Χρ. Ζώης (με νόημα): "Μόνο ο Καραμανλής μπορεί να συγκεντρώσει τους 180. Και περισσότερους..."

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο (γνωστός) Ανωμερίτης έκανε διαγωνισμό 200 εκατ. ευρώ στον ΟΛΠ μόνο με ...μία εταιρεία!

«Με απείλησε ότι θα μου κόψει το πόδι με πριόνι!» Πού είχε πάει το προηγούμενο βράδυ ο Νικολόπουλος

 

4 Νοεμβρίου 2012

370 ευρώ για μια μόνο χλιδάτη διανυκτέρευση στο Παρίσι μας χρέωσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης

2789v00 370 ευρώ για μια μόνο χλιδάτη διανυκτέρευση στο Παρίσι μας χρέωσε ο Ανδρέας ΚατσανιώτηςΤο δωμάτιο της διπλανής φωτογραφίας είναι αρκετά εντυπωσιακό, πόσο μάλλον αν σκεφτείτε ότι από τα παράθυρα του βλέπει κανείς το Παρίσι στα καλύτερα του.
Αν κάλυπτε τα έξοδα διαμονής σε αυτό το χλιδάτο τετράστερο ξενοδοχείο το ελληνικό Δημόσιο, δεν… θα το επιλέγατε ακόμα πιο εύκολα;
Έτσι φαίνεται ότι ο σκέφθηκε ο Γ.Γ Ενημέρωσης κι Επικοινωνίας Ανδρέας Κατσανιώτης ο οποίος σε πρόσφατη επίσκεψη του στη γαλλική πρωτεύουσα επέλεξε το Hotel Baltimore, κάτι που μας κόστισε…λίγο παραπάνω.
Δείτε το σχετικό κόστος, όπως περιγράφεται σε έγγραφο της Διαύγειας:
Untitled 370 ευρώ για μια μόνο χλιδάτη διανυκτέρευση στο Παρίσι μας χρέωσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης
To ακόμα καλύτερο; Ο κ. Κατσανιώτης επέλεξε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται 25 χλμ μακριά από το εκθεσιακό πάρκο όπου διεξήχθη η έκθεση στην οποία ήθελε να συμμετάσχει και η οποία ήταν μια έκθεση για την αγορά τροφίμων..
Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της Ημερησίας, ο κ. Κατσανιώτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά καθώς έχει διατελέσει ηγετικό στέλεχος της νεολαίας της Πολιτικής Άνοιξης.
Untitled 1 370 ευρώ για μια μόνο χλιδάτη διανυκτέρευση στο Παρίσι μας χρέωσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης
Θα ζητήσει κάποιος από τον κ. Κατσανιώτη να απολογηθεί για τα τόσο ακριβά του γούστα τα οποία χρεώνουν έναν ήδη υπερχρεωμένο λαό;
Δημοσίευση σχολίου