GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδού πώς συγκαλύφθηκε το σκάνδαλο Siemens...

Της ΜΑΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,   βουλευτή Αχαΐας της Κοινωνικής Συμφωνίας Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα , με οικονομικές, πολιτικές και κοιν...

Της ΜΑΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,
 βουλευτή Αχαΐας της Κοινωνικής Συμφωνίας

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, με οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις, τελικά έκλεισε με έναν συμβιβασμό, επωφελή για τη Siemens και ζημιογόνο για το ελληνικό Δημόσιο, από πλευράς, δε, Δικαιοσύνης ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση.
Η έρευνα από τη Βουλή για το σκάνδαλο της Siemens άρχισε τον Φεβρουάριο του 2010 με την ομόφωνη απόφαση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και τελείωσε τις εργασίες της τον Ιανουάριο του 2011, παραδίδοντας ένα πολυσέλιδο πόρισμα.
Σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής, «μαύρο» χρήμα...
 διοχετεύτηκε (από το 1990 και τουλάχιστον μέχρι το 2008) σε ανώτατους αξιωματούχους, πολιτικούς, κόμματα κ.λπ. Πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της Siemens είχαν σχηματίσει εγκληματική οργάνωση και προέβαιναν σε παράνομες πληρωμές και δωροδοκίες, προκειμένου να διευκολυνθεί η σύναψη συμβάσεων. Το ύψος, μάλιστα, των καταβαλλόμενων ποσών υπολογίζονταν στο 2% κάθε σύμβασης για τα πολιτικά πρόσωπα και στο 8% της σύμβασης για τους αξιωματούχους! Όπως προέκυψε μάλιστα από τις αποφάσεις των γερμανικών δικαστηρίων, για όλες τις συμβάσεις που σύναψε το ελληνικό Δημόσιο με τη Siemens κατέβαλε για καθεμία 10% επιπλέον της αξίας της.
Το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής συζητήθηκε στη Βουλή στις 13-5-2011 και η πρώτη ψηφοφορία διεξήχθη στις 21-7-2011, για ν' αποφασιστεί η ανάθεση σε τριμελές γνωμοδοτικό συμβούλιο της νομικής αξιολόγησης της βασιμότητας της πρότασης άσκησης δίωξης στην υπόθεση της Siemens. Η δεύτερη ψηφοφορία ακολούθησε έναν μήνα μετά, στις 25-8-2011, για να αποφασιστεί η σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής.
Δυστυχώς, και στις δύο ψηφοφορίες τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά, γεγονός που έπληξε τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος τη στιγμή που πάσχιζε να ανακτήσει τη χαμένη αξιοπιστία του.
Και τις δύο φορές ΝΔ και ΛΑΟΣ αποχώρησαν από τη Βουλή επιχειρώντας τη συγκάλυψη, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκαν αρνητικά, αλλά και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, παρά την αριθμητική υπεροχή που διέθετε, δεν διαμορφώθηκε η απαιτούμενη πλειοψηφία των 151 ψήφων. Έτσι, η διερεύνηση του σκανδάλου της Siemens έπαψε να απασχολεί τη Βουλή.
Είναι απορίας άξιον, βέβαια, πώς, ενώ όλοι ζητούσαν την περαιτέρω διερεύνηση με τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, τελικά αρνήθηκαν θετική ψήφο!
Στη συνεδρίαση της Βουλής στις 25-8-2011 είχα τονίσει ότι «γνώμονάς μας οφείλει να είναι το περί δικαίου αίσθημα, που επιβάλλει την πλήρη διερεύνηση αδικημάτων που διαπράττονται εις βάρος του δημόσιου συμφέροντος από εκείνους που ο λαός έχει εκλέξει. Είναι η μεγάλη στιγμή που θα αποδείξουμε ως βουλευτές ότι πρέπει και μπορούμε ν' ανταποκριθούμε στο πάγκοινο αίτημα για διαφάνεια στον δημόσιο βίο της χώρας, στην καταπολέμηση της διαφθοράς και της διαπλοκής σε όλους τους τομείς».
Τελικά, όχι μόνο αποφασίστηκε η συγκάλυψη ενός τέτοιων διαστάσεων σκανδάλου και η κάλυψη των ενόχων, αλλά η πλειοψηφία της Βουλής (με θετική ψήφο 164 βουλευτών) προχώρησε προ ολίγων ημερών σε επονείδιστο συμβιβασμό με τη Siemens. Η Ελλάδα λαμβάνοντας ένα ελάχιστο αντάλλαγμα, στερήθηκε μιας δίκαιης απαίτησης και το μεγαλύτερο σκάνδαλο μπήκε στις καλένδες!
Και όλα αυτά τη στιγμή που ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης δηλώνει ότι παραδίδοντας το υπουργείο είχε εκδώσει απόφαση για επιβολή προστίμου άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ μόνο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ανταγωνισμού και της νομοθεσίας για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Παραιτούμενοι, λοιπόν, από κάθε χρηματική απαίτηση, το μόνο που απέμεινε είναι η αναζήτηση ποινικών ευθυνών από την ελληνική Δικαιοσύνη. Και εδώ όμως, παρόλο που η ποινική έρευνα έχει αρχίσει ήδη εδώ και επτά χρόνια, όχι απλώς δεν έχει εκδοθεί απόφαση, αλλά, όπως διαφαίνεται, θα καθυστερήσει πολλά χρόνια ακόμη, δεδομένου ότι ακόμη βρίσκεται σε εξέλιξη η κύρια ανάκριση.
Όσον αφορά, δε, την πρόσφατη απόφαση της Βουλής, θέλω να τονίσω ότι η διαφθορά δεν πατάσσεται με «συμβιβασμό», διότι είναι θέμα πρωτίστως δικαιοσύνης.

18 σχόλια

  1. Επιτέλους, κάθε πρόστυχος στην δικαιοσύνη. Δεν είναι λογικό, στην Γερμανία ποινές και πρόστιμα για τους ανθρώπους, της Σήμενς, των υποβρυχίων που έδωσαν μίζες και στην Ελλάδα γι΄αυτούς που κατονόμασε η Γερμανική δικαιοσύνη ότι πήραν τις μίζες κουκούλωμα και ατιμωρησία.
    Ε, όχι ρε κλέφτες πολιτικάντηδες που κυβερνήσατε και λεηλατήσατε αυτόν τον δύστυχο τόπο. Σε όλους τους κλέφτες να κατασχεθεί ότι έστησαν με τα κλεψιμαίικα. Οι πρώην ξεβράκωτοι έγιναν ζάμπλουτοι. Κύριοι δικαστές, εάν για λόγους υγείας ή οτιδήποτε άλω την κάνη στην απέξω ο Τσοχατζόπουλος θα πυρποληθώ στο Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΡΙΞΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΝΟΥΝ....

    ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΞΕΑΝΤΩΝΑΚΗ,... ΚΛΠ ΚΛΠ.

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΒΟΥΝ? ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ? ΑΠΟ 40 ΒΙΛΛΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΕΒΟΥΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ.
    ... Συνέχεια Υπογραφών της υπ΄αριθμόν 1 Απόφασης 11ης/1996
    Συνεδρίασης ΚΥΣΕΑ.

    ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Υπουργός Εθνικής Οικονομία και Οικονομικών
    ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Υπουργός Ανάπτυξης
    ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΛΑΙΩΤΗΣ Υπουργός Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ Υπουργός Δημοσίας Τάξης
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών
    Πτέραρχος ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΖΟΓΑΝΗΣ Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ Πρωθυπουργός
    __________________________________
    Λέτε να τους παρέσυρε ο δαιμόνιος Άκης ;
    Βρε τα καημένα…....

    Αυτούς φέραμε πάλι για να κυβερνήσουν.Αυτή είναι η δύναμη της διαπλοκής.Πρέπει επιτέλους να δώσουμε ένα τέλος στην δικτατορία των διεφθαρμένων.

    ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟ.
    ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ..ΤΙΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ !!
    ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Προς κύριο Βενιζέλο, Λοβέρδο,
    Καρχιμάκη και λοιπούς συντρόφους του Άκη..
    __________________________________________
    Η γιαγιά σας δε σας έλεγε όταν βρισκόσασταν στην παιδική ηλικία, να προσέχετε που βάζετε την ....υπογραφή σας και το ....στυλό σας;
    Για ρίξτε μια ματιά εδώ:
    Τι έλεγε το 2005 το πόρισμα των Βενιζέλου-

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ...
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΤΗΝ... ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ...!!!
    - «ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ...ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΑΚΗ και ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ» ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ...!!!

    «Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
    Ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία”
    (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν:
    “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”.
    (σελ. 303).

    Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής.
    Αυτό είναι …το ΠΑΣΟΚ
    του Άκη Τσοχατζόπουλου,
    του Τσουκάτου,
    του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου.
    Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη,
    του Παπανδρέου,
    του Βενιζέλου.
    Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kourasthkame re megale mo to poioi itan sto kysea kai poioi den itan kai na mi vgenei akri.

    kourastikame!!!!

    hrisi avgi na xevromisi o topos.

    kai oute mia hameni ψifos stin nea dimokratia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχίζονται (για 12η και 10η μέρα) οι απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια (πολιτικοί κρατούμενοι - φυλακές Κορυδαλλού) ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΥΠΗ,ΠΙΚΡΑ
    ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ.
    ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την πολιτική διεύθυνση του εγχειρήματος είναι αδύνατο να την ασκήσουν αυτοδύναμα η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ. Δεν διαθέτουν ούτε την προγραμματική και ιδεολογική εσωτερική συνοχή ούτε την αναγκαία ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση στο κοινωνικό σώμα. Το στοίχημα είναι η συγκρότηση του «μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού», του οποίου πρόπλασμα υπήρξε το πολιτικό άθροισμα που στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου. Αυτός ο συνασπισμός, συναρθρωμένος με την «πολυδαίδαλη υπερδομή» του ΔΝΤ και του διευθυντηρίου της Ευρωζώνης θα αποτελέσει το πολιτικό υποκείμενο προσανατολισμού και ελέγχου των πολιτικών διαδικασιών στη χώρα. Και γύρω από αυτόν τον συνασπισμό θα διαμορφωθεί ένας αστερισμός υβριδικών πολιτικών μορφωμάτων που θα λειτουργούν ως «λελογισμένη» αντιπολίτευση και ως αναχώματα σε ανεπιθύμητες μετατοπίσεις προς τα αριστερά. Δεν θα αμφισβητούν όμως την αναγκαιότητα και τη νομιμότητα των μνημονίων. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΙΚΑ ?ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΑΡΑΣ &(ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OPOU PASOK,
    LAMOGIA KAI SKATILA VROMAEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. .
    κωλο πουτανΑκη.πασοκ.

    ξέχασες το ΠΡΩΤΟ
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ
    _____________________________
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΑΣ.

    ///////////////////////////////

    ΤΟΝ ΝΟΜΟ ..ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟYΡΓΩΝ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΑ
    ___________________________________________
    ΤΟ " Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο ΤΗΣ Α Λ Η Τ Ε Ι Α Σ " ΠΑ$$ΟΚ.

    /////////////////////////////////////////////////

    ΠOY ME AYTO
    ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η
    Λ
    Ε
    Η
    Λ
    Α
    Σ
    Ι
    Α
    ..ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΟΛΟΝ ΠΑ$$ΟΚ.

    πουτανΑκη του πασοΚΩΛΟΥ... αντε τώρα για πίπες στον Κορυδαλλό.

    μετά μετέφρε στα αφεντικά ου δουλικό του κώλου
    ΑΥΤΟ:
    Προς κύριο Βενιζέλο, Λοβέρδο,
    Καρχιμάκη και λοιπούς συντρόφους του Άκη..
    __________________________________________
    Η γιαγιά σας δε σας έλεγε όταν βρισκόσασταν στην παιδική ηλικία, να προσέχετε που βάζετε την ....υπογραφή σας και το ....στυλό σας;

    Για ρίξτε μια ματιά εδώ:
    Τι έλεγε το 2005 το πόρισμα των Βενιζέλου-

    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ...
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΣΤΗΝ... ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ...!!!

    «ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ...ΠΙΘΑΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ
    ΓΙΑ ΑΚΗ και ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ» ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ...!!!

    «Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες.
    Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

    Ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία”
    (σελ. 233 του Πορίσματος) και αποφαινόταν:
    “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”.
    (σελ. 303).

    Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής.
    Αυτό είναι …το ΠΑΣΟΚ
    του Άκη Τσοχατζόπουλου,
    του Τσουκάτου,
    του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου.
    Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη,
    του Παπανδρέου,
    του Βενιζέλου.

    Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει».
    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΔυΝαΤόοοοοοοοοο
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χωρις τα φραγκα της SIEMENS,
    χωρις τα λεφτα της ΕΟΚ,
    χωρις τις μιζες,
    χωρις τα αργυρια της προδοσιας,
    κυρια βουλευτη αχαιας του πασοκ,
    εσεις και ολο το πασοκαριο
    θα δουλευατε στα τουριστικα
    για το βασικο μισθο.

    να τι ψηφιζες μαλακα ελληνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που ήσουν ρε χαμενη τόσα χρόνια?Τώρα τα είδες και μας ενημερώνεις?Αντε στο διάολο και εσύ και το τσογλανοαρσενέικο που μας βγήκατε και ηθικά στοιχεία.
    Το δεξί χέρι του ανόητου ΓΑΠ,Λούκα και Καστανίδης θα μας σώσουν και θα μας διαφωτίσουν?Αντε πνιγείτε,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η κυνικοτητα η χυδαιοτητα η αλαζονεια στο μεγαλειο της...το ιδιο ακριβως για να αποδωσουμε τα ισια και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κα Κυριακοπουλου διετελεσε Ειδικη Γραμματεας στο Υπουργειο Αμυνας επί υπουργείας Ακη Τσοχατζοπουλου. Με τι μουτρα μιλάει στο πόπολο για διαφθορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΡΙΞΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΡΙΞΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΡΙΞΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΡΙΞΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Της ΜΑΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,
    βουλευτή Αχαΐας της Κοινωνικής Συμφωνίας"

    Eσείς δεν είσασταν Γενική Γραμματέας στο ΥΕΘΑ όταν ο άκης έκλεβε τα πάντα;
    Τίποτα δεν είδατε; μήπως είσασταν και σεις μέρος της κλεφτουριάς ή σας έρριξαν στη μοιρασιά;
    Θέλετε να γίνετε και βουλευτής για να μας αποτελειώσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση