Χρ. Ζώης (με νόημα): "Μόνο ο Καραμανλής μπορεί να συγκεντρώσει τους 180. Και περισσότερους..."

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο (γνωστός) Ανωμερίτης έκανε διαγωνισμό 200 εκατ. ευρώ στον ΟΛΠ μόνο με ...μία εταιρεία!

Μύλος για το...πριόνι! Τα πρακτικά της Βουλής και η διαμάχη Νικολόπουλου - Μελισσανίδη

 

17 Ιουλίου 2012

Αποκάλυψη "βόμβα" για τις συντάξεις!

Συγκλονιστικά στοιχεία ανακαλύπτουν οι αρμόδιοι των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών που ελέγχουν εξονυχιστικά τις συντάξεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την διασταύρωση των στοιχείων προκύπτει ότι στο Τ.Σ.Α.Υ (Ταμείο Συντάξεως και Αυτασφαλίσεως υγειονομικών) το 5,5% των συνταξιούχων λαμβάνει μηνιαία σύνταξη μεγαλύτερη από 6.000 ευρώ, χωρίς να υποβάλλει δήλωση εισοδήματος φυσικών προσώπων, ενώ το 12% των συνταξιούχων του ίδιου φορέα, δηλώνει στην εφορία μικρότερα ποσά από εκείνα που έχουν χορηγηθεί από το ταμείο.
Επίσης τα ποσοστά αναπηρίας όσον αφορά τα επιδόματα στον συγκεκριμένο ασφαλιστικό φορέα φτάνουν το 11% όταν συνολικά σε όλη την χώρα το ποσοστό αυτό ανέρχεται στο 7,7%.
Πρόκειται για τον πρώτο έλεγχο που ολοκληρώνεται μετά από την έναρξη της συνεργασίας των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών και την ηλεκτρονική διασύνδεση των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών.
Στο ΤΣΑΥ είναι ασφαλισμένα 12000 γιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι και φαρμακοποιοί.
Παράλληλα εκτός από τον τομέα υγειονομικού, τα υπουργεία εργασίας και οικονομικών «ψάχνουν» τα ασφαλιστικά ταμεία των νομικών και των μηχανικών.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το πλαφόν των συντάξεων θα κλειδώσει στα 2400 ευρώ μικτά.
Δημοσίευση σχολίου