GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟ-Αυτά τα φέι βολάν πέταξαν στην Ερμού

ΦΩΤΟ-Αυτά τα φέι βολάν πέταξαν στην Ερμού Το enikos.gr σας ενημέρωσε έγκαιρα για την πορεία που πραγματοποιήθηκε από ομάδα ατόμων στην Ε...

ΦΩΤΟ-Αυτά τα φέι βολάν πέταξαν στην Ερμού
Το enikos.gr σας ενημέρωσε έγκαιρα για την πορεία που πραγματοποιήθηκε από ομάδα ατόμων στην Ερμού νωρίτερα. Αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφία και με τα φέι βολάν που πέταξαν οι διαδηλωτές.


Δείτε τι γράφουν:


Πηγη: enikos.gr

10 σχόλια

  1. ΑναρχοΣΥΡΙΖΑϊοι επιτέθηκαν στο... φορτηγό με τα τρόφιμα της Χρυσής Αυγής στον Βόλο!

    Στις 12 Δεκεμβρίου κάποια ορφανά του Στάλιν ξέσπασαν την “λαϊκή τους οργή” στα ΑΔΕΙΑ γραφεία μας στον Βόλο. Καταγγείλαμε τη βία της άκρας αριστερά, επιλέξαμε όμως να μη δώσουμε περαιτέρω διαστάσεις στο θέμα, με ανοικτές συγκεντρώσεις ενάντια στην τρομοκρατία της άκρας αριστεράς.
    Η επόμενη ανοικτή εκδήλωση της Τ.Ο. Βόλου δεν είχε χαρακτήρα πολιτικό, αλλά κοινωνικό και επρόκειτο για μία μαζική διανομή τροφίμων το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου.
    Λίγες ώρες μετά την αναγγελία της εκδήλωσης, κάποιες νεοσύστατες ομάδες που αποτελούνται από συνιστώσες του Σύριζα ΜΑΖΙ με “αντιεξουσιαστές” της πόλης (υπάρχουν άπειρες φωτογραφίες στο διαδίκτυο που αποδεικνύουν το θλιβερό παρεάκι...) ανακοίνωσαν ότι θα προσπαθήσουν με “αντιφασιστικό” συλλαλητήριο να αποτρέψουν την διανομή των “φασιστικών” κρεμμυδιών και των “ναζιστικών” καρότων στους συμπολίτες μας που πλήττονται από την μνημονιακή πολιτική των τελευταίων κυβερνήσεων.

    Μάλιστα, ο βουλευτής Μαγνησίας του Σύριζα (αυτός που πριν λίγες μέρες κλαιγόταν στις εφημερίδες ότι τον έδειραν τα ΜΑΤ στο γήπεδο…) κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει στο εν λόγω συλλαλητήριο. Έτσι και έγινε!
    Το πρωί του Σαββάτου, λίγο πριν φτάσει στον χώρο η ομάδα της Τοπικής μας που θα προετοίμαζε την διανομή των τροφίμων, 50 «αναρχικοί» (πάνοπλοι με δολοφονικά σύνεργα, κράνη, στειλιάρια κλπ) υπακούοντας στις προσταγές του πολιτικού τους “προστάτη” προσπάθησαν να καταλάβουν τον χώρο της διανομής με αποτέλεσμα να προσαχθούν ΟΛΟΙ όπως ήταν και το λογικό.
    Προηγουμένως είχαν επιτεθεί και στον οδηγό του φορτηγού που μετέφερε τα τρόφιμα για το κοινωνικό μας έργο!

    Η αντεθνική και αντιλαϊκή γκρούπα που ακούει στο όνομα Σύριζα δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει σχετική ανακοίνωση στήριξης των ροπαλοφόρων προσαχθέντων άμεσα. Καθημερινά ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει με τις πράξεις και τις δηλώσεις του ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας. Την ώρα που ο Ελληνικός λαός δοκιμάζεται, το μόνο μέλημα του “ακρο-αριστερού μορφώματος” είναι η προστασία των αλλοδαπών σε βάρος των Ελλήνων.
    Το μόρφωμα αυτό δεν έχει διαθέσει ούτε μισό ευρώ για κοινωνικό έργο και μας δημιουργεί τεράστια απορία το γεγονός ότι κρατάει μεγάλο μέρος της βουλευτικής αποζημίωσης των βουλευτών του ενώ παράλληλα χρωστάει σε τράπεζες.
    Πού πάνε όλα αυτά τα εκατομμύρια “σύντροφοι”;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιστολή των ΣυριζΑναρχοκομμουνιστών μέσα από τη ΓΑΔΑ για την κατάληψη στη Βίλα Αμαλία...

    [Για τέτοια κακοπέραση και βασανιστήρια μιλάμε στη ΓΑΔΑ!!!
    Για να περάσουν την ώρα τους γράφουν επιστολές για να μας ενημερώσουν ότι στην κατάληψη παίζαν θέατρο, μάθαιναν μουσική, χορό κ.λπ.
    .. είχαν και 1247 άδεια μπουκάλια μπύρας να βρίσκονται και είχαν και ένα τυπογραφείο για την "τυπογραφική κολλεκτίβα" όπως την αποκαλούν...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο υπουργίσκος Προ.Πο. (είπαμε, Προστασία Πολυεθνικών) ουρλιάζει στις συνεντεύξεις τύπου ότι θα πατάξει τον εσωτερικό εχθρό, ελπίζοντας να σπείρει το φόβο της ωμής καταστολής σε όσους αντιστέκονται στην οικονομική πολιτική τους και στην εκμετάλλευση των ζωών τους. Οι επιθέσεις τους δεν μας φοβίζουν, φουντώνουν το μίσος μας για την «δημοκρατία» τους και το πάθος μας για αγώνα.

    Η κατάληψη Βίλα Αμαλία δεν είναι τα ντουβάρια, είναι οι ιδέες που γεννιούνται στις καρδιές μας και ο αγώνας για έναν κόσμο ελευθερίας.



    Η΄ στους δρόμους του αγώνα ή στις βιτρίνες της αποβλάκωσης και τους καναπέδες του συμβιβασμού

    Αλληλεγγύη στις συντρόφισσες και στους συντρόφους καταληψίες που αιχμαλωτίστηκαν κατά την εκκένωση.

    Αλληλεγγύη στην κατάληψη Βίλα Αμαλία

    Εγκληματικά κέντρα είναι η βουλή και οι βίλες των αφεντικών-ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νέα επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας! Ξημερώματα Πέμπτης 20/12 οι δυνάμεις ασφάλειας της κερδοφορίας του Κεφαλαίου εισβάλλουν στο κατειλημμένο κτήριο Βίλα Αμαλία, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Χέυδεν με πρόσχημα μια ανώνυμη καταγγελία για διακίνηση ναρκωτικών. Το κτήριο εκκενώνεται και τα οχτώ άτομα που βρισκόταν μέσα συλλαμβάνονται. Ο Ν. Δένδιας, μέλος της συγκυβέρνησης που ξεπούλησε όσο-όσο τον τόπο με τα τρία αντισυνταγματικά μνημόνια και υπουργός Προ.Πο. (Προστασία των Πολυεθνικών) δηλώνει περιχαρής : «Το μήνυμά μας είναι σαφές: Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι. Δεν μπορεί να είναι χώρος ανομίας. Και τα χιλιάδες μπουκάλια για την παρασκευή βομβών «μολότοφ» και τα άλλα υλικά που βρέθηκαν στη Βίλα Αμαλία αποδεικνύουν ότι ο χώρος αυτός υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια ένα εργαστήρι ανομίας» Σίγουρα σε ένα χώρο στο κέντρο της Αθήνας, που τελούνται συχνά και με πολύ κόσμο να συμμετέχει, αυτοοργανωμένες συναυλίες και πάρτυ, τα άδεια μπουκάλια μπίρας είναι εξαιρετικά ύποπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα υπόλοιπα ευρήματα, σύμφωνα πάντα με τις φωτογραφίες που εξέδωσε η ελ.ας. στην ιστοσελίδα της και «αποδεικνύουν ότι ο χώρος υπήρξε ένα εργαστήρι ανομίας» ήταν αφίσες, κείμενα και έντυπα τα οποία χρησιμοποιούνταν για τις αξιόποινες πράξεις της αυτομόρφωσης και της διάδοσης λόγου ανατρεπτικού ως προς το καθεστώς της μιζέριας και της υποταγής. Μέσα στο χώρο βρέθηκε και το τυπογραφικό μηχάνημα που χρησιμοποιούνταν για την εκτύπωση του έντυπου υλίκου, το οποίο προέτρεπε τον κόσμο να πάρει τη ζωή στα χέρια του και να ταχθεί ενάντια στην εξουσιαστική μηχανή του κράτους που μας τσακίζει καθημερινά. Και το ντελίριο του Δένδια συνεχίζεται : «Σήμερα, η Ελληνική Αστυνομία αποκατέστησε τη νομιμότητα στη Βίλα Αμαλία». Καιρός ήταν αφού στα 23 χρόνια που λειτουργούσε η κατάληψη μέσα συνέβαιναν τα Σόδομα και τα Γόμορα! Θέατρα, προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, συναυλίες, βραδιές ποίησης, καφενείο, ανοιχτές συνελεύσεις όπου τα μέλη συμμετείχαν ισότιμα και κάθε λογής δραστηριότητα που διευρύνει το πνεύμα και ενισχύει τη συλλογική ζωή. Και όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο, ενάντια στη λογική του κέρδους, που στηριζόταν από την ελεύθερη συνεισφορά όσων συμμετείχαν Πράγματα απαράδεκτα για ένα κράτος που θέλει τους υπηκόους του φτηνούς εργάτες, πιστούς καταναλωτές και βιδωμένους σε έναν καναπέ, να παρακολουθούν σε ένα φωτεινό κουτί τη ζωή που χάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τώρα που εκκενώθηκε άλλη μια «εγκληματική σφηκοφωλιά» θα δούμε τα ταμεία των συντάξεων να γεμίζουν και πάλι, κονδύλια για την παιδεία και την υγεία να μοιράζονται αφιδώς, την κατάργηση φοροαπαλλαγών εφοπλιστάδων και μεγαλοεπιχειρηματίών και τους άστεγους να μειώνονται. Ίσως ο κύριος Δένδιας πάνω στην έξαψη νομιμοφροσύνης του, αποσύρει τις κατοχικές δυνάμεις των ΜΑΤ από τις Σκουριές Χαλκιδικής που φυλάνε τα εργοτάξια εξόρυξης χρυσού, από τους κατοίκους που τόλμησαν να αγωνιστούν για τη διάσωση του εκεί αρχέγονου δάσους, από τα νύχια των Πάχτα, Μπόμπολα και των διεθνών κεφαλαιοκρατών. Τρία ζήτω και πέντε γιούπι για τον υπουργό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας μη γελιόμαστε. Η επίθεση στην Βίλα Αμαλία δεν έχει να κάνει με την αποκατάσταση της νομιμότητας, άλλωστε οι ίδιοι που την επικαλούνται την έχουν καταστρατηγήσει πολλάκις, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τη ματαιοδοξία τους. Όποιος έχει αυτιά και μάτια ξέρει. Ξέρει ότι σε τέτοιους χώρους, κατειλημμένους ή μη, στεγάζονται ανάγκες και επιθυμίες για έναν κόσμο μακριά από τις λογικές και πρακτικές της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης, της ανάθεσης και της υποταγής. Έναν κόσμο ισοτιμίας, αλληλοσεβασμού και αλληλεγγύης μεταξύ ανθρώπων, ζώων και φύσης. Επιθέσεις καταστολής, σε κοινωνικούς χώρους και κέντρα αγώνα, που μέσα τους γεννιούνται αντιλήψεις και αξίες διαμετρικά αντίθετες με της καθεστηκυίας τάξης αυξάνονται όλο και περισσότερο καθώς οι τεχνοκράτες επιθυμούν να σιγήσουν κάθε φωνή άρνησης. Οι αφορμές εύκολο να εφευρεθούν. Ανώνυμες καταγγελίες, ανάπλαση (κατειλημμένη αγορά Κυψέλης, Αθήνα), φθορές (σινεμά Νίκη, Βόλος). Και όπου το επίσημο κράτος με τις δικαστικές και κατασταλτικές του εξουσίες του «κολλάει», αναλαμβάνει το παρακρατικό δεκανίκι του με εμπρηστικές επιθέσεις (κατάληψη Δράκα, Κέρκυρα). Και όλα αυτά, με την αρωγή φυσικά, των μιντιακών παπαγάλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κατάληψη Βίλα Αμάλία πέρα από αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος εκδηλώσεων, λειτουργούσε και ως σπίτι για όσους είχαν πολιτικά επιλέξει τον συγκεκριμένο τρόπο στέγασης. Ένα κτήριο παραμελημένο που κάποια άτομα μπήκαν μέσα και με προσωπικό κόπο, χρόνο και χρήμα του έδωσαν ζωή, ανεγείροντας για 23 χρόνια, έναν φάρο αντίστασης στο μητροπολιτικό χάος. Η ίδια η θέση της έχει κομβική σημασία, καθώς βρίσκεται στα όρια του Αγ. Παντελεήμονα – περιοχή δράσης των νεοναζί – και συχνά λειτουργούσε ως ανάχωμα στις επιθέσεις τους, μέσω της άμεσης αντιπαράθεσης μαζί τους.

    Ο υπουργίσκος Προ.Πο. (είπαμε, Προστασία Πολυεθνικών) ουρλιάζει στις συνεντεύξεις τύπου ότι θα πατάξει τον εσωτερικό εχθρό, ελπίζοντας να σπείρει το φόβο της ωμής καταστολής σε όσους αντιστέκονται στην οικονομική πολιτική τους και στην εκμετάλλευση των ζωών τους. Οι επιθέσεις τους δεν μας φοβίζουν, φουντώνουν το μίσος μας για την «δημοκρατία» τους και το πάθος μας για αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κατάληψη Βίλα Αμαλία δεν είναι τα ντουβάρια, είναι οι ιδέες που γεννιούνται στις καρδιές μας και ο αγώνας για έναν κόσμο ελευθερίας.



    Η΄ στους δρόμους του αγώνα ή στις βιτρίνες της αποβλάκωσης και τους καναπέδες του συμβιβασμού

    Αλληλεγγύη στις συντρόφισσες και στους συντρόφους καταληψίες που αιχμαλωτίστηκαν κατά την εκκένωση.

    Αλληλεγγύη στην κατάληψη Βίλα Αμαλία

    Εγκληματικά κέντρα είναι η βουλή και οι βίλες των αφεντικών-ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σταματήστε το βρώμικο παιγνίδι σας πολιτικάντηδες της ΠΛΑΚΑΣ βολεμένοι γιατί θα σας πάρει ο ΔΙΆΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΈΡΑ ΌΛΩΝ ΣΑΣ... δεν έχετε καταλάβει ότι τον λαό δεν τον ενδιαφέρουν ΤΑ ΣΤΗΜΈΝΑ παιγνίδια σας..


    Το παιγνίδι είναι στημένο τα {δάνεια} που πήραμε μαθηματικά ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΟΥΝ.. άρα τι κάνουμε αν θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα; θα πρέπει να ΝΤΟΠΑΡΙΣΤΟΎΜΕ , η οικονομία μας λοιπών είναι μια ντοπαρισμένη οικονομία ...Ποιος όμως ντόπαρε την οικονομία μας ποιος; και γιατί; πιο είναι το επάθλων!!! ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ... δυστυχώς είμαστε πλούσιοι...

    Εστι μπήκε το σχέδιο μπροστά , χρεώστε, χρεώστε, χρεώστε και αν μερικοί, καλοί οικονομολόγοι έλεγαν είναι αδύνατων να αποπληρωθούν ΌΛΑ ΑΥΤΆ, όμως αυτοί συνέχιζαν και έφτιαχναν πυραμίδες στο χρηματιστήριο, έδιναν επιδοτήσεις χωρίς ελέγχο , κάνανε ολυμπιακούς αγώνες, διόριζαν στο δημόσιο αργόσχολους, έδιναν μαϊμού σύνταξης, έδιναν μισθούς και επιδόματα και σας έλεγαν ότι είσαστε οι μεγάλοπαράγοντες τον Βαλκανίων ,το κέντρο της γης...ΚΑΙ ΧΡΈΩΝΑΝ....

    Μέτα ήλθαν να μας σώσουν!! {{Θα τους πίστευα αν οδηγούσαν μερικούς πολιτικούς μας στο δικαστήριο της Χάγης για εσχάτη προδοσία}} Από αυτούς που σας λένε μαζί τα φάγαμε ...ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ; ΟΧΙ , ΓΙΑΤΊ;...

    Γιατί το Τ.Α.Υ.Π.Ε.Δ θα κατασπαράξει τα ΠΆΝΤΑ {δεν πιάσαμε τους στόχους θα σας λένε κάθε μήνα, το ξέρουν και το ξέρουμε πολύ καλά 1+1 κάνει 2 και όχι 12 } βάλετε και άλλους φόρους μειώστε μισθούς σύνταξης Δ.Λ Φέρετε και τα πεζούλια σας..

    Το 2016 στο ΚΡΑΤΟΣ-ΕΤΑΙΡΕΊΑ θα υπάρχουν δικοί τους άνθρωποι ΠΑΝΤΟΎ , σιγά σιγά θα αφοπλίζουν το στρατό {έχουν δικό τους} την αστυνομία, την δικαιοσύνη, τους πολιτικούς τα ΠΆΝΤΑ..στο όνομα της διαφθοράς !!! γιατί; ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΧΡΩΣΤΆΤΕ ΌΛΟΙ ΣΑΣ. με μαθηματική ακρίβεια όλα αυτά ..

    Αυξήσεις και ΧΑΡΑΤΣΙ παντού συν την ανεργία συν μύωση βιοτικού επιπέδου ΘΑ ΚΟΙΤΆΞΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ δεν θα πλήρωσης κάτι {ΑΥΤΌ ΉΤΑΝ} πάει έγινες διεφθαρμένος.. ΑΡΑ πρέπει να τιμωρηθείς να σου πάρουν το σπίτι, την πίστη και το χωραφάκι.. {ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ]...

    Αντί λοιπών να τρέχεις πίσω από διαφημιζόμενη φιλανθρωπία τον καναλιών {ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ} και να τους παρακαλάς για ένα πιάτο φαΐ,θα έπρεπε να εκπαιδευόσουν ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΙΣ , να μπεις σε ομάδες αντάρτικού πολέμου..

    Σου το φωνάζουν ΌΛΟΙ, ΣΤΑ ΜΜΕ, είμαστε σε ΠΌΛΕΜΟ..έναν πόλεμο που τον έχασαν αυτοί που θέλουν να σε σώσουν με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με συνθήματα γηπέδου, με την μαγκιά της τεστοστερόνης του πορτιέρη του κωλαδικου...

    Η Ο.Π.Λ.Α καλεί ΟΛΟΥΣ τους Ελληνες ΠΟΛΙΤΕΣ Αριστερούς-δεξιούς- κεντρώους να αυτοοργανωθούν...

    Υ.Γ .. εμείς δεν είμαστε κόμμα, εμείς δεν θέλουμε ψήφους{είμαστε από θέση εκτός κομμάτων και κυβερνήσεων] υπάρχουν άλλοι καλύτεροι από εμάς να κυβερνήσουν την χώρα , αυτούς ψάχνομε και εμείς, όμως μέχρι να βρεθούν θα υπερασπιστούμε τα πεζούλια μας ... ΚΑΛΉ ΑΝΤΆΜΩΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση