GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρείτε μόνοι σας (με ένα τεστ ερωτήσεων) σε ποιον πολιτικό χώρο "ανήκετε"...

Τις τελευταίες μέρες , κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, ένα ερωτηματολόγιο ( πατήστε εδώ για να το δείτε και να κάνετε το τεστ ) το οποίο «αποκαλύ...

Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, ένα ερωτηματολόγιο (πατήστε εδώ για να το δείτε και να κάνετε το τεστ) το οποίο «αποκαλύπτει» την πολιτική τοποθέτηση όποιου επιλέξει να το συμπληρώσει
Πρόκειται για ένα ερωτηματολόγιο 20 ερωτήσεων το οποίο ο χρήστης καλείται να συμπληρώσει προκειμένου η μεθοδολογία να τοποθετήσει στον πολιτικό χάρτη το στίγμα του ερωτηθέντα. Παράλληλα, αποπειράται να...
απαντήσει στο ερώτημα: «Τι κόμμα είμαι;».  Οι πρώτες 10 ερωτήσεις αφορούν θέματα προσωπικής ελευθερίας, ενώ οι επόμενες 10 αφορούν ζητήματα οικονομικής ελευθερίας. Από τις απαντήσεις προσδιορίζεται η ιδεολογική τοποθέτηση του ατόμου.
Το τεστ αυτό, προέκυψε από μια ιδέα του μηχανικού τηλεπικοινωνιών Δρ. Απόστολου Γεωργιάδη και υλοποιήθηκε με τη βοήθεια του δημοσιογράφου Μανώλη Ανδριωτάκη: «Γνωρίζουμε χρόνια τον χάρτη Nolan όμως δεν υπήρχε προσαρμοσμένος στα ελληνικά δεδομένα. Ετσι, σκεφτήκαμε κάποιες ερωτήσεις που θα ταίριαζαν στην ελληνική κατάσταση. Από το feedback που παίρνουμε από τους χρήστες, η πλειοψηφία όντως εντάσσεται στο πλαίσιο που θεωρούσε και γνώριζε ότι βρίσκεται. Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που μας λέει ότι εκπλήσσεται με τη θέση που του δίνει το τεστ μας και τον βάζει σε σκέψεις και προβληματισμό», δηλώνει ο κ. Ανδριωτάκης.
Επίσης οι δημιουργοί του site καλούν ανοιχτά και τα κόμματα να απαντήσουν στo ερωτηματολόγιο προκειμένου να είναι πιο ακριβείς οι θέσεις τους στο πολιτικό φάσμα . Μέχρι στιγμής το έχουν κάνει μόνο οι Οικολόγοι - Πράσινοι. «Σκοπός μας είναι σε λίγες μέρες να διευρύνουμε το ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις που θα μας στείλουν οι πολίτες και να τις απευθύνουμε στα κόμματα πια» αναφέρει.
Οι δημιουργοί του site επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται για έρευνα γνώμης για αυτό και τα αποτελέσματα δεν δημοσιοποιούνται. Επιπλέον τα στοιχεία των χρηστών δεν συλλέγονται (ip, όνομα, λοιπά στοιχεία) και είναι εντελώς ανώνυμο.
Κάντε το τεστ

7 σχόλια

  1. Παπαρια μεντολες. Ο καθε νοημων ανθρωπος δεν ανηκει πουθενα, ουτε σε κομματα ουτε σε παραταξεις, ειναι απο μονος του μια παραταξη. Τετοιες μαλακιες κανετε με τις ταμπελες και εχουνε γινει σκατα τα πραγματα τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλη μια ανοησία που σκοπό έχει τό μάντρωμα τών αρν.. εεε συγγνώμη των ψηφοφόρων μέσω μιάς κατασκευασμένης
    κατηγοριοποίησης του τύπου
    "είσαι προοδευτικός η κομμουνιστής?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

    Διαβάστε, εάν επιθυμείτε, τις αναφορές προς το κράτος της Ελλάδας στο Πρωτόκολλο του Λονδίνου του 1832.

    Διαβάστε, εάν επιθυμείτε, τις αναφορές προς το κράτος της Ελλάδας στη Συνθήκη του Βερολίνου του 1878.

    Αναζητήστε, εφόσον επιθυμείτε πάλι, την πηγή εμπνεύσεως του τρόπου λειτουργίας και του τελικού σκοπού της αδελφότητας που επικράτησε - με το ένα από τα διάφορα ονόματα που της δόθηκαν- ως ΄΄Φιλική Εταιρία΄΄, καθώς και τον λόγο για τον οποίο χρησιμοποιούσε τις λέξεις ΄΄φιλική΄΄, ΄΄φίλων΄΄, ΄΄φιλικών΄΄. Αναρωτηθείτε, εάν το κρίνετε λογικό, ποιά σχέση μπορεί να υπάρχει με τις σημερινές δηλώσεις περί φιλικής σχέσης μεταξύ πολιτικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ειδικά όταν ακούγονται μέσα σε μεγάλες, διεθνείς συσκέψεις και επισκέψεις-περιοδείες σε άλλα κράτη.

    Τώρα αναζητήστε, εάν διαθέτετε την υπομονή, σε βάθος την καταγωγή του Βασιλέως Όθωνα της Ελλάδος, του Πρίγκιπα Αλβέρτου και της πρώτης του εξαδέλφης που παντρεύτηκε (βασίλισσα Βικτωρία της Βρετανίας), του πατέρα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη καθώς και της Αικατερίνης Β΄ της Ρωσίας.

    Ερευνήστε αντικειμενικά και από όσο το δυνατόν έγκυρες πηγές την σχέση όλων των προαναφερόμενων προσώπων με την ιστορική αδελφότητα των Πεφωτισμένων της Βαβαρίας. Ερευνήστε από που ήταν η αδελφότητα με την σειρά της εμπνευσμένη και ποιος ο κυρίαρχος στόχος των μελών της. Τέλος, ερευνήστε, εάν έχετε την διάθεση, την σχέση των γνωστότερων μελών της με την οικογένεια Ρότσιλντ.

    Τώρα βρείτε, εάν μπορείτε και εφόσον επιθυμείτε, ποιοί ήταν οι κύριοι υποστηρικτές της καθιέρωσης του Γρηγοριανού ημερολογίου στην Ορθόδοξη Εκκλησία μέχρι και τον Μάρτιο του 1924 όπου και ολοκληρώθηκε η διάσχιση της με όσους διαφωνούσαν. Εντοπίστε, εάν δε βαριέστε, σε ποιες αδελφότητες ήταν εγγεγραμμένοι ως μέλη.

    Επίσης, ερευνήστε επί κυβερνήσεως τίνος πρωθυπουργού έγιναν τα ΄΄ανοίγματα΄΄ προς το κράτος του Βατικανού και η υπογραφή για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα. Αναζητήσατε τη καταγωγή του αποθανόντος αυτού κυρίου; Γιατί έχαιρε τέτοιας προστασίας σε περιόδους αναβρασμού; Όσοι δεν γνωρίζετε, βρίσκετε κάποια εξήγηση στην φιλογερμανική στάση του πατέρα του προαναφερόμενου κυρίου κατά την εισβολή των εθνικοσοσιαλιστών του 3ου Ράιχ (ναζί) στην Ελλάδα;

    Έχετε ποτέ απορήσει για την καταγωγή της λέξεως ΄΄Ζαΐρα΄΄;

    Υπάρχουν άπειρα άλλα αντίστοιχα στα οποία θα μπορούσα να αναφερθώ...

    Ο κάθε άνθρωπος γεννιέται ελεύθερος, αλλά δεν το αντιλαμβάνεται εφόσον δεν το αναζητά. Προϋπάρχουν αυτού Νόμοι που ορίζουν την πορεία του. Όταν αρχίζει να αναζητά γιατί υπάρχει ομοιομορφία και υπακοή γύρω του, έχει ήδη βιώσει την παρεκτροπή από αυτό για το οποίο εξελίχθηκε στο φυσικό Σύμπαν ώστε να είναι: Ελεύθερος. Ανεξάρτητος. Δημιουργικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ 5/ 29 ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΖΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΨΑΞΙΜΟ ΠΕΣ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΎΡΙΕ 5.29 ΈΓΓΡΑΨΕΣ ΈΝΑ ΚΕΊΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΆΡΤΗΣΗ 10 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΆΣΧΕΤΑ ΘΈΜΑΤΑ [ ΓΙΑ ΠΆΣΑ ΝΌΣΟ ΚΑΙ ΠΆΣΑ ΜΑΛΆΚΙΑ ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΩΩΩΩ..........7,01 !!!


    Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια.

    – Πανικός στην ΕΡΤ που κατέγραφε για να μην διαρρεύσει το βίντεο!
    -----------------------------

    Έκρηξη λαϊκής οργής από γονείς μαθητών σήμερα στο κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων, όπου κάποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσει τον Θεοδωρο Πάγκαλο για την βράβευση παιδιών.

    Με το που εμφανίστηκε ο γίγας της πολιτικής, οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά το πρώτο σοκ, ήλθε η έκρηξη με τους γονείς των παιδιών να ψέλνουν το Ωσαννά στον σωτήρα του Έθνους.
    Χειροδικίες όμως δεν υπήρχαν γιατί όπως είπαμε, ο κόσμος ήταν αποκλειστικά γονείς παιδιών.

    Φαίνεται όμως ότι ο ακροδεξιός πολιτικός το εκμεταλλεύτηκε και αντί να αποχωρήσει τι νομίζετε ότι έκανε; Πήρε το μικρόφωνο και άρχιζε να αποκαλεί τους γονείς “Συριζαίους”, οτι “πρέπει να μάθει να ζει με τρομοκράτες” κλπ κλπ!

    Αυτό που ακολούθησε, είναι απερίγραπτο αφού οι συκοφαντημένοι γονείς εξερράγησαν και προσπάθησαν να …δικαιώσουν τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης χωρις όμως να καταφέρουν να τον προσεγγίσουν.

    Καθ’ όλη την διάρκεια του συμβάντος, υπήρχε κάμερα της ΕΡΤ που κατέγραψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Γίνεται λοιπόν αγώνας δρόμου μέχρι αυτή την στιγμή, να μην μεταδοθεί τίποτα από το συμβάν που σημειωτέον, δεν υπήρξε ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς λεκτικούς προπηλακισμούς για τον εγγονό του στρατηγού Παγκάλου. Αμετανόητος λοιπόν και ο εγγονός.
    Γιατί να μην είναι άλλωστε…

    Όλοι οι συνεργάτες των Ναζί έμειναν ατιμώρητοι και μάλιστα η εξουσία των καθαρμάτων που συνήργησαν στην γενοκτονία των Ελλήνων του 41-43, παρέμειναν στα ηνία του κράτους έως σήμερα, με κληρονομική εξουσία.
    Από τον Πάγκαλο μέχρι τον Ράλλη, τον Χριστοφοράκο κλπ.


    ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΞΕΚΙΝΑΜΕ >>>>>>>>>>>>

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΣΟΚΕ.
    Πρόσεχε ΠΑΣΟΚΕ γιατί το κάθε ΔΙΕΥΡΩ που θα δώσεις στο κόμμα θα το κάνει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
    Και αν δεν μπορεί να τα φάει όλα αυτός, θα τον βοηθήσει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    Γιατί να μη τα φάνε τα παιδιά σου ?
    ΠΑΣΟΚΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΙΝΑΣ.
    ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΠΛΕΟΝ.

    Τουλάχιστον δώστο, όπως και εμείς για μεταφορικά ή για να λαδώσουν
    (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ)...το Χάρο + + + ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση