GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελλάδα κυβερνάται πιλοτικά από τις τράπεζες και τη Νέα Τάξη...

Γιατί επιχειρείται η πλήρης κατάργηση του κράτους; Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπ...


Γιατί επιχειρείται η πλήρης κατάργηση του κράτους;
Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους.!!
Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.
Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να
καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπό πλήρη έλεγχο.
Αυτό για το οποίο ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έχει φροντίσει να στηθεί πολύ γρήγορα και μάλιστα η εφαρμογή του γίνεται, από τον ειδικά εκπαιδευμένο γνώστη του προγράμματος, και εννοούμε τον κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ, που προβλέπει:
Έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διακυβέρνησης του πολίτη.
Σταδιακή κατάργηση κάθε λειτουργίας του κράτους δηλαδή κάθε δημόσιας υπηρεσίας.
Ένταξη όλων των χρηματιστηριακών συναλλαγών στις Τράπεζες.
Έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων με τελικό στόχο την τραπεζοποίηση των περιουσιών.
Απόλυτος εργασιακός έλεγχος με τελικό σκοπό την κατάργηση κάθε αμοιβής γιατί τα πάντα θα κατευθύνονται μέσα από κέντρα διανομής.
Επιβολή μεταλλαγμένων τροφίμων και γενοσήμων φαρμάκων.
Μπορεί κάποια από τα παραπάνω να μην είναι κατανοητά για αυτό θα αναφέρουμε ένα παράδειγμα από το κάθε ένα.
1..Θα υποχρεωθούν όλοι οι πολίτες να προμηθευτούν ηλεκτρονική κάρτα διακυβέρνησης, γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σαν Πολίτες. Δηλαδή δεν θα μπορούν να κάνουν αγορές, να έχουν δικαίωμα εργασίας, να αποκτούν σπίτι, να ψηφίζουν, να δημιουργούν επιχείρηση κλπ.
2..Με την σταδιακή κατάργηση του κράτους, κάθε έγγραφο, πιστοποιητικό, άδεια γάμου, ακόμα και νομικές υπηρεσίες, άδειες οικοδομής, κλπ, θα γίνονται μέσα από ειδικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες τύπου taxis net, οπότε δεν θα είναι απαραίτητες οι δημόσιες υπηρεσίες οπότε και οι υπάλληλοι δεν χρειάζονται.
3.. Όλες οι μισθοδοσίες, επιχορηγήσεις, ασφαλιστικές εισφορές, επιδοτήσεις, πληρωμές, κλπ, θα γίνονται μέσω τραπεζών. Ακόμα και τα δικαιολογητικά και οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από τις τράπεζες. Θα χρεώνονται παροχές και θα γίνεται αυθαίρετη παρακράτηση από λογαριασμούς.
4.. Το κτηματολόγιο που δεν κατάφερε ποτέ η Ελλάδα να πραγματοποίηση, έχει ήδη γίνει με προσέγγιση χιλιοστού, μέσω δορυφόρου, και μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκτυπωθεί με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από μηχανικό κάθε επιφάνεια Γής. Όλη η ακίνητη περιουσία των ιδιωτών θα φορολογηθεί έτσι ώστε κάποια στιγμή θα ανήκει στις τράπεζες.
5.. Θα καθορίζεται αμοιβή κλιμακωτή για την εργασία και την σύνταξη στο τέλος κάθε χρόνου για τον επόμενο ανάλογα με τα έσοδα της χώρας, Οι εργαζόμενοι δεν θα την εισπράττουν γιατί θα κατατίθεται σε λογαριασμό και δεν θα έχουν το δικαίωμα ανάληψης γιατί θα πληρώνονται οι υποχρεώσεις τους . Δεν θα μπορούν να έχουν χρήματα στα χέρια τους. Ότι περισσεύει από αμοιβές στο τέλος κάθε χρόνου θα παρακρατείται από το κράτος για χάρη του συνόλου και της ασφάλειας της χώρας.
6..Με τις επιδοτήσεις, ανεμογεννητριών, και φωτοβολταϊκών θα καταντήσει η χώρα ένας απέραντος σκουπιδότοπος που σκοπό έχει την αξιοποίηση και μόνο των υλικών της γερμανικής βιομηχανίας και όχι του ορυκτού πλούτου της χώρας.
7.. Επιδοτούνται τα γενετικός μεταλλαγμένα αγροτικά προϊόντα και καταστρέφονται τα αιωνόβια δένδρα της χώρας μας, όπως η ελιά, καρυδιά, κερασιά, κλπ.
Όλα τα παραπάνω θα συμβούν σύντομα στη χώρα μας,και μάλιστα σε γνώση των πολιτικών μας οι οποίοι φαίνονται ανήμποροι να αντιδράσουν και επιλέγουν να είναι με τον ισχυρό από φόβο.!!!
Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ σαν άριστος γνώστης του προγράμματος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έθεσε τα θεμέλια με το 2ο μνημόνιο, και στην περίπτωση που τα μνημονιακά κόμματα κερδίσουν 181 έδρες οπότε θα “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ” όλα τα παραπάνω, τότε η Ελλάδα θα αποτελεί την πρώτη χώρα στον κόσμο που θα κυβερνάται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ!!!
Αναστάσιος Ηλιάδης
katohika.gr, kostasxan.blogspot.gr

5 σχόλια

  1. Και τις βάσεις δεδομένων ποιός θα τις συντηρεί βρε ακαταλόγιστε; Ο εξαποδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τις βάσεις δεδομένων και τις επεξεργασίες των στοιχείων και το "φακέλωμα" και ο,τι στο διάολο θέλουν, να κάνουν ΠΟΙΟΣ θα τα κάνει;;; ο φούφουτος!!!
    Αφήστε μας πια με τον τρόμο!!! δεν κουραστήκατε, όπως τα βοθροκάναλα που "δουλειά δεν έχει ο διάολος και ....."

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Crash test 3 χωρών με διαφορετική πορεία εντός μνημονίων – Η καλή Ιρλανδία, η μέτρια Πορτογαλία και η τραγική Ελλάδα.

    [Επειδή κυκλοφορεί διαδεδομένος ο μύθος ότι και οι άλλες χώρες με μνημόνιο πάνε χάλια... αλλά τι λέω τώρα; Αφού οι ΑΕροψεκασμένοι ξέρουν ότι οι Ελοχίμ δεν ενδιαφέρονται για την Ιρλανδία, παρά μόνο για τον ήλιο της Ελλάδας και τα σπίτια τους... γι αυτό αφήνουν την Ιρλανδία να πηγαίνει καλά και κρατάνε την Ελλάδα στον πάτο]

    Τρεις χώρες έχουν κοινό παρανομαστή η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία έχουν ενταχθεί σε μηχανισμούς στήριξης, έχουν υιοθετήσει και εφαρμόζουν μνημόνια και το ερώτημα είναι ακολουθούν την ίδια πορεία;
    Οι αγορές ομολόγων αντικατοπτρίζουν το πώς αντιλαμβάνονται οι αγορές την πορεία προσαρμογής στα μνημόνια των 3 χωρών.

    Από αυτό το συγκριτικό τεστ η Ιρλανδία ανακηρύσσεται ως ο μεγάλος νικητής.
    Η Ιρλανδία αντιμετώπισε πρόβλημα με τις τράπεζες όπου σχεδόν χρεοκόπησαν.
    Δημιούργησε την NAMA όπου μετέφερε πάνω από 70 δις προβληματικών δανείων και εν συνεχεία μετά την αποτίμηση της Blackrock πήρε γενναίες αποφάσεις.

    Ταυτόχρονα συνέχισε τις ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στην χώρα η κυβέρνηση και το αποτέλεσμα το 10ετές Ιρλανδικό ομόλογο να βρίσκεται στο 6,18%. Να σημειωθεί ότι τέλος του 2009 η 10ετία στην Ελλάδα εμφάνιζε απόδοση 6,25%.

    Η Ιρλανδία είναι η χώρα που βελτιώνεται οι αγορές το διαπιστώνουν και αυτό μεταφράζεται στο κόστος δανεισμού.
    Αν σπάσει το φράγμα του 5,5% η απόδοση ίσως η Ιρλανδία να αρχίζει να βλέπει έξοδο στις αγορές.
    Αυτό δεν θα γίνει άμεσα αλλά φαίνεται ότι διαγράφεται η προοπτική στο επόμενο 6μηνο-8μηνο.

    Η Πορτογαλία έρχεται δεύτερη στο crash test των χωρών καθώς σημειώνει βελτίωση πολύ πιο βραδεία από την Ιρλανδία αλλά σίγουρα πολύ ταχύτερη από την Ελλάδα.
    Η απόδοση στην 10ετία στο πορτογαλικό ομόλογο στο 9,90%.
    Να σημειωθεί ότι η Πορτογαλία εμφάνιζε στις κακές μέρες απόδοση έως 15%.
    Είναι ξεκάθαρο ότι η Πορτογαλία προσπαθεί, δεν μπορεί να βγει στις αγορές αλλά οι επενδυτές αναγνωρίζουν την προσπάθεια της χώρας.
    ______________________________
    Η Ελλάδα σε αυτό το crash test μπορεί να χαρακτηριστεί τραγική.

    Δεν είναι μόνο η απόδοση του 10ετούς ελληνικού ομολόγου στο 25,20% αλλά κυρίως το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει καμία βελτίωση στα δημόσια οικονομικά, η ύφεση βαθαίνει και η Ελλάδα δεν έχει τηρήσει καμία από τις υποσχέσεις της όσον αφορά το μνημόνιο.

    Είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην χειρότερη θέση και αυτό αποδίδεται στο αποτυχημένο πολιτικό και γραφειοκρατικό προσωπικό της που δεν εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις.

    Οι αγορές ομολόγων αποτυπώνουν ξεκάθαρα την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑ ΡΕ

    ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ

    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννη, Φαίνεται φοβιστική (αλλά όχι εκτός λογικής) αυτή ανάλυση.Ως προς το ποιός θα "τροφοδοτεί" και θα συντηρεί γενικά τους σέρβερ κλπ φυσικά εννοείται ότι πάνε πακέτο και μερικές χιλιάδες(ή εκατοντάδες μόνο) χειριστές και ελέγχοντες τις λειτουργίες.
    Παρόμοιο θέμα πιο κοντινό:
    Μέσω της κάρτας για τα ψώνια - όπου θα περνάν αυτόματα οι αποδείξεις για την εφορία,ταχα για διευκόλυνσή μας, (να μην φυλάμε τα χαρτάκια)αυτομάτως καταγράφει ηλεκρονικά (άρα για πάντα) , από που ψωνίζει,τι ψωνίζει, τι ώρα παει στο κατάστημα κλπ, ο καθένας μας.Αποτελεί-για σκεφτείτε-εξαιρετικό εργαλείο ελέγχου στην αγορά και στη ζωή των ανθρώπων.Μέσω των έτοιμων αυτών στοιχείων μπορούν να παραχθούν τα χίλια-μύρια κι όχι βέβαια για το καλό μας (π.χ.τα πιο αθώα: καθοδηγούμενες ελλείψεις αγαθών, προώθηση συγκεκριμένων ειδών ,κλπ.κλπ). Είναι μεγάλο οπλο η καταγραφή των συνηθειών και της καθημερινότητας των πολιτών. Σκεφτείτε το.Στην αρχή λένε θάναι προαιρετική αλλά να δείτε που θα γίνει υποχρεωτική για όλους μετά.
    Μήπως οι αναρτήσεις και οι συνομιλίες, κάθε είδους, στο ιντερνετ δεν είναι επεξεργάσιμο υλικό δια πάσαν χρήσιν από τους "ανθρωποφύλακες" της οικουμένης;
    Εννοείται ότι τα περί απορρήτου και διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων είναι μόνο για τους αφελείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση