GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ωράριο ΚΑΠΗ σε...ροκάδικο!

Ωράριο ΚΑΠΗ σε...ροκάδικο! Τελικά στα Τρίκαλα… όλα γίνονται! Μέχρι και «ωράριο» και τιμές ΚΑΠΗ σε καθαρό ροκ στέκι… Όλα ξεκίνησαν μια...

Ωράριο ΚΑΠΗ σε...ροκάδικο!


Τελικά στα Τρίκαλα… όλα γίνονται! Μέχρι και «ωράριο» και τιμές ΚΑΠΗ σε καθαρό ροκ στέκι…
Όλα ξεκίνησαν μια Κυριακή πρωί, την περασμένη άνοιξη, όταν τα παιδιά, ενώ απολάμβαναν τον παγωμένο φραπέ τους και τις πρώτες ζέστες της χρονιάς, είδαν ορισμένες μεγαλοκυρίες, που μόλις είχαν σχολάσει από τη πρωινή Θεία Λειτουργία, να… προσεγγίζουν το μαγαζί.
Στην αρχή δεν έδωσαν σημασία θεωρώντας πως απλά  θα περνούσαν. Αλλά όχι!
Κοίταξαν καλά-καλά το μαγαζί, τους άρεσε το διαφορετικό στιλ και η άποψη και κάθισαν να πιούν το καφεδάκι τους! Κι επειδή στο συγκεκριμένο στέκι ο καφές δεν παίζεται, το αγάπησαν.
Και σιγά-σιγά, η μια παρέα έφερνε την άλλη μέχρι που έγινε κανονικό στέκι για τις κυρίες, μετά τον Εκκλησιασμό της Κυριακής. Τι να κάνουν και τα παιδιά, για να μην κακοκαρδίσουν κανέναν και για να μην χάσει το μαγαζί τη ταυτότητά του έβαλαν στην είσοδο ταμπελάκι που… προσδιορίζει ακριβώς το… «ωράριο ΚΑΠΗ»!
Πλέον τα έχουμε δει όλα σ’ αυτό τον κόσμο…

Πηγή: trikalavoice.gr
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση