GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η φυγή Παπούλια θυμίζει την φυγή του Ντε Γκωλ από το Παρίσι τον Μάη του 1968.‏..

Από τον  Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο Πολιτευτή Πασοκ http://www.koutsoukos-anastasios.gr/ Τα διαχρονικά ΟΧΙ των λαών... και οι εξεγέρσεις κα...

Από τον Δρ Αναστάσιο Κουτσούκο
Πολιτευτή Πασοκ
http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

Τα διαχρονικά ΟΧΙ των λαών... και οι εξεγέρσεις και οι επαναστάσεις των πολιτών.
Το «ΟΧΙ» του 1940 το ΟΧΙ του 1968 και το «ΟΧΙ» του 2011… Εκλογές εντός του 2012
-Στις 28 Οκτώβρη 1940, οι Έλληνες είπαν το δικό τους ΟΧΙ ενάντια στον ξένο φασισμό με την «λόγχη τους» επάνω στα βουνά. "Στο εξής δεν θα λέγεται ότι οι 'Ελληνες επολέμησαν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες επολέμησαν σαν ΄Ελληνες." Eφημερίδα "Guardian".
Στις 28 Οκτώβρη 2011 οι Έλληνες είπαν το δικό τους ΟΧΙ ενάντια στον σύγχρονο φασισμό της κ. Μέρκελ τον νέο «παγγερμανισμό», την δικτατορία των «νεο-φεουδο-τραπεζιτών» και το «κούρεμα» της εθνικής κυριαρχίας και το σάπιο πολιτικό σύστημα! Είναι αργά για δάκρυα πλέον, πρέπει να...
 γίνει ριζική αλλαγή προσώπων και θεσμών. Η φυγή Παπούλια από Θεσσαλονίκη, θυμίζει την φυγή του Γάλλου Προέδρου Ντε Γκωλ από το Παρίσι στα γεγονότα του Μάη του 1968.
Στις 30 Μαΐου 1068, είπαν το ΟΧΙ στο Παρίσι, εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές, στους δρόμους του Παρισιού, φωνάζοντας "Αντίο, Ντε Γκωλ! Ο Πρόεδρος αναγκάστηκε να φύγει από το Παρίσι. "Ενώ η κυβέρνηση έμοιαζε να είναι υπό κατάρρευση, ο Σαρλ Ντε Γκωλ επέλεξε να μην πει το αντίο, ωστόσο αναγκάστηκε να κρυφτεί και υπήρχε έτοιμο σχέδιο για τη φυγάδευσή του από τη χώρα. Αφού εξασφάλισε ότι διέθετε υπολογίσιμο αριθμό στρατιωτικών μονάδων για να τον καλύψουν, βγήκε την επόμενη ημέρα στο ραδιόφωνο -καθώς η Εθνική Τηλεόραση βρισκόταν σε απεργία- και ανήγγειλε τη διάλυση της Εθνοσυνέλευσης και εκλογές που θα γίνονταν στις 23 Ιουνίου, όπου και τις κέρδισε, αλλά οι αλλαγές ήρθαν.
Ο Μάης του 1968 και ο Οκτώβρης 2011 ήταν επανάσταση. Τι είναι επανάσταση; Ο Τρότσκι εξηγούσε ότι επανάσταση είναι μια διαδικασία κατά την οποία οι άντρες και οι γυναίκες που στην καθημερινότητά τους ήταν απαθείς, γίνονται τα πιο μαχητικά στοιχεία της κοινωνίας και αισθάνονται ότι παίρνουν την μοίρα τους στα χέρια τους. Αυτό ακριβώς είναι η επανάσταση. Αυτό ακριβώς συνέβη και το Μάη του '68 στην Γαλλία σε μια πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Το ίδιο συνέβη στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2011 έως τις 28 Οκτώβρη 2011 και έπεται συνέχεια..
Το σύγχρονο ΟΧΙ του 2011: ΟΧΙ στην νεοφασίστρια κ. Μέρκελ και στο σάπιο πολιτικό σύστημα!
Πάλι οι ίδιοι πολιτικοί του παρελθόντος, που ευθύνονται για την σημερινή κατάντια, περιφέρονται στα πουλημένα ΜΜΕ, όπου πληρώνουν τηλεοπτικό χρόνο για την εμφάνισή τους, να ξαναπούν τα τετριμμένα και να «τσακωθούν δήθεν» σε στημένους διαλόγους, που το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, έχει ήδη απορρίψει! Οι πολιτικοί του παρελθόντος κρύβονται από τον κόσμο που τους ψήφισε και έχουν πάθει μια ψυχολογική «ιδεοληψία», ότι ο κόσμος υπάρχει μόνο για να τους ψηφίζει, ότι «άλλοι φταίνε» και δεν έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχει διάσταση κομματικής βάσης και κορυφής σε όλα τα κόμματα.
Η σύγχρονη εξέγερση των πολιτών στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις, ακόμα και αν υποκινείτο μερικώς από ακροδεξιά στοιχεία, δείχνει ότι η κυβέρνηση δεν ελέγχει το όλο πολιτικό σύστημα και πρέπει να γίνει ανασχηματισμός στο Αμύνης, Προστασίας Πολίτη, Εργασίας, Παιδείας κλπ… Ο Υπουργός και Βουλευτής κρυπτόμενος δε ν είναι πλέον Βουλευτής, αφού έχει χάσει τη λαϊκή στήριξη!
Το ΟΧΙ της 28 Οκτωβρίου 2011 ενάντια στο σημερινό πολιτικό σύστημα από τους ανοργάνωτους πολίτες, ήταν ηχηρό και εμφανίζεται η Κυβέρνηση δεν ελέγχει πολλές πόλεις! Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έπρεπε να φύγει από την θέση του, γιατί έτσι δείχνει ότι δεν ελέγχει όλη την επικράτεια, ενώ σε πολλές πόλεις νέοι αγνοί πολιτικοί, στρατιωτικοί και πολίτες ανέβηκαν στα βάθρα, δείχνοντας την ανάγκη για μια νέα σελίδα για τον τόπο. Διεφθαρμένε ανίκανε πολιτικέ, υπουργέ, εισαγγελέα, δικαστή, υπεύθυνε, τραπεζικέ ήρθε η ώρα της παραίτησής σου, αύριο θα είναι αργά για σένα, φύγε τώρα!
Πολλοί πολιτικοί από όλα τα κόμματα και Υπουργοί, πιστεύουν ότι η οργή του κόσμου δεν τους αφορά, ενώ θα έπρεπε ήδη να είχαν παραιτηθεί! Πιθανά τα υπάρχοντα κόμματα δεν αντιπροσωπεύουν τους πολίτες με την ανακύκλωση των ίδιων αποτυχημένων προσώπων. Η πληρωμένη τηλεόραση και η χειραγώγηση των πολιτών δεν λειτουργεί πλέον γιατί οι πολίτες έχουν ήδη ένα υψηλό γνωστικό επίπεδο και δεν χειραγωγούνται.
Η ταπείνωση της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο θέλει μια νέα διέξοδο ανύψωσης του ηθικού και πολιτικής ανανέωσης. Ό κ. Παπανδρέου ενώ ευαγγελίστηκε αλλαγή προσώπων, γύρισε την πλάτη στους αγωνιστές και έβαλε σε θέσεις άτομα πολιτικά ανίκανα, πορνίδια, γκέι έως φαιδρά. Το πρόσωπο που θα αναλάβει αυτή την εθνική ανύψωση αν δεν προέρχεται από τα έντιμα πολιτικά στελέχη, τα οποία είναι παραγκωνισμένα σκοπίμως σε όλα τα κόμματα, γατί έχουν επικρατήσει οι διακομματικές συμμορίες ανικάνων, φαιδρων, απατεώνων, μοιραία θα προέλθει από τον στρατό που όλοι απευχόμαστε, ή από τα υπόγεια των υπηρεσιών ή από το δικτατορικό τραπεζικό σύστημα!
Ανασχηματισμός εσωτερική κάθαρση σε όλα τα κόμματα, αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της δικαιοσύνης, επαναπατρισμός των κλεμμένων, φορολόγηση της πλουτοκρατίας και εκλογές μέσα στο 2012 είναι πλέον τα απαραίτητα στοιχεία εκτόνωσης της πολιτικής κρίσης.

114 σχόλια

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ 100 Δ?//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις 28 Οκτώβρη 1940, οι Έλληνες είπαν το δικό τους ΟΧΙ ενάντια στον ξένο φασισμό
    ==
    Ρε νουμερα γαμωτο επιτελους..

    Το ΟΧΙ (alors c'est ta guerre),ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ..

    Το ειπε ο αειμνηστος Ι.Μεταξας!!!
    ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ..

    Οπως ο ΙΔΙΟΣ επεβαλλε το 8ωρο,εφτιαξε το ΙΚΑ και λοιπα ασφαλιστικα ταμεια,θεσπισε δωρα ,αδειες και λοιπα..

    Και regret to mention εκανε και τρομερα λαθη .Ας θυμηθουμε μερικα:
    1: Εδωσε αδεια εξοδου σε καποιον ελληνοπολωνο αντρει μινεικο παπανδρεου. Ενταξει το "ανταλλαξε" ο εν λογω σιχαμενος ελληνοπολωνος του εδωσε μια ολοκληρη λιστα με καταζητουμενους "αναρχες" και λοιπα κακοποια στοιχεια,πρωην συντροφοι του ελληνοπολωνου ..
    2. Εστελνε τους ΚουΚουΕδες και λοιπους κλεφτοκοταδες σε εξωτικα νησια του Αιγαιου διακοπες. Να ψαρευουν να κανουν συναυλιες να παιζουν θεατρικα εργα κλπ!! Μα ρε μαλακα ! γιατι δεν τους εβαζες σε μια σαπια μαουνα και να τους φουνταρεις στην μεση του Αιγαιου??
    Μην σε πουνε .."δεξιο"?? αει σιχτιρ..
    3. αφησε πολλα "δημοκρατικα" και λοιπα κακοποια στοιχεια να δρουν ανεξελεκτα..
    Α! μεγαλε ,εδω εισαι ασυγχωρητος..

    Τελος παντων οι νεκροι δεδικαιωται..
    Να ειναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει Μεγαλε Αρχηγε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δω τι θα λέτε όταν στο τέλος ο ΓΑΠ θα πετύχει εκεί που απέτυχε η ιστορία !

    Πολλοί λένε ότι ο ΓΑΠ είναι ανίκανος, άχρηστος, συμφεροντολόγος κλπ. Ακούγεται επίσης ότι δεν είναι σοσιαλιστής, ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σοσιαλιστική, ότι θα αποτύχει, ότι θίγονται τα σοσιαλιστικά τους αντανα κλα στικά κλπ.

    Η αλήθεια είναι ότι η επιτυχία του ΓΑΠ είναι απίστευτη και άφταστη.

    Είναι από τους πιο ικανούς πολιτικούς του κόσμου, και είναι πραγματικός διανοητής και ουσιαστικός ιδεολόγος, και δικαίως είναι Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Γιατί, εκεί που απέτυχαν πολιτικοί, ηγέτες, αγωνιστές, συνδικάτα, λαοί, υπερδυνάμεις, συστήματα και φιλόσοφοι, πέτυχε αυτός:

    Μέσα σε πολύ λίγα χρόνια θα έχει ολοκληρωθεί η σοσιαλιστική μετάβαση της Ελλάδας και θα είμαστε έτοιμοι για τον κομμουνισμό, αφού
    δεν θα υπάρχουν πια ιδιώτες και ελεύθερη οικονομία
    δεν θα υπάρχει πια καμια εθνική κυριαρχία
    και το ΚΚΕ θα είναι κόμμα εξουσίας!!

    Συγχαρητήρια Πρόεδρε!



    ο Κακαουνάκης εκ του Τάφου +
    σε περιμένουμε Πρόεδρε

    Φέρε και αυτό τον Πρόεδρα Παπούα &
    τον Μητσοτάκη, το Επίτημο $$$$$ Πρόεδρο του ΠΑΣΑΟΚ σου...επιτέλους !

    Τον ψάχνει ο μπαμπά σου __________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδη ξερετε ποδηλατο
    νομιζετε οτι ειστε εξυπνοτεροι μου!
    \
    \

    assholes ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευτυχως υπαρχουν Αποστολοι !
    Γέροντες που πολέμησαν το 1940 πήραν τη θέση των επισήμων στην εξέδρα στη διάρκεια της παρέλασης που διοργανώθηκε στη Στυλίδα!
    Ο δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος δηλωσε πως "δεν εχει το αναστημα να ανεβει μαζι τους στην εξεδρα"!
    "Αυτοί είναι ήρωες και πολέμησαν για την πατρίδα", ειπε, "εμείς τι κάναμε γι΄ αυτούς;! Τους ψαλιδίζουμε κι άλλο τις συνταξεις πείνας που παίρνουν. Ντροπή και αίσχος. Αυτοί μας παρέδωσαν ελεύθερη την Ελλάδα. Εμείς τι Ελλάδα θα παραδώσουμε στα παιδιά μας";!
    Ειπε οτι "καταλαβαινει απόλυτα την αγανάκτηση του κόσμου" πως "αισθανεται το ιδιο με καθε πολιτη" και τονισε οτι "η ημέρα της 28ης Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη σε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα"!
    Τα σχολια δικα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΡΕΧΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΠΑΣΟΚώ λοι >>>>>>

    «Η φλόγα άναψε» και στα γήπεδα
    Το Σάββατο σε Καραϊσκάκη και Αγρίνιο,
    την Κυριακή σε ΟΑΚΑ και Παγκρήτιο.
    ___________________________________________
    Φουντώνει το κύμα διαμαρτυρίας ενάντια στην απάνθρωπη κυβερνητική πολιτική. Έπειτα και από το αυθόρμητο πανελλαδικό ξέσπασμα των πολιτών κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η φλόγα άναψε για τα καλά και στα γήπεδα.

    Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι «αγανακτισμένοι των γηπέδων» έδωσαν το πρώτο στίγμα, με εκδηλώσεις οργής στους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου, του ΟΦΗ και του Πανιώνιου. Τούτο το Σαββατοκύριακο, τη σκυτάλη σ' αυτό το μπαράζ αντικυβερνητικών εκδηλώσεων, πήραν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παρά τις προειδοποιητικές βολές της ΕΠΟ και τις ολιγόλεπτες διακοπές αγώνων από τους διαιτητές, ο κόσμος δεν κατεβάζει τα πανό της οργής και τα ματς διεξάγονται κανονικά μέσα σε έντονο αντικυβερνητικό κλίμα.

    Χαρακτηριστικό είναι ότι το απόγευμα της Κυριακής ο επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, έδωσε σαφή εντολή στους αστυνομικούς να μην περάσει στις εξέδρες ούτε ένα πανό με πολιτικό περιεχόμενο για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη! Τελικά "πέρασε" των οπαδών και το ΟΑΚΑ γέμισε με πανό.

    Ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός στη θύρα 31 που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ με τον επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στο ΟΑΚΑ να μεταφέρει ρητή εντολή σε αστυνομικούς και υπαλλήλους σεκιούριτι: "Απαιτείται απ' όλους να κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο στα άτομα που θα εισέλθουν στις εξέδρες για τα πανό, δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό στο γήπεδο με πολιτικό και ιδίως υβριστικό περιεχόμενο".

    Τελικώς οι οπαδοί της ΑΕΚ πέρασαν τουλάχιστον τέσσερα πανό στο γήπεδο. Άλλα με υβριστικό περιεχόμενο κι άλλα με χιουμοριστικό τόνο.
    Ενδεικτικά:
    *160 ώρες, 592 ευρώ. Μπουνίδια και κλωτσίδια σε κάθε πολιτικό
    *Μετά το κούρεμα, έρχεται φάπα
    *Ξεπουλήσατε την Ελλάδα. Ταπεινώσατε τον λαό. Προδότες κρυφτείτε! (στο απέναντι πέταλο από τη θύρα 31)
    *Η φλόγα καίει εδώ και καιρό σε γήπεδα και δρόμους. Τώρα όμως φούντωσε και θα σας κάψει όλους
    Υπήρχε άλλο ένα πανό, σε κεντρική θύρα (απέναντι από την επισήμων) αλλά ήταν άσχετο με το όλο κλίμα και αφορούσε τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη ("Ντέμη οπαδέ του χαφιεδισμού").

    Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, πέρα από τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης προς την ομάδα τους, οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, τα περισσότερα υβριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΕΧΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΠΑΣΟΚώ λοι >>>>>>

    «Η φλόγα άναψε» και στα γήπεδα
    Το Σάββατο σε Καραϊσκάκη και Αγρίνιο,
    την Κυριακή σε ΟΑΚΑ και Παγκρήτιο.
    ___________________________________________
    Φουντώνει το κύμα διαμαρτυρίας ενάντια στην απάνθρωπη κυβερνητική πολιτική. Έπειτα και από το αυθόρμητο πανελλαδικό ξέσπασμα των πολιτών κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η φλόγα άναψε για τα καλά και στα γήπεδα.

    Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι «αγανακτισμένοι των γηπέδων» έδωσαν το πρώτο στίγμα, με εκδηλώσεις οργής στους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου, του ΟΦΗ και του Πανιώνιου. Τούτο το Σαββατοκύριακο, τη σκυτάλη σ' αυτό το μπαράζ αντικυβερνητικών εκδηλώσεων, πήραν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παρά τις προειδοποιητικές βολές της ΕΠΟ και τις ολιγόλεπτες διακοπές αγώνων από τους διαιτητές, ο κόσμος δεν κατεβάζει τα πανό της οργής και τα ματς διεξάγονται κανονικά μέσα σε έντονο αντικυβερνητικό κλίμα.

    Χαρακτηριστικό είναι ότι το απόγευμα της Κυριακής ο επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, έδωσε σαφή εντολή στους αστυνομικούς να μην περάσει στις εξέδρες ούτε ένα πανό με πολιτικό περιεχόμενο για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη! Τελικά "πέρασε" των οπαδών και το ΟΑΚΑ γέμισε με πανό.

    Ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός στη θύρα 31 που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ με τον επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στο ΟΑΚΑ να μεταφέρει ρητή εντολή σε αστυνομικούς και υπαλλήλους σεκιούριτι: "Απαιτείται απ' όλους να κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο στα άτομα που θα εισέλθουν στις εξέδρες για τα πανό, δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό στο γήπεδο με πολιτικό και ιδίως υβριστικό περιεχόμενο".

    Τελικώς οι οπαδοί της ΑΕΚ πέρασαν τουλάχιστον τέσσερα πανό στο γήπεδο. Άλλα με υβριστικό περιεχόμενο κι άλλα με χιουμοριστικό τόνο.
    Ενδεικτικά:
    *160 ώρες, 592 ευρώ. Μπουνίδια και κλωτσίδια σε κάθε πολιτικό
    *Μετά το κούρεμα, έρχεται φάπα
    *Ξεπουλήσατε την Ελλάδα. Ταπεινώσατε τον λαό. Προδότες κρυφτείτε! (στο απέναντι πέταλο από τη θύρα 31)
    *Η φλόγα καίει εδώ και καιρό σε γήπεδα και δρόμους. Τώρα όμως φούντωσε και θα σας κάψει όλους
    Υπήρχε άλλο ένα πανό, σε κεντρική θύρα (απέναντι από την επισήμων) αλλά ήταν άσχετο με το όλο κλίμα και αφορούσε τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη ("Ντέμη οπαδέ του χαφιεδισμού").

    Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, πέρα από τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης προς την ομάδα τους, οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, τα περισσότερα υβριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο Παγκρήτιο
    Οι οργανωμένοι οπαδοί του Εργοτέλη, οι Alternatives, ανάρτησαν το απόγευμα της Κυριακής πανό στη θύρα 11 του Παγκρήτιου με τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη "Δεν ξενοδουλεύουμε. Εμείς είμαστε οι αφέντες. Το αμπέλι τούτο της γης είναι δικό μας". Ο διαιτητής Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας δεν διέκοψε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.


    Στο Καραϊσκάκη
    Στο γήπεδο Καραϊσκάκη πήγε το Σαββατόβραδο ο περισσότερος κόσμος (περίπου 21.000 εισιτήρια) απ' όλα τα ματς της 8ης αγωνιστικής. Εκρηκτικό το κλίμα στο γήπεδο του Ολυμπιακού, με τους οργανωμένους οπαδούς να σηκώνουν ψηλά τρία πανό στο 12ο λεπτό. Τα κατέβασαν αμέσως, αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα ανάρτησαν κανονικά στη θύρα 7. Το β' ημίχρονο καθυστέρησε σχεδόν πέντε λεπτά να ξεκινήσει, ο διαιτητής Σπύρος Σελίμος από τη Λακωνία ζήτησε να κατέβουν τα πανό, έγιναν οι σχετικές συστάσεις από τα μεγάφωνα, αλλά το ματς έγινε κανονικά χωρίς να τα αποσύρουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
    Το περιεχόμενο των τριών πανό:
    *Κανείς Βολευτής ξανά στο Καραϊσκάκη. Είστε ανεπιθύμητοι
    *Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί θα κάψουμε εσάς και τη βουλή
    *50% κούρεμα κάντε σε κάνα γίδι από εμάς θα πάρετε ένα αρ....ι.

    Στο Αγρίνιο
    Στο Αγρίνιο ο διαιτητής Βοσκάκης δεν διέκοψε το απόγευμα του Σαββάτου ούτε λεπτό τον αγώνα Παναιτωλικού-Ξάνθης όταν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας ανέβασαν δυο πανό στη θύρα 6. Το ένα έγραφε "Μπάτσοι παντού, δικαιοσύνη πουθενά" και το άλλο "Το δίκιο το έχουν ο λαός και οι εξεγερμένοι, όχι οι πολιτικοί και οι βολεμένοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΝΕΟ Ελληνικο ΟΧΙ σημερα!
    ΟΧΙ στὸ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" καὶ στὴν ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΙ τῶν τροϊκανῶν τοῦ Δ.Ν.Τ. καὶ τῶν συνεργατῶν καὶ ὑπαλλήλων των.
    ΟΧΙ στὀ "ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" τῆς παραχωρήσεως τῆς Εθνικῆς κυριαρχίας
    ΟΧΙ στό ΑΠΕΧΘΕΣ, ΕΠΑΧΘΕΣ καὶ ΕΙΔΕΧΘΕΣ χρέος.
    ΟΧΙ στὴν παραγραφή ή μὴ διεκδίκησι τῶν πολλαπλῶν Γερμανικῶν ἀποζημιώσεων (α΄ καὶ β΄ παγκ.πολέμου, κατοχικὸ δάνειο, άρπαγή άρχαιολογικῶν θυσαυρῶν, Ἑλληνικὸς χρυσὸς, ξεκλήρισμα 100 περίπου χωριῶν καὶ κωμοπόλεων, άλλες εκτελέσεις, ....)
    ΟΧΙ στὸ "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" τῆς Δραγῶνα, τῆς Ρεπούση, τῶν Τσατσόπουλων, καὶ ὅλων τῶν ἄλλων ὑπηρετῶν καὶ ὁπαδῶν τῆς παγκοσμιοποιήσεως
    ΟΧΙ στὴν κατάργησι τῶν παρελάσεων καὶ τοῦ μεθοδευμένου καὶ καθοδηγουμένου ἀνθελληνισμοῦ
    ΟΧΙ στὸ ξεπούλημα τῆς κρατικῆς, δημοσίας περιουσίας
    ΟΧΙ στὴν παραχώρησι τῶν ΔΕΚΟ στοὺς ξένους
    ΟΧΙ σην παραχώρησι ἤ στὸ ξεπούλημα τοῦ ὀρυκτοῦ πλούτου στοὺς ξένους
    ΟΧΙ στὴν μὴ κατοχύρωσι καὶ μὴ καθορισμὸ τῶν Α.Ο.Ζ. μὲ τὰ γειτονικὰ κράτη
    ΟΧΙ στὴν ἀσυλία τῶν βουλευτῶν
    ΟΧΙ στὴν χρηματοδότηση τῶν κομμάτων
    ΟΧΙ στὰ προνόμια τῶν βολευτῶν
    ΟΧΙ στὴν διαπλοκὴ καὶ στὴν διαφθορὰ
    ΟΧΙ στὸ κάλυψι (κουκούλωμα) τῶν σκανδάλων
    ΟΧΙ στὰ "λαμόγια" καὶ στούς "κουμπᾶρους"
    ΟΧΙ στὰ παράνομα, αύθαίρετα καὶ ἀντισυνταγματικὰ χαράτσια
    ΟΧΙ στὴν παραγραφὴ των αδικημάτων τῶν πολιτικῶν
    ΟΧΙ στὴν ανεξελεγκτη και αθροα εἰσβολὴ λαθρομεταναστῶν
    ΟΧΙ στὴν ἐγκληματικότητα καὶ στὴν βία.
    ΟΧΙ στὴν ἀσυδοσία καὶ αὐθαιρεσία ὁμάδων διαδηλωτῶν καὶ ἀστυνομικῶν.
    ΟΧΙ στὴν συνύπαρξη κράτους καὶ ἐκκλησίας
    ΟΧΙ στο αφορολογητο τῆς ἐκκλησιαστικῆς περιουσίας
    ΟΧΙ στὴν ἐξαθλίωσι τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ
    ΟΧΙ στὴν παραχώρηση Ἐθνικῆς κυριαρχίας καὶ στὶς Ἐθνικὲς παραχωρήσεις
    ΟΧΙ στὴν παραχώρησι τοῦ ονόματος τῆς ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    ΟΧΙ στὸ Τουρκικὸ προξενεῖο στὴν ΘΡΑΚΗ
    ΟΧΙ στὶς ἀνυπόσταστες άπαιτήσεις τῶν Ἀλβανῶν στὴν ΗΠΕΙΡΟ
    ΟΧΙ στὸ ξεκλήρισμα καὶ στὸν άφανισμὸ τῶν Ἑλλήνων τῆς Βορείου Ἠπείρου
    ΟΧΙ στὴν καταστροφὴ τῆς παιδείας
    ΟΧΙ στὴν ἀγνόηση καὶ παραμέληση τῶν νησιῶν μας
    ΟΧΙ στὴν καταπάτησι τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων τῶν ἐναπομεινάντων Ἑλλήνων στὴν Ἴμβρο, στὴν Τένεδο στὴν Κωνσταντινούπολη.
    ΟΧΙ στὴν καταπάτησι τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων τῶν ἐναπομεινάντων Ἑλλήνων στὰ Σκόπια (Βαρντάρσκα)
    ΟΧΙ στὴν ἐγκατάλειψη τῆς ὑπαίθρου
    ΟΧΙ στὴν ἐξαφάνιση τῆς γεωργίας καὶ τῆς κτηνοτροφίας
    ΟΧΙ στὰ παραδικαστικὰ κυκλώματα
    ΟΧΙ στὶς αύθαιρεσίες τῶν κρατικῶν λειτουργῶν
    ΟΧΙ στὸν ἀφανισμὸ τῶν μικρομεσαίων ἐπιχειρήσεων καὶ τῶν ἐπαγγελματιῶν
    ΟΧΙ στὸ παραεμπόριο καὶ στὸ λαθρεμπόριο καὶ σέ ὅσους τὸ ὑποστηρίζουν
    ΟΧΙ ........ εδω προσθεσε κι' εσύ το δικο σου . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δρ κουτσουκο

    παρε το πασοκ στα χερια σου

    τα εχουν χαμενα οι πουτανες και τα φλωρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ...

    Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. pASOKOI

    εκλογές μέσα στο 2012


    Ανασχηματισμός εσωτερική κάθαρση σε όλα τα κόμματα, αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της δικαιοσύνης, επαναπατρισμός των κλεμμένων, φορολόγηση της πλουτοκρατίας και εκλογές μέσα στο 2012 είναι πλέον τα απαραίτητα στοιχεία εκτόνωσης της πολιτικής κρίσης.

    PASOKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. pasok

    επανασταση εδω και τωρα



    Επανάσταση είναι μια διαδικασία κατά την οποία οι άντρες και οι γυναίκες που στην καθημερινότητά τους ήταν απαθείς, γίνονται τα πιο μαχητικά στοιχεία της κοινωνίας και αισθάνονται ότι παίρνουν την μοίρα τους στα χέρια τους. Αυτό ακριβώς είναι η επανάσταση.

    Μπροβο δρ Κουτσουκο

    οι σπουδες στην Σορβοννη δεν πηγαν χαμενες..

    Πασοκοι γνησιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αναλυση

    ψυχολογική «ιδεοληψία»,


    Οι πολιτικοί του παρελθόντος κρύβονται από τον κόσμο που τους ψήφισε και έχουν πάθει μια ψυχολογική «ιδεοληψία», ότι ο κόσμος υπάρχει μόνο για να τους ψηφίζει, ότι «άλλοι φταίνε» και δεν έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχει διάσταση κομματικής βάσης και κορυφής σε όλα τα κόμματα.


    Πεστα ηγετη!!!!

    Βασω Αγρινιο Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

    Ο Υπουργός και Βουλευτής κρυπτόμενος δε ν είναι πλέον Βουλευτής, αφού έχει χάσει τη λαϊκή στήριξη!


    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

    ΤΑΚΗΣ ΡΟΔΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λαικη επανσταση


    Αυτό ακριβώς συνέβη και το Μάη του '68 στην Γαλλία σε μια πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Το ίδιο συνέβη στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2011 έως τις 28 Οκτώβρη 2011 και έπεται συνέχεια

    Συνεχεια εως τις εκλογες

    Θανασης Τρικκαλα Πασοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ψυχολογικη ιδεοληψια εχου οι πολιτικοι μας


    Με ποιες άλλες ψυχολογικές καταστάσεις μοιάζει η κοινωνική φοβία;

    Η κοινωνική φοβία μοιάζει με:

    Διαταραχή πανικού με αγοραφοβία, στην οποία οι κρίσεις πανικού δεν περιορίζονται στις κοινωνικές περιστάσεις.

    Γενικευμένη αγχώδης διαταραχή, στην οποία ο φόβος της ταπείνωσης δεν είναι η κύρια εστία του φόβου και του άγχους.

    Διαταραχή προσωπικότητας σχιζοειδικού τύπου, στην οποία οι κοινωνικές καταστάσεις αποφεύγονται εξαιτίας έλλειψης ενδιαφέροντος του ατόμου να σχετίζεται με τους άλλους.

    Διαταραχές της διάθεσης όπως μείζων κατάθλιψη και δυσθυμία, στις οποίες το κοινωνικό άγχος και η απόσυρση είναι κοινά στοιχεία με την κοινωνική φοβία, αλλά εδώ είναι δευτερογενή στο καταθλιπτικό σύνδρομο.

    Σωματοδυσμορφοφοβική διαταραχή, στην οποία η αποφυγή των κοινωνικών καταστάσεων είναι δευτερογενής από το φόβο απόρριψης εξαιτίας της ενδεχόμενης ανακάλυψης του σωματικού ελαττώματος.

    Ψυχωτικές διαταραχές, στις οποίες η αποφυγή των κοινωνικών καταστάσεων σχετίζεται με την παράνοια.

    Διαταραχή προσωπικότητας αποφευκτικού τύπου, η οποία αναπτύσσεται από την παιδική ηλικία και συχνά συνοδεύεται από παιδική ντροπή και κοινωνική φοβία.

    Το άγχος της δημόσιας εμφάνισης, ο φόβος της σκηνής, και η ντροπαλότητα, οι οποίες δεν οδηγούν σε κλινικά σημαντική δυσλειτουργία, αλλά μπορεί να αναπαριστούν μία διακριτή κοινωνική φοβία.


    Σεμιναρια δρ Κουτσουκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η πίστη, όταν περιχαρακώνεται σε διανοητικούς αφορισμούς και δομείται με δικανικές συσχετίσεις γίνεται ιδεολογία. Η ιδεολογικοποίηση της πίστης και κατά συνέπεια η εκνομίκευση του εκκλησιαστικού « ζειν » είναι σημείο των καιρών μας και, ίσως εν πολλοίς, αναπόφευκτη. Δεν καταδικάζεται, στο βαθμό μόνο της αυτό-γνώσεως της , στην κατάφαση της παρακλήσεως : « βοήθει μοι τη απιστία…»

    Από την άλλη, η ιδεοληψία διαφέρει κατά πολύ. Ενώ η ιδεολογία, η διανοητική δηλαδή κατάφαση των μυστηρίων της πίστεως, δεν αποτελεί εμπόδιο στην πλήρωση της πίστεως στη βάση της προσωπικής αναφοράς του ανθρώπου με τον Ένα θεό, η ιδεοληψία κατέχει ολοκληρωτικά τον άνθρωπο κλείνοντας ερμητικά όλες τις διεξόδους πραγματικής επι -κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ψυχολογικη ιδεοληψια

    τι ειναι δρ Κουτσουκο?


    Οι ιδεοληψίες (οι επίμονες, ανεπιθύμητες σκέψεις) και οι ψυχαναγκασμοί (οι επίμονες, ανεπιθύμητες πράξεις) μπορούν να συμβούν στον καθένα, όχι μόνο σε εκείνους που είναι χαρακτηρολογικά ιδεοληπτικοί και ψυχαναγκαστικοί. Δεν υποφέρουν όλα τα ιδεοληπτικά και ψυχαναγκαστικά άτομα από επαναλαμβανόμενες ενοχλητικές σκέψεις ή δεν εμπλέκονται σε συμπεριφορές στις οποίες είναι ανίκανα να αντισταθούν. Χαρακτηρίζουμε αυτά τα άτομα ιδεοψυχαναγκαστικά επειδή η στρατηγική αντιμετώπισης που χρησιμοποιούν διακρίνεται από τις ίδιες άμυνες που είναι υπεύθυνες για την πρόκληση των ιδεοληπτικών και ψυχαναγκαστικών συμπτωμάτων.

    Σεμιναρια δοκτωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. " Έλληνες ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος σας πρωθυπουργός"!
    -----------------------------------------
    “Τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων” αναφέρει ο βουλευτής της γερμανικής “Αριστεράς”, Ντίτερ Ντεμ ο οποιός εξαπολύει επίθεση στην καγκελάριο Μέρκελ.Για τα περί “τεμπέληδων του Νότου” αναφέρει, μιλώντας στη Real News: “Η κυρία Μέρκελ επενδύει στις προκαταλήψεις και αναμοχλεύει εθνικιστικές εντάσεις. Κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες – όπως και οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί – ήταν τεμπέληδες και έζησαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Μία πολύ επικίνδυνη δημαγωγία. Δεν αντιλήφθηκε τη μεγάλη ιδέα και το πνεύμα της Ενωμένης Ευρώπης”.

    Ως προς το ρόλο του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο κ. Ντεμ είναι κοφτός: “Η απάντηση είναι κυνικά ότι 'ναι' είναι ο νέος σας πρωθυπουργός.
    ______________________________________________
    Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του”.
    O Diether Dehm - βουλευτής της "Linke"

    Παράλληλα η εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα για το “πως τα περνά” ο κ. Ράιχενμπαχ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που διαμένει στους πρόποδες του Λυκαβηττού.
    Όπως λέει ο δημοσιογράφος ο κ. Ράιχενμπαχ
    δίνει την εικόνα κλασσικού γερμανού τεχνοκράτη με ατσαλάκωτο προφίλ και συγκρατημένο χαμόγελο – ευγενούς και λιτού κατά τα άλλα.

    Το πρωινό του απαρτίζεται κυρίως από φρούτα ενώ τελευταία κάνει παρασπονδίες με τα παραδοσιακά ελληνικά τυροπιτάκια, στα οποία φαίνεται να έχει αδυναμία.

    Σύμφωνα με την Real οι κρατήσεις τριών μονόκλινων – για τον ίδιο και τους δύο βοηθούς του - στον πέμπτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου έγιναν απευθείας από την Κομισιόν.

    ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ....ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ
    ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ - ΛΑγΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΛΟΚΟΡΕΣ
    ή μου φάνηκε ζώωωωωωωωωωαααααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΑΛΥΣΗ

    ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ>>>>>

    Είναι αργά για δάκρυα πλέον, πρέπει να...
    γίνει ριζική αλλαγή προσώπων και θεσμών.

    Η φυγή Παπούλια από Θεσσαλονίκη, θυμίζει την φυγή του Γάλλου Προέδρου Ντε Γκωλ από το Παρίσι στα γεγονότα του Μάη του 1968.


    ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012

    ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ ΓΝΗΣΙΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!

    Πάλι οι ίδιοι πολιτικοί του παρελθόντος, που ευθύνονται για την σημερινή κατάντια, περιφέρονται στα πουλημένα ΜΜΕ, όπου πληρώνουν τηλεοπτικό χρόνο για την εμφάνισή τους, να ξαναπούν τα τετριμμένα και να «τσακωθούν δήθεν» σε στημένους διαλόγους, που το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, έχει ήδη απορρίψει!

    ΣΤΕΛΛΑ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΣΟΚΤΖΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δρ Αναστάσιε Κουκούτσο, blah-blah-blaaah

    "Στο εξής δεν θα λέγεται ότι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    αλλά ότι ΤΗΝ ΜΑΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΕ"

    Κάθε φορά που κουνιέται το έδαφος κάτω απο τα πόδια σας
    εμφανίζεσαι για να ρίξεις στάχτη στα μάτια των χαζοΠασόκων.
    Ποιός σου λύνει το λουρί σου κάθε φορά ρε τύφλα
    δεν έχεις πάρει χαμπάρι οτι γαυγίζεις κάτω απο λάθος δέντρο;


    Ετικέτες:
    - Προπαγάνδα κατα μέτωπον
    - τι κάνει ο δρ για να βγάλει το ψωμί του
    - το σάπιο πασοκικό σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 30 Οκτ 2011 7:51:00 μ.μ.

    ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ 100 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 1300 ΔΙΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ε οχι και να συγκρίνουμε τον Ντε Γκώλ με τον Παπούλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι είναι η ιδεοληψία;


    Ιδεοληψίες είναι οι επαναλαμβανόμενες και επίμονες σκέψεις ή εικόνες τις οποίες το άτομο βιώνει ως ενοχλητικές και ακατάλληλες και οι οποίες τελικά του προκαλούν έντονο άγχος ή καταπόνηση.

    Να σημειωθεί ότι αυτές οι σκέψεις δεν είναι απλές ανησυχίες για καθημερινής φύσεως θέματα και ότι το άτομο προσπαθεί να τις αγνοήσει ή να τις καταστείλει και να τις εξουδετερώσει μέσω άλλων σκέψεων ή ενεργειών. Τέλος, το άτομο έχει επίγνωση για αυτές του τις σκέψεις.

    Για παράδειγμα, η επαναλαμβανόμενη και επίμονη σκέψη «θα βάλω φωτιά στο σπίτι μου» είναι μια μορφή ιδεοληψίας Ή ΘΑ ΜΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟΥ


    Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2011
    H κρίση δεν είναι Ελληνική, είναι Ευρωπαϊκή, .... αλλά και Αμερικάνικη!

    Η Ελλάδα είναι το θύμα της κρίσης!
    Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 1,3 τρις και κανείς δεν τα ζητάει, ούτε αυτεπάγγελτα η Εισαγγελία και όλοι το κρύβουν επιμελώς!
    Ο κ. Παπανδρέου είναι δέσμιος του δεξιόστροφου “ λάιτ γκέι και πορνικού” περιβάλλοντος!

    Πάλι θα “διασωθούν οι αεριτζήδες τραπεζίτες” και στην συνέχεια, θα ξαναβγάλουν παράνομα τα χρήματα στην Ελβετία και Κέυμαν Νησιά, ενώ δεν πρόκειται να υπάρξει καμία “ρευστότητα” και ανάπτυξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟΙΒΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ

    τα χρήματα στην Ελβετία και Κέυμαν Νησιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΝΑΤΡΟΠΗ


    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


    Πάλι οι ίδιοι πολιτικοί του παρελθόντος, που ευθύνονται για την σημερινή κατάντια, περιφέρονται στα πουλημένα ΜΜΕ, όπου πληρώνουν τηλεοπτικό χρόνο για την εμφάνισή τους, να ξαναπούν τα τετριμμένα και να «τσακωθούν δήθεν» σε στημένους διαλόγους, που το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού, έχει ήδη απορρίψει!


    ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΝΔΡΕΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 1300 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    Η δήθεν κρίση ξεκίνησε από την Αμερική, όπου τα “χρυσά αγόρια” - λέγε με άπληστο εβραίο - κλέψανε τις τράπεζες τους.

    Στην συνέχεια, η κρίση ήρθε στην Ευρώπη, όπου η νεοφασίστρια κ. Μέρκελ στοχοποίησε την Ελλάδα, λόγω της αντίστασή της στον Χίτλερ, η οποία Ελλάδα, διοικεί το τότε από ένα τσούρμο ανικάνων, γκέι, πορνιδίων και διεφθαρμένων αποίκων.

    Η σθεναρή αντίσταση του λαού, έφερε την δήλωση του κ. Παπανδρέου, ο οποίος δεν τολμά να αποτινάξει τους γκέϊ και τις πόρνες από δίπλα του!

    ΠΑΣΟΚΟΙ @

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΗΓΕΤΗ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΣΩΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΕΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΙΔΗΣΗ


    Η κ. Λούκα Κατσέλη τόνισε στον κ. Παπανδρέου, ότι φταίει ο ίδιος που γύρισε την πλάτη στους αγωνιστές του 2007, που τον έφεραν στην εξουσία και παρέδωσε στη συνέχεια την εξουσία στους λάιτ γκέι τύπους και πόρνες, που τον κατέστρεψαν πολιτικά, αλλά δεν το καταλαβαίνει!
    Ο κ. Παπανδρέου είναι δέσμιος του δεξιόστροφου “ λάιτ γκέυ και πορνικού” περιβάλλοντος!


    ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ??

    Οι δεξιοί όχι μόνο δεν φοβούνται το ΠΑΣΟΚ, αλλά καθημερινά απειλούν τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ, ενώ ταυτόχρονα “λαδώνουν” διεφθαρμένα πολιτικά γραφεία, όπως της κ. Άννας Διαμαντοπούλου, της κ.Μαρίας Δαμανάκη, του κ. Χρήστου Πρωτόπαπα κλπ.. να τους κρατάνε παράνομα σε επιτελικές θέσεις, απόπου επιτίθενται εναντίον των ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ. Το παράδειγμα της υπόθεσης ΑΣΠΑΙΤΕ, Ευανθία Μπότσαρη ή το παράδειγμα της υπόθεσης ΕΛΜΕ Προτύπων, μας διδάσκει πολλά.

    Με άλλα λόγια βουλευτές ΠΑΣΟΚ λαδώνονται από την δεξιά, για να αφήνουν παράνομα την εξουσία σε δεξιά στελέχη τα οποία στην συνέχεια πολεμούν τους ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ!

    ΕΞΩ ΠΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

    ΣΠΥΡΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΑΣΟΚΟΣ@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πασοκ

    Ακομα και στενοι συνεργατες του Γιωργου φιλοι του υπηρετες του και μελλη της φρουρας του αποστασιοποιουνται απο την πολιτικη Γιωργου

    ενω η μονη σταθερη αξια ειναι ο δρ Κουτσουκος που συγκεντρωνει την επιλογη της νεας γενιας αλλα και το μενος των διεφθαρμενων παλιων

    Ο Παπουλιας δεν επρεπε να φυγει απο την θεση του ειπε ο δρ Κουτσουκος

    εκτος και αν κινδυνευε η ζωη του...

    ευθυνες εχουν οι υπουργοι αμυνας και προστασιας πολτη που δεν προβλεψαν...

    Το οτι δεν εγιναν επεισοδεια απο τους εκπαιδευτικους στο Συνταγμα και η Διαμαντοπουλου "την εβγαλε καθαρη" οπφειλεται στην εκει παρουσια και στηριξη του δρ Κουτσουκου του μελλοντος αυτου του τοπου!

    Οι εκδηλωσεις των ακροδεξιων δεν πρεπει να φοβιζουν

    εκλογες Σεμπρμβρη 2012 για να ηρεμησουν ολοι

    Η κυβερνηση να κανει ανασχηματισμο να διωξει τους ανικανουν εδω και τωρα

    Νικος Πασοκ

    30 Οκτ 2011 1:05:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ο κ. Παπανδρέου πρέπει, να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους ανίκανους, δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγιο οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφουγγοκωλάριοι!
    Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μια πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!

    30 Οκτ 2011 6:51:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    ΕΔΕ ΔΙΑΤΑΞΕ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ

    ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 85 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΕΙΘΣΤΗΚΕ Η ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ

    ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ
    ΤΡΩΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΟΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΠΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕ!!


    ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΣΠΙΤΕ ΠΑΣΠΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 30 Οκτ 2011 9:09:00 μ.μ.

    ειδηση

    στο κολπο της μοιρασιας τρης κλοπης ηταν τα διεφθαρμενα πολιτικα γραφεια Δαμανακη ΠΟρωτοππαπα Χυτηρη Διαμαντοιπουλου ππου παλευουν για συγκαλυψη αλλα ο ολαος θα τους παρει με τις πετρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πασοκ

    Το να θελουμε τους ψηφοφορους Πασοκ μονο για να ψηφιζουν και μετα να μην τους γνωριζουμε τελειωσε!!

    Ακομα και στενοι συνεργατες του Γιωργου φιλοι του υπηρετες του και μελλη της φρουρας του αποστασιοποιουνται απο την πολιτικη Γιωργου

    ενω η μονη σταθερη αξια ειναι ο δρ Κουτσουκος που συγκεντρωνει την επιλογη της νεας γενιας αλλα και το μενος των διεφθαρμενων παλιων

    Ο Παπουλιας δεν επρεπε να φυγει απο την θεση του ειπε ο δρ Κουτσουκος

    εκτος και αν κινδυνευε η ζωη του...

    ευθυνες εχουν οι υπουργοι αμυνας και προστασιας πολτη που δεν προβλεψαν...

    Το οτι δεν εγιναν επεισοδεια απο τους εκπαιδευτικους στο Συνταγμα και η Διαμαντοπουλου "την εβγαλε καθαρη" οπφειλεται στην εκει παρουσια και στηριξη του δρ Κουτσουκου του μελλοντος αυτου του τοπου!

    Οι εκδηλωσεις των ακροδεξιων δεν πρεπει να φοβιζουν

    εκλογες Σεμπρμβρη 2012 για να ηρεμησουν ολοι

    Η κυβερνηση να κανει ανασχηματισμο να διωξει τους ανικανουν εδω και τωρα

    Νικος Πασοκ

    30 Οκτ 2011 1:07:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο κ. Παπανδρέου πρέπει, να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους ανίκανους, δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγιο οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφουγγοκωλάριοι!
    Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μια πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!

    30 Οκτ 2011 1:11:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ειδησηΕ
    Εισαγγελεας και Ρακιντζης ψαχνει τα πλαστα πτυχια των υποψηφιων Διευθυντων και Συμβουλων

    ολα ξεκινησαν μετα την υποθεση ΑΣΠΑΙΤΕ οπου ο δρ Κουτσουκος αποκαλυψε οτι πανεπιστημιακα τμηματα χορηγουσαν με αναλογο αντιτιμο πτυχια σε φοιτητες που δεν σπουδασαν ποτε


    γαλαζιοπρασινοκοκκινοι στο κολπο μιζας - πτυχιου

    πολλοι στο κολπο
    υπερανω υποψιας ατομα που τωρα εχουν μεγαλες θεσεις
    κλαμα πολυ....

    ΚΑΤΙΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πασοκ

    Το να θελουμε τους ψηφοφορους Πασοκ μονο για να ψηφιζουν και μετα να μην τους γνωριζουμε τελειωσε!!

    Ακομα και στενοι συνεργατες του Γιωργου φιλοι του υπηρετες του και μελλη της φρουρας του αποστασιοποιουνται απο την πολιτικη Γιωργου

    ενω η μονη σταθερη αξια ειναι ο δρ Κουτσουκος που συγκεντρωνει την επιλογη της νεας γενιας αλλα και το μενος των διεφθαρμενων παλιων

    Ο Παπουλιας δεν επρεπε να φυγει απο την θεση του ειπε ο δρ Κουτσουκος

    εκτος και αν κινδυνευε η ζωη του...

    ευθυνες εχουν οι υπουργοι αμυνας και προστασιας πολτη που δεν προβλεψαν...

    Το οτι δεν εγιναν επεισοδεια απο τους εκπαιδευτικους στο Συνταγμα και η Διαμαντοπουλου "την εβγαλε καθαρη" οπφειλεται στην εκει παρουσια και στηριξη του δρ Κουτσουκου του μελλοντος αυτου του τοπου!

    Οι εκδηλωσεις των ακροδεξιων δεν πρεπει να φοβιζουν

    εκλογες Σεμπρμβρη 2012 για να ηρεμησουν ολοι

    Η κυβερνηση να κανει ανασχηματισμο να διωξει τους ανικανουν εδω και τωρα

    Νικος Πασοκ

    30 Οκτ 2011 1:07:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο κ. Παπανδρέου πρέπει, να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους ανίκανους, δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγιο οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφουγγοκωλάριοι!
    Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μια πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!

    30 Οκτ 2011 1:11:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΡΕ ΔΟΚΤΩΡΑ

    ΤΙ ΕΓΙΝΑ ΟΠΙ ΜΗΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΑΝΑΚΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΣΤΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΥΡΙΑΜ?

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αντε Γιωργο


    Ο κ. Παπανδρέου πρέπει να προχωρήσει ταχύτατα σε ανασχηματισμό, διώχνοντας τους δεξιόστροφους ή έχοντες “χουντικές ρίζες ( Γιάννη Ραγκούση, Άννα Νταλάρα, Άννα Διαμαντοπούλου, Μαρία Δαμανάκη κλπ...) στα γραφεία των οποίων έχουν βρει καταφύγει οι απανταχού της Ελλάδας δεξιοί, διεφθαρμένοι, αγύρτες, απατεώνες και σφογγοκολάριοι!


    Άργησε ο κ. Γ. Παπανδρέου να ξεπεράσει τις τρικλοποδιές των δεξιών Συμβούλων του, που ρημάζουν με τους παχυλούς μισθούς τους την εθνική οικονομία, και στερούν τον κ. Παπανδρέου από μαι πραγματική “επαφή” με τους Έλληνες πολίτες, στρώνοντας έτσι τον δρόμο του κ. Σαμαρά με ροδοπέταλα!!

    Αντε Γιωργο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ

    Η κύρια άμυνα των ατόμων με ιδεοληπτική προσωπικότητα είναι η μόνωση, ενώ η κύρια αμυντική διεργασία των ψυχαναγκαστικών ατόμων είναι η ακύρωση.



    Γνωστικές άμυνες.



    Τα ιδεοληπτικά άτομα δίνουν υπέρμετρη αξία στο γνωστικό παράγοντα και στη διάνοια.

    Έχουν την τάση να υποτιμούν τα συναισθήματά τους, διότι σχετίζονται με την παιδικότητα, την αδυναμία, την απώλεια του ελέγχου, την αποδιοργάνωση και τη χυδαιότητα. Κατά συνέπεια, μειονεκτούν σε περιπτώσεις κατά τις οποίες τα συναισθήματα, οι σωματικές αισθήσεις και η φαντασία διαδραματίζουν έναν ισχυρό ρόλο.

    Τα ιδεοληπτικά άτομα που κατέχουν σημαντικές θέσεις εργασίας δεν δίνουν στον εαυτό τους την ευκαιρία να χαλαρώσει και βλάπτουν τους υφισταμένους τους κάνοντας τη σκληρή δουλειά κανόνα.

    Συχνά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά όταν αναλαμβάνουν επίσημους, δημόσιους ρόλους, ωστόσο είναι έξω από τα νερά τους όταν εμπλέκονται σε ερωτικές και πιο οικείες σχέσεις.

    Παρόλο που έχουν την ικανότητα να αγαπούν, συχνά δυσκολεύονται να εκφράσουν τρυφερότητα χωρίς να βιώσουν άγχος και ντροπή. Κατά συνέπεια, αντιστρέφουν τις συναισθηματικές σε γνωστικές αλληλεπιδράσεις.


    Σεμιναρια Δρ Κουτσουκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΡΕΧΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δοσιλογοι
    ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΠΑΣΟΚώ λοι >>>>>>

    «Η φλόγα άναψε» και στα γήπεδα
    Το Σάββατο σε Καραϊσκάκη και Αγρίνιο,
    την Κυριακή σε ΟΑΚΑ και Παγκρήτιο.
    ___________________________________________
    Φουντώνει το κύμα διαμαρτυρίας ενάντια στην απάνθρωπη κυβερνητική πολιτική. Έπειτα και από το αυθόρμητο πανελλαδικό ξέσπασμα των πολιτών κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η φλόγα άναψε για τα καλά και στα γήπεδα.

    Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι «αγανακτισμένοι των γηπέδων» έδωσαν το πρώτο στίγμα, με εκδηλώσεις οργής στους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου, του ΟΦΗ και του Πανιώνιου. Τούτο το Σαββατοκύριακο, τη σκυτάλη σ' αυτό το μπαράζ αντικυβερνητικών εκδηλώσεων, πήραν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παρά τις προειδοποιητικές βολές της ΕΠΟ και τις ολιγόλεπτες διακοπές αγώνων από τους διαιτητές, ο κόσμος δεν κατεβάζει τα πανό της οργής και τα ματς διεξάγονται κανονικά μέσα σε έντονο αντικυβερνητικό κλίμα.

    Χαρακτηριστικό είναι ότι το απόγευμα της Κυριακής ο επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, έδωσε σαφή εντολή στους αστυνομικούς να μην περάσει στις εξέδρες ούτε ένα πανό με πολιτικό περιεχόμενο για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη! Τελικά "πέρασε" των οπαδών και το ΟΑΚΑ γέμισε με πανό.

    Ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός στη θύρα 31 που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ με τον επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στο ΟΑΚΑ να μεταφέρει ρητή εντολή σε αστυνομικούς και υπαλλήλους σεκιούριτι: "Απαιτείται απ' όλους να κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο στα άτομα που θα εισέλθουν στις εξέδρες για τα πανό, δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό στο γήπεδο με πολιτικό και ιδίως υβριστικό περιεχόμενο".

    Τελικώς οι οπαδοί της ΑΕΚ πέρασαν τουλάχιστον τέσσερα πανό στο γήπεδο. Άλλα με υβριστικό περιεχόμενο κι άλλα με χιουμοριστικό τόνο.
    Ενδεικτικά:
    *160 ώρες, 592 ευρώ. Μπουνίδια και κλωτσίδια σε κάθε πολιτικό
    *Μετά το κούρεμα, έρχεται φάπα
    *Ξεπουλήσατε την Ελλάδα. Ταπεινώσατε τον λαό. Προδότες κρυφτείτε! (στο απέναντι πέταλο από τη θύρα 31)
    *Η φλόγα καίει εδώ και καιρό σε γήπεδα και δρόμους. Τώρα όμως φούντωσε και θα σας κάψει όλους
    Υπήρχε άλλο ένα πανό, σε κεντρική θύρα (απέναντι από την επισήμων) αλλά ήταν άσχετο με το όλο κλίμα και αφορούσε τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη ("Ντέμη οπαδέ του χαφιεδισμού").

    Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, πέρα από τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης προς την ομάδα τους, οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, τα περισσότερα υβριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Στο Παγκρήτιο

    Οι οργανωμένοι οπαδοί του Εργοτέλη, οι Alternatives, ανάρτησαν το απόγευμα της Κυριακής πανό στη θύρα 11 του Παγκρήτιου με τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη "Δεν ξενοδουλεύουμε. Εμείς είμαστε οι αφέντες. Το αμπέλι τούτο της γης είναι δικό μας". Ο διαιτητής Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας δεν διέκοψε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.


    Στο Καραϊσκάκη

    Στο γήπεδο Καραϊσκάκη πήγε το Σαββατόβραδο ο περισσότερος κόσμος (περίπου 21.000 εισιτήρια) απ' όλα τα ματς της 8ης αγωνιστικής. Εκρηκτικό το κλίμα στο γήπεδο του Ολυμπιακού, με τους οργανωμένους οπαδούς να σηκώνουν ψηλά τρία πανό στο 12ο λεπτό. Τα κατέβασαν αμέσως, αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα ανάρτησαν κανονικά στη θύρα 7. Το β' ημίχρονο καθυστέρησε σχεδόν πέντε λεπτά να ξεκινήσει, ο διαιτητής Σπύρος Σελίμος από τη Λακωνία ζήτησε να κατέβουν τα πανό, έγιναν οι σχετικές συστάσεις από τα μεγάφωνα, αλλά το ματς έγινε κανονικά χωρίς να τα αποσύρουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
    Το περιεχόμενο των τριών πανό:
    *Κανείς Βολευτής ξανά στο Καραϊσκάκη. Είστε ανεπιθύμητοι
    *Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί θα κάψουμε εσάς και τη βουλή
    *50% κούρεμα κάντε σε κάνα γίδι από εμάς θα πάρετε ένα αρ....ι.


    Στο Αγρίνιο

    Στο Αγρίνιο ο διαιτητής Βοσκάκης δεν διέκοψε το απόγευμα του Σαββάτου ούτε λεπτό τον αγώνα Παναιτωλικού-Ξάνθης όταν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας ανέβασαν δυο πανό στη θύρα 6. Το ένα έγραφε "Μπάτσοι παντού, δικαιοσύνη πουθενά" και το άλλο
    "Το δίκιο το έχουν ο λαός και οι εξεγερμένοι, όχι οι πολιτικοί και οι βολεμένοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο ΙΔΕΟΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΑΥΤΟΣ



    Τα ιδεοληπτικά και ψυχαναγκαστικά άτομα ενδιαφέρονται πάρα πολύ για ζητήματα ελέγχου και ηθικής ορθότητας. Εξισώνουν την ορθή συμπεριφορά με τη συγκράτηση τμημάτων του εαυτού τους που σχετίζονται με την επιθετικότητα, τη σεξουαλική επιθυμία και τις συναισθηματικές ανάγκες, θέτοντάς τα υπό αυστηρό έλεγχο. Έχουν την τάση να είναι άτομα βαθιά θρησκευόμενα και άξια εμπιστοσύνης, τα οποία εργάζονται σκληρά και ασκούν αυτοκριτική. Η αυτοεκτίμησή τους προέρχεται από την εκπλήρωση των απαιτήσεων των γονεΐκών προσώπων που έχουν εσωτερικεύσει, πρόκειται για απαιτήσεις οι οποίες θέτουν υψηλά κριτήρια τόσο για τη συμπεριφορά όσο και, ορισμένες φορές, για τη σκέψη. Ανησυχούν πολύ, ειδικά σε περιπτώσεις που καλούνται να κάνουν μια επιλογή, και μπορούν εύκολα να παραλύσουν ψυχολογικά όταν αυτή η επιλογή έχει σοβαρές συνέπειες.

    Αυτή η παράλυση είναι ένα ιδιαίτερα αρνητικό αποτέλεσμα της απροθυμίας των ιδεοληπτικών ατόμων να προχωρήσουν σε μια επιλογή που μπορεί να είναι ακατάλληλη. Οι πρώτοι αναλυτές ονόμασαν αυτό το φαινόμενο «μανία της αμφιβολίας». Προσπαθώντας να διατηρήσουν όλες τις εναλλακτικές επιλογές ανοικτές, έτσι ώστε να μπορούν να διατηρούν (φαντασιωσικό) έλεγχο πάνω σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα, τα ιδεοληπτικά άτομα καταλήγουν να μην έχουν επιλογές.

    Αναβάλλουν τη λήψη μιας απόφασης μέχρις ότου καταστεί σαφές ποια θα ήταν η «τέλεια» απόφαση, αυτή δηλαδή που θα ήταν απαλλαγμένη από ενοχή και αβεβαιότητα. Είναι συνηθισμένο τα άτομα αυτά να έρχονται για θεραπεία προσπαθώντας να επιλύσουν την αμφιθυμία μεταξύ δύο πιθανών συντρόφων, δύο ανταγωνιστικών πανεπιστημιακών προγραμμάτων, δύο αντίθετων ευκαιριών για εργασία και άλλα συναφή διλήμματα.


    Σεμιναρια Δοκτωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ναρκισσιστικές προσωπικότητες





    Τα άτομα των οποίων η δομή της προσωπικότητάς τους επιβάλλει να αντλούν επιβεβαίωση από παράγοντες έξω από τον εαυτό τους ονομάζονται από τους ψυχαναλυτές ναρκισσιστικά.



    Πολλοί συγγραφείς παρατήρησαν ότι μέσα σε κάθε ματαιόδοξο και μεγαλομανή ναρκισσιστή κρύβεται ένα ντροπαλό παιδί που συνεχώς παρατηρεί τον εαυτό του, και σε κάθε καταθλιπτικό και αυτομεμφόμενο ναρκισσιστή καραδοκεί ένα μεγαλειώδες ομοίωμα αυτού που το άτομο θα έπρεπε ή θα μπορούσε να είναι. Για τον λόγο αυτό τα άτομα αυτά καθώς εστιάζουν την προσοχή τους στην εικόνα που προβάλουν προς τα έξω, είναι πιθανό να αισθανθούν ότι εξαπατούν τους άλλους και ότι δεν μπορούν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, ενώ παράλληλα ασχολούνται επίμονα με στοιχεία που παρατηρούνται εύκολα από τους άλλους (ομορφιά, φήμη, πλούτος). Η ανταπόκριση απέναντι στην αποδοχή και η ευαισθησία απέναντι στην κριτική δεν είναι η συνηθισμένη.
    Σεμιναρια Δοκτωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αρχοντα δρ κουτσουκο

    σωσε την ελλαδα απο τους ανικανους τις πορνες και τους γκευ εδω κα τωρα

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η κ. Λούκα Κατσέλη τόνισε στον κ. Παπανδρέου, ότι φταίει ο ίδιος που γύρισε την πλάτη στους αγωνιστές του 2007, που τον έφεραν στην εξουσία και παρέδωσε στη συνέχεια την εξουσία στους λάιτ γκέι τύπους και πόρνες, που τον κατέστρεψαν πολιτικά, αλλά δεν το καταλαβαίνει!

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΛΟΥΚΑ

    ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΟΜΠΙΡΠΙΛΗΔΟ_ΔΑΜΑΝΑΚΗΔΟ_ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ_ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Από το + 11% διαφορά σο -11% διαφορά!
    Μόνο μια “πράσινη Κυβέρνηση γνήσιου ΠΑΣΟΚ”, θα μας βγάλει από την δήθεν κρίση!
    “Και εσύ τέκνον, Βρούτε – Ραγκούση”, είπε προ ημερών κ. κ. Παπανδρέου, ο οποίος θα ανακαλύψει πολλούς Βρούτους στο άμεσο μέλλον!
    Η κ. Μέρκελ αναζητά σήμερα τα “αίτια της κρίσης ενώ το “βασικό αίτιο” είναι η ίδια!

    Μελετης Πασοκος με αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τιμή στον πρώτο νεκρό των εξεγέρσεων, Δ. Κοτζαρίδη, που αφέθηκε να πεθάνει με πλήρη αμέλεια και της Κυβέρνησης, της Αστυνομίας και της ηγεσίας του ΠΑΜΕ, που τον έβαλε στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων, χωρίς προστασία κράνους ή μάσκας, τον περιέφερε επί δίωρο, ενώ ο Ευαγγελισμός ήταν μόλις δεκαπέντε λεπτά απόσταση! Υπάρχει η πληροφορία ότι ήταν χτυπημένος και στο κεφάλι, αλλά αυτό ίσως δεν το θέλει και το ΠΑΜΕ γιατί έχει ευθύνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ψαχτε πωσ σωθηκε ο ντε γκωλ....

    δεν θα το πιστεψετε...

    με την βοηθεια του κομουνιστικου κομματοσ!!

    ναι

    σαν να λεμε βαλαμε το Παμε στην Βουλη μπροστα

    α ρε ιστορια τι μας διδασκεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αποκαλυψη

    Σε 68 ξενα καναλια εχει μιλησει ο Δρ Κουτσουκος για την δηθεν κριση

    Η Γερμανια μας χρωσταει 1300 δις και κανεις δεν τα ζηταει...

    Η νικη των πολιτων ερχεται,,,

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ερωτηση

    Ποιος ο ρολος του ΚΚΕ σε αυτην την κριση??

    Μηπως σταματαει την εξεγερση>>??

    Πολιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Αναδρομή στο άγριο έτος 1968

    Η καυτή χρονιά του ’68, τον Γενάρη και τον Φλεβάρη δεν φαίνεται να προμηνύει τίποτε πέρα από τα συνηθισμένα τής κάθε προηγούμενης χρονιάς,. Στο Βερολίνο και αλλού, φοιτητικές κυρίως αριστερίστικες κινήσεις διοργανώνουν απλώς διαδηλώσεις ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ.





    ΜΑΡΤΗΣ. Στις 18 Μάρτη, διαδηλωτές ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ καίνε αμερικανικές τράπεζες στο Παρίσι. Στις 22 Μάρτη, αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπέρ 6 αντιπολεμικών διαδηλωτών καταλήγει σε κατάληψη του Πανεπιστημίου της Νάντερ στην Γαλλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΠΡΙΛΗΣ. Στις 4 Απρίλη δολοφονείται ο μαύρος ηγέτης και προπαγανδιστής της μη βίαιης διαμαρτυρίας και πολιτικής ανυπακοής Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ, στο Μέμφις των ΗΠΑ. Σε 125 πόλεις ξεσπάνε ταραχές από μαύρους διαδηλωτές. Στις 6 Απρίλη, στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, τα γραφεία του Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων, πολιορκούνται από την αστυνομία. Δολοφονείται εν ψυχρώ ο Μπόμπυ Χάττον και συλλαμβάνεται ο Έλντριτζ Κλήβερ.




    Στις 11 Απρίλη, ο φασίστας Κλάους Μπάχμαν πυροβολεί το κεφάλι τον ηγέτη του Κινήματος Εξωκοινοβουλευτικής Διαμαρτυρίας (ΑΡΟ) της Δ. Γερμανίας Ρούντι Ντούτσκε. Στις 23 του ιδίου μήνα η οργάνωση “Φοιτητές για μία Δημοκρατική Κοινωνία” (SDS) καταλαμβάνει το Πανεπιστήμιο Κολούμπια στις ΗΠΑ. Στις 25 Απρίλη του 1968 στα γαλλικά πανεπιστήμια αριστεριστές φοιτητές συγκρούονται με δεξιούς και φασίστες.




    ΜΑΗΣ (Α ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ). Στις 3 Μάη, γίνονται στο παρισινό Καρτιέ Λατέν, οι πρώτες αιματηρές συγκρούσεις του “Μάη 68” ανάμεσα στους κρανοφόρους CRS της αστυνομίας και σε κάμποσες εκατοντάδες φοιτητές. Μετά δύο μέρες ταραχών, 6 σπουδαστές κλείνονται στην φυλακή. Στις επόμενες μέρες κλιμακώνονται όλο και πιο μαζικές πορείες διαμαρτυρίας με αποκορύφωση στις 10 Μάη, που έμεινε στην ιστορία ως “Νύχτα των Οδοφραγμάτων”.




    Στις 13 Μάη 68 τα εργατικά συνδικάτα σπρωγμένα από την κίνηση των γεγονότων αναγκάζονται να κηρύξουν Γενική Απεργία. Την ίδια μέρα καταλαμβάνεται η Σορβόννη. Στις 14 Μάη αρχίζουν οι καταλήψεις εργοστασίων από “γενικές συνελεύσεις” εργατών και παρά την πυροσβεστική προσπάθεια των κομματικών συνδικαλιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΜΑΗΣ (Β ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ), Στις 18 Μάη δέκα χιλιάδες νέοι διαδηλώνουν στην φρανκική Μαδρίτη και συγκρούονται με την αστυνομία του φασιστικού καθεστώτος. Στις 20 Μάη ο Wu-Liang ζητάει στην Κίνα άμεση δημοκρατία και φέρνει ως παράδειγμα την Παρισινή Κομμούνα του 1871. Την επόμενη μέρα καταλαμβάνεται το Πανεπιστήμιο του Δ. Βερολίνου, ενώ στο Παρίσι 100 περίπου Έλληνες φοιτητές καταλαμβάνουν το “Ελληνικό Σπίτι” της Πανεπιστημιούπολης, υψώνοντας στην στέγη του μία κόκκινη και μία μαύρη σημαία χιαστί. Στις 22 Μάη η Γαλλική Κυβέρνηση προσπαθώντας απελπισμένα να ησυχάσει τα πράγματα, ψηφίζει γενική αμνηστία, ενώ δύο ημέρες μετά ο στρατηγός Ντε Γκωλ επισείει στους Γάλλους τον κίνδυνο… εμφυλίου πολέμου. Στις 24 Μάη στο Βέλγιο, την Γερμανία, την Ιταλία και την Χιλή καταλαμβάνονται Πανεπιστήμια και ξεσπούν εκτεταμένες οδομαχίες ανάμεσα στην νεολαία και την αστυνομία. Στην Γαλλία ένα εκατομμύριο απεργοί νεκρώνουν τη δημόσια ζωή. Στις 28 Μάη, οι φοιτητές της Μαδρίτης καταλαμβάνουν το εκεί Πανεπιστήμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Στις 18 Μαΐου οι απεργίες και οι καταλήψεις απλώθηκαν στα εργοστάσια της «Ρενώ», στα Ναυπηγεία, στα νοσοκομεία και τις δημόσιες επιχειρήσεις. Στις 21 Μαΐου στο απεργιακό κίνημα συμμετείχαν πλέον 10 εκατομμύρια εργαζόμενοι!

    Παντού εμφανίστηκαν εκλεγμένες επιτροπές συντονισμού, περιφρούρησης και δράσης : στα Πανεπιστήμια, στα γραφεία, στα εργοστάσια, στα καταστήματα, στις γειτονιές. Στις σχολές οι φοιτητές έκαναν κοινές συνελεύσεις με τους εργάτες και συζητούσαν τα χαρακτηριστικά της κοινωνίας που θα αντικαθιστούσε τον καπιταλισμό! Το κίνημα είχε πλέον ξεφύγει από την απλή διεκδίκηση αιτημάτων και το ερώτημα που τέθηκε καθαρά ήταν «ποιος διοικεί την κοινωνία;».

    Στις 29 Μάιου ο πρόεδρος Ντε Γκώλ εγκατέλειψε το Παρίσι, ενώ την ίδια στιγμή εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι διαδήλωναν με αίτημα την εκλογή μιας «λαϊκής κυβέρνησης». Όμως σ’ αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή, οι ηγέτες του Κ.Κ αντί να πάρουν την εξουσία ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των μαζών, αρνήθηκαν αυτό το καθήκον, υποστηρίζοντας ότι η κατάσταση δεν ήταν ώριμη για μια σοσιαλιστική αλλαγή και ότι η κινητοποίηση των μαζών θα έπρεπε να οδηγήσει μόνο σε κάποια εφικτά αποτελέσματα, όπως αυξήσεις στους μισθούς… Έτσι επέβαλαν στους εργάτες να γυρίσουν στις δουλειές τους δεχόμενοι τις μεγάλες αυξήσεις που παραχωρούσαν οι πανικόβλητοι εργοδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αμέτρητοι μάρτυρες επιβεβαιώνουν ότι ο Ντε Γκωλ ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος και μάλιστα αρκετές φορές είχε σκεφτεί να φύγει στο εξωτερικό. Ο ίδιος ο γιος του τον πίεζε να φύγει από την χώρα μέσω της Μπρεστ και κάποιοι λένε ότι σκεφτόταν να παραμείνει στην Δυτική Γερμανία όπου είχε πάει να επισκεφτεί τον πρωθυπουργό της χώρας. Ο ίδιος ο Ντε Γκωλ όμως ήταν έξυπνος πολιτικός και ποτέ δεν δρούσε παρορμητικά. Ο λόγος που δήλωσε στον πρέσβη των ΗΠΑ ότι «η μάχη χάθηκε. Οι Κομμουνιστές θα πάρουν την εξουσία σε λίγες μέρες» ήταν επειδή το πίστευε πραγματικά. Αυτό είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε τότε και δεν ήταν ο μόνος που το πίστευε αλλά και ολόκληρη η άρχουσα τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΚΓ

    Όμως σ’ αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή, οι ηγέτες του Κ.Κ αντί να πάρουν την εξουσία ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα των μαζών, αρνήθηκαν αυτό το καθήκον, υποστηρίζοντας ότι η κατάσταση δεν ήταν ώριμη για μια σοσιαλιστική αλλαγή και ότι η κινητοποίηση των μαζών θα έπρεπε να οδηγήσει μόνο σε κάποια εφικτά αποτελέσματα, όπως αυξήσεις στους μισθούς… Έτσι επέβαλαν στους εργάτες να γυρίσουν στις δουλειές τους δεχόμενοι τις μεγάλες αυξήσεις που παραχωρούσαν οι πανικόβλητοι εργοδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η Αστυνομια αντεδρασε....


    Συνήθως η αστυνομία είναι πιο συντηρητική και καθυστερημένη στην συνείδηση από τον στρατό.

    Όμως τα γεγονότα του Μάη του'68 επηρέασαν τόσο πολύ ακόμα και την αστυνομία, σε τέτοιο βαθμό που τις τελευταίες εβδομάδες ήταν απρόθυμοι να επιτεθούν στους φοιτητές και να υπακούσουν στις εντολές της κυβέρνησης.

    Ενδεικτικό της έκρυθμης κατάστασης και πόσο είχαν επηρεαστεί και οι στρατιώτες από αυτήν είναι μια ανακοίνωση που έβγαλε μια ομάδα στρατιωτών κοντά στο Στρασβούργο που έλεγε «Εμείς είμαστε έτοιμοι να δράσουμε σαν καταπιεσμένες ομάδες και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ. Οργανώνουμε επιτροπές χωρίς να υπολογίσουμε το κόστος, που θα βοηθήσουν τους εργάτες να περικυκλώσουν και να καταλάβουν τα εργοστάσια της περιοχής.


    ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΝΤΕ ΓΚΩΛ;

    ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

    ΣΑΣ ΛΕΙ ΚΑΤΙ??

    Η κυβέρνηση μαζί με τα συνδικάτα τρομαγμένοι από τις διαστάσεις που είχε πάρει το κίνημα ήταν αποφασισμένοι να το φρενάρουν. Στις 27 Μαΐου η κυβέρνηση μαζί με την ηγεσία των συνδικάτων υπέγραψαν συμφωνία. Όμως η ηγεσία των συνδικάτων είχε πολλή σκληρή δουλειά να κάνει προκειμένου να πείσει τους εργάτες να υποταχτούν στην συμφωνία. Χαρακτηριστικά οι εργάτες της Ρενώ αλλά και άλλων εργοστασίων αρνήθηκαν να γυρίσουν στα εργοστάσια παρά τις μεγάλες παραχωρήσεις από την κυβέρνηση. Ενδεικτικό της διάθεσης τους ήταν ένα περιστατικό στο εργοστάσιο της Ρενώ, όταν ο γραμματέας του συνδικάτου διάβαζε την λίστα με τις παραχωρήσεις (μεγάλη αύξηση των μισθών, περιορισμός των ωρών εργασίας κλπ.) οι εργάτες φώναζαν «ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» και ούτε καν μπόρεσε να τελειώσει τον λόγο του. Οι εργάτες είχαν συναίσθηση της δύναμης τους, αισθάνονταν δυνατοί και έτοιμοι να πάρουν στα χέρια τους την εξουσία και δεν ήταν διατεθειμένοι να υποχωρήσουν.

    Για ακόμα μια φορά η ηγεσία των συνδικάτων καθώς και το Κομμουνιστικό Κόμμα έψαχναν να βρουν μια ασφαλιστική δικλείδα προκειμένου να φρενάρουν το κίνημα το οποίο δεν μπορούσαν πλέον να ελέγξουν


    ΜΗΠΩΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΝΤΕ ΓΚΩΛ;

    ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ


    ποισ εσωσε την κυβερνηση στην τελευταια γενικη απεργια στο συνταγμα??
    το παμε του κκε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ηγετη δρ Κουτσουκο

    θαυμαζω τις αναλυσεις σου!

    Ειτε θα υποταγουμε στην Μερκελ ειτε το ΚΚΕ θα μας οδηγησει στην Μερκελ

    Αντισταθειτε εσω και μοι νασας αδερφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΗ ΤΟΥ 68 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ 2011 ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    Ενδεικτικό της έκρυθμης κατάστασης και πόσο είχαν επηρεαστεί και οι στρατιώτες από αυτήν είναι μια ανακοίνωση που έβγαλε μια ομάδα στρατιωτών κοντά στο Στρασβούργο που έλεγε «Εμείς είμαστε έτοιμοι να δράσουμε σαν καταπιεσμένες ομάδες και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ. Οργανώνουμε επιτροπές χωρίς να υπολογίσουμε το κόστος, που θα βοηθήσουν τους εργάτες να περικυκλώσουν και να καταλάβουν τα εργοστάσια της περιοχής.


    ΤΟ ΚΚγ και ΚΚΚΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΙ ΤΟ 68 ΚΑΙ ΤΟ 2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. sYMPERASMA

    Η Σταλινική και η συνδικαλιστική ηγεσία πλήρωσε την προδοσία τους, αφού τους αρνήθηκαν όλα τα προνόμια που τους είχαν υποσχεθεί. Στον πρώτο γύρο των εκλογών τα Αριστερά Κόμματα έχασαν έδαφος ενώ στον δεύτερο γύρο η Δεξιά κέρδισε με σαρωτική πλειοψηφία.

    Τελικά το κίνημα στην Γαλλία ηττήθηκε. Αλλά οι παραδόσεις του Μάη έμειναν χαραγμένες στην συνείδηση των εργατών στην Γαλλία αλλά και σ' ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα που το καπιταλιστικό σύστημα βρίσκεται σε κρίση, όλες οι αντιθέσεις του που χτίζονταν για είκοσι χρόνια θα βγουν στο προσκήνιο. Γεγονότα όπως αυτά στην Γαλλία θα επαναληφθούν στην ιστορία. Η επανάσταση είναι προ των πυλών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Τελος

    Αφού λοιπόν η ζωή επέστρεψε στους «κανονικούς» της ρυθμούς, άρχισαν και οι διώξεις από την κυβέρνηση.

    Αρχικά 102 δημοσιογράφοι απολύθηκαν για την συμμετοχή της στις διαδηλώσεις. Στην συνέχεια εγκαταστάθηκε αστυνομία μέσα στα Πανεπιστήμια, ενώ πολλοί φοιτητές που συμμετείχαν με μαχητικό τρόπο στα γεγονότα παραδόθηκαν σε φασιστικά και ακροδεξιά στοιχεία.

    Αυτα εκαναν οι κομμουνιστες προδοτε΅τοτε και τωρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΝΤΕ ΓΚΩΛ;

    ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΑΛΛΙΑΣ


    ποιος εσωσε την κυβερνηση στην τελευταια γενικη απεργια στο Συνταγμα??
    το Παμε του Κκε!!

    Αντισταθειτε Πατριωτες εστω και μονοι σας

    ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ!!!

    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ

    Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αυτή ήταν η προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ μόλις βγήκε ____________________και όχι η οικονομία:

    Νέα άδεια παραμονής σε 130.000
    30/10/2009

    Θα ξαναπάρουν άδεια παραμονής περίπου 130.000 μετανάστες που έχουν εκπέσει της νομιμότητας εξαιτίας της νομοθετικής ρύθμισης, η οποία συνδέει τη νομιμότητα της παραμονής με τον αριθμό ενσήμων από εξαρτημένη εργασία.

    Αυτό δήλωσε χθες η υφ. Εσωτερικών, κ. Θεοδώρα Τζάκρη, κατά την παρουσίαση του Διεθνούς Φόρουμ Μετανάστευσης και Ανάπτυξης.

    Η ηγεσία του υπουργείου θα υιοθετήσει μηχανισμό που θα επιτρέψει στους αλλοδαπούς αυτούς να ξαναπάρουν άδεια και θα προστατέψει τους υπόλοιπους ώστε να μην περιπέσουν στην παρανομία. Οι εν ισχύι άδειες παραμονής ανέρχονται αυτή τη στιγμή σε 550.000 και εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, ο αριθμός τους θα μειωθεί τους ερχόμενους μήνες.
    Ενα από τα μέτρα που έχουν προταθεί είναι η μείωση των απαραίτητων ενσήμων σε αυτά που απαιτούνται για την έκδοση βιβλιαρίου υγείας.


    http://news.kathimerini.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πού έγκειται, όμως, η διαφορά ανάμεσα στη "φυσιολογική" και τη "μη φυσιολογική" ιδεοληψία; Οι ιδεοληψίες των ανθρώπων που πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή (ΙΨΑΔ) είναι πιο έντονες, πιο επίμονες, πιο συχνές, διαρκούν περισσότερο και δημιουργούν μεγαλύτερη δυσφορία από τις κοινές έμμονες ιδέες. Επιπλέον οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτή τη διαταραχή παρουσιάζουν ιδεοληψίες και ψυχαναγκασμούς τέτοιας έντασης και συχνότητας που επηρεάζει ένα ευρύ φάσμα της λειτουργικότητας τους. Σε αρκετές περιπτώσεις εμφανίζονται προβλήματα ανεργίας, διαπροσωπικών σχέσεων και εκτέλεσης απλών καθημερινών δραστηριοτήτων. Η πορεία της διαταραχής είναι χρόνια και συχνά συνυπάρχει με άλλες αγχώδεις διαταραχές ή κατάθλιψη.

    Αν οι δικές σας εμμονές είναι έντονες, συχνές και σας κάνουν τη ζωή δύσκολη μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε κάποιο ειδικό. Αν πάλι είναι περιστασιακές ακολουθείστε τη τακτική της Λουκρητίας: αγνοήστε τις και θα φύγουν! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή διαβάστε το ανάλογο άρθρο για τις Αγχώδεις Διαταραχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΝΤΕ ΓΚΩΛ;

    ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΑΛΛΙΑΣ


    Ποιος εσωσε την κυβερνηση στην τελευταια γενικη απεργια στο Συνταγμα??
    το ΠΑΜΕ του ΚΚΕ!!

    Αντισταθειτε Πατριωτες εστω και μονοι σας

    ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ!!!

    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ


    Αντισταθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Οι ιδεοληψίες ορίζονται ως:
    1 Επαναλαµβανόµενες και επίµονες σκέψεις, παρορµήσεις ή εικόνες που βιώνονται / εκδηλώνονται σε κάποια στιγµή κατάτη διαταραχή ως παρείσακτες και ακατάλληλες και προκαλούν αξιοσηµείωτο άγχος ήδυσφορία.
    2 Οι σκέψεις, παρορµήσεις ήεικόνες δενείναι απλά υπερβολική ανησυχία για πραγµατικά προβλήµατα της ζωής.
    3 Το άτοµοπροσπαθεί να αγνοήσει ή νακαταστείλει τέτοιες παρορµήσεις, σκέψεις ήεικόνες και να τις εξουδετερώσει µε κάποια άλλη σκέψη ή πράξη.
    4 Το άτοµοαναγνωρίζει ότι οι ιδεοληπτικές σκέψεις, παρορµήσεις ήεικόνες είναι παράγωγατουδικού τουνου (δεν επιβάλλονται από έξω, όπως στην περίπτωση των ιδεών παθητικότητας ήεπίδρασης, όπου ο ασθενής κατέχεται από τηνιδέα ότι οι σκέψεις του και οι πράξεις του κατευθύνονται και καθορίζονται από εξωτερικές επιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Τον Μάη του ’68

    άνοιξαν τα παράθυρα της καρδιάς τους... είπαν «σ’ αγαπώ» με πέτρες απ’ τους δρόμους... απαγόρευσαν τις απαγορεύσεις... ξέχασαν τα όσα είχαν μάθει... κι άρχισαν απ' την αρχή... Απ' τα όνειρά τους...


    Πήραν φωτιά τα όνειρα και χύθηκαν στους δρόμους του πλανήτη... Έφτασαν στην Αμερική... πήγαν στη Γερμανία... ταξίδεψαν μέχρι την Πολωνία... και πηδώντας από Μάη σε Μάη έφτασαν μέχρι την Κίνα... την Ιταλία... την Ελλάδα...


    Κάθε φορά που οι νέοι ονειρεύονται ο κόσμος σταματά, έστω και για λίγο, να γερνάει... Από το Μάη του ’68 έως τον επόμενο Μάη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Όταν μ’ έσπρωξες, δεν θα ’χες κλάψει...


    Θα τρέμαμε πάντα τα πρωινά της Δευτέρας και θα τσακιζόμασταν πάντα στα φοβερά Σαββατοκύριακα...


    Κι όσο για μένα, αλλού θα κοίταγα όταν έπρεπε... Δεν ξέρω πού...


    Και θα ’χε μείνει κλειδωμένη η γραμμή ανάμεσα στα δυο σου χείλη...


    Μάης 1968 - Μάης 2010...

    Σαρανταδυό χρόνια μετά...

    στη χώρα των λογιστών που υποδύονται τους πολιτικούς... όταν οι νέοι ονειρεύονται... αυτοί έχουν εφιάλτες...


    Διαβάστε περισσότερα: http://aldebaran-mhnyma.blogspot.com/2010/05/1968-2010.html#ixzz1cIVjKp2b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Το χρονικό του Μάη του '68
    Έχουν περάσει τέσσερις δεκαετίες από τον Μάη του 1968, όμως η Γαλλία ζει ακόμη με την κληρονομιά που άφησε ο ξεσηκωμός των φοιτητών και των εργατών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Οι ιδεοληψίες

    και οι καταναγκασµοί προκαλούν αξιοσηµείωτηδυσφορία, απαιτούν κατανάλωση αρκετού χρόνου (περισσότερο από µίαώρα την ηµέρα) ή παρεµβαίνουν σηµαντικά στην καθηµερινή ζωή του ατόµου, στην επαγγελµατική ή σχολική του λειτουργικότητα ήστις συνήθεις κοινωνικές δραστηριότητες ή σχέσεις.. ∆. Εάν κάποια άλλη διαταραχήτου άξονα Ι είναι παρούσα, το περιεχόµενο των ιδεοληψιών ήτωνκαταναγκασµών δεν περιορίζεται σε αυτή τηδιαταραχή (πχ ενασχόληση µετροφή, σε παρουσία διαταραχής διατροφής, τράβηγµα µαλλιών, στην παρουσία τριχοτιλλοµανίας, ανησυχία γιαεµφάνιση σε δυσµορφοφοβικήδιαταραχή, ενασχόληση µε ναρκωτικά, στην παρουσίαδιαταραχής εξάρτησης, απουσία ενασχόλησης µε την ύπαρξη σοβαρής ασθένειας στην υποχονδρία, ενασχόληση µε σεξουαλικές ορµέςή φαντασιώσεις σε παραφιλία ή µε µηρυκασµούς ενοχής σε Μ.Κ.∆.). Ε. Η διαταραχή δενοφείλεται σε φυσιολογικές επιδράσεις µιαςουσίας (ναρκωτικό ή φάρµακο) ή σε µια γενική ιατρική / σωµατικήασθένεια.. Ίσως υπάρχει πτωχήπρόγνωση, εάν γιατο περισσότερο χρόνο παρουσίαςτης διαταραχής, το άτοµοδεν αναγνωρίζει τις ιδεοληψίες και τους καταναγκασµούς, ως υπερβολικούς ή παράλογους.
    Η αίσθηση της πίεσης αποτελείδιαγνωστικό κριτήριο για το αν ησυµπεριφοράείναι καταναγκαστική. Η αίσθηση του απρόσκλητου – τουαυθαίρετου αποτελείδιαγνωστικό κριτήριο για την ιδεοληψία. Επίσης, διαγνωστικά στοιχεία για την ύπαρξη ιδεοληψιών αποτελούν α) το γεγονός πως τοάτοµοδενθέλει να συµµορφωθεί στηνπίεσηπου νιώθει καιβ) δενέχει έλεγχο. Oιιδεοληψίεςβιώνονταιαπό τοάτοµο ως παρείσακτες, ανόητες, παράλογες, ανεπιθύµητες, ενοχλητικές, απαράδεκτες ήβασανιστικές. Το άτοµο αναγνωρίζει πως αυτές οι σκέψεις ή εικόνεςή οι ενορµήσεις είναιπροϊόντατου δικούτου µυαλού και ότιδεν έχουν εξωτερική προέλευση. Εκτός από τιςιδεοληψίες που βιώνονται από το άτοµοως ανόητες, υπάρχουν και εκείνες που προκαλούν φόβο (ιδεοληπτικές φοβίες) και αποφευκτική συµπεριφορά σε τέτοιοβαθµόώστε να µοιάζουν σηµαντικά µετις υπόλοιπες φοβίες αγχωδών διαταραχών. Υπάρχουνεπίσηςκαι ιδεοληψίεςτιςοποίες το άτοµο σε σηµαντικό βαθµόπιστεύει και οι οποίες κάνουν δύσκολη τη διαφοροδιάγνωση µεταξύ Ι∆ΑΨ καιάλλων παραληρηµατικών-ψυχωσικών διαταραχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μόνο μια “πράσινη Κυβέρνηση γνήσιου ΠΑΣΟΚ”, θα μας βγάλει από την δήθεν κρίση!
    “Και εσύ τέκνον, Βρούτε – Ραγκούση”, είπε προ ημερών κ. κ. Παπανδρέου, ο οποίος θα ανακαλύψει πολλούς Βρούτους στο άμεσο μέλλον!
    Η κ. Μέρκελ αναζητά σήμερα τα “αίτια της κρίσης ενώ το “βασικό αίτιο” είναι η ίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Μεταπολεμικές κοινωνικές αλλαγές

    Μετά το 1945, η Γαλλία βίωσε μία περίοδο συνεχούς ανάπτυξης και ριζικών κοινωνικών αλλαγών, καθώς ο μισός αγροτικός πληθυσμός μετακόμισε στις πόλεις ή στα μεγάλα αστικά κέντρα, ενώ τα παιδιά σπούδαζαν στα ελεύθερα και δωρεάν πανεπιστήμια.

    Ο φοιτητικός πληθυσμός εκτοξεύθηκε στα ύψη, από τις 200.000 το 1950, έφτασε τις 850.000 το 1970.

    Όμως, το 1968 η Γαλλία συνεχίζε να είναι μία «κλειστή, συντηρητική χώρα», από τις τάξεις του σχολείου μέχρι και τα εργοστάσια. Οι γυναίκες διώκονταν από την δουλειά εάν φορούσαν πατελόνια, ενώ απαιτούνταν συναίνεση του συζύγου, για ν' ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό. Επιπλέον, το αντισυλληπτικό χάπι ήταν σχεδον απαγορευμένο, η εκπαίδευση ήταν σκληρή και αυταρχική, η λογοκρισία κυριαρχούσε στα κρατικά ΜΜΕ, ενώ οι πληρωμένες διακοπές ήταν σπάνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Η κληρονομιά του Μάη του '68

    Σάραντα χρόνια μετά, η Γαλλία δεν είναι ακόμη σίγουρη τι να κάνει με την κληρονομιά του Μάη του '68. «Η γαλλική κοινωνία είναι μπερδεμένη ανάμεσα στον θαυμασό και την αηδία» υπογραμμίζει ο κοινωνιολόγος Ζαν Πιερ Λε Γκοφ.

    Για την πλειψηφία των Γάλλων - περίπου τα τρία τέταρτα των πολιτών σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα - θεωρεί πως η εξέγερση των φοιτητών είχε θετικό αντίκτυπο. Ωστόσο, από την Αριστερά ακούγεται η κριτική πως εξαιτίας του Μάη του ΄68 χάθηκε ο ατομικισμός και υποβοήθησε στην άνοδο του καπιταλισμού τη δεκαετία του 1980.

    Παρόλα αυτά μία μικρή μερίδα της γαλλικής κοινωνίας παραμένει εχθρική στο πνεύμα του '68. Κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών το 2007, ο νυν πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί ξεκίνησε μία εκστρατεία κατά της ηθικής κατάπτωσης του Μάη του '68 κατηγορώντας τον για τα πάντα, από την εγκληματικότητα μέχρι την αποτυχία του εκπαιδευτικού συστήματος.

    Ωστόσο, ο Κον Μπεντίτ στο βιβλίο του «Ξεχάστε το '68» τονίζει πως ο κόσμος έχει αλλάξει και καλεί τη Γαλλία να προχωρήσει προς το μέλλον. «Πριν από σαράντα χρόνια δεν είχαμε να φοβηθούμε την ανεργία, δεν υπήρχαν το AIDS, οι κλιματικές αλλγές και η παγκοσμιοποίηση». Δεν φοβόμασταν το μέλον. Μιλώντας συνεχώς για τον Μάη του '68 δεν μπορούμε ν' αποφύγουμε τα προ βλήματα του σήμερα», υπογραμμίζει ο «Κόκκινος Μπένι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΝΤΕ ΓΚΩΛ;

    ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΓΑΛΛΙΑΣ


    Ποιος εσωσε την κυβερνηση στην τελευταια γενικη απεργια στο Συνταγμα??
    το ΠΑΜΕ του ΚΚΕ!!

    Αντισταθειτε Πατριωτες εστω και μονοι σας

    ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ!!!

    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ


    Αντισταθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Για να δειτε που σας γραφει η κυβερνηση:

    http://3.bp.blogspot.com/-q0jiw8G38xw/Tp7FH1UyUcI/AAAAAAAAcGw/1dKFZL8XvoQ/s1600/esposa-sacana-www.sexolandia.org04.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Η δήθεν κρίση


    ξεκίνησε από την Αμερική, όπου τα “χρυσά αγόρια” - λέγε με άπληστο εβραίο - κλέψανε τις τράπεζες τους. Στην συνέχεια, η κρίση ήρθε στην Ευρώπη, όπου η νεοφασίστρια κ. Μέρκελ στοχοποίησε την Ελλάδα, λόγω της αντίστασή της στον Χίτλερ, η οποία Ελλάδα, διοικεί το τότε από ένα τσούρμο ανικάνων, γκέι, πορνιδίων και διεφθαρμένων αποίκων.


    Η σθεναρή αντίσταση του λαού, έφερε την δήλωση του κ. Παπανδρέου, ο οποίος δεν τολμά να αποτινάξει τους γκέϊ και τις πόρνες από δίπλα του!

    π/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Σχιζοειδείς Προσωπικότητες


    Οι σχιζοειδείς προσωπικότητες έχουν ως θεμελιώδες πρόβλημα το φόβο της αφοσίωσης και της εξάρτησης, η ανάγκη τους για αυτοπροστασία και οριοθέτηση του Εγώ είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Καλύπτουν ένα φάσμα που κυμαίνεται από τον κατατονικό ασθενή έως τη δημιουργική ιδιοφυία. Έλκονται από χώρους όπως η φιλοσοφική αναζήτηση, η μελέτη της θρησκείας, οι θεωρητικές επιστήμες και οι δημιουργικές τέχνες

    Ένας σχιζοειδής άνθρωπος επιθυμεί να είναι όσο το δυνατό περισσότερο ανεξάρτητος και αυτάρκης. Του είναι πολύ σημαντικό να μη χρειάζεται κανένα, να μην υποχρεώνεται σε κανένα.

    Για τον λόγο αυτό αποφεύγει τις στενές προσωπικές σχέσεις, μη επιτρέποντας οικειότητα σε κανένα. Φοβάται τις κατ'ιδίαν συναντήσεις και προσπαθεί να εκλογικεύσει τις ανθρώπινες σχέσεις. Ο φόβος του για οικειότητα γίνεται αισθητός κυρίως όταν κάποιος τον πλησιάσει πολύ ή όταν αυτός πλησιάσει κάποιον πολύ. Τα συναισθήματα συμπάθειας, τρυφερότητας και αγάπης που μας φέρνουν τον ένα κοντά στον άλλο, τα βιώνει ως κάτι το πολύ επικίνδυνο. Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι σ'αυτές τις περιπτώσεις γίνεται απορριπτικός, ακόμα και εχθρικός, μέχρι που διακόπτει ξαφνικά κάθε επαφή, κλείνεται στον εαυτό του και χάνεται ολότελα από τους άλλους.

    Στο περιβάλλον του ένα τέτοιο άτομο φαίνεται απόμακρο, ψυχρό και απλησίαστο. Λόγω της χαλαρής επαφής με τους συνανθρώπους του, του λείπει ο προσανατολισμός, οπότε ταλαντεύεται και διαρκώς αμφιβάλλει. Δεν ξέρει αν «βλέπει», αν «νιώθει» πραγματικά ή αν πρόκειται για ιδέες που ανήκουν στον εσωτερικό του κόσμο μόνο.

    Τα προβλήματα επικοινωνίας μ'ένα σχιζοειδές άτομο σχετίζονται κυρίως με τη βασική του σύγκρουση: φοβάμαι τη σχέση (εξάρτηση) ενώ κατά βάθος τη χρειάζομαι. Ελκύει και ελκύεται από άτομα ζεστά, εκφραστικά, και κοινωνικά. Όσο όμως ο ένας προσπαθεί να λύσει κάποιο πρόβλημα πλησιάζοντας το σχιζοειδές άτομο, τόσο αυτό θα απομακρύνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. στροφή της κοινής γνώμης

    Μάλιστα, στις 30 Μαΐου πραγματοποιήθηκε μεγάλη αντι-διαδήλωση στα Ηλίσια Πεδία, όπου μαζεύτηκαν χιλιάδες κόσμου φωνάζοντας «κάτω με την αναρχία». Στα μέσα Ιουνίου κατέρρευσε η κυβέρνηση, ενώ στις εκλογές που ακολούθησαν οι γκολικοί κέρδισαν μία άνετη νίκη.

    Ωστόσο, ο παλαίμαχος στρατηγός ήταν ο μεγάλος χαμένος του Μάη του ΄68, καθώς μόλις ένα χρόνο μετά οι Γάλλοι καταψήφισαν τις σχεδιαζόμενες από τον Ντε Γκολ μεταρρυθμίσεις. Ο Γάλλος πρόεδρος θεώρησε ότι ο λαός του πλέον δεν τον ακολουθούσε και παραιτήθηκε.

    «Οι αλλαγές δεν έγιναν εν μία νυκτί, πριν και μετά το Μάη του '68» υποστηρίζει ο ιστορικός Φιλίπ Αριέρ.

    Όμως η γαλλική κοινωνία άλλαξε ριζικά κατά τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας, τόσο στο εκπαιδευτικό σύστημα, όσο στον εργασιακό χώρο και μέσα στα σπίτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Είσαστε αριστερός;

    - Δεν μπορώ πια να δηλώσω ότι είμαι έτσι που έχει γίνει η κατάσταση. Ούτε μπορώ να γίνω παλαιοκομμουνιστής. Να υπερασπίζομαι το δίκιο του εργάτη. Σήμερα ο κόσμος θέλει να δουλέψει και δεν υπάρχει δουλειά. Η νέα γενιά θυσιάζεται. Τα 30 αυτά χρόνια μόλυναν και την Αριστερά. Μόλυναν τα συνδικάτα.

    Οι ηγέτες τους έφτασαν στο σημείο να κάνουν αγώνες για να πάρουν οι εργαζόμενοι κάτι ψίχουλα παραπάνω μπας και αγοράσουν ένα πιο ακριβό αυτοκίνητο. Επεσαν θύματα του συλλογικού φαντασιακού των διαφημίσεων και του καταναλωτισμού. Αφησαν στην άκρη τις πραγματικές αιτίες για τις οποίες έπρεπε να αγωνιστούμε. Αντί να πιέζουν τους εργοδότες να χρησιμοποιούν το κεφάλαιό τους για να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρήσεις τους, που τώρα πήγαν εκτός Ευρώπης, Σήμερα η Ιταλία έχει εργοστάσια με πεπαλαιωμένη τεχνολογία σαν να είναι Βουλγαρία. Γκρίνιαζαν για τις αμοιβές. Τόσο κοντόφθαλμοι ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Σκέψεις γύρω από τον Μάη του ‘68
    Ο Μάης του ’68 υπήρξε ένα επαναστατικό ρεύμα που κινητοποίησε μέσα σε μερικές μέρες εκατομμύρια εργαζομένων. Η κινητοποίηση αυτή άρχισε το Γενάρη του ’68 στην Ναντέρ από τέσσερις ή πέντε επαναστάτες, που αποτέλεσαν αργότερα την ομάδα των «Λυσσασμένων» (Enrages) και έμελλε μέσα σε πέντε μήνες να οδηγήσει σε μια σχεδόν πλήρη διάλυση του Kράτους. Μέσα σε μια βδομάδα, ουσιαστικά, εκατομμύρια άνθρωποι αποτίναξαν από πάνω τους το φορτίο των αλλοτριωμένων συνθηκών, την ρουτίνα της επιβίωσης, την ιδεολογική παραποίηση και βρέθηκαν στο προσκήνιο της ιστορίας. Το άτομο αναγνώριζε τις δικές του δυνάμεις ως δυνάμεις κοινωνικές. Η ιεραρχική πυραμίδα του κοινωνικού ιστού είχε καταλυθεί. Δεν υπήρχαν πια ούτε διανοούμενοι, ούτε εργάτες αλλά επαναστάτες που συζητούσαν παντού, γενικεύοντας μια επικοινωνία από την οποία ένιωθαν αποκλεισμένοι μόνο οι εργατιστές διανοούμενοι και άλλοι υποψήφιοι διευθύνοντες. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες η λέξη «σύντροφος» βρήκε την αυθεντική της σημασία και χαρακτήριζε πραγματικά το τέλος των διαχωρισμών. Μόνο οι σταλινιστές κατάλαβαν γρήγορα ότι με το να μιλούν την γλώσσα των λύκων ανακάλυπταν καλύτερα ότι ήταν μαντρόσκυλα. Οι δρόμοι ανήκαν σε αυτούς που ξήλωναν τα πλακόστρωτα. Ο κεφαλαιοποιημένος χρόνος είχε σταματήσει. Χωρίς τρένο, χωρίς μετρό, χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς δουλειά, οι απεργοί κέρδιζαν τον χρόνο που χάνονταν τόσο θλιβερά μέσα στα εργοστάσια, μέσα στους δρόμους, μπροστά στην τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ηγετη δοκτωρα

    παρε την κυβερνηση στα χερια σου

    σε ειδα λιγο πιο πισω απο την υπουργο στην παρελαση

    μαλλον περιμενεισ την διαδοχη τησ

    αντε στο ευχομαι απο καρδιασ

    ντινοσ πρασινοφρουροσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Η Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία της Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής
    Η Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή συναντάτε στην κατηγορία των αγχωδών διαταραχών με χαρακτηριστικό συναίσθημα την ένταση και την ανησυχία. Ο άνθρωπος που υποφέρει από την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή υιοθετεί στον τρόπο σκέψης του ιδεοληψίες και καταναγκασμούς.

    Ως ιδεοληψίες ορίζουμε επαναλαμβανόμενες σκέψεις οι οποίες είναι συγκεκριμένες, ιδιαίτερα δυσάρεστες και ικανές να εντείνουν το αίσθημα άγχους. Το άτομο χαρακτηρίζει αυτές ως περίεργες ενώ έχει επίγνωση ότι είναι αποτέλεσμα του τρόπου σκέψης του. Κατά συνέπεια, οι ιδεοληψίες διαφοροποιούν την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή από τις ψυχώσεις αφού το άτομο γνωρίζει την αιτία των ιδεών.
    Κατηγοριοποιούνται σε ιδεοληψίες μόλυνσης, πρόκλησης βλάβης στον εαυτό ή στους άλλους, απώλειας ελέγχου, σεξουαλικού περιεχομένου, τακτοποίησης και θρησκευτικού ή ηθικού περιεχομένου.

    Στη συνέχεια, το άτομο προσπαθώντας να μειώσει το άγχος που νιώθει ως επακόλουθο των ιδεοληψιών, επαναλαμβάνει συγκεκριμένες πράξεις ή συμπεριφορές. Οι καταναγκασμοί διαχωρίζονται σύμφωνα με το είδος της ιδεοληψίες που προσπαθεί να αντιμετωπίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Το «ΟΧΙ» του 1940 το ΟΧΙ του 1968 και το «ΟΧΙ» του 2011… Εκλογές εντός του 2012
    -Στις 28 Οκτώβρη 1940, οι Έλληνες είπαν το δικό τους ΟΧΙ ενάντια στον ξένο φασισμό με την «λόγχη τους» επάνω στα βουνά. "Στο εξής δεν θα λέγεται ότι οι 'Ελληνες επολέμησαν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες επολέμησαν σαν ΄Ελληνες." Eφημερίδα "Guardian".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Στις 28 Οκτώβρη 2011 οι Έλληνες είπαν το δικό τους ΟΧΙ ενάντια στον σύγχρονο φασισμό της κ. Μέρκελ τον νέο «παγγερμανισμό», την δικτατορία των «νεο-φεουδο-τραπεζιτών» και το «κούρεμα» της εθνικής κυριαρχίας και το σάπιο πολιτικό σύστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ειδηση

    1300 δισεκατομυρια χρωσταει η Γερμανια στην Ελλαδα αντι να τσακωνονται δηθεν τα κομματα ας τα ζητησουν επισημα!

    Αντε ντε....κουραδομαγκες!!

    Ο δρ Κουτσουκος εχει καταθεσει Υπομνημα στην εισαγγελια Αρειου Παγου για αυτο το θεμα!

    Ματθαιος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΝΑΙ

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΡΟΦΗ

    ΕΙΝΑΟΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Η ταπείνωση της Ελλάδας


    σε διεθνές επίπεδο θέλει μια νέα διέξοδο ανύψωσης του ηθικού και πολιτικής ανανέωσης.

    Ό κ. Παπανδρέου ενώ ευαγγελίστηκε αλλαγή προσώπων, γύρισε την πλάτη στους αγωνιστές και έβαλε σε θέσεις άτομα πολιτικά ανίκανα, πορνίδια, γκέι έως φαιδρά.

    Το πρόσωπο που θα αναλάβει αυτή την εθνική ανύψωση αν δεν προέρχεται από τα έντιμα πολιτικά στελέχη, τα οποία είναι παραγκωνισμένα σκοπίμως σε όλα τα κόμματα, γατί έχουν επικρατήσει οι διακομματικές συμμορίες ανικάνων, φαιδρων, απατεώνων, μοιραία θα προέλθει από τον στρατό που όλοι απευχόμαστε, ή από τα υπόγεια των υπηρεσιών ή από το δικτατορικό τραπεζικό σύστημα!


    δΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ο γραψας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. γεια σας δρ Κουτσουκο

    ειμαι ο Θεοφιλος απο τους εξεςγερμενους συνταγματος
    συγχαρητηρια ειστε παντα μαζι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Αποκαλυψη

    Η Μαρια Δαμανακη ειναι εβραια κορη αξιωματικου χωροφυλακης και ελεγχει τα πορνεια της Συγγρου

    Εριχνε γυναικες στην ποορνεια μεσω της δηθεν φεμινισστικης παλης!

    Ολα στην μηνυση στο Πρωτοδικειο

    Θαγινει χαμος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Υπαρχει λυση



    Ανασχηματισμός εσωτερική κάθαρση σε όλα τα κόμματα, αλλαγή του τρόπου λειτουργίας της δικαιοσύνης, επαναπατρισμός των κλεμμένων, φορολόγηση της πλουτοκρατίας και εκλογές μέσα στο 2012 είναι πλέον τα απαραίτητα στοιχεία εκτόνωσης της πολιτικής κρίσης.

    Ολοι με τον δοκτωρα της δημοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. SALUTATINS DE PARIS mR kOUTSOUKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ,,,FOBOYNTAI TO XYLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. " Έλληνες ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος σας πρωθυπουργός"!
    -----------------------------------------
    “Τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων” αναφέρει ο βουλευτής της γερμανικής “Αριστεράς”, Ντίτερ Ντεμ ο οποιός εξαπολύει επίθεση στην καγκελάριο Μέρκελ.Για τα περί “τεμπέληδων του Νότου” αναφέρει, μιλώντας στη Real News: “Η κυρία Μέρκελ επενδύει στις προκαταλήψεις και αναμοχλεύει εθνικιστικές εντάσεις. Κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες – όπως και οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί – ήταν τεμπέληδες και έζησαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Μία πολύ επικίνδυνη δημαγωγία. Δεν αντιλήφθηκε τη μεγάλη ιδέα και το πνεύμα της Ενωμένης Ευρώπης”.

    Ως προς το ρόλο του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο κ. Ντεμ είναι κοφτός: “Η απάντηση είναι κυνικά ότι 'ναι' είναι ο νέος σας πρωθυπουργός.
    ______________________________________________
    Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του”.
    O Diether Dehm - βουλευτής της "Linke"

    Παράλληλα η εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα για το “πως τα περνά” ο κ. Ράιχενμπαχ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που διαμένει στους πρόποδες του Λυκαβηττού.
    Όπως λέει ο δημοσιογράφος ο κ. Ράιχενμπαχ
    δίνει την εικόνα κλασσικού γερμανού τεχνοκράτη με ατσαλάκωτο προφίλ και συγκρατημένο χαμόγελο – ευγενούς και λιτού κατά τα άλλα.

    Το πρωινό του απαρτίζεται κυρίως από φρούτα ενώ τελευταία κάνει παρασπονδίες με τα παραδοσιακά ελληνικά τυροπιτάκια, στα οποία φαίνεται να έχει αδυναμία.

    Σύμφωνα με την Real οι κρατήσεις τριών μονόκλινων – για τον ίδιο και τους δύο βοηθούς του - στον πέμπτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου έγιναν απευθείας από την Κομισιόν.

    ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ....ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ
    ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ - ΛΑγΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΛΟΚΟΡΕΣ
    ή μου φάνηκε ζώωωωωωωωωωαααααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. " Έλληνες ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος σας πρωθυπουργός"!
    -----------------------------------------
    “Τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων” αναφέρει ο βουλευτής της γερμανικής “Αριστεράς”, Ντίτερ Ντεμ ο οποιός εξαπολύει επίθεση στην καγκελάριο Μέρκελ.Για τα περί “τεμπέληδων του Νότου” αναφέρει, μιλώντας στη Real News: “Η κυρία Μέρκελ επενδύει στις προκαταλήψεις και αναμοχλεύει εθνικιστικές εντάσεις. Κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες – όπως και οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί – ήταν τεμπέληδες και έζησαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Μία πολύ επικίνδυνη δημαγωγία. Δεν αντιλήφθηκε τη μεγάλη ιδέα και το πνεύμα της Ενωμένης Ευρώπης”.

    Ως προς το ρόλο του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο κ. Ντεμ είναι κοφτός: “Η απάντηση είναι κυνικά ότι 'ναι' είναι ο νέος σας πρωθυπουργός.
    ______________________________________________
    Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του”.
    O Diether Dehm - βουλευτής της "Linke"

    Παράλληλα η εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα για το “πως τα περνά” ο κ. Ράιχενμπαχ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που διαμένει στους πρόποδες του Λυκαβηττού.
    Όπως λέει ο δημοσιογράφος ο κ. Ράιχενμπαχ
    δίνει την εικόνα κλασσικού γερμανού τεχνοκράτη με ατσαλάκωτο προφίλ και συγκρατημένο χαμόγελο – ευγενούς και λιτού κατά τα άλλα.

    Το πρωινό του απαρτίζεται κυρίως από φρούτα ενώ τελευταία κάνει παρασπονδίες με τα παραδοσιακά ελληνικά τυροπιτάκια, στα οποία φαίνεται να έχει αδυναμία.

    Σύμφωνα με την Real οι κρατήσεις τριών μονόκλινων – για τον ίδιο και τους δύο βοηθούς του - στον πέμπτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου έγιναν απευθείας από την Κομισιόν.

    ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ....ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ
    ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ - ΛΑγΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΛΟΚΟΡΕΣ
    ή μου φάνηκε ζώωωωωωωωωωαααααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. " Έλληνες ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος σας πρωθυπουργός"!
    -----------------------------------------
    “Τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων” αναφέρει ο βουλευτής της γερμανικής “Αριστεράς”, Ντίτερ Ντεμ ο οποιός εξαπολύει επίθεση στην καγκελάριο Μέρκελ.Για τα περί “τεμπέληδων του Νότου” αναφέρει, μιλώντας στη Real News: “Η κυρία Μέρκελ επενδύει στις προκαταλήψεις και αναμοχλεύει εθνικιστικές εντάσεις. Κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες – όπως και οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί – ήταν τεμπέληδες και έζησαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Μία πολύ επικίνδυνη δημαγωγία. Δεν αντιλήφθηκε τη μεγάλη ιδέα και το πνεύμα της Ενωμένης Ευρώπης”.

    Ως προς το ρόλο του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο κ. Ντεμ είναι κοφτός: “Η απάντηση είναι κυνικά ότι 'ναι' είναι ο νέος σας πρωθυπουργός.
    ______________________________________________
    Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του”.
    O Diether Dehm - βουλευτής της "Linke"

    Παράλληλα η εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα για το “πως τα περνά” ο κ. Ράιχενμπαχ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που διαμένει στους πρόποδες του Λυκαβηττού.
    Όπως λέει ο δημοσιογράφος ο κ. Ράιχενμπαχ
    δίνει την εικόνα κλασσικού γερμανού τεχνοκράτη με ατσαλάκωτο προφίλ και συγκρατημένο χαμόγελο – ευγενούς και λιτού κατά τα άλλα.

    Το πρωινό του απαρτίζεται κυρίως από φρούτα ενώ τελευταία κάνει παρασπονδίες με τα παραδοσιακά ελληνικά τυροπιτάκια, στα οποία φαίνεται να έχει αδυναμία.

    Σύμφωνα με την Real οι κρατήσεις τριών μονόκλινων – για τον ίδιο και τους δύο βοηθούς του - στον πέμπτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου έγιναν απευθείας από την Κομισιόν.

    ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ....ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ
    ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ - ΛΑγΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΛΟΚΟΡΕΣ
    ή μου φάνηκε ζώωωωωωωωωωαααααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. " Έλληνες ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος σας πρωθυπουργός"!
    -----------------------------------------
    “Τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων” αναφέρει ο βουλευτής της γερμανικής “Αριστεράς”, Ντίτερ Ντεμ ο οποιός εξαπολύει επίθεση στην καγκελάριο Μέρκελ.Για τα περί “τεμπέληδων του Νότου” αναφέρει, μιλώντας στη Real News: “Η κυρία Μέρκελ επενδύει στις προκαταλήψεις και αναμοχλεύει εθνικιστικές εντάσεις. Κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες – όπως και οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί – ήταν τεμπέληδες και έζησαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Μία πολύ επικίνδυνη δημαγωγία. Δεν αντιλήφθηκε τη μεγάλη ιδέα και το πνεύμα της Ενωμένης Ευρώπης”.

    Ως προς το ρόλο του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο κ. Ντεμ είναι κοφτός: “Η απάντηση είναι κυνικά ότι 'ναι' είναι ο νέος σας πρωθυπουργός.
    ______________________________________________
    Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του”.
    O Diether Dehm - βουλευτής της "Linke"

    Παράλληλα η εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα για το “πως τα περνά” ο κ. Ράιχενμπαχ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που διαμένει στους πρόποδες του Λυκαβηττού.
    Όπως λέει ο δημοσιογράφος ο κ. Ράιχενμπαχ
    δίνει την εικόνα κλασσικού γερμανού τεχνοκράτη με ατσαλάκωτο προφίλ και συγκρατημένο χαμόγελο – ευγενούς και λιτού κατά τα άλλα.

    Το πρωινό του απαρτίζεται κυρίως από φρούτα ενώ τελευταία κάνει παρασπονδίες με τα παραδοσιακά ελληνικά τυροπιτάκια, στα οποία φαίνεται να έχει αδυναμία.

    Σύμφωνα με την Real οι κρατήσεις τριών μονόκλινων – για τον ίδιο και τους δύο βοηθούς του - στον πέμπτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου έγιναν απευθείας από την Κομισιόν.

    ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ....ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ
    ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ - ΛΑγΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΛΟΚΟΡΕΣ
    ή μου φάνηκε ζώωωωωωωωωωαααααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ..OTΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. KKE και Παπαρηγα δαγκωτο ΤΩΡΑ Κρεμαλες για ολα τα λαμογια ΚΑΙ αν δεν κανει και το ΚΚΕ τιποτε απο οσα λεει ΔΕΥΤΕΡΗ ευκαιρεια δεν θαχει ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. " Έλληνες ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος σας πρωθυπουργός"!
    -----------------------------------------
    “Τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων” αναφέρει ο βουλευτής της γερμανικής “Αριστεράς”, Ντίτερ Ντεμ ο οποιός εξαπολύει επίθεση στην καγκελάριο Μέρκελ.Για τα περί “τεμπέληδων του Νότου” αναφέρει, μιλώντας στη Real News: “Η κυρία Μέρκελ επενδύει στις προκαταλήψεις και αναμοχλεύει εθνικιστικές εντάσεις. Κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες – όπως και οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί – ήταν τεμπέληδες και έζησαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Μία πολύ επικίνδυνη δημαγωγία. Δεν αντιλήφθηκε τη μεγάλη ιδέα και το πνεύμα της Ενωμένης Ευρώπης”.

    Ως προς το ρόλο του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο κ. Ντεμ είναι κοφτός: “Η απάντηση είναι κυνικά ότι 'ναι' είναι ο νέος σας πρωθυπουργός.
    ______________________________________________
    Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του”.
    O Diether Dehm - βουλευτής της "Linke"

    Παράλληλα η εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα για το “πως τα περνά” ο κ. Ράιχενμπαχ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που διαμένει στους πρόποδες του Λυκαβηττού.
    Όπως λέει ο δημοσιογράφος ο κ. Ράιχενμπαχ
    δίνει την εικόνα κλασσικού γερμανού τεχνοκράτη με ατσαλάκωτο προφίλ και συγκρατημένο χαμόγελο – ευγενούς και λιτού κατά τα άλλα.

    Το πρωινό του απαρτίζεται κυρίως από φρούτα ενώ τελευταία κάνει παρασπονδίες με τα παραδοσιακά ελληνικά τυροπιτάκια, στα οποία φαίνεται να έχει αδυναμία.

    Σύμφωνα με την Real οι κρατήσεις τριών μονόκλινων – για τον ίδιο και τους δύο βοηθούς του - στον πέμπτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου έγιναν απευθείας από την Κομισιόν.

    ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ....ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ
    ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ - ΛΑγΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΛΟΚΟΡΕΣ
    ή μου φάνηκε ζώωωωωωωωωωαααααααααααα!

    ΚΑΙ....Kourdistiri.. ΤΩΝ ΠΡΩΚΤΩΝ
    της μπουρδελοικογένειας Παπανδρέ
    με την οικογενειακή Σύφιλη + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Για σκεψου γιατι ο γαπ εκανε νομο για τις μηνυσεις που ηταν χωρις αντιτιμο, τωρα να πρεπει να δωσεις 100 ευρω για να κανεις μηνυση!!!
    μηπως φοβηθηκε τις μαζικες μηνυσεις που θα του εκανε ο κοσμος???
    δεν θα ηταν δυσκολο...
    θα αποτελουσε παγκοσμιο ιστορικο ρεκορ τοσες μηνυσεις στον προθυπουργο μιας χωρας!!!
    αλλα το ειχε προβλεψει ο "ελληνας" προθυπουργος ΚΑΙ αυτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ

    ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
    ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ουδεμία σχέση,
    δείτε γιατί έφυγε ο Ντε Γκώλ.
    http://nikosletter.blogspot.com/2011/12/may-68-vs-charles-de-gaulle.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση