GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καλούμε όλους τους πολίτες, όλες τις πολιτικές δυνάμεις να πάρουν θέση..."

Μπλοκ 50 ενστόλων μελών της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν πριν λίγο στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πέτρο Ευθυμίου ο οποίος συνομιλούσε φιλικά με πολίτες...

Μπλοκ 50 ενστόλων μελών της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν πριν λίγο στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πέτρο Ευθυμίου ο οποίος συνομιλούσε φιλικά με πολίτες σε καφετέρια στο Μαρούσι. Η επίθεση ήταν απρόκλητη και βίαιη από τους χρυσαυγίτες που παρουσιάζονται ήδη ως «αγανακτισμένοι πολίτες» σε διάφορα μπλογκς.
Κι όλα αυτά συμβαίνουν σήμερα, 21 Απριλίου, 45 χρόνια μετά το φασιστικό πραξικόπημα των συνταγματαρχών στην Ελλάδα. Ο φασισμός και ο ναζισμός δείχνουν τα δόντια τους σε μια εποχή που ανθούν οι θεωρίες συνομωσίας και τα παχειά λόγια των δυνάμεων της άρνησης. Χρειάζεται αφύπνηση όλων.
Ακόμα και η ανοχή μας εκκολάπτει το αυγό του φιδιού. Καλούμε όλους τους πολίτες, όλες τις πολιτικές δυνάμεις να πάρουν θέση και να καταδικάσουν τους φασίστες, να προστατέψουν τους δημοκρατικούς θεσμούς. Όλοι μας πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην μολυνθεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο από τα χιτλερικά κατακάθια που εκμεταλλεύονται την κρίση για να αλώσουν το πολίτευμα.
Άννα Κολούμπια

59 σχόλια

  1. Βλέπουν παντου χρυσαυγίτες…
    Επειδή ακούνε όλο και συχνοτερα το «ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ…» συνθηματα που δεν χρησιμοποιούν συχνά οι αντιεξουσιαστές…
    ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΑ…
    ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ..ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΟΙΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΕΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παλιά ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αυριο θα ειναι οι ΝΕΦΕΛΙΜ.
    Βρε σιχαμενοι πασόκοι, αντι να ζητησετε συγνωμη που καταστρεψατε τη χωρα, αρχίσατε τις παλιές γκεμπελικές μεθόδους για να τσιμπησετε ψηφους?
    Αι στο διάολο αλήτες.

    Χεστηκε η χρυση αυγή για τους τιποπενιους υποψηφίους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 50 ΑΤΟΜΑ ΧΑ ΚΑΜΜΙΑ 150 ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΣΑΚΑΤΕΥΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ?

    ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΕΡΝΑΝ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΑΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΚΟΨΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !

    Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΩΦΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ...
    ΕΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που στέλνει την Χ.Α στη Βουλή είναι η λεηλασία του δημόσιου πλούτου από το κόμμα σας, από το 1981 και μετά.
    Αυτό που στέλνει τη Χ.Α στη Βουλή είναι το χαράτσι στη ΔΕΗ, οι περικοπές, οι έκτακτες εισφορές και όσα ετοιμάζετε μετά τις εκλογές.
    Τη Χ.Α τη γιγάντωσαν οι φασιστικές απειλές σας για διακοπή του ρεύματος σε εκατομμύρια Έλληνες, ενώ ακόμα και σήμερα 1.000.000 χρωστάνε το χαράτσι από αδυναμία πληρωμής τους.
    Τη Χ.Α τη γιγάντωσαν δηλώσεις όπως περί ανέργου στην οικογένεια Βενιζέλου.
    Εσείς είστε υπεύθυνοι για το φαινόμενο αυτό.Εσείς διαλύσατε τη δημοκρατία τα δύο τελευταία χρόνια και νομιμοποιήσατε το φασισμό και το ναζισμό. Και τώρα θρηνείτε ως μυξοπαρθένες μήπως και πάρετε κάνα ψηφουλάκι, παίζοντας με τα αντιδεξιά αντανακλαστικά κάποιων υπέργηρων ψηφοφόρων σας.

    Τα επαχθή μέτρα, οι αναδρομικές μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, οι οριζόντιες περικοπές, το 1.000.000 ανέργων ( στη πραγματικότητα είναι 1.500.000 ), οι αβάσταχτοι φόροι στα ακίνητα, θα στείλουν σε διψήφια ποσοστά άνω του 15% κινήματα όπως των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ και μεγάλα ποσοστά όλων των αντιμνημονιακών κομμάτων και ρευμάτων που όλα θα μπουν στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πασοκ

    του σκίστηκε το καλτσόν του Πετράκη

    είπε ο δρ. Μύλλερ.

    Γρήγορα στο ράφτη...

    Κούλα η καντηλανάφτρα πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω δεν ειμαι χρυσαυγίτης αλλά αν εβλεπα τον Ευθυμιου να μιλαει σε πολίτες σαν να μην τρεχει τιποτα με το μνημόνιο στην Ελλάδα μάλλον θα τον προπηλάκιζα. Να σας θυμίσω ότι ο Ευθυμίου κατήργησε με απλό διαταγμα του το νομο που λεει ότι σημαιοφόρος στις ελληνικές παρελάσεις πρεπει να ειναι ελληνας. Ετσι δημιουργησε διχασμο από το πουθενά και εδωσε δικαιώματα στους αλβανούς να μας κατηγορούν για ρατσισμό επειδη δεν συμορφωνόμασταν με το παραλογο διαταγμά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩς Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΥΟς ΙΔΡΩΤΑς ΓΙΑΤΙ Η ΧΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 6% ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ , ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥς ΑΠΟ ΤΗ ΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ (ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ) , ΑΛΛΆ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥς ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ.
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΕΣ.
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ, ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΕ 250.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΟΨΕΙ ΗΔΗ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΗΣ.
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΚΑΡΔΙΑΚΑ, ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ,ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ !
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΣΚΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ).
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΛΕΠΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΚΗ, ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ, ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τη δευτερα των εκλογων θα τριβετε τον κωλαράκι σας Παλιοπασοκοι.
    Εσείς φερατε τη Χρυση Αυγη στο κοινοβουλιο,εσεις αληταραδες που φτωχοποιησατε τον Ελληνικό λαό.
    Επί Χουντας ρε σεις τρωγαμε με χρυσα κουταλια,
    Ειμουνα Αξ/κός του Εμπορικου Ναυτικου και ξεμπαρκαριζα και η εταιρία μου μου έδινε μισθό αναμονης για τρεις μηνες και μετα με ξαναφωναζαν και ξαναμπαρκαριζα.
    Αλλα που να τα ξερετε εσεις αυτα ρεμαλια που ηλθατε τον Οκτωβρη του 81 να σωσετε την Ελλαδα και μας καταστρεψατε,Εβγαλα τη γυναικα μου απο την κλινηκη που την προηγουμενη ημέρα ειχε γεννησει για να σας ψηφησει τρομαρα μου.
    Βγηκα στη συνταξη πριν 7 χρονια και επαιρνα μια αξιοπρεπη συνταξη μεχρι που εβαζα και κατι λιγα στην πάντα και με κανατε οπου ναναι να ψαχνω στους καδους βρωμιαρηδες.
    Γιατι ρε τα κλεμμενα του Μπρουμελ να τα πληρωνω εγω και τα παιδια μου???Και οχι μονο του Ακη αλλα και ολων των κλεφτρονιων πρασινων και μπλε.Γιαυτο μου φαινοταν περιεργο με τι λυσσα ετρεχαν δεξια και αριστερα ,προεκλογικα για να μιλουν στον κοσμακη.
    Γιατι τα βρωμοκάναλα δεν βγαζουν κανενα και απο την Χρυση Αυγη να πει τις θεσεις τους????
    ειναι μιασματα ε?????Απο τις 7 του Μαι θα καθεστε διπλα διπλα στη βουλη.Με τις υγειες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑFOU TELIKA KATALAVATE AGAPITA ADELFIA ΕΛΛΙΝΕΣ TI ESTI PASOK KAI N DIMOKRATIA !!!KANONISTE TI PORIA SAS!!!FOTIA !!!KAI TSEKOURI STOUS APISTOUS!!DEN TOUS EXOUME ANAGI!!!ΚΑΙ ΜΙΝ ΤΟUΣ ΑΚΟUTE OTI ΘΑ VOLEΨOUN PALI PAIDIA KAI EGONIA!EINAI OLA ΨΕΜΑΤΑ!!!ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΟ MINES KAI META STIN ANERGIA MONO KAI MONO NA SOU PAROUN TO ΨIFO!!!KREMALA!!DEN YPAREI ALLI LISI NA FIGOUN!!KAI OI EPOMENOI NA TOYS STILOUN EKEI POU PREPEI!!!ΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ POLITIKOOUS!!!MAKRONISO !!! GAVDO!!!KAI SPINALOGAA!!GIA TOUS EPIKINDINOUS!!!!ME EMAS DEN EXEI TETAIA ΘA PATE OLOI MESA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ,ΣΟΚΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΡΙΩΝ ΓΕΝΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.!!!!!ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θεέ μου,
    tragic !Την ώρα που απολάμβανε την αστακομακαρονάδα του μαζί με ψηφοφόρους που ήθελαν μια θεσούλα, μια εξυπηρέτηση,

    κάποια terrible άτομα τον αποδοκίμασαν και παραλίγο να του κάτσει ο αστακός στο λαιμό,

    είπε ο δρ τσάμπας.

    O, mon dieu !

    αννούλα πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και εγω αν εβλεπα οποιοδηποτε σκυλι του πασοκ -της μεγαλιτερης συμμοριας που κυβερνησε ποτε την Ελλαδα- θα του εριχνα φολα!!!!
    Εχετε μουτρα και μιλατε ρεμαλια πασοκτσηδες που σκοτωσατε τα ονειρα μιας γεννιας Ελληνων !!!!!
    Βρε ουστ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
    ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ
    ΚΑΛΩΣ Η΄ΚΑΚΩΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ:
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟ ΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εδώ χιλιάδες ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν Ανεξάρτητους Έλληνες και Δημαρά, ενώ άλλοι θα πάνε ακόμα πιο άκρα, ψηφίζοντας Χρ.Αυγή και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για να εκδικηθούν το κόμμα που τους κοροίδεψε... Φανταστείτε την οργή του κόσμου, με τους εγκάθετους πολιτικούς του μνημονίου, κυρίως Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου και Λοβέρδου. Οι πιο φανατικοί στις ύβρεις και στις αποδοκιμασίες είναι πρώην ψηφοφόροι του Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λες ασ'υστολα ψέματα
    Πράγματι αγανακτισμένοι πολίτες ήταν
    Καμιά σχέση με Χρυσή αυγή
    Μάλλον τους πασόκους τους έχει πιάσει ταραχή και βλέπουν φαντάσματα παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΑΜΑΡΙΣΜΟ ΘΑ ΒΡΙΖΩ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΗ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Apo agrammatoys karabanades, mpatsoys, xrysaygites kai tetoioy eidoys fasistoeidh-neonazistes ti allo kalytero na perimenei kaneis? Alla o Ellhnas einai toso malakas py 8elei natoys xwsei... sth Boylh. Poioys? Toys nostalgoys toy Hitler poy boylia3e... sto aima thn patrida mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Apo agrammatoys karabanades, mpatsoys, xrysaygites kai tetoioy eidoys fasistoeidh-neonazistes ti allo kalytero na perimenei kaneis? Alla o Ellhnas einai toso malakas poy 8elei na toys xwsei... sth Boylh. Poioys? Toys nostalgoys toy Hitler poy boylia3e... sto aima thn patrida mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εδώ βάλαμε το γιάννη και τους 40000 κλέφτες στη βουλή και στα δημαρχειονομαρχία και άλλες παπαριές
    και τους καμαρώνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι αναποφασιστοι ειναι 35%
    και ολοι την Κυριακη 6 Μαιου θα ψηφισουν το νεο Πασοκ

    ειπε ο δρ Κουτσουκος

    Ερχονται ανατροπες απο γαλλια

    Ζητω ο Ολαντ

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νικολάκη μην προκαλείς τον κόσμο και νομίζεις πως προσφέρεις στο πασοκ με τέτοια που ες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αννούλα πασοκ

    21 Απρ 2012 5:57:00 μ.μ.

    ωραια μιμιστε τον μοναδικο δρ.

    δειχνει οτι εκανε ηδη σχολη!

    ο Ευυθυμιου πληρωνει τις ανοησιες του στην Ασπαιε - ευη Μποτσαρη κλπ...ανοησιες

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ώπα, έπιασε βάρδια ο νικολάκης

    ΣΟΥΡΓΕΛΟ... ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΔΟΚΤΟΡ...

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ

    είπε ο δρ. Κουτσούκος

    μπαγλαμάς πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μεγάλη φαγωμάρα στο πασοκ.

    Κουτσούκος εναντίον Ευθυμίου και Μπόλαρη.

    πίσω από τις αποδοκιμασίες στον ευθυμίου μεταμφιεσμένοι οπαδοί του Κουτσούκου

    κούλα πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πασοκ

    σήμερα η μαρία πρέπει να γράφει σε γαλλικά μπλογκ υπέρ του Ολαντ

    είπε ο δρ. Κουτσούκος

    έρχεται και φόρος ιδιοκατοίκησης,
    φόρος σε οικόπεδα και αγροτεμάχια,

    είπε ο δρ. Μύλλερ.

    το 35% είναι αναποφασιστοι - σαδομαζοχιστές και θέλουν μαστίγιο
    και νέα μέτρα και θα ψηφίσουν Μπένυ Χιλλ.

    Μπένυ ο αγγουράκιας ( το αγγούρι μπαινοβγαίνει εδώ και 2 χρόνια και άλλα 4 με το καλό ! )

    ο νίκος επέστρεψε, σταμάτησε να γράφει για τον Ολάντ.

    υπερωρίες σαββάτου θα μπουν μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. mpravo se opoious to kanane apo opou ki an proerxonte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο μοναδικός δόκτορ Ζιβάγκο

    άνοιξε σχολή γέλιου και σας παρεμένει.

    η μεγάλη του γέλιου σχολή του Μπένυ Χιλλ και των συνεργατών του

    γέλιο, γέλιο, γέλιο.

    δωρεάν παραστάσεις για ΚΑΠΗ

    πολλά δίνετε, λίγα παίρνετε. Για περάστε, για περάστε, δοκιμάστε και θαυμάστε. Μιλάμε για την κωμωδία.

    μιστερ Been πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΠΑΣΟΚ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Επειδή κάποιοι φίλοι δεν βλέπουν καλά ( όντας πάνω από 80 ετών )
    σας ξανατονίζω ότι στο όνομα Κουτσούκος το πρώτο γράμμα είναι Κ ( κάππα ) και όχι Π ( πι ).

    εξάλλου σταυρωμένο θα σας δώσουμε το ψηφοδέλτιο για τη κάλπη

    μην ανησυχείτε

    είπε ο δρ. οφθαλμίατρος

    δουλειά θα έχω μπόλικη μετά τις εκλογές, αφού ο Μπενίτο, θα τους πετάξει τα μάτια έξω με τα νέα μέτρα... Χρήμα με τη σέσουλα.

    βαζελίνη και σως αποθηκεύω για μετά τις εκλογές

    γερολαδάς πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εντάξει η "Χρυσή Αυγή"....
    Ο Πέτρος Ευθυμίου όμως, με τους φασίστες δεν είναι??? Ξανάγινε "δημοκράτης" και "σοσιαλιστής" χωρίς να το ανακοινώσει, ώστε να τον επισκεφθούμε τιμητικώς, να τον φιλέψουμε με ορίτζιναλ γιαούρτι Δορκάδος???
    ...Είμαι σε κατάσταση πλήρους συγχύσεως... Όταν λέμε "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" μεταξύ συμμοριών, τι να εννοούμε άραγε στη εξής????....
    Αν ένας μη "Χρυσαυγίτης" παρευρίσκετο στον χώρο, μήπως θα έπρεπε να ζητήσει την άδεια της "Χρυσής Αυγής" για να πλακώσει πρώτος το κάθαρμα τον Ευθυμίου???
    Απ' όποιον κι' αν τρώνε ξύλο τα γαλαζιοπράσινα φασισταριά, με ικανοποιεί και θα πρέπει να ευχαριστεί και τους ίδιους, διότι θα τους βοηθείσει στη χώνεψη των όσων έφαγαν και συνεχίζουν να τρώνε ξεδιάντροπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και εγώ που δεν είμαι Χρυσαυγίτης, εαν με πλησίαζε για Δημόσιες Σχέσεις, θα τον πλάκωνα στα γιαούρτια. Καλά του έκαναν, του ασχημάνθρωπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αντε απο εδω ρε ψηφιστε οτι θελετε μας τα εχετε ζαλισει.. μετα μην ερχεστε να κλαιτε παλι..

    Στο Μαρουσι σημερα μοιραζαν υλικο της Χρυσης Αυγης και σιγουρα αυτοι επιτεθηκαν.. επιτελους σταματηστε την παραπληροφορηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Και τι έγινε επειδή την πέσανε σε ένα γαμημένο κωλόπαιδο.Σε τι διαφέρει δηλαδή αυτό από τους δεκάδες χιλιάδες αγανακτισμένους που κάνανε τους 300 της βουλής να φεύγουνε από τους κήπους, ή από τους "δημοκράτες" του ΠΑΜΕ που τα γαμάνε όλα όποτε θέλουν και επειδή έτσι γουστάρουν. Αν αρχίσουμε να καταδικάζουμε να τα καταδικάσουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βρε σούργελο δεν του επιτέθηκαν
    Τον αποδοκίμασαν.
    Αυτό δεν είναι επίθεση.
    Επίθεση είναι να ψεκάζεις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους με χημικά και να τους σκοτώνεις, οδηγώντας τους σε αυτοκτονία.

    Μάθε να ξεχωρίζεις εγκεφαλικά τις έννοιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σιγά μην δεν αποδοκιμάζουμε τους μεταξωτούς κώλους των διαπλεκομένων. Έτσι δεν αποδοκιμάζαμε Άκηδες, Τσουκάτους, Μαντέληδες και πλούτισαν... Σιγά τα καλτσόν των παιδιών των καναλιών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. πραξικοπηματικό ΟΧΙ-ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΡΤ...ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!!!


    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΑssΟΚ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ
    ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΝΙΤΟ βΕΝΙΖΕΛΟΜΟΥΣΟΥΛΙΝΙ
    ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ..

    ΤΗΝ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑ$$ΟΚ. !!!


    Ναι !!! Θα απεργήσει η ΕΡΤ σε προεκλογική περίοδο !!!

    Αλλά όπως λέει (καταγγέλλει η ΝΔ) η απεργία είναι μόνο και μόνο για να μήν ακουστεί Live από τον Ελληνικό λαό το Ζάππειο ΙΙΙ ...

    Διαβάστε την ανακοίνωση της Ν.Δ:
    «Η ελεγχόμενη από το ΠΑΣΟΚ κρατικοδίαιτη ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε απεργία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και έσπευσε να τονίσει ότι “δεν πρόκειται να δοθεί καμία εξαίρεση”.
    Πρόκειται για πρωτόγνωρο γεγονός, που δείχνει ξεκάθαρα το στόχο των εμπνευστών της.
    Στόχος είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς.
    Είναι η μη προβολή της πρότασης του Αντώνη Σαμαρά και της Ν.Δ. για την οικονομία, για το πώς θα αρχίσει να βγαίνει η χώρα από την κρίση, που θα παρουσιαστεί στο Ζάππειο, την Κυριακή, στις 11:30.

    Άλλωστε, απεργία η ίδια ΠΑΣΟΚική συντεχνία είχε επιχειρήσει και στην εκδήλωση για το Ζάππειο ΙΙ.
    Αλλά τότε, δεν τους πέρασε.
    Πρόκειται για αντιδημοκρατική πρακτική και απόπειρα φίμωσης σε μια κρίσιμη στιγμή της προεκλογικής περιόδου.
    Στερούν από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα ενημέρωσης, για το μεγάλο ζήτημα της οικονομίας.
    Πλήττουν την ίδια τη Δημοκρατία».


    Σημείωση :
    Καλό θα ήταν εκτός από τα παράπονα να φροντίσει η ΝΔ (ας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ από ΣΗΜΕΡΑ) να ενημερώσει ότι αυτή η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ συμπεριφορά ΔΕΝ θα περάσει χωρίς επιπτώσεις ΜΕΤΑ τις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΟΙ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ, "ΕΤΡΩΓΑΝ" ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;
    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΜΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ,ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. απορω γιατι δεν εγινε απαγωγη και να τον βρουνε κρεμασμενο αναποδα σε καμια αποθηκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΘΑ' ΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Άλλη μια προβοκάτσια του πανικόβλητου και σαστισμένου
    ΠΑΣΟΚ και της καθεστηκυίας πολιτικής ολιγαρχίας.
    Λένε ασύστολα ψέματα μην τους πιστεύετε!!!!!!
    Τρέμουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής που αυτοί με την στάση τους και τις πράξεις τους βοήθησαν και άθελα τους πριμοδότησαν. ( τόσο μαλάκες είναι)
    Τώρα ότι και να κάνουν είναι αργά και αυτές οι κινήσεις πανικού μάλλον επιδεινώνουν την ήδη οικτρή πολιτική θέση τους
    Στην συνείδηση του ελληνικού λαού έχουν πλέον καταχωρηθεί και καθιερωθεί ως προδότες και υπεύθυνοι για την δυσχερή και απελπιστική θέση που βρίσκεται σήμερα το σύνολο του ελληνικού λαού
    Προδότες, να τρέμετε την κρίση και την οργή του λαού. η ώρα έφτασε
    Οι προδότες, και οι εκφραστές των ξένων συμφερόντων στην χώρα οι μειοδότες της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, αυτοί που χαλκεύουν δεσμά για την Ελλάδα και τον λαό της, δεν θα χαρούν πολύ.
    Ως πότε θα σας προστατεύουν οι ξένοι εργοδότες σας και πατρόνες.
    Ως πότε νομίζετε ότι θα εξαπατάτε τον λαό και θα τον κρατάτε υποταγμένο, οκνηρό, και κοιμισμένο,
    Ως πότε νομίζετε ότι ο ελληνικός λαός θα κάνει υπομονή και θα σας ανέχεται;
    Έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Φτάνει πια σας σιχαθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χρυσαυγιτες κουφαλες ναζιστες θα πεθανετε απο τον πιο επωδυνο θανατο παλιοκαριολια (γαμησι απο αφρικανους ψωλαραδες)
    Τσουτσεκια πρακτορακια του διεθνους φασισμου,ξενοδουλοι κοπριτες και πουστρονια,αρκετα προκαλεσατε τη Δημοκρατια..Ηρθε το τελος σας..Πασαλος πασαλω εκκρουεται..γαμησι απο Αφρικανους μεχρι θανατου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ρε δεν ήταν χρυσαυγίτες

    οπαδοί του μέντιουμ τούλα ήταν
    που δεν μπήκε στα ψηφοδέλτια και μπήκαν όλοι Ευθυμίου και οι άλλες λολίτες του νεοπασοκ

    κράξιμο παντού

    μέντιουμ τούλα πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλά του έκαναν του Ευθυμίου που έχει το θράσος και εμφανίζεται ενώπιον των πολιτών.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ


    Ο Σαμαρας οσο μιλαει σε ακροατηριο τοσο τον μισουν οι γνησιοι δεξιοι οι Καραμανλικοι κλπ... Εχεται ανατροπη του απο τον κυριο τιποτα και μετα ερχεται ο καραμανλης...

    ελγαν στην Μηλιωνη σημερτα!

    Αληθεια η κ. Ευανθια Μακρη Μποτσαρη ηταν στην ομιλια Ευθυμιου Πετρου στο Μαρουσι ή ήταν απεναντι με τους ακροδεξιους?

    Καημενε Ευθυμιου σε δουλεψανε στην Ασπαιτε και αλλου!

    Επίσης οι κ. της Ελμε Προτυπων ηταν στην ομιλια της Αννας Διαμαντοπουλου? Οχι!

    Καημενη Αννουλα Διμαντοπουλου

    και Χριστοφιλοπουλου "λακησαν" οι εκλεχτες της Ελμε Προτυπων Ρουμπεα Γεωργια, Παπατσιμπα Λαμπρινη, Ελενη Δανιλη Σουρη Πηνελοπη μαζι με τον Ματθαιου Γιωργο και Σπανο Γιωργο προς Αρη Σπηλιωτοπουλο της ΝΔ ( καλα αποτελεσματα)

    καποιος πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πασοκ


    Ο Σαμαρας οσο μιλαει σε ακροατηριο τοσο τον μισουν οι γνησιοι δεξιοι οι Καραμανλικοι κλπ... Εχεται ανατροπη του απο τον κυριο τιποτα και μετα ερχεται ο καραμανλης...

    ελγαν στην Μηλιωνη σημερτα!

    Αληθεια η κ. Ευανθια Μακρη Μποτσαρη ηταν στην ομιλια Ευθυμιου Πετρου στο Μαρουσι ή ήταν απεναντι με τους ακροδεξιους?

    Καημενε Ευθυμιου σε δουλεψανε στην Ασπαιτε και αλλου!

    Επίσης οι κ. της Ελμε Προτυπων ηταν στην ομιλια της Αννας Διαμαντοπουλου? Οχι!

    Καημενη Αννουλα Διμαντοπουλου

    και Ευη Χριστοφιλοπουλου "λακησαν" οι εκλεχτες της Ελμε Προτυπων Ρουμπεα Γεωργια, Παπατσιμπα Λαμπρινη, Ελενη Δανιλη Σουρη Πηνελοπη μαζι με τον Ματθαιου Γιωργο και Σπανο Γιωργο προς Αρη Σπηλιωτοπουλο της ΝΔ ( καλα αποτελεσματα)

    καποιος πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αφού δεν μπόρεσα να μπω στη Βουλή θα στείλω με την ψήφο μου τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την ελπίδα να μοιράζει φάπες τακτικά και με ασυλία από πάνω. Γαμώ την Δημοκρατία σας φασίστες της συγκυβερνήσεως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η καλύτερη απόδειξη και επιβεβαίωση όσων υποστηρίζουν ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συνεργάζονται τώρα στο παρασκήνιο και όσοι ψηφίσουν σήμερα ΝΔ στέλνουν και πάλι στην εξουσία την επομένη των εκλογών, (αν συγκεντρώσουν πλειοψηφία) τους Ε.Βενιζέλο, Γ.Παπακωνσταντίνου, Α.Διαμαντοπούλου, Α.Λοβέρδο, Γ.Κουτρουμάνη Φ.Σαχινίδη κλπ, ήρθε πριν από λίγο με μια απίστευτη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ και υποψήφιου βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, της ΝΔ, Γ.Μιχελάκη, υπέρ του βουλευτή, υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ και φανατικού υπέρμαχου των Μνημονίων, Πέτρου Ευθυμίου.

    Έτσι λοιπόν η γνωστή παρέα της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ βρήκαν την ευκαιρία να επιδείξουν την αγαστή συνεργασία τους με την υποτιθέμενη φραστική επίθεση οπαδών της Χρυσής Αυγής κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Π.Ευθυμίου!

    Είναι η πρώτη φορά που στην προεκλογική περίοδο η ΝΔ υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ από το 1974 που ιδρύθηκαν και τα δύο κόμματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ούτε το ΚΚΕ, ούτε ο Συνασπισμός που αποτελούν τους πλέον άσπονδους ιδεολογικούς εχθρούς της Χρυσής Αυγής, θέλησαν να εκδώσουν ανακοίνωση που να υιοθετούν τους ισχυρισμούς του Π.Ευθυμίου, αλλά το έκανε ο Γ.Μιχελάκης της ΝΔ υπερασπιζόμενος το ΠΑΣΟΚ!

    Ιδού λοιπόν, τι δήλωσε ο, κατά τα άλλα, αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης:

    «Καταδικάζουμε, με τον πιο έντονο τρόπο, για μια ακόμη φορά, τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, όποια πρόφαση κι αν επικαλείται. Οι Αρχές οφείλουν να ερευνήσουν σε βάθος το επεισόδιο, προκειμένου να αποδοθούν άμεσα οι ευθύνες.

    Είναι ημέρα μνήμης μιας μαύρης επετείου. Και, δυστυχώς, κάποιοι θέλησαν να την επαναφέρουν στη μνήμη μας.

    Οι κουκουλοφόροι και οι νοσταλγοί του Χίτλερ είναι ντροπή για όλους μας. Είναι στίγμα για τη Δημοκρατία. Και οι Έλληνες το γνωρίζουν. Θα συντρίψουν τους νοσταλγούς νοσηρών εποχών που οδήγησαν την Πατρίδα μας σε τραγωδίες…».

    Όταν μιλάει για νοσταλγούς του Χίτλερ ο Γ.Μιχελάκης, προφανώς εννοεί τα κυβερνητικά στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, όπως ο Π.Ευθυμίου, πιστός οπαδός του Γ.Παπανδρέου, που έσκυψαν το κεφάλι στους Γερμανούς απογόνους τους Χίλτερ και εξαφάνισαν τα αρχεία με τις γερμανικές αποζημιώσεις.

    Είναι απίστευτο το πως η ΝΔ υιοθέτησε άκριτα τις καταγγελίες του Πέτρου Ευθυμίου (γνωστού εκλεκτού του πολιτικοδημοσιογραφικού και οικονομικού κατεστημένου της χώρας που οδήγησε την χώρα στην καταστροφή), και δεν ερεύνησε περισσότερο το θέμα ή τουλάχιστον δεν περίμενε να περάσουν οι εκλογές πριν προδώσει την υπόγεια συμφωνία που αποδεικνύεται ότι υπάρχει με το ΠΑΣΟΚ.

    Ακόμα και να έγιναν τα πράγματα όπως είπε ο Π.Ευθυμίου (δηλαδή ότι "τον έβρισαν" -προσοχή δεν ισχυρίζεται τίποτα άλλο, ότι π.χ. τον κτύπησαν ή του επιτέθηκαν, απλά τον έβρισαν όπως το 90% των πολιτών βρίζει αυτή την στιγμή τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ), πως ο Γ.Μιχελάκης ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ;

    Θα λέγαμε είναι απορίας άξιο πως έκανε τέτοια γκάφα η ΝΔ, αλλά μετά την περίπτωση Συμπιλίδη τίποτε δεν μας εκπλήσσει...

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες λόγω κρίσης και οικονομικών προβλημάτων.

    Δραματικό τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 45χρόνος εκπαιδευτικός από τη Σταυρούπολη, ο οποίος κρεμάστηκε με σκοινί στην αποθήκη του σπιτιού του το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με το ThrakiToday.

    Ο 45χρόνος εκπαιδευτικός πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, Σάββας Μετ., διορισμένος στην Αθήνα, είχε επισκεφτεί τον τόπο καταγωγής του για τις εορτές του Πάσχα. Στα τρία πολυσέλιδα σημείωματα που άφησε πίσω του εξηγεί του λόγους της πράξης του, αποδίδοντάς την στο Μνημόνιο και στην οικονομική του κατάσταση.

    Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στις τρεις αυτοκτονίες που συγκλόνισαν πριν από μια εβδομάδα τη Θράκη, αυξάνοντας δραματικά τον αριθμό των αυτοκτονιών στην περιοχή την τελευταία διετία.

    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ,ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ! ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ" ΟΛΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ειμαστε κρατος υπο κατοχη .Αν οι αφενταδες μας αποφασισουν να γινει η Θρακη Τουρκικη Επαρχια ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΤΩ..Ε ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ -ΔΝΤ-ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΣΑ-ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ(ΚΡΕΜΑΛΑ) ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΤΣΕΛΗ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ? ..ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ-Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ 2,6 ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ......ΟΛΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ..ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ) ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ Π.Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ..ΕΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛ.ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΚΑΘΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΟΧΙ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ..ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΙΣΤΙΚΑΝ.. ..ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ...ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ!!! ΑΓΟΡΩΝ!!!ΤΩΝ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.. ΔΝΤ.. ΕΕ.. ΗΠΑ ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ -ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ -ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠ-ΛΗΣΤΩΝ..ΑΣ ΣΙΩΠΟΥΝ..ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλά, κι αυτοί πήγαν στο μαρούσι να παραπονεθούν στον ευθυμίου για την κατάντια της ελλάδας;
    Αφού είχαν χειροπιαστό παράδειγμα πολύ καλύτερο. Βρισκόντουσαν στην πόλη της μίζας. Γιατί δεν πήγαιναν κατευθείαν στον πρώτο διδάξαντα της μίζας (πολύ καλύτερο από τον πρώην υπουργό). Στην πόλη που διοικούσε βρίσκονταν.
    Αλλά που να τον βρουν; Έπερεπε να βρούν πρώτα τη βίλα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. - Μπαίνει στο ευρω-τραπέζι το «ελληνικό ζήτημα»
    - 44,5 εκατ. Γάλλοι εκλέγουν τους δύο υποψήφιους για τον β' γύρο
    - Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις - Θα αναμετρηθούν στον δευτερό γύρο τα δύο φαβορί;
    - Ψήφισαν ήδη Σαρκοζί και Ολάντ



    Άνοιξαν στις 8.00 τοπική ώρα (9.00 ώρα Ελλάδος) οι κάλπες στη Γαλλία για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών με κύριους αντιπάλους τον Νικολά Σαρκοζί και το φαβορί για τη νίκη, τον σοσιαλιστή υποψήφιο Φρανσουά Ολάντ, που εκτός απρόοπτου θα αναμετρηθούν και στον δεύτερο γύρο που θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου.

    Οι κάλπες θα κλείσουν στις 20:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Ελλάδας), οπότε θα ανακοινωθούν και οι εκτιμήσεις αποτελέσματος των ινστιτούτων δημοσκοπήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση