GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο 53χρονος διεκομίσθη με κολπική μαρμαρυγή...

Ενας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός της βίας που επικράτησε στο συλλαλητήριο του Συντάγματος. Μεταξύ των 50 τραυματιών και ο 53χρονος...

Ενας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός της βίας που επικράτησε στο συλλαλητήριο του Συντάγματος.
Μεταξύ των 50 τραυματιών και ο 53χρονος Δημήτρης Κοτσαρίδης, γραμματέας παραρτήματος συνδικάτου Οικοδόμων Βύρωνα, ο οποίος διεκομίσθη στον Ευαγγελισμό με κολπική μαρμαρυγή και τελικά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε. Ο νεκρός δεν έφερε τραύματα αλλά...
εκτιμάται ότι εισέπνευσε μεγάλη ποσότητα χημικών.
Κλεφτοπόλεμος μεταξύ κουκουλοφόρων και δυνάμεων των ΜΑΤ εξελίχθηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα και πάλι στην πλατεία Συντάγματος.
Μισή ώρα αργότερα η ένταση μεταφέρθηκε εκτός της πλατείας στους γύρω δρόμους του Μοναστηρακίου και της Πλάκας όπου οι αστυνομικοί καταδίωκαν ομάδες ταραχοποιών.
Νωρίτερα, τα ΜΑΤ επιχείρησαν εκκαθάριση της πλατείας Συντάγματος από τους κουκουλοφόρους οι οποίοι μετά τον μαρμαροπόλεμο έβαλαν δύο φωτιές στην πλατεία, ενώ τα μέλη του ΠΑΜΕ αποχώρησαν συντεταγμένα γύρω στις πέντε το απόγευμα.
Το οδόστρωμα της Λεωφόρου Αμαλίας κατέλαβαν άλλες πολιτικές δυνάμεις οι οποίες παραμένουν στο συλλαλητήριο, ενώ τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται στον χώρο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ακρβώς μπροστά από τις αστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν κορδέλες και σχοινιά που εμποδίζουν την πρόσβαση.
Νωρίτερα, κυριάρχησαν οι μάχες σώμα με σώμα μεταξύ διαδηλωτών. Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδες που ανέβαιναν από την Καραγιώργη Σερβίας με πέτρες και άλλα "πυρομαχικά" επιτέθηκαν στις αλυσίδες περιφρούρησης του ΠΑΜΕ που κρατούσαν, μέχρι εκείνη των ώρα, τη ζώνη της λεωφόρου Αμαλίας μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη.
Ανάμεσα στους διαδηλωτές, πολλοί από το κίνημα «Δεν πληρώνω», είχαν ανακατευθεί ομάδες κουκολοφόρων, οι οποίοι άρχισαν να συγκρούονται με την περιφρούρηση, πετώντας βροχή από πέτρες, ξύλα και μάρμαρα. Στο σημείο εκείνο δεν υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις και η περιφρούρηση αναγκάστηκε να υποχωρήσει για να ανασυνταχθεί από τη μια πλευρά προς τα λουλουδάδικα και από την άλλη προς την Πανεπιστημίου.
Οι κουκουλοφόροι εκμεταλλεύθηκαν τον κενό χώρο και μέχρι να εμφανιστούν οι διμοιρίες των ΜΑΤ, που κατέβηκαν από το προαύλιο της Βουλής, έβγαλαν τις βαριοπούλες και άρχισαν να σπάνε μάρμαρα από τις εισόδους των ξενοδοχείων King George και Μεγάλη Βρετανία.
Γρήγορα η σύγκρουση γενικεύτηκε με βροχή μολότοφ από την πλευρά των αναρχικών εναντίον της περιφρούρησης της συγκέντρωσης, σε ολόκληρη την Αμαλίας, αλλά και των ανδρών της Αστυνομίας, οι οποίοι απαντούσαν με τη σειρά τους με χημικά και δακρυγόνα. Οι ομάδες της περιφρούρησης αμύνονταν στις επιθέσεις των κουκουλοφόρων με τα ξύλα από τα πανό, το μοναδικό «όπλο» που είχαν στη διάθεσή τους, ωστόσο στο τέλος επιβλήθηκαν.
Ο κόσμος μέχρι εκείνη την ώρα ήταν και σήμερα πολύς και παρά τις συγκρούσεις δεν εγκατέλειψε την πλατεία, όπως και χθες.
Δεκάδες οι τραυματισμένοι πολίτες καθώς οι πέτρες και τα μάρμαρα έπεφταν βροχή και αδιακρίτως. Λίγο μετά τις 15:30 δύο ασθενοφόρα μπήκαν στο χώρο της πλατείας Συντάγματος για να παραλάβουν τους τραυματίες οι οποίοι δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.
Οπως έγινε γνωστό οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός είναι 50 μεταξύ των οποίων ήταν και ο άτυχος συνδικαλιστής της ΔΕΗ αλλά και ακόμη ένας που υπέστη σοβαρά εγκαύματα που του προκλήθηκαν από ρίψη μολότοφ.
Διμοιρίες των ΜΑΤ πλησίασαν λίγο μετά τις 15:20 ενώ μέλη του ΠΑΜΕ προσπαθούν να απομονώσουν τις ομάδες των κουκουλοφόρων. Παρατάχθηκαν και στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος από την Καραγιώργη Σερβίας ως τη Μητροπόλεως επιχειρώντας να «καθαρίσουν» την πλατεία από τους κουκουλοφόρους, που συνεχίζουν να πετούν πέτρες.
Οι διαδηλωτές κατόρθωσαν μετά από λίγο να επανέλθουν στην πλατεία και τη λεωφόρο Αμαλίας, ξαναφτιάχνοντας την συγκέντρωση που επιχείρησαν να διαλύσουν οι κουκουλοφόροι.
Η Αστυνομία συνεχίζει να καταδιώκει ομάδες κουκουλοφόρων, οι οποίες έχουν διασπαστεί και απωθούνται προς τις οδούς Καραγιώργη Σερβίας, Ερμού, Μητροπόλεως και Φιλλελήνων.

Πηγή: tovima.gr

34 σχόλια

  1. κατσελη-μπαρουφακης-παναγιωτακοπουλος=πασοκοδολωμα για αριστερους χανους.
    λοβερδος-διαμαντοπουλου-ραγκουσης=πασοκοδολωμα για δεξιους χανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζούμε το τέλος των κοινωνικών παροχών. Πλέον όποιος δεν πληρώνει, δεν έχει ρεύμα, νερό, τροφή, θέρμανση, υγεία ή εκπαίδευση. Σαν καλός κτηνοτρόφος το καθεστώς ξέρει πότε πρέπει να ταΐζει τα ζώα του και πότε όχι . Η εποχή των παχιών αγελάδων τελείωσε.

    Κανείς δεν μας χάρισε τίποτα και δεν πρέπει να χαρίσουμε τίποτα σε κανέναν. Να μην πληρώσουμε τίποτα, να πάρουμε πίσω όσα μας κλέβουν, να κάνουμε επανασυνδέσεις ρεύματος και νερού και να σπάσουμε τα εκδοτήρια των εισιτηρίων στα νοσοκομεία. Δεν είμαστε ζώα να μας ταΐζουν όποτε θέλουν και άμα δεν θέλουν να μας αφήνουν να πεθάνουμε. Να καταλάβουμε τις εφορίες. Να οργανωθούμε ανά γειτονιά, περιοχή ή πολυκατοικία και να περιφρουρήσουμε την ανυπακοή μας. Να δημιουργήσουμε κοινωνικά ιατρεία, λαϊκά συσσίτια και αγροτικές κολλεκτίβες. Να οργανώσουμε την επιβίωση μας.

    Να οργανώσουμε γενική απεργία διαρκείας.

    Να σταματήσουμε να ονειρευόμαστε το σάπιο παρελθόν και να αρχίσουμε να χτίζουμε το μέλλον.

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ψηφος του πασοκομαλακα σκορπαει φτωχεια,πεινα,θανατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To παρακράτος του ΠΑΣΟΚιστάν εφαρμόζει για άλλη μια φορά το κόλπο με τα "δικά του παιδάκια" και φυσικά θέλει να σπάσει την συγκέντρωση για να έρθουν μετά οι κουστουμάτοι να ψηφίσουν την ταφόπλακα που μας έχουν έτοιμη !

    Το χαρατσονομοσχέδιο θα μας το περάσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, είναι ΉΔΗ έτοιμο και έχουν μπει ήδη οι υπογραφές..., απλά το βράδυ θα γίνει το σκετς της ψηφοφορίας έτσι για να δικαιολογήσουν και τον μισθό τους τα λαμόγια της Βουλής !

    Δείχνει πλάνα από το κέντρο μόνο το ΣΚΑΙ και αυτά που βλέπουμε είναι ΖΟΥΓΚΛΑ.., Έλληνες εναντίων Ελλήνων και μια αστυνομία απούσα!
    ΝΤΡΟΠΗ και αίσχος!

    Τωρα αποδεικνυεται περιτρανα ποιος κανει τα επεισοδια καθε φορα, και ποιοι δεν ηθελαν να συλληφθουν χρονια τωρα οι δηθεν γνωστοι αγνωστοι, το σημερινο το φανερωνει οτι προκειται για προβοκατορες εντεταλμενους της καθε κυβερνησης, για να αμαυρωνει την καθε πορεια και να προκαλει χαος και καταστροφες...να τους χαιρομαστε και παλι..

    Και ακόμα κάποιοι μιλάνε για κόμματα,
    εδώ είναι ξεκάθαρο υπάρχει παρακράτος.
    Μπράβο στο ΠΑΜΕ.
    Αν είναι δυνατόν, τέτοια πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει όσο ζω..

    ΟΡΙΣΤΕ υπάρχει νεκρός.. !

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ...........ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ
    Ή
    ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΛΕΡΩΜΕΝΟ
    Ή
    ΤΟΥ ΧΩΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ...«ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ»...

    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ;
    ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ : ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑΧΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !!!
    ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΩΣΤΟΣ 6:32:00 μ.μ.
    ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ!
    ΣΟΚ ΣΤΟ ΣΟΚ !
    ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΔΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάθε μέρα αποδεικνύει το ΠΑΣΟΚ, πόσο ξεφτίλες προδότες, χουντικοί ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ είναι.
    Η χειρότερη χουντα που υπήρξε ποτέ.

    Νομίζουν ότι με το να κατεβάσουν τους κωλόμπατσους ντυμένους ώς κουκουλοφόρους, και να τα σπάνε όλα και να μας επιτίθενται θα καταφέρουν τίποτα ?
    Η οργή του κόσμου είναι πιο δυνατή από αυτά τα τσουτσέκια που μας κυβερνάνε. οργή Λαού,
    φωνή Θεού( παραφράζοντας το λίγο ).

    Και τα ΚΩΛΟ κανάλια ακολουθούν τις εντολές του προδότη. Μέγκα και ΑΝΤ1 αλλά και ALPHA δεν διέκοψαν ΄καθόλου εκτός από κάποια μικρά έκτακτα.
    Αίσχος.
    Αλλά και οι ξεφτίλες στην ΕΡΤ απεργούν, αυτοί τον χαβά τους, όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

    Πρέπει να κατέβετε όλοι στην διαδήλωση.
    Μόλις γύρισα. αναγκαστικά μιας και χτύπησα στο πόδι και στην μέση(ευτυχώς όχι σοβαρά ).

    Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτούς τους ξεφτίλες να τα καταστέψουν όλα.
    ΠΟΤΕ στην ιστορία δεν έχουν παρθεί σε καμία χώρα τέτοια μέτρα. και την ίδια στιγμή το έλειμα να μεγαλώνει, και οι κυβερνώντες και τα τσουτσέκια τους να χαίρονται όλο και περισσότερων προνομίων.

    Και σαν να μην έφτανε αυτό, μας κοροιδεύουν κιόλας... η Βασούλα είπε ότι αναγκάζεται να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο για να σώσει την Ελλάδα. ο ΓΑΠ θέλει να σώσει την πατρίδα μας.... !!!

    Αρκετά με τους "σωτήρες".
    "διάβολοι του Θανάτου " θα έπρεπε να λέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κουμουνια,τωρα ξερετε τι σας περιμενει...
    και 70% να παρετε στις εκλογες....
    γυαρος,μακρονησος,αηστρατης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. +





    ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" - Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ

    ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ??????




    +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απ'οτι πληροφορούμαστε ο θάνατος του διαδηλωτή και αγωνιστή προήλθε απο το άγριο ξύλο των κουκουλοφόρων - παρακρατικών!!! Αιμοσταγείς δολοφόνοι πόσους ακόμη θα στείλετε στον τάφο.. δεν σας έφτασαν τόσες αυτοκτονίες συμπολιτών μας,τόσους που στείλατε στα νοσοκομεία, τόσα σπίτια που κλείνουνε εξ αιτίας σας; Ηθελα νάξερα τί παίρνουν όλα αυτά τα ζόμπι, με τί τα ποτίζουνε και ενώ απο τη μια παριστάνουν τους "μεγάλους πατριώτες", την άλλη ώρα πάνε και ψηφίζουν για την καταδίκη της χώρας τους, για το φτηνό ξεπούλημα της πατρίδας τους και των πολιτών της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η ψηφος του πασοκομαλακα σκορπαει φτωχεια,πεινα,θανατο...
    το καλυτερο 45% του αγνου λαου μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το ξεραμε, απο πριν.

    20 Οκτωβρίου 2011 6:47 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    η ψηφος του πασοκομαλακα σκορπαει φτωχεια,πεινα,θανατο...


    +

    ΠΑΣΟΚΕ...
    ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" - Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ

    ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ??????

    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ..


    +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καταρα να πεσει στην οικογενεια του καθε πασοκτζη και ματατζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ________________________________________

    η ψηφος του/της ΚΑΘΕ πασοκομαλακα σκορπαει φτωχεια, πεινα, θανατο...


    +

    ΠΑΣΟΚΕ...
    ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" - Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ

    ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ??????

    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ..
    Kourdistiri ...


    +
    _______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τη ροζα την εβραια
    με τα στραβα κανια
    τη δωσαν στους φασιστες
    τα πασοκοσκυλια.


    για κυταξτε τα σχολια μηνες πριν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για άλλη μια φορά οι βουλευτές μας νομίζουν οτι είναι στο γήπεδο και τρώγονται σαν τα σκυλιά... την ίδια ώρα που η Ελλάδα καταποντίζεται εξ αιτίας τους...να μας ζήσουν να τους χαιρόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Pasok

    Ο Πρωτος νεκρος...

    "Τον εφεραν χτυπημενο στο κεφαλι αυτα που λενε για καρδια δεν τα καταλαβαινω" ειπε γυναικα αυτοπτης μαρτυρας στον Ευαγγελισμο στους μπλογερ του δρ Κουτσουκου!!!

    Νεκρός ένας διαδηλωτής στο Σύνταγμα
    Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2011 19:39
    Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ένας 53χρονος διαδηλωτής, μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων, ο οποίος εισήχθη με έντονα συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής (αρρυθμία). Όπως λένε οι γιατροί του νοσοκομείου, ο άντρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα χημικά που εισέπνευσε επιβάρυναν την κατάστασή του. Επί 50 λεπτά οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη χωρίς αποτέλεσμα.

    Αν καταλαβατε η ανατροπή του λαιτ Πασοκ εφτασε!
    Το γνησιο Πασοκ εστω με τουν Λουκα θα λαβει τα ηνοια!

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Pasok

    Ο Πρωτος νεκρος...ηταν χτυπημενος στο κεφαλι!

    "Τον εφεραν χτυπημενο στο κεφαλι αυτα που λενε για καρδια δεν τα καταλαβαινω" ειπε γυναικα αυτοπτης μαρτυρας στον Ευαγγελισμο στους μπλογκερ του δρ Κουτσουκου!!!

    Νεκρός ένας διαδηλωτής στο Σύνταγμα
    Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2011 19:39
    Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ένας 53χρονος διαδηλωτής, μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων, ο οποίος εισήχθη με έντονα συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής (αρρυθμία). Όπως λένε οι γιατροί του νοσοκομείου, ο άντρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα χημικά που εισέπνευσε επιβάρυναν την κατάστασή του. Επί 50 λεπτά οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη χωρίς αποτέλεσμα.

    Αν καταλαβατε η ανατροπή του λαιτ Πασοκ εφτασε!
    Το γνησιο Πασοκ εστω με τουν Λουκα θα λαβει τα ηνια!

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Pasok

    Ο Πρωτος νεκρος...ηταν χτυπημενος στο κεφαλι!

    "Τον εφεραν χτυπημενο στο κεφαλι αυτα που λενε για καρδια δεν τα καταλαβαινω" ειπε γυναικα αυτοπτης μαρτυρας στον Ευαγγελισμο στους μπλογκερ του δρ Κουτσουκου!!!

    Νεκρός ένας διαδηλωτής στο Σύνταγμα
    Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2011 19:39
    Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ένας 53χρονος διαδηλωτής, μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων, ο οποίος εισήχθη με έντονα συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής (αρρυθμία). Όπως λένε οι γιατροί του νοσοκομείου, ο άντρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα χημικά που εισέπνευσε επιβάρυναν την κατάστασή του. Επί 50 λεπτά οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη χωρίς αποτέλεσμα.

    Αν καταλαβατε η ανατροπή του λαιτ Πασοκ εφτασε!
    Το γνησιο Πασοκ εστω με τουν Λουκα θα λαβει τα ηνια!

    Τελλης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πασοκ

    Η Αγκελα Μερκελ ειναι διαβολος για την Ευρωπη ειπε ο δρ Κουτσουκος στο Αγγλικο ΣΚΥ

    λιγο πριν επιτεθουν τα Ματ και υπαρξει νεκρος στο Συνταγμα


    Η περιεργη σταση του ΠΑΜΕ και η αψυχολογητη συγκρουση εφερε τον νεκρο!

    Νεκρος σημαινει πτωση ΓΑΠ ειχε πει απο μερες ο δρ Κουτσουκος

    Αυτο θα γινει σταδιακα σαν τον Καραμανλη που επεσε λογω Αλεξη

    Οι Ελληνες ανεχονται την πεινα αλλα οχι τους νεκρους!!

    Ερχονται ανατροπες!

    Νωντας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αριστερουδια μου
    απο τα ζαβα ξαδερφια σας τα πασοκια θα το βρειτε....
    μολις σας ξεπαστρεψουν,θα αναλαβουμε εμεις...

    η δεξια δεν εκανε εκτελεσεις,
    οπως πολυ καλα θυμοσαστε....


    χααχαααααχαααα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Pasok

    Άρχισε το "πλιάτσικο" με στόχο τις ελληνικές επιχειρήσεις


    Κεφάλαια αδιαφανούς προέλευσης, δικηγορικά γραφεία, και ένα κατάλογος με χρέη προβληματικών (βιομηχανικών κυρίως) ελληνικών επιχειρήσεων είναι τα «εργαλεία» που χρησιμοποιούν τα «κοράκια» που κατέφθασαν ήδη στην Ελλάδα για κυριολεκτικό «πλιάτσικο».

    Στόχος είναι 300 περίπου προβληματικές επιχειρήσεις του χώρου της μεταποίησης που όμως διαθέτουν ακίνητα σε ιδιαίτερα εμπορεύσιμες περιοχές.

    Τα «κοράκια» εμφανίσθηκαν μέσω δικηγορικών γραφείων που παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι κεφαλαιούχων που είναι διατεθειμένοι να αγοράσουν τα χρέη των επιχειρήσεων αυτών από τις Τράπεζες.

    Οι Τράπεζες με τη σειρά τους καλοδέχτηκαν τους εκπροσώπους των κεφαλαιούχων και άρχισαν συζητήσεις μαζί τους για όλα τα χρέη που θεωρούν επισφαλή και έχουν περάσει σχεδόν στα αζήτητα...


    Αντισταθειτε
    Ναντια πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Pasok

    Ο Πρωτος νεκρος...ηταν χτυπημενος στο κεφαλι!

    "Τον εφεραν χτυπημενο στο κεφαλι αυτα που λενε για καρδια δεν τα καταλαβαινω" ειπε γυναικα αυτοπτης μαρτυρας στον Ευαγγελισμο στους μπλογκερ του δρ Κουτσουκου!!!

    Νεκρός ένας διαδηλωτής στο Σύνταγμα
    Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2011 19:39
    Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ένας 53χρονος διαδηλωτής, μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων, ο οποίος εισήχθη με έντονα συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής (αρρυθμία). Όπως λένε οι γιατροί του νοσοκομείου, ο άντρας είχε ιστορικό καρδιοπάθειας και, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα χημικά που εισέπνευσε επιβάρυναν την κατάστασή του. Επί 50 λεπτά οι γιατροί του έκαναν ανάνηψη χωρίς αποτέλεσμα.

    Αν καταλαβατε η ανατροπή του λαιτ Πασοκ εφτασε!
    Το γνησιο Πασοκ εστω με τουν Λουκα θα λαβει τα ηνια!

    Τελλης Πασοκ

    20 Οκτ 2011 8:01:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρίξτε τη σκυλοκυβέρνηση. Ψόφος στο πορνοκαθεστώς. Κρεμάλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρίξτε τη σκυλοκυβέρνηση

    Η επόμενη που θάρθει δεν θα ρίχνει λιγμένα, θα ρίχνει τα φρέσκα, μολις χτες τα παρέλαβαν και τα εχουν στο ψυγείο.

    Ψόφος στο πορνοκαθεστώς

    το αλλο που θάρθει θα ντύσει τους μπάτζους με ζαρτιέρες, να χορεύουν καν-κάν,

    Αρε ζώα, ού ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΣΟΚ

    Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
    ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ
    ΕΠΑΘΕ ΑΝΑΚΟΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ"

    Πληροφορίες από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός αναφέρουν ότι κατέληξε ένας εκ των τραυματιών που είχαν χτυπήσει οι κουκουλοφόροι τα ματ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΤ.

    Βρισκόταν μεταξύ του μπλοκ των αντιεξουσιαστών και του...
    ΠΑΜΕ. Είχε δεχθεί πέτρα στο κεφάλι, αλλά δεν διαφαινόταν σοβαρό πρόβλημα λενε αλλα γυναικα αυτοπτης μαρτυρας ειπε οτι ειχε χτυπηθει στοι κεφαλι σοβαρα!!.

    Τελικά ο άνθρωπος κατέληξε πριν από λίγο!...

    ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΙΓΛΗΣ ΖΑΠΠΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΠΛΟΓΕΡΣ ΣΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΚΕ: Αποτέλεσμα επίθεσης αναρχοφασιστοειδών ο θάνατος του Δημήτρη Κοτζαρίδη

    Τη θλίψη και τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Δημήτρη Κοτζαρίδη που έπεσε αγωνιζόμενος για το δίκιο της εργατικής τάξης και του λαού εκφράζει το ΚΚΕ.Σε ανακοίνωση για τον θάνατό του αναφέρει:


    "Αυτή τη φορά εξαπέλυσαν σχεδιασμένα οργανωμένες ομάδες σε διατεταγμένη αποστολή και αναρχοφασιστοειδή που με μολότωφ, χημικά αέρια, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και πέτρες επιχείρησαν να διαλύσουν τη μεγαλειώδη συγκέντρωση εργατών και λαού στο Σύνταγμα και ειδικά στο μέρος που ήταν το ΠΑΜΕ. Αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης είναι και ο θάνατος του συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Κοτζαρίδη Δημήτρη, 53 χρόνων, γραμματέα του Παραρτήματος Οικοδόμων του Βύρωνα. Ακόμα δεκάδες είναι οι τραυματίες διαδηλωτές του ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ________________________________________

    η ψηφος του/της ΚΑΘΕ πασοκομαλακα σκορπαει φτωχεια, πεινα, θανατο...


    +

    ΠΑΣΟΚΕ...
    ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" - Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ

    ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ

    ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΟΥΡΕΛΙ ??????

    ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΚΑΝΤΑΪΦΙ..


    +
    _______________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. pASOK

    " Ο ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ"!!!

    ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ Καταπέλτης ο γιατρός που συμμετείχε στην προσπάθεια των γιατρών να σώσουν τον άτυχο διαδηλωτή. Διαβεβαίωσε ότι ο διαδηλωτής ήταν απόλυτα υγιής και από την εξέταση που έκανε ως καρδιολόγος προκύπτει ότι πέθανε από διακρυγόνο που έσκασε ακριβώς δίπλα του!

    pASOKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ;
    ΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. στους μπλογερ του δρ Κουτσουκου!!!

    Του χαζού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση