GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο tablet σχεδιάζει η HTC...

Σίγουρα το όνομα της ταϊβανέζικης εταιρείας HTC σχετίζεται κυρίως με κινητές συσκευές, ωστόσο αυτό σύντομα μπορεί να αλλάξει. Η εταιρία έκαν...

Σίγουρα το όνομα της ταϊβανέζικης εταιρείας HTC σχετίζεται κυρίως με κινητές συσκευές, ωστόσο αυτό σύντομα μπορεί να αλλάξει. Η εταιρία έκανε μια πρώτη προσπάθεια να εισέλθει στην αγορά των tablets το 2011 με το HTC Flyer, μια συσκευή η οποία παρά τη φήμη της εταιρίας και την άριστη ποιότητα κατασκευής δεν γνώρισε την επιτυχία. Παρόμοια τύχη είχε και το δεύτερο tablet της, το Jetstream που κυκλοφόρησε λίγους μήνες αργότερα ως το πρώτο tablet με λειτουργικό το Android Honeycomb.
Σύντομα, σύμφωνα με το PC Advisor και έναν εκπρόσωπο της HTC, η ταϊβανέζικη εταιρία θα κάνει μια ακόμα προσπάθεια με ένα ανώνυμο, προς το παρόν, tablet το οποίο θα κυκλοφορήσει ως διάδοχος του HTC Flyer.
Δεν έχουν δοθεί παραπάνω στοιχεία στη δημοσιότητα, το σίγουρο πάντως είναι πως με μια αγορά που έχει κορεστεί αρκετά αυτή την περίοδο, ιδίως με την έλευση του Nexus 7 και τις φήμες για το μικρότερο iPad, η HTC θα θέλει να ξεχωρίσει.
Αυτό επιχείρησε και με το Flyer, το οποίο είχε χαρακτηριστικά που «ζήλευαν» άλλα tablets της κατηγορίας του, όπως για παράδειγμα η χρήση γραφίδας και η οθόνη υψηλής ανάλυσης. Η εξίσου υψηλή τιμή του όμως απέτρεψε πολλούς από το να το αγοράσουν, ρίχνοντας κατακόρυφα τις πωλήσεις και αναγκάζοντας την εταιρία να σταματήσει την παραγωγή μόλις έξι μήνες αργότερα.
Η νέα πρόταση της HTC είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android Jelly 4.1 Bean, πέραν από αυτό όμως δεν είναι γνωστό ακόμα τίποτε για τεχνικά χαρακτηριστικά της. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ούτε για το αν σχεδιαστεί σαν low-end media tablet όπως τα Kindle Fire ή Nook Color, ή ως ένα πλήρες tablet, ικανό να ανταγωνιστεί τόσο τη σειρά της Samsung όσο και το iPad.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η εταιρία θα πλασάρει τη νέα συσκευή της με τέτοιο τρόπο ώστε να χτυπήσει τουλάχιστον μια μερίδα των ανταγωνιστών της.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρίας, δεν θα βιαστούν να το κυκλοφορήσουν προκειμένου να χτυπήσουν για παράδειγμα το Nexus 7 ή το επόμενο iPad, αλλά θα κυκλοφορήσει μόνο όταν η εταιρία θα έχει κάτι μοναδικό να δώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση