GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιστευτά και απίστευτα συνωμοτικά!

γραφει ο αρισταρχος Είδα τα δύο video που ακολουθούν και προσπάθησα βάλω σε μια τάξη τις σκέψεις μου. Όλα φαίνονται τόσο αληθινά και ό...

γραφει ο αρισταρχος
Είδα τα δύο video που ακολουθούν και προσπάθησα βάλω σε μια τάξη τις σκέψεις μου. Όλα φαίνονται τόσο αληθινά και όλα τόσο ψεύτικα. Αλλά ο γυάλινος κόσμος που ζούμε δεν είναι άραγε μια παραίσθηση;Τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο.
Στο σωτήριο έτος 2012 που φτάσαμε και στην μεγάλη πρόοδο που έχει γίνει στις παγκόσμιες κοινωνίες δεν φαντάζει άραγε έξω-πραγματικό το ξεκλήρισμα αθώων ψυχών στην Συρία; Η ανέχεια στην Αφρική και η καταδυνάστευση των μαζών από άτομα μετρημένα στα δάχτυλα του χεριού με μοχλό τα χρήματα. Η πείνα στην μεγαλύτερη από τα 7.5δις μερίδα των ψυχών και η αντίθεση με την χλιδή σε άτομα που βγαίνουν και λεν στο γυαλί με απύθμενη ελαφρότητα ”γεννήθηκα για να κάνω διακοπές”. Και στον τροχό; Ποιοί είναι στον τροχό; Αυτοί που παράγουν το άλλοθι για το χρήμα.
Χρήμα; Άλλο πάλι αυτό, πόθεν εξευρέθησαν τόσα χρήματα στα χέρια τους και μας τα δάνεισαν για να έχουμε τώρα τα τσιράκια τους υπέρμαχους του καλοπληρωτή απέναντι σε δόλιους δανειστές που θεωρούνται ταμπού και που ποτέ δεν τους ζητήθηκε το πόθεν έσχες. Απέναντι σε ένα οικονομικό σύστημα κομμένο-ραμμένο στα συμφέροντά τους και οικονομολόγους με περίσσεια περηφάνια να καυχιόνται για την ιδιότητά τους που μόνο επιστήμη δεν είναι.
Μπροστά σ’ αυτές τις φρικτές αλήθειες τα δύο αυτά video φαντάζουν περιπέτεια στην χώρα του Οζ, και στο τέλος είτε είναι αλήθεια είτε όχι δε σε πολυ-νοιάζει.  Έναν ετοιμοθάνατο τον απασχολεί πόσο πάει ο καφές; Απλά δείτε τα σαν υπερπαραγωγή του Hollywood.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση