GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Άστραψε και βρόντηξε" μέσω twitter (πάλι) ο Πάγκαλος (ΦΩΤΟ)...

Από τον Διαδικτυακό. Μέσω twitter απαντά ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον Θέμο Αναστασιάδη και τις πρόσφατες φωτογραφίες της εφημερίδας «Πρώτο Θ...

Από τον Διαδικτυακό.
Μέσω twitter απαντά ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον Θέμο Αναστασιάδη και τις πρόσφατες φωτογραφίες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» που τον δείχνουν σε ξενοδοχείο στο Λαγονήσι. Το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ξεκουραζόταν στην πολυτελή πισίνα του ξενοδοχείου μαζί με την οικογένεια του.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος πριν από λίγη ώρα "άστραψε και βρόντηξε" μέσω twitter κατά του Θέμου Αναστασιάδη.
a-a70 
a-a71 
a-a72 
a-a73 
a-a74

1 σχόλιο

  1. Ιδού οι προστατευόμενοί σας!

    Από το 2009 μέχρι σήμερα υπολογίζονται σε 60 δις τα ευρώ που διέφυγαν ανενόχλητα από την Ελλάδα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ειδικών.

    Ποιοι πατριώτες άραγε ποντάρουν στη χρεοκοπία της Ελλάδας;

    Επιχειρηματίες που ανοιγόκλειναν εφημερίδες με δάνεια και επιδοτήσεις με αλλαγή γραμμής κατά το δοκούν..

    Πτωχευμένοι βιομήχανοι και κατασκευαστές που κυκλοφορούν ανάμεσά μας με τα δάνειά τους επενδυμένα στις τσέπες τους και στην Ελβετία και ζητάνε τώρα τα ρέστα.

    Γνωστοί τραπεζίτες με θαλασσοδάνεια σε ΠΑΕ και σε δόλια πτωχευμένες (πλέον) επιχειρήσεις που γνωμοδοτούν ανενόχλητοι για την οικονομική κατάσταση της χώρας .

    Επενδυτές που αλωνίζουν στις offshore αφού πρώτα ρήμαξαν την ελληνική οικονομία..

    Οσο για τους απολύτως φοροαπαλλαγμένους εκτός από εκείνους που έχουν εισόδημα κάτω από 5000 ευρω, θυμίζουμε την άλλη κατηγορία εκείνη με τις 56 φοροαπαλλαγές για όσους είναι ή δηλώνουν ότι είναι εφοπλιστές.

    Αφορολόγητα όλα τα κέρδη από όλα τα πλοία, όλες οι εταιρείες που συνδέονται με αυτά, όλες οι αγοραπωλησίες, όλες οι αποζημιώσεις από ασφαλιστικές, όλοι οι φόροι κληρονομιάς, όλα τα δάνεια αλλά και οι καταθέσεις, όλοι οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης, όλες οι αγορές τους γίνονται χωρίς ΦΠΑ κ.ο.κ.

    Η Ενωσή τους μάλιστα ανακοίνωσε ακόμα και φέτος σημαντικά κέρδη. Μεγάλα ονόματα εφοπλιστών που διέφυγαν με τα δις στο εξωτερικό δημοσιεύτηκαν στον Τύπο και δεν κουνήθηκε φύλλο.

    Οι ευρωπαίοι εταίροι μας τους γνωρίζουν με τα μικρά τους ονόματα και κάνουν πλάκα στους Έλληνες πολιτικούς.

    Σύμφωνα με στοιχεία του 2009-2010 εφοπλιστής με ελληνική σημαία πληρώνει για ένα πλοίο 9.500 δολάρια το χρόνο φόρο στο ελληνικό κράτος όταν τα έσοδά του, αν ναυλώνεται όλο το χρόνο, μπορεί φτάνουν και τα 60.000.000 εκ. δολάρια.

    Αν υπολογίσουμε ότι ένας και μόνο εφοπλιστής έχει για παράδειγμα μέχρι και 40 δεξαμενόπλοια, τότε πράγματι είναι απορίας άξιο αν υπάρχει ακόμα οτιδήποτε στην Ελλάδα που να μην τους ανήκει.

    H ΌΠΛΑ ΚΑΛΕΊ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ( 1.800.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΑΓΏΝΑ ...

    Αθανάσιος Κλάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση