GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτος κλειδαράς στη Θεσσαλονίκη! Χαλάει τις κλειδαριές και αφήνει την κάρτα του…

Αφήνει την κάρτα του για να τον καλέσουν να τις φτιάξει. Απίστευτη “κομπίνα” έχει στήσει κλειδαράς στη δυτική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με κα...

apisteftos kleidaras sti thessaloniki xalaei tis kleidaries kai afinei tin karta tou 1 315x236 300x224 Απίστευτος κλειδαράς στη Θεσσαλονίκη! Χαλάει τις κλειδαριές και αφήνει την κάρτα του...Αφήνει την κάρτα του για να τον καλέσουν να τις φτιάξει. Απίστευτη “κομπίνα” έχει στήσει κλειδαράς στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων πάει στις εισόδους σπιτιών και ρίχνει κόλλα στις κλειδαριές προκειμένου να τις καταστρέψει.
Στη συνέχεια αφήνει διαφημιστικά και κάρτες του για να τον καλέσουν να τις φτιάξει. Η “κομπίνα” έγινε αντιληπτή έπειτα από δεκάδες καταγγελίες στην αστυνομία ιδιοκτητών σπιτιών που αντιμετώπισαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και κάλεσαν τον ίδιο κλειδαρά αφού υπήρχαν στις πόρτες οι κάρτες του.
Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον κλειδαρά ωστόσο όπως ενημερώθηκαν οι “παθόντες” η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει αν δεν τον πιάσει “επ’ αυτοφώρο”

1 σχόλιο

  1. Αυτά είναι τα κενά του Νομικού συστήματός μας.
    Όλοι να "γνωρίζουν" τον ένοχο και να μην μπορούν να τον τιμωρήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση