GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλλιέργεια έντασης από την Τουρκία

Έντονη στρατιωτική κινητικότητα αναμένεται το προσεχές διάστημα στην Ανατολική Μεσόγειο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, η Τ...

Έντονη στρατιωτική κινητικότητα αναμένεται το προσεχές διάστημα στην Ανατολική Μεσόγειο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία θα πραγματοποιήσει κοινή άσκηση με την Αεροπορία των Αραβικών Εμιράτων το διάστημα 4-8 Ιουνίου σε περιοχές στα όρια του εναέριου χώρου ανατολικά της Ρόδου αλλά και νοτίως του Καστελόριζου.
Η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία θα πραγματοποιήσει άσκηση εναέριου ανεφοδιασμού νοτίως του Λασιθίου και νοτίως του Καστελόριζου (4-7 Ιουνίου), ενώ η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία με παράνομη αναγγελία από το ψευδοκράτος δέσμευσε περιοχές ανοιχτά της Αμμόχωστου (12-13 Ιουνίου) για άσκηση έρευνας και διάσωσης.
Πάντως, η τουρκική άσκηση με την συμμετοχή των Αραβικών Εμιράτων προκαλεί προβληματισμό, αφού η Τουρκία με ΝΟΤΑΜ αμφισβητεί την ελληνική δικαιοδοσία στο FIR Αθηνών, αλλά και το εύρους του Ελληνικού εναέριου χώρου και θέλει να βάλει στο “παιχνίδι” και τρίτες χώρες.

7 σχόλια

  1. Αυτη τη στιγμη προεχει η συλληψη και ΑΜΕΣΗ εκτελεση του αθλιου σκατοπραμματος ηλιθιου βλακογιοργο της τσαντ και του μαμουνι παπακωνσταντινου..

    Ο λαος θελει/απαιτει τιμωρια για αυτα τα σκυλια...

    Κρεμαλα...

    Μετα εχουμε να συζητησουμε και την σειρα με την οποια θα εκτελεστουν τα υπολοιπα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ.

    Χρυση Αυγη δαγκωτο..

    Μονον με την χρυση αυγη υπαρχει ελπιδα να χαρουμε αυτα τα σκυλια να κρεμονται στα ικριωματα αψυχα και να αιωρουνται..

    Συμφωνειτε φιλοι μου?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη τη στιγμη προεχει η συλληψη και ΑΜΕΣΗ εκτελεση του αθλιου σκατοπραμματος ηλιθιου βλακογιοργο της τσαντ και του μαμουνι παπακωνσταντινου..

    Ο λαος θελει/απαιτει τιμωρια για αυτα τα σκυλια...

    Κρεμαλα...

    Μετα εχουμε να συζητησουμε και την σειρα με την οποια θα εκτελεστουν τα υπολοιπα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ.

    Χρυση Αυγη δαγκωτο..

    Μονον με την χρυση αυγη υπαρχει ελπιδα να χαρουμε αυτα τα σκυλια να κρεμονται στα ικριωματα αψυχα και να αιωρουνται..

    Συμφωνειτε φιλοι μου?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τουρκαλάδες έχουν ηγέτη. Τους έβγαλε από τον βούρκο που είχαν βρεθεί αρχές της δεκαετίας του 80 και εμείς εδώ με το Πα….σοκ φτιάχτηκαν όλοι οι ξεβράκωτοι με πλούτοι και ο τόπος μας φτώχυνε.
    Οι τουρκαλάδες παίρνουν αεροπλάνα νέας γενιάς τα F – 35 που έχουν άλλες τέσσερες χώρες στον κόσμο και εμείς έχουμε τους νεόπλουτους, Τσοχατζόπουλο, Σημίτη, Τσουκάτο, Μαντέλη και της πουτάνας τους το μουνί τους κλέφτες που προσπαθούν να καλυφθούν από τον νόμο του Βαγγέλα του Βενιζέλου που φρόντισε να περάσει την ατιμωρησία, που κατέκλεψαν τον τόπο και πλούτισαν και ο τόπος μας φτώχυνε.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δραματική είναι η κατάσταση του χαρατσοπασοκ. Οι καθημερινές νέες εκκαθαρίσεις στις φορολογικές δηλώσεις ρίχνουν κατακόρυφα τα ποσοστά του!
    Σήμερα, στο γκάλοπ της εφημερίδας Νέα, το πασοκ λαμβάνει 9,9% και η πτώση θα συνεχιστεί τις επόμενες δύο εβδομάδες, αφού οι προβληματισμένοι ψηφοφόροι του θα στραφούν στη Νέα Δημοκρατία, και Ανεξάρτητους Έλληνες ή Δημ. Αριστερά!
    Τραγικές είναι και οι συγκεντρώσεις, στην Αττική και στη Πελοππόνησο, που γίνονται σε αίθουσες συνεδριάσεων και μικρές αίθουσες κινηματοθεάτρου, έχοντας όλες κάτω από 100 άτομα, και σε πολλές τα 100 άτομα συμπεριλαμβάνουν τους δημοσιογράφους, τεχνικούς και φωτορεπόρτερ που τις καλύπτουν! Οι διαλυτικές τάσεις οφείλονται στη μεγάλη μείωση του αφορολογήτου, τα τεκμήρια, τη μείωση των εκπτώσεων, το Ετακ του 2009, που σε συνδυασμό με το χαράτσι που χρωστούν πάνω από 1.000.000 Ελληνες, δημιουργούν ένα ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ για το πασοκ, και ανάμεσα στους ψηφοφόρους του και , πολύ περισσότερο, στους άλλους ψηφοφόρους.
    Είναι χαρακτηριστικό, ότι με τα εκκαθαριστικά, καλούνται οικογένειες ανέργων, πολυτέκνων, τριτέκνων, να πληρώσουν σχεδόν το 1/5 από το φετινό τους ετήσιο εισόδημα!

    Ο κ. Βενιζέλος οδηγεί τους Έλληνες σε απελπισία και σε οργή. Ποιοι υποψήφιοι του Πασοκ θα τολμήσουν να κάνουν περιοδείες, όταν οι ψηφοφόροι θα τους δείχνουν τα εκκαθαριστικά και τις βεβαιώσεις αποδοχών;

    Τα δύο τραγικά λάθη, χαράτσι και φορολογικές δηλώσεις, αποτελούν τη "ταφόπλακα" του σαπιου πασοκ ! Αν αλλάξουν οι ηλικίες άνω των 55 ετών, το πασοκ θα καταπέσει σε ποσοστά 6ου ή 7ου κόμματος !

    Τώρα έκαναν άλλη ΑΠΑΤΗ, η τελευταία τους. Εδώσαν παράταση στις δηλώσεις, λες και ο Έλληνας δεν θα ψάξει να βρει τι θα πληρώσει! Τρέμουν το ενδεχόμενο να πέσουν κάτω από τους ΑΝΕΛ, τη ΔΗΜΑΡ και το ΚΚΕ ! Μαύρο στο χαραστοΜπένυ ! Κανένας οίκτος σε όσους "δολοφονούν" τους Έλληνες με τη φορομπηχτική τους πολιτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλες οι ασκήσεις γίνονται γύρω από την ΑΟΖ της Ελλάδας που ο πουστοΓΑΠ κουκούλωσε λες και δεν υπάρχει.

    Οι Ισραηλινοί σηκώνουν το γαντι απέναντι στους Τούρκους με αντιστοιχη άσκηση και εμεις κοιταμε ως παρατηρητες δυο γαιδαρους που μαλώνουνε σε ξένο αχυρώνα.
    Αυτη ήταν η δοσιλογική πολιτική των δυο κομμάτων που κυβερνησαν τον τόπο.
    Ας μην ξεχναμε τα Ιμια όπου οι ΟΥΚΑΔΕΣ μας είχαν πιάσει τους Τουρκους κομμάντος σαν ποντικούς στην φακα με τα χερια στο κεφαλι στα βράχια των Ιμίων και η εντολή ήταν να τους αφήσουν ελευθέρους για να μην ντροπιαστει η Τουρκια και να ευχαριστήσει ο μεγαλυτερος προδοτης πολιτικός της χώρας τους Αμερικανούς που εδωσαν την εντολή για την απελευθερωση των Τούρκων και για να "ισιωσουν" τα πράγματα ριξανε το ελικοπτερο με τα αθωα παιδια με την φλόγα της Ελλάδας στην καρδια τους και να σκοτωσουν εναν εναν τους Τουρκους στρατιώτες για να μην μιλησουν ποτε γιαυτο που συνεβη το βράδυ των Ιμίων.
    Φερανε τα πράγματα στα ίσια ανταμοιβωντας τα πολιτικα κοπρόσκυλα και της Τουρκίας και της Ελλάδας και παίρνωντας την μεριδα του λέοντος σαν επικυριαρχοι την γκριζα ζωνη όπου από κατω είναι και το οσμιο που έγινε ο στημένος καυγάς. Τι πέτυχαν; κανεις να μην πλησιαζει και να προστατευουν δύο χώρες την "περιουσία" των αμερικανών.
    Την ΑΟΖ θα την χαραξει ο λαός με την θελησει του γιατι του ανηκει και θα το κανει.
    Οι προδότες μας τελειωσαν και σπασαμε τα καλούπια τα τσογλανια αυτα που ακομα περιφερονται στην Ελλάδα αντι να εχουν ξεκουμπιστεί στο τελος δεν θα φυγουν καθόλου γιατι θα τιμωρηθουν.
    Τα καρκινωματα θελουν μαχαιρι και ξερίζωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.09

    AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ.

    ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΕ "ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ" ΒΑΖΩΝΤΑς ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΗΘΕΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ.

    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΩΣ ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.

    ΤΙ ΘΑ ΜΟΠΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΛΟΥΛΟΥ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΟΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΤΣΟΜΑΧΟΣ; ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΓΙΑ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ,
    ΠΕΡΙ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΑΦΟΥ ΡΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ, ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΓΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟ-ΑΔΕΡΦΗ...

    ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ;;;

    ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ;;;

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση