikokkino.com ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι»

    Το ότι τα παντελωνιάζουν οι δημοσιοκάφροι από όσες μπάντες μπορούν είναι γνωστό.

    Και μιλάμε για χοντρά μπακίρια

    Ένα άλλο «τηλεοπτικό αστέρι» που έχει την δική του εταιρία και νταλαβερίζεται με χρηματιστηριακές δραστηριότητες είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος.

    MWG Politics ονομάζετε, το μαγαζί του.

    Αυτό εμφανίζεται, να έχει αντικείμενο, εκτός των άλλων και σε «επικοινωνιακές δραστηριότητες στον χρηματιστηριακό τομέα»
    Με το δικό μου μυαλό αυτό μεταφράζετε ότι λέει «εδώ το καλό παπαγαλάκι του Χρηματιστήριου».
    Κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι»

    Το ότι τα παντελωνιάζουν οι δημοσιοκάφροι από όσες μπάντες μπορούν είναι γνωστό.

    Και μιλάμε για χοντρά μπακίρια.

    Από την πλευρά της, η Αννα Δρούζα, έφτιαξε την εταιρία «Anna Inn».

    Ένα μαγαζί που αυτοπροβάλλεται σαν «κέντρο ψυχικής και σωματικής υποστήριξης».

    Αν χάνει λάδια ο εγκέφαλος σου, πας στην Δρούζα και σε φέρνει στα ίσια σου.

    Τώρα θα μου πείτε ότι είναι πιο πιθανόν η φραπελιά να γιατρέψει τον καρκίνο παρά να γίνει αυτό, αλλά τέσπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιογράφοι»

    Το ότι τα παντελωνιάζουν οι δημοσιοκάφροι από όσες μπάντες μπορούν είναι γνωστό.

    Και μιλάμε για χοντρά μπακίρια.

    Άλλο μεγάλο γατόνι είναι ο Θέμος Αναστασιάδης.

    Είναι ίσως η πιο αποκαλυπτική περίπτωση αφού ο μαυρότρυπας στο καταστατικό της εταιρίας του – «Αρθρον» λέγεται- μιλάει τόσο κυνικά για την δραστηριότητα της επιχείρησης του δεν αφήνει σε κανέναν αμφιβολίες για τους σκοπού της.

    Διαβάζουμε, λοιπόν εκεί ότι η «Αρθρον» «εμπορεύεται πληροφορίες».

    Το τρόπο τον ξέρουμε με τα «μαύρα» εκατομμύρια που συνελήφθει και το DVD με τον Ζαχόπουλο.

    Όλα, λοιπόν αυτά τα «αστέρια» ανέλαβαν σήμερα να «καθαρίσουν» το πολιτικό σύστημα ρίχνοντας στην πυρά σήμερα τον πρώην υπουργό ΠΑΠΑ-ΠΑΠΑ- για να συνεχίσει το πολιτικό προσωπικό των πλουτοκρατών, και τα δημοσιοκαφρικά δεκανίκια τους να επιτελούν το «θεάρεστο» έργο τους.


    {όλοι μαζί μπορούμε=ΔΙΑΦΗΜΙΖΌΜΕΝΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΊΑ μαζι με τους Ηθαπιους--ΑΘΕΡΙΔΗ-ΚΟΧΛΑ- ΜΠΕΖΟ} πάνε να γίνουν κράτος ..ΝΑ ΤΟ ΧΈΣΩ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΎΜΕ ΣΎΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανθή Σαλαγκούδη..Εννοείται ότι είναι «βαµµένη γαλάζια» µέχρι το κόκαλο, αφού είναι ενεργό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ.

    Ο πατέρας της, ο πρώην υφυπουργός Γ. Σαλαγκούδης, δεν έπαψε ποτέ να φιλοδοξεί να τη δει µε µια έδρα στη Βουλή. Τελικά ο στοργικός πατέρας και οι άνθρωποί του δικαιώθηκαν, αφού η προεκλογική τους εκστρατεία έφερε την Ανθή στην 8η θέση του ψηφοδελτίου του Κ. Γκιουλέκα.

    Δεν υπάρχει στην ιστορία της ΕΡΤ πιο κωμικοτραγικό εγχείρημα. Η εκπομπή της Ανθής έχει γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο στο Ραδιομέγαρο, μια και στους διαδρόμους κρατάνε την κοιλιά τους όταν, ερμηνεύοντας τι θέλει να πει… ο ποιητής με το «136», αναφέρονται σκωπτικά στον αριθμό των ημερών που η ωραία πλην άπειρη Ανθή περιφέρεται ασκόπως στους μουντούς ορόφους μέχρι να καταφέρει επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, που δυστυχώς δεν μπορεί να φθάσει χρησιμοποιώντας μόνο τις 12ποντες γόβες της.

    Η αλήθεια είναι ότι η προστατευόμενη των «γαλάζιων» στελεχών, που κάνουν όλο και πιο ενδιαφέροντα τον γρίφο γύρω από την επιμονή στο πρόσωπό της, βρίσκεται μόλις 90 (!) ημέρες στην Αγία Παρασκευή (από τις 17 Σεπτεμβρίου), έχοντας ήδη πληρωθεί 10.500 ευρώ (μεικτά) μέχρι να καταφέρει να «τα πει» και ενώ έχει προσληφθεί ως Προσωπικό Εδικών Θέσεων (ΠΕΘ) με τον προκλητικό για την εποχή και για τις επαγγελματικές της ικανότητες μισθό των 3.500 ευρώ μηνιαίως. Oπως αλήθεια, και μάλιστα πικρή, είναι το κόστος της εκπομπής που αντιστοιχεί μόνο για 3 μήνες (60 επεισόδια) στο... 20ετές εισόδημα ενός μέσου πολίτη (302.770 ευρώ).

    Για να σοβαρευτούμε, στην πραγματικότητα το «136» προέκυψε από το «Ραντεβού Μεσογείων 136». Εκεί δηλαδή που βρίσκονται τα κτίρια της Κατεχάκη τα οποία με Κοινή Υπουργική Απόφαση (Στουρνάρα και Κεδίκογλου) προορίζονται για το υπ. Δημόσιας Τάξεως και τις ανάγκες υποδοχής των αλλοδαπών έχοντας προκαλέσει κύματα κινητοποιήσεων από τα σωματεία.

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ

    Λεφτά υπάρχουν... για τη στρωμένη με γαλάζιο χαλί νέα σταδιοδρομία της Ανθής στην Ελλάδα της κρίσης και στην ΕΡΤ των κομμένων μισθών, επιδομάτων, συμβασιούχων και ενοχλητικών φωνών.

    Ετσι, μπορεί η διοίκηση της ΕΡΤ να ανακοινώνει τον μισθό της κ. Σαλαγκούδη (3.500 € μεικτά)..


    Το Δ.Σ. ενέκρινε την εκτέλεση παραγωγής της εκπομπής με τίτλο «Μεσογείων 136» στις 11/12 μετά από εισήγηση του γενικού διευθυντή Ενημέρωσης, δηλαδή του Αιμ. Λιάτσου και όχι του γενικού διευθυντή Τηλεόρασης Κ. Σπυρόπουλου (πριν αποπεμφθεί).

    Αρα η εκπομπή είναι ενημερωτική και όχι ψυχαγωγική. Ε και; Θα αναρωτηθεί κανείς. Από πότε όμως η ενημέρωση και μάλιστα η καθημερινή ανατίθεται σε εξωτερική εταιρεία παραγωγής «TVE Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Β.Ε.Ε.» κάνοντας χρήση εξωτερικών δημοσιογράφων (προφανώς), οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση αμείβονται με 600 € μεικτά τον μήνα δημιουργώντας κλίμα αθέμιτου ανταγωνισμού για τους αορίστου χρόνου και φυσικά τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου στην ΕΡΤ;

    ΞΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ...ΡΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ ΓΑΝΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ; ΜΟΥΓΚΑ ΕΕΕΕ.ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση