GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι έλεγε ο Μιχαλολιάκος για τον Χίτλερ το 1987!..

Το τεύχος 26 (Μάιος 1987) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» είναι αφιερωμένο στο συγκεκριμένο γεγονός για το οποίο γράφει μάλιστα ο Νίκος Μιχαλο...


Το τεύχος 26 (Μάιος 1987) του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» είναι αφιερωμένο στο συγκεκριμένο γεγονός για το οποίο γράφει μάλιστα ο Νίκος Μιχαλολιάκος τα εξής:«Στις 30 Απριλίου 1987 συμπληρώθηκαν σαράντα δύο ακριβώς χρόνια από την Βαλπούργια Γερμανική νύχτα της 30ης Απριλίου 1945, κατά την οποία ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του (σ.σ. προσοχή στο κεφαλαίο Τ) εις την γήινη παρουσία Του. [...] 30 Απριλίου 1945, μία λαμπερή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Άνδρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός».Μεταξύ άλλων, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρει: «Δεν έχουμε σκοπούς πολιτικάντικους, ούτε και υποφέρουμε από το άγχος της κοινοβουλευτικής παρουσίας, δεν αναζητούμε μια θέση κάτω από τον ήλιο της δημοκρατίας, αρνούμεθα την δημοκρατία, αρνούμεθα την αρχή της πλειοψηφίας, αρνούμεθα την πολιτική του marketing και παραμένουμε πιστοί, σήμερα που όλοι γίνανε άπιστοι, παραμένουμε πιστοί στα οράματα της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας».Το κείμενο καταλήγει: «Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: HEIL HITLER!»

28 σχόλια

  1. HEIL HITLER!»

    HEIL Μιχαλολιάκος!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ___________
    ΕΚΤΑΚΤΟ !!!

    ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ευρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια πολύ σημαντική και καθοριστική συνάντηση, που ίσως αλλάξει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον σχηματισμό ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    Συγκεκριμένα παρίσταται αυτή τη στιγμή στο...ΚΑΦΕ του ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ όπου συσκέπτεται με τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ.

    Το βράδυ θα επακολουθήσει ΝΕΑ συνάντηση ,σε γνωστή ΜΠΥΡΑΡΙΑ στα Εξάρχεια και για ΑFTER στο ΜΠΙΣΤΡΟ "Η ΜΟΛΟΤΩΦ" στο Κολονάκι.
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΙΝΑ: Δεν πληρωνω σε δολαρια!
    Η Κίνα ανακοίνωσε, την Τρίτη ότι συμφώνησε να αγοράζει πετρέλαιο από το Ιράν πληρώνοντάς το ομως σε... γουάν και όχι σε δολάρια!
    Η συμφωνία ισοδυναμεί με χαστουκι στο διεθνές πετρελαϊκό στερέωμα, αφού Πεκίνο και Τεχεράνη πρόκειται να παρακάμψουν ακόμη και το νόμισμα αναφοράς της παγκόσμιας πετρελαϊκής αγοράς. Επίσης το Ιράν έχει κάνει συμφωνία, και με την Ινδία να πληρώνεται σε χρυσό! Δεύτερη πόρτα στο δολλάριο! Αν σκεφτείτε γιατί ποσο μεγαλη κατανάλωση μιλάμε, το πλήγμα για το πετροδόλλαρο θα είναι πολύ βαρύ.-Σειρα του-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προτιμω να κυβερναει τρελος
    παρα ΚΛΕΦΤΗΣ

    ζητημα προτιμησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που να δεις τι ελεγε ο καραμαναλης
    επανιδρυση του κρατους/παταξη των
    νταβατζηδων

    που να δεις τι ελεγε ο παπανδρεου
    εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο
    λεφτα υπαρχουνε

    ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΟΥΔΟΥΠΑΣΟΚΟΙ
    BY ANY MEANS NECESSARY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 20%
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι μας λες μωρη..
    τρομαξαμε..
    πωωπωωωωω.....
    αληθεια εεεεεεεεεεεεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γλεντάτε με το ξεπουπούλιασμα των πασοκονουΔΟΥΛΩΝ και χάνετε το υπερθέαμα του Καρατζαφέρη που τραβάει τις κωλότριχές του στο τηλεάστυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ !!!!

    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΠΑΛΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ !!!
    ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣΣΣΣΣΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το μυρμήγκι χάθηκε όταν έβγαλε φτερά.
    Έτσι και ο αλαζόνας Τσίπρας!
    Τί ύφος ήταν αυτό που είχε κατά την προσέλευσή του στο προεδρικό μέγαρο!
    Ύφος παντογνώστη,τουλάχιστον 24 Καρδιναλίων!!!
    Κρίμα νέος άνθρωπος να μη έχει την αρχοντιά του σεμνού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιός είναι αυτός βρε παιδιά; Ο πρόεδρος του Bagladesh μήπως;
    Κίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    __________________________________________________
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.
    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ.
    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία


    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ......ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +

    Βρήκανε ΚΑΙ..Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι, φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    - Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]...!

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις πολλαπλασιάσουν !

    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα ;

    Ελεος ρεεεεεεεεεεεε ΑΕΡΟΨΕΚαμένοι ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν πιστεύει ακόμα και σήμερα τα ίδια, παρότι σε συνέντευξη του στον κ.Τράγκα στο EXTRA κανάλι ισχυριζόταν το αντίθετο και μάλιστα πως έχει "κόψει" τις παρτίδες με τα αντιστοίχου ιδεολογίας γερμανικά κινήματα (λόγω μη θέλησης προσφοράς βοήθειας στην Ελλάδα) τότε:
    1. Ψεύδεται με σκοπό την παραπλάνηση των πολιτών.
    2. Εφόσον είναι θαυμαστής του Χίτλερ, θα ακολουθήσει και τις ίδιες πολιτικές απόκτησης της εξουσίας...
    3. Κάποιος ας ενημερώσει τον κ.Μιχαλολιάκο σε περίπτωση που δεν το ξέρει για την "Ροζ Σβάστικα": http://www.defendthefamily.com/pfrc/books/pinkswastika/html/the_pinkswastika_4th_edition_-_final.htm επίσης και εδώ http://www.youtube.com/watch?v=X1G3_C2KDIs αφού είτε δεν ξέρει, είτε δεν θέλει να αναφέρει τις άγνωστες αυτές πληροφορίες σχετικά με το Χίτλερ... Μπορεί να μην τον ενδιαφέρει για την σβάστικα, θα τον ενδιαφέρουν όμως οι "gay", παγανιστικές και παιδεραστικές συνιστώσες του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος, έτσι όπως εκφράστηκε από τον Χίτλερ.

    Καπετάν Μακρύς. Εσύ αποφασίζεις... αφού ενημερωθείς σφαιρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. στις επομενες εκλογες η χρυση αυγη θα παρει το 18% που πηρε τωρα ο σαμαρας..

    φτιαχνε εσυ αντωνακη ευρωπαικα μετωπα
    να πας να σε ψηφισει καμια παστρικια γαλλιδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εκλογες μωρη κομανετσι δεν ηθελες?
    εκλογες δεν ειπες οτι θα ζητησεις αν δεν παρεις αυτοδυναμια?
    ΖΗΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΩΡΗ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΙΑ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ!
    ΤΟΛΜΑ ΜΩΡΗ!
    ΓΙΑ ΚΥΤΤΑ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ!
    8 Μαϊ 2012 11:40:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΥΤΕ ΜΠΥΡΑ..ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ
    ΣΑΠΙΟ ΤΡΥΠΗΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ.........

    ΟΥΡΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ
    ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΠΟΤΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


    ΙΔΟΥ....το νομισμα των ΤσιπροΚαμένων.
    Χαρτονόμισμα 100 δισ. δραχμών!!!

    Στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα.
    __________________________________________________
    - Ωστόσο...η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή -

    Γενικά, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υπό την πίεση της οικονομικής κατάρρευσης της Ελλάδας και του υπερπληθωρισμού, η δραχμή γνώρισε τη μεγαλύτερη απαξίωση στην ιστορία της. Τυπώθηκαν χαρτονομίσματα με ονομαστική αξία ακόμα και δισεκατομμυρίων δραχμών, που η ανταλλακτική τους αξία όμως ήταν μηδαμινή.
    Το χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών ακολούθησε τις εκδόσεις των 5, 25 και 200 εκατομμυρίων και 2 δισεκατομμυρίων. Σε σημερινές τιμές και με βάση τη χρυσή λίρα Αγγλίας, η πραγματική αξία του δεν θα πρέπει να ξεπερνούσε τα σημερινά 10 λεπτά του ευρώ.
    Στην μετακατοχική περίοδο, έγιναν δύο νομισματικές μεταρρυθμίσεις προκειμένου να αποκτήσει η Ελλάδα ένα σταθερό νόμισμα. Η πρώτη έγινε τον Νοέμβριο του 1944, οπότε η υποτιμημένη δραχμή αντικαταστάθηκε με μια νέα, με ισοτιμία που ορίστηκε σε 50.000.000.000 παλιές δραχμές για κάθε 1 νέα. Η δεύτερη μεταρρύθμιση σημειώθηκε μία δεκαετία αργότερα, το 1954, όταν η δραχμή αντικαταστάθηκε ξανά με μία νεότερη με αναλογία


    ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ......ΚΗΔΕΙΑ ΣΑΣ +

    Βρήκανε ΚΑΙ..Υπουργό Οικονομικών οι Τσιπροκαμμένοι, φοβεροοόoooooooo..

    Απολαύστε Υπέροχο μέτρο από ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στρατούλης εγγυάται τις καταθέσεις αλλά θα χρησιμοποιήσει για επενδύσεις και ανάπτυξη !!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις αξιοποιήσει υπέρ της ανάπτυξης δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο Δημήτρης Στρατούλης. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι τράπεζες πρέπει να λειτουργήσουν με δημόσιο έλεγχο, προκειμένου να προχωρήσουν δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις και να δοθεί ρευστότητα στην αγορά.
    Ειδικότερα, σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τις τράπεζες εφόσον δεν προχωρήσει η ανακεφαλαιοποίησή τους, δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ταχθεί υπέρ της καταγγελίας του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, ο Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε ότι υπάρχουν 165 δισ. ευρώ στις τράπεζες με τη μορφή καταθέσεων.
    - Σε ερώτηση εάν θα δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, ο κ. Στρατούλης σημείωσε: «Εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών και θα τις χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    [κι αν η επενδύσεις στην ανάπτυξη πάνε στραβά... πέταξαν και οι καταθέσεις των πολιτών... ξέχασε να πει]...!

    ΒΕΒΑΙΑ... Οι καταθέσεις έφυγαν!
    Γι αυτό η Α΄Αθήνας... Πειραιάς κλπ πλούσιες περιοχές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !
    Περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της χρεοκοπίας για να τις πολλαπλασιάσουν !

    Ο μεγας οικονομολογος Στρατουλης βρηκε τα λεφτα !
    Θελει να μας πει οτι 165 δις ειναι παρκαρισμενα ;

    Ελεος ρεεεεεεεεεεεε ΑΕΡΟΨΕΚαμένοι ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ!


    Άστα, τρέμουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ!


    Άστα, τρέμουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΕΤΕ!


    Άστα, τρέμουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο παοκ, Ο ΜΙΧΑΛΟΒΛΑΚΟ-ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ τζων Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ....

    ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ, ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΧΥΣΑΪ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η χρυση αυγη να ξεφορτωθει τους περιεργους που σκιαζουν τον κοσμο..
    κουστουμακι,γραβατα,σοβαροτης,
    και μαχαιρι οπου χρειαζεται..
    παραδειγμα προς μιμηση το στυλ βοριδη,καρατζαφερη..
    παραδειγμα προς αποφυγη οι φαιδροι γεωργιαδης,βελοπουλος..
    συντομα η χρυση αυγη θα κληθει να ηγηθει της δεξιας..
    οι δεξιοι πολιτικοι ειναι μερος της δημοκρατικης σαπιλας,του αρρωστου κοινοβουλευτισμου..
    στη μεγαλη μαχη που ερχεται,τετοια παιδαριωδη λαθη δεν επιτρεπονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΜΕΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΟΡΚΟ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟ ΣΕ ΝΕΕΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΝΑΖΗΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το Πολιτικό Πτώμα - ο διαρκής κωλοτούμπας, κ. Σαχλαμαράς, καλεί σε Κεντοδεξιό μέτωπο...

    Ουαχαχαχαχαχα.....ουαχαχαχαχαχα!!!!

    Μα πόσο ηλίθιοι κωλοτούμπες είσαστε επιτέλους???

    Δεν πήρατε το μήνυμα???

    Δεν καταλάβατε ότι είστε τελειωμένοι, εσείς οι καταστροφείς της χώρας!!!

    Μπένυ και Σαχλαμαρά... ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!!

    Στις επόμενες εκλογές θα καταβαραθρωθείτε, θα εξαφανιστείτε από τον πολιτικό χάρτη!!!

    Τζων, γριά πουτάνα της Συγγρού-, δεξιό αρχίδι και Γιουσουφάκι του Κωλοτούμπα Σαχλαμαρά... ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. giati fovaste tin xrysi aygi?
    etsi den fovosastan kai to kke?
    kai loipon ti egine?
    opos kai to kke etsi kai i xrysi aygi 8a katsei isyxa na perimenei thn deytera parousia
    ta lamogia tou kentrou pou fernoun 300 lathrometanastes stin nomiki kai ekviazoun mia koinonia kaigontas tin poli mas na fovaste
    oxi tous aristerous kai deksious fasistes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αντί να βρίζετε την Χρυσή Αυγή
    να ψάξετε τις αιτίες και να αποδώσετε ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα και στις πρακτικές τους,τους εκπροσώπους εκείνους του βρώμικου και ανήθικου πολιτικού συστήματος,που οδήγησαν πολύ κόσμο σε ακραία ψήφο διαμαρτυρίας.

    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τον Μιχαλολιάκο και τους αγριάνθρωπους του πρέπει να στείλουμε να συναντηθούν με την Μέρκελ και τους άλλους πούστηδες που θέλουν να μας πιούν το αίμα, μήπως και τρομάξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση