GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα μνημονιακά κόμματα...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/. Ψηφισε μνημονιακα κομματα για να βλεπεις αυτη την εικονα: Αυτο θελουν να πετυχουν,αυτος ειναι ...


Ψηφισε μνημονιακα κομματα για να βλεπεις αυτη την εικονα: Αυτο θελουν να πετυχουν,αυτος ειναι ο στοχος του, να φερουν το μεγαλυτερο μερος του  πληθυσμου στην φτωχεια και στην εξαθλιωση, να αυτοκτονουν καθε μερα συνανθρωποι μας.
Ακουσατε καποια ομιλια του Βενιζελου η του Σαμαρα να αναφερει αυτες τις καταστασεις που ζει ο λαος καθημερινα?
Οχι.
Διοτι τους ενδιαφερει μονο η εξουσια,με καθε μεσο,με καθε τροπο,τους ενδιαφερει να κυβερνανε μια νεκρη χωρα υποσχομενοι καλυτερες ημερες που δεν θα ερθουν ποτε.
Για τον λαο.
Για εκεινους οι καλυτερες μερες ειναι οταν βρισκονται στην εξουσια.
Ψηφιστε λοιπον απο φοβο, επειδη θελετε να διαφυλαξετε τα ελαχιστα που σας εχουν μεινει αδιαφορωντας για τους υπολοιπους,και οταν ερθει η δικη σας σειρα σκεφτειτε ποιος θα σας βοηθησει.

19 σχόλια

  1. γελοίε


    Ψηφίζοντας του τζάμπα μάγκες
    πατριώτες του κώλου

    Σε πληροφορώ, οτι με την αναλογία
    1.500-2.000 δραχμές=1 ευρω ή $

    δεν θα υπάρχουν καν κάδοι γιατί δεν θα υπάρχουν καν σκουπίδια φαγώσημα.

    Και επιπλέον δεν θα υπάρχει και ηλέκτρικό
    Οπότε ..τέλος και ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    στο διαδύκτιο σαν και ΣΕΝΑ
    μ
    α
    λ
    ά
    κ
    α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσομπάνε,

    τί γίνεσαι γαμώ το σταυρολόι σου;!

    Ακόμα να μάθεις ορθογραφία και σημεία στίξης;

    Δεν πειράζει, θα στα μάθει ο Τσίπρας μια και καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι δυνατόν οι Παπανδρεου Παπακωνσταντινου να ειναι ακόμα ελεύθεροι;
    Ειναι δυνατόν να συμπεριφερονται σαν να μην τρέχει τίποτε την στιγμή που διέλυσαν την χωρα;
    Μιλανε όλοι στα καναλια στα ραδιοφωνα στην Ευρώπη για αυτο που ειναι σημερα η Ελλαδα ενα σαπιο και λεηλατημενο κρατος και οι πρωταίτιοι και οχι μονο να κυκλοφορούν ελευθεροι την στιγμη που καθε μερα καταστρεφονται αυτοκτονούν άνθρωποι απειλουνται με κατασχεσεις με φυλακισεις και ζουνε μονιμα κατω από καθεστώς απειλής και εκβιασμού βιώνουν την ανεργία και την φτωχεια χωρις προηγούμενο εχει καταρρευσει το συστημα υγείας εχει ποδοπατηθει το συνταγμα εχουν ξεφτιλισει την παιδεία εχουν ισοπεδώσει τα κοινωνικά στρωματα του λαού κατεκλεψαν μιζαριστικαν λεηλατησαν αρπαξαν επαιξαν πουλησαν ξεπουλησαν και ακομη τηρειται σταση αναμονης απεναντι τους;
    Γιατι κυριοι της δικαιοσύνης δεν κινείστε εναντιον αυτων των καθαρματων και με ευκολία κινείστε να κλείσετε φυλακη ενα οφειλέτη του κρατους; ποιος σας κραταει και δεν επιτελειτε το εργο που ορκιστηκατε να προδφέρετε;
    Ποιοι είναι αυτοι που θεωρούν ότι ειναι υπερανω των νομων και της δικαιοσύνης; απλά καθαρματα εγκληματιες του κοινου ποινικού δικαίου είναι γιατι δεν προχωρατε σε ανακρισεις και προφυλακισεις των συγκεκριμενων αλητών;
    Τι περιμενετε να δειτε τον κόσμο με όπλα στα χερια να απονέμει δικαιοσύνη;
    Γιατι συνεχιζετε αυτη την προκλητική αδιαφορία απεναντι τους την στιγμή που ενας ολοκληρος λαός βράζι στο ζουμί του;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ...ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ; ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ-ΤΟΥΣ στον λαό.
    Εχει αντιληφθεί η δικαιοσύνη και οι ανθρωποι που την υπηρετουν ότι πλέον εχει απαξιωθεί η ζωή όλων μας εξαιτιας αυτων λιγδιαρηδων εγκληματιών απατεώνων; Εχετε καταλαβει ότι ο λαός ζητάει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    Ξεσκιστε τους και ο λαος θα ειναι στο πλαι σας, κανενα ευρω δεν μπορει να σωσει την χωρα οταν η ιδια η χωρα ειναι σαπια και χολεριασμενα τομαρια υπευθυνοι για την καταντια μας συνεχιζουν να βρισκονται αναμεσα μας λες και δεν συνεβη τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκατοπουστα 3 Ιουν 2012 8:11:00 μ.μ.
    Ετοιμασου απο τωρα: προμηθευσου ενα βαρελι βαζελινη και μερικα μουκαλια διαφορων μεγεθων, απο κοκακολα μεχρι νταμιτζανα επτακιλη.
    Κανε καθημερινα προπονηση στον πρωκτο σου αρχιζοντας απο απο κοκα κολα και φτανοντας γυρω στις 17 του μηνος στην νταμιτζανα, θα σε βοηθησει να μην πονεσεις πολυ απο τα γαμησια που εχεις να φας εσυ και οι ομοιοι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΝΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ,ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ
    ΜΠΛΕ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΙΣ
    ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΙΤΕΜΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ.ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΣΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. Η ΓΛΕΙΩΔΕΣΤΑΤΗ ΣΑΥΡΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ,Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ.Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙ ΜΙΑ ΗΛΙΑΚΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκατα στον Βενιζελο3 Ιουν 2012, 9:31:00 μ.μ.

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████ 100% Complete.


    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete

    Venizelos ████████▒▒▒▒ Loading...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ.
    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
    _______________________________
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.


    "ΣΥΡΙΖΑ..ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    VIDEO. Μεταφορτώθηκε από το χρήστη groverbasilis την 6 Μάρ 2011

    ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ...
    Το βίντεο δεν έχει ως στόχο να προσβάλει τους πατριώτες αριστερούς μάλιστα ένας πατριώτης μπορεί να είναι ΚΑΙ αριστερός

    Αλλά: Αυτή ειναι η Αριστερά σας σύντροφοι μπαχαλάκηδες ..το 2012 ;
    Για να ονομαστουν τα σκοπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ?
    Για να συνεχιστει η λαθρομεταναστευση ?
    Για να μουσουλμανοποιηθει Η Ελλαδα? Για να κρατικοποιηθουν τα παντα ?


    Προκλητικός ο Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν ξέρω καμία χώρα που λέγεται Σκόπια" !

    Προ ημερών ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, όπου υποστήριξε πως το κόμμα του είναι έτοιμο να περικόψει όλες τις εξοπλιστικές δαπάνες, δηλώνοντας έτοιμος να το «ρισκάρουμε» με την Τουρκία.

    Προχθές μιλώντας στο MEGA για το Σκοπιανό είπε...
    «FYROM λέγεται η χώρα, δεν λέγεται Σκόπια. ΠΓΔΜ, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Δεν ξέρω καμιά χώρα που λέγεται Σκόπια».

    ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΗΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!

    ΕΝΩ σχεδον στο σύνολο οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ"..!!!
    απο αυτά τα ρεμάλια του Σύριζα
    σαν και σένα ............

    ......Α Λ Η Τ Α Ρ Α. πασόκε σάπιε..σ ι χ α μ έ ν ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ για ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο δηλαδη φόροι ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και οτι βρει ο Γλεζος στην τράπεζα από τον καθε φουκαρα που δεν θα τον έχει αγοράσει τζαπα το λομπυ της δραχμης.

    Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουλοφοροι εχουν δικαιωματα μιας και ο Συριζα δεν καταδίκασε ποτε τα γενονότα του 2008 που έκαψαν την Αθηνα.

    Μια Κουβα στην Ευρωπη.Και για ζησουμε πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    11 αναγνωρισμένοι "τρομοκράτες" οικονομολόγοι λένε:
    Μία ανάσα πριν την άτακτη χρεοκοπία η χώρα.
    _____________________________
    Έντεκα διεθνώς αναγνωρισμένοι
    "τρομοκράτες", Έλληνες ακαδημαϊκοί οικονομολόγοι, από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, παρεμβαίνουν σχετικά με την ελληνική κρίση μέσω της "Καθημερινής της Κυριακής" για να προειδοποιήσουν για τον λάθος δρόμο που έχουμε πάρει....

    - βέβαια ο Στρατάκης που διδάσκει "Εισαγωγή στον Μαρξισμό" ξέρει καλύτερα.................

    Προειδοποιούν ότι ο κίνδυνος εξόδου από το ευρώ είναι πλέον υπαρκτός, καθώς πολλοί εταίροι πείθονται ότι η ελληνική κοινωνία αδυνατεί να στηρίξει μια πορεία ευρωπαϊκής σύγκλισης.
    Θεωρούν ότι η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου πρέπει να έχει ευρεία στήριξη και να επιβεβαιώσει εμπράκτως τη διάθεση για παραμονή στο ευρώ στη βάση της συμφωνίας με τους εταίρους, αλλιώς η χώρα πιθανότατα θα χρεοκοπήσει ατάκτως με δραματικές συνέπειες.
    Όπως αναφέρουν μια τέτοια κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει επειγόντως μεταρρυθμίσεις και να επαναδιατυπώσει τις συμφωνίες για ταχύτερη ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας.

    Χαρακτηριστικά γράφουν μεταξύ άλλων:
    "Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τη χώρα μας και θεωρεί πλέον πολύ πιθανό ότι αυτή θα χρεοκοπήσει άτακτα και θα αποχωρήσει από το ευρω.
    Η κατάσταση είναι κρίσιμη: υπάρχει σοβαρός κίνδυνος λάθους που θα επιβαρύνει με μη αναστρέψιμο τρόπο τουλάχιστον τις δύο επόμενες γενιές".

    Ποιοι υπογράφουν το κείμενο
    Μάριος Αγγελέτος, Massachusetts Institute of Technology
    Δημήτρης Βαγιανός, London School of Economics
    Νίκος Βέττας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    Γιάννης Ιωαννίδης, Tufts University
    Γιώργος Κωνσταντινίδης, University of Schicago
    Κώστας Μεγήρ, Yale University
    Χάρης Ντέλλας, Universitat Bern
    Νίκος Οικονομίδης, New York University
    Μανόλης Πετράκης, Πανεπιστήμιο Κρήτης
    Θανάσης Στέγγος, University of Guelph
    Μιχάλης Χαλιάσος, Goethe University Frankfurt.

    -------------
    βέβαια.....
    Που να ξέρουν αυτοί οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ που κάνουν καριερα και πληρώνονται απο τα Καλύτερα Πανεπιστήμια του Πλανήτη Γη..

    Απο τους "οικονομολόγους" του παρασιτικού Καθηγητικού ΑΡΙΣΤΕΡΟΎ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ του κώλου
    στα Ελληνικά που ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ
    ΚΑΙ που τρώνε τόσα χρόνια τα Ευρωπαϊκα χρήματα, για να πουλάνε ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ και ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ ?

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ απο τα ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ τους
    - κυριολεκτικα -
    που έχουν αναλάβει εργολαβία την Διαδικτυακή Αλητεία της
    Σύριζα συνιστώσας της ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στην Πύλο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου.

    Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός διαμένει στην Costa Navarino για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, λίγες μέρες πριν την κρίσιμη εκλογική μάχη της 17ης Ιουνίου.
    Zougla.gr

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ, ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΠΥΛΟ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΚΑΚΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ, ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΣΥΣΣΙΤΙΟ!

    Ο ΑΚΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ, Ο ΓΑΠ ΣΕ ΛΟΝΔΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, Ο ΜΠΕΝΥ ΣΕ ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΑΥΛΕΙΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ. ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ. ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΚΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ
    ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ. ΧΑΡΑ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ.ΕΧΕΤΕ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΘΕΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ.ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΟΧΗ.ΤΟ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ .ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΕ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ
    ΕΡΠΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΟΙ ΟΡΚΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ
    ΣΚΑΤΑ .ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ .Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΕΕΕΕΤΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ .ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΛΑΗΔΗΣΕ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΗΚΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΚΚΕ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανίατα και καθυστερημένα ζώα του αστικού συστήματος και των αστικών κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μας οδηγήσατε τα τελευταία 38 χρόνια στην καταστροφή...

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ποιός είναι ο Σλαβόϊ Ζίζεκ, ο μεγαλύτερος σύγχρονος διανοητής, που μίλησε στο Μουσείο Μπενάκη, σε μια κατάμεστη αίθουσα, που δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα;;;;

    Όχι, δεν τον γνωρίζετε, γιατί το επίπεδο σας, είναι ενός ανθρώπου που δεν έχει διαβασει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ (με εξαίρεση τον Τζήμερο, τον Μάνο, τον Βαλλιανάτο, τον Τάκη Μίχα - που τους ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!),

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ...

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

    ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι δυο πρωτοι στα σχολια...οταν την παιζετε μην χυνετε επανω μας βρωμιαρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακριβώς Συριζα ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και όσα βρει ο Γκεζος στιε τραπεζες με το περιουσιολόγιο.

    Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .

    Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουοφοροι εχουν δικαιωματα.

    Μια Κουβα στην Ευρωπη.Και για ζησουμε πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανίατα και καθυστερημένα ζώα του αστικού συστήματος και των αστικών κομμάτων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που μας οδηγήσατε τα τελευταία 38 χρόνια στην καταστροφή...

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ποιός είναι ο Σλαβόϊ Ζίζεκ, ο μεγαλύτερος σύγχρονος διανοητής, που μίλησε στο Μουσείο Μπενάκη, σε μια κατάμεστη αίθουσα, που δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα;;;;

    Όχι, δεν τον γνωρίζετε, γιατί το επίπεδο σας, είναι ενός ανθρώπου που δεν έχει διαβάσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!!!!

    ΕΙΣΤΕ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ!!

    ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ (με εξαίρεση τον Τζήμερο, τον Μάνο, τον Βαλλιανάτο, τον Τάκη Μίχα - που τους ΣΕΒΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!),

    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΠΠΑΔΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

    ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΧΑΤΕ, ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ, ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΜΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΑΓΕΛΑΔΑ, ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΙΤΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ...

    ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

    ΛΑΪΚΗ ΣΑΣ ΒΑΣΗ - ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΙΓΟΦΡΕΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...

    ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!

    ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

    ΨΗΦΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πε Παπαρη η φωτογραφια ειναι στημενη, το κοστουμι μολις βγηκε απο το καθαριστηριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για αυτούς που δεν ξέρουν ότι οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται και όταν τις σκίζουν καποιοι, οι πιό ισχυροί συμβαλόμενοι επιβάλλουν τους όρους τους με άσχημο τρόπο .

    ψΗΦΙΣΕ σΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ακύρωση δηλαδη αντικατάσταση με νεο μνημόνιο που θα λεγεται πρόγραμμα ανορθωσης κλπ, για το οποίο χρειάζονται χρήματα ...τα οποία θα προκύψουν από την αναδιαπραγματευση μέρους του χρέους ..η οποία θα γίνει με νέο κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση και αλλο μνημονιο δηλαδη φόροι ..το οποίο θα λένε ότι αποτελεί νέα βάση κλπ . Αν το δεκτούν βεβαια οι Ευρωπαίοι,και αν δεν το δεκτούν εννοείται δραχμούλες με ολα οσα ανεφερε η Εθνικη τραπεζα σαν συνεπειες και οτι ο Γλεζος βρει στην τράπεζα από τον καθε φουκαρα.Μπορείτε να μας δουλεύετε, ατομα νέα και άπειρα στη πολιτική ειχτε...τους αλλους ΟΧΙ.. ....όσο ψηλότερα ανεβαίνει η μαϊμού , τόσο περισσότερο φαίνετα ι ο κ----ς της .Δεν είναι όμως μόνο τα μνημόνια ,είναι και τα σκοπια που θελετε να τα λετε βορεια μακεδονια,οι λαθρομεταναστες σαν ελληνες,να ξεφορτωθουμε την κύπρο με σχέδιο Αναν,καλως ηλθες Τουρκια δεν έχουμε λεφτα για στρατο να πολεμησουμε γιαυτο βγαινουμε εξω απο το Νατο ,αοπλη αστυνομια γιατι οι κακοποιοι και οι κουκουοφοροι εχουν δικαιωματα.Μια Κουβα στην Ευρωπη.Και για ζησουμε πορνεια για ολους-ολες σε αυτους που θα εχουν ευρω και ενα καλο αγαθο να μας δωσουν σαν δωρο γιατι οσα εχουμε τωρα καποτε θα παλιωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση