GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο υποψήφιος βουλευτής του 'ροκοκό' Δημήτρης Πτωχός...

Από τον Πάνο Παπαδόπουλο Θα μου πείτε τι μας νοιάζει τώρα που ένας Πτωχός παντρεύτηκε με Λουδοβίκειες χλιδές στο Φαραωνικό ...

Από τον Πάνο Παπαδόπουλο

Θα μου πείτε τι μας νοιάζει τώρα που ένας Πτωχός παντρεύτηκε με Λουδοβίκειες χλιδές στο Φαραωνικό Costa Navarino, παρουσία του 'ηγεμόνα' της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, και που στον γάμο αυτό σημειώθηκαν συμβάντα, που τηρουμένων των αναλογιών της κρίσης παραπέμπουν στην ιστορία της Μαρίας Αντουανέτας;
Και όμως μας ενδιαφέρει, μια που και...
 ο Αντώνης Σαμαράς, εκ της θέσεως του, δεν νοείται να έχει προσωπική ζωή που θα κρύβεται από την δημόσια κρίση, ούτε όμως και ένας Πτωχός πλην όμως διεκδικητής της τοπικής βουλευτικής εξουσίας έχει δικαίωμα να χλευάζει, με την δημόσια πλέον Λουδοβίκεια συμπεριφορά του, τους συμπολίτες του Μεσσήνιους των οποίων τα συμφέροντα θα κληθεί να υπερασπίζει, εφόσον το χρίσμα που έλαβε από τον Αντώνη Σαμαρά ευοδώσει την βουλευτική έδρα της Μεσσηνίας στις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν.
Εν μέσω λοιπόν βαθιάς κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού που θα οδηγήσει στον χειρότερο χειμώνα μεταπολεμικά, ένας γάμος, του επόμενου υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας με την ΝΔ του κ. Δημήτρη Πτωχού, κοστίζει τόσο όσο μερικές οικογένειες ανέργων θα χρειαζόντουσαν για να περάσουν δύο χρόνια διαβίωσης. Την μεγαλοπρέπεια δε αυτού του γάμου, σφραγίζουν σημειολογικά η παρουσία του προέδρου της ΝΔ και του μητροπολίτη Μεσσηνίας στο φαραωνικού τύπου ξενοδοχείο του μεγαλύτερου οικονομικού παράγοντα της Πελοποννήσου στο Costa Navarino.
Επειδή λοιπόν η πολιτική πάνω από όλα είναι συμβολισμός και επειδή το επιτελείο του κου Σαμαρά επένδυσε σε αυτό το πανηγυράκι για να κοινοποιήσει μέσω της κουτσομπολίστικης μεθόδου την ανάληψη του χρίσματος του υποψηφίου στον κο Πτωχό, δεν μπορεί να ξεφύγει τη προσοχής του κοινού πολίτη ότι η χλίδα που οδήγησε τον επόμενο υποψήφιο της ΝΔ μαζί με την σύζυγο του στην πισίνα με τα ρούχα τους, αγκαλιά με μπουκάλια ακριβής σαμπάνιας που έρεαν, δεν συνάδει με την καθημερινότητα των πολιτών εκεί κοντά στο λιμάνι της Καλαμάτας, στα γραφεία του ΟΑΕΔ που αναζητούν εργασία χιλιάδες συμπολίτες μας, αυριανοί υποψήφιοι ψηφοφόροι του κου Πτωχού.
Εκτός βέβαια εάν με τον συμβολισμό της επίδειξης πλούτου, που πρέπει να διερευνηθεί πλέον η πηγή προέλευσης της για ένα δημόσιο πρόσωπο, στοχεύουν οι επιτελείς της ΝΔ σε μια αστική ελίτ της Μεσσηνίας που ελέγχει τον όγκο των κρίσιμων ψήφων που θα οδηγήσουν τον νέο 'Μπλούη' της περιοχής στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Και αν αυτό πράγματι συμβαίνει τότε το δουκάτο της περιφερειακής αυτής ενότητας θα πρέπει ο κος Σαμαράς να το χρίσει και ως τόπο διαμονής της αυλής του, η οποία και δεν πρόκειται εν μέσω κρίσης να σηκώσει τα μάρμαρα από τα πεζοδρόμια για να διώξει από τις εκεί Βερσαλλίες του νέους απόγονους της Μαρίας Αντουανέτας.
'Φίλος του χειρότερου είναι το χείριστο', λένε παραφράζοντας την ρήση του γέρου Καραμανλή που ενέπνευσε τον κο Σαμαρά αντίστροφα με το 'εχθρός του καλού είναι το καλύτερο'. Και τα δύο όμως αποφθέγματα δεν είναι αρκετά εύρωστα να περιγράψουν τα καπρίτσια της παρακμάζουσας ελίτ της Πελοποννήσου που καθημερινά οι πολίτες συνειδητοποιούν ότι είναι γυμνή απέναντι στην κρίσιμη πραγματικότητα που απαιτεί θυσίες, ιδέες και οράματα που θα οδηγήσουν τον τόπο μακριά από χαοτικές περιόδους τρομοκρατίας που ακολουθούν κάθε κρίση.
Οι εικόνες και μόνο του πανηγυριού του Costa Navarino μας προκαλούν τέτοια ανασφάλεια για την ποιότητα του διακυβέυματος για το οποίο θα πρέπει να επιλεγεί ο κος Πτωχός ως ο επόμενος εκπρόσωπος της Μεσσηνίας στη Βουλή, που μόνο οι έγκλειστοι στις σύγχρονες Βερσαλλίες δεν έχουν αντιληφθεί.
Αναπαραγωγή από το Best TV Μεσσηνίας
Κυριακή, 21 Αύγουστος 2011 13:12
Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους έζησαν εχθές με τον Γάμο τους ο Δημήτρης Πτωχός και η Σταυρούλα Φωτεινάκη παρουσία του προέδρου της Ν.Δ Αντώνη Σαμαρά και πολλών καλεσμένων. Η τελετή διεξήχθη στο μικρό εκκλησάκι του Costa Navarino από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κκ Χρυσόστομο με τους Νεόνυμφους να εκπέμπουν Ευτυχία αλλά και συγκίνηση ιδιαίτερα στα μάτια των γoνιών τους που τόσο αυτοί αλλά και ο κόσμος αναπολούσε τον αείμνηστο πατέρα του Δημήτρη, Παύλο Πτωχό.
Οι επώνυμοι καλεσμένοι πολλοί αλλά λίγοι από τον πολιτικό χώρο καθώς τα παιδιά θέλησαν να μείνουν στους ανθρώπους που τους θεωρούν πολύ δίπλα τους και όχι για μια επίδειξη μεγάλων επιχειρηματιών και πολιτικών που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν με τις γνωριμίες τους. Aλλωστε ο Αντώνης Σαμαράς που είχε φθάσει από τους πρώτους στην Εκκλησία και περίμενε με ευλάβεια όλη την τελετή παρέμεινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες δείχνει πολλά για την αδυναμία του στον Δημήτρη και στην Σταυρούλα καθώς επίσης για τις ευκαιρίες που δίνει στα νέα παιδιά για να αλλάξει το κόμμα και μετά την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ έφτασε μόνο για τον γάμο μόνος του καθώς η σύζυγος του Γεωργία ήταν σε άλλη κοινωνική υποχρέωση στην Κρήτη και αναχώρησε γύρω στις 1 με προορισμό το Ναύπλιο όπου θα ξεκουραστεί και θα επιστρέψει αργά στην Αθήνα. Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι χαρακτηριστικές της Βραδιάς με αποκορύφωμα το Μπάνιο που τους έκαναν οι φίλοι τους στο τέλος σε μια από τις πισίνες του ξενοδοχείου
Παιδιά να Ζήσετε και πάντα ευτυχίες!!!!!

17 σχόλια

  1. χλιδη παιδι μου χλιιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΛΩΡΑΤΖΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μαχαίρια του μισους τα ακονίζει η ζηλεια

    Κε Πάνο Παπαρόπουλε
    ειλικρινά
    μ' εκείνες τις ακριβές σαμπάνιες
    μου έφερες δάκρυα στα μάτια man !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαυρα τα λεφτα , το κρασι παλιο, το τυρι μουχλιασμενο ....... πτωχια και σαχλαμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στηστε ενα βατοπαιδι του Σαμαρα. Καλα να παθει. Ο Προεδρος των Μ.Κ.Ο Ελληνων σοσιαληστων. ρεεεεε ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γκλαμουρια του..... κωλου

    η δεξια ανοητοι, ειναι παντα δεξια......με οτι προσωπειο και α εκφραζετε.

    αλοιμονο μας , αν ξαναφαμε στη μαπα αυτες τις σκατοφατσες....

    κανονισε Παπανδρεου να φερεις ξανα στην εξουσια αυτες τις φιγουρες της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΨΗΦΗΣΤΕ ΧΑΧΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ....ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ". (ΛΑΙΚΟ ΓΝΩΜΙΚΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Η ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ". (ΛΑΙΚΟ ΓΝΩΜΙΚΟ).
    22 Αυγ 2011 10:16:00 π.μ.

    "Δεν τρέχει κάστανο..."

    - Τρίτο μέρος διακοπών για τον Γ. Παπανδρέου
    Ο έλληνας πρωθυπουργός, ζεί το καλοκαίρι σε όλο του το μεγαλείο. Τρίτο μέρος διακοπών. Μετά την Σέριφο και την Σκιάθο, σήμερα έφτασε στην Κρήτη, όπου θα μείνει μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

    Μαζί του η σύζυγός του Άντα και με οι τρεις σωματοφύλακές του.

    Σύμφωνα με το Flashnews.gr θα μείνουν στις Γούβες της Κρήτης στο ξενοδοχείο "Αμιράντες".


    Στο ίδιο ξενοδοχείο βρίσκεται ήδη εδώ και μερικές μέρες ο αδερφός του Νίκος με την σύζυγό του και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Νίκος Σηφουνάκης, ενώ νωρίτερα ήταν και ο υφυπουργός Σπ. Κουβέλης.


    Ανώνυμος είπε...

    Ξερεις τι είναι να κοιμασαι ολη μερα και το βράδυ να πηγαίνεις για υπνο; και να πληρώνεσαι για αυτο!!!ξέρεις τι κουραση ειναι αυτο; μονο με διμηνες διακοπες φευγει.

    Εχει βρει την αγία του χαρά αλλός πληρώνει αλλος ιδρωνει αλλος απολαμβανει.

    Ακολουθει κατα γραμμα το δόγμα ΣΙΝΑΤΡΑ πατριωτακι βλέπεις!!! ποιο ειναι το δόγμα;
    "οτι αγχωνει ιδρώνει με αφηνει παντελως αδιάφορο" φιλοσοφιμένα πράγματα.

    Αυτός είναι πραγματικα ο κατα τυχη πρωθυπουργος, σκετη λοταρια.

    Αντε ο λαος τον πηρε χαμπαρι τι κουμασι ειναι αυτοι οι μοσχοαναθρεμενοι κωλοι στο κοινοβουλιο δεν βλεπουν τιποτε; αλλα θα μου πεις της ιδιας σχολης ειναι.
    Καλοπερασακιας και χουβαρντας με λεφτά άλλων.
    Μπραβο ρε μάγκα αφου μας εχεις ψήσει για το οτι κανεις ειναι για το καλό μας ασχετως αν μας εχεις καταστρεψει σημαίνει ότι ή ηλιθιοι είμαστε εμεις η το ακαταλογιστο εχεις εσυ.
    Ειναι καλος προβληματισμος για τους Ελληνες να σκεφθουν και να πράξουν αναλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H ΑΤΡΟΜΗΤΗ ΟΛΓΑ ΒΓΑΙΝΕΙ (ΚΑΙ)
    ΕΞΩ !...

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

    ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ COSTA NAVARINO ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

    Μεγαλεία. Σε μια εποχή που οι μεγαλο-δημοσιογράφοι κυκλοφορούν μόνο στα σπίτια τους, η Όλγα Τρέμη επιβεβαιώνει ότι σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

    Βγήκε μαζί με τον σύζυγο της και το ζεύγος Στραβελάκη για φαγητό !

    Παρέα με τον ιδιοκτήτη του...
    Costa Navarino, γιο του αείμνηστου Κωνσταντακόπουλου.
    Τους κέρασε στο... Ιταλικό ρεστοράν του γνωστού ξενοδοχείου.

    Το γράφουμε για να μην την κατηγορούν ότι δεν βγαίνει έξω!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. θα επρεπε να ντρεπεστε που καθεσται και σχολιαζεται τα παιδια στην πιο ευτιχισμενη στιγμη της ζωης τους .
    καλα κανανε και κανανε το γαμο τουσ οπως γουσταρουν και μπραβο τους.
    καλα θα κανετε να ασχολειστε με τις οικογενειες σας κκαι να του αφησετε στην ησυχια τους δεν πειραξαν κανεναν.
    να ταν η ζηλια ψωρα να γεμιζε ολη η χωρα ουστ παλιοβλαχοι.....
    να ζησετε και παντα ευτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από τις φωτογραφίες, φαίνεται ότι έγινε ένας γάμος, όπως και το 80% των γάμων που γίνονται στον τόπο μας. Λόγω θέσεως κομματικής παρέστη ο Πρόεδρος της ΝΔ. Μάλιστα Μυστήριο δεξίωση φαγητό κι ορχήστρα σε έναν χώρο με δημιουργία των γνωστών οικονομικών κλίμακας. Βγαίνει τώρα ο ανώνυμος αρθρογράφος και γράφει τα όζοντα ιδιοτελή εξεμέσματα να δυσφημίσει ένα παιδί με ήθος αποδεδειγμένο και εξ ίσου λαμπρές σπουδές, όπου συνδυάζονται και με επαγγελματική εμπειρία.
    Σιγά να μην τραπείτε αν σας πώ «ντροπή σας» ! Διατεταγμένη Υπηρεσία εκτελείτε, βοθρατζήδες του διαδικτύου είστε!
    Γιάννης Πλατάρος
    Υπερήφανος δάσκαλος του Δημήτρη και συνεργάτης του αειμνήστου Πατέρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σιγουρα οι ιδιωτικες στιγμες ενος γαμου δεν μας αφορουν. μας αφορα ομως οταν αυτοι οι ανθρωποι προκαλουν σε αυτες τις δυσκολες εποχές, και οταν θέλουν να διεκδικησουν την ψηφο μας. οι εποχες έχουν αλλάξει, οι πολιτικοι πρεπει να έχουν πιο λαικο προφιλ και να ειναι πιο κονταν στα προβληματα μας. οσον αφορα τον κυριο πλαταρο τον περηφανο δασκαλο, δεν κατηγορησαμε τον μαθητη του, πιθανον να έχουμε κανει καλύτερες σπουδες και οι δασκαλοι μας να νιωθουν πραγματικα περηφανοι γιατι δεν υα βρήκαμε ετοιμα απο τον μπαμπά μας που δεν ηταν δημαρχος όπως ο μπαμπας πτωχός.
    Ουτε εκμεταλευτηκαμε κανενός ονομα για να φτασουμε οπου φτασαμε.
    Μαθαινουμε τα παιδια μας να εχουν ηθος και να προσαρμόζονται σρις εκαστοτε συνθηκες χωρις να προκαλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν θελουμε προεδρε καβαλημενα παιδακια για βουλευτες στη μεσσηνία.
    δεν θελουμε προεδρε τους δηθεν
    δεν θελουμε προεδρε αυτες τις νεες νεες επιλογες όπως η νεα νεα δημοκρατια που δημιουργησες.
    ημαρτον, εμεις οι παλιοι νεοδημοκρατες δεν ανηκουμε στο παρεακι που δημιουργησες. ειλικρινα δεν ξερουμε τι θα ψηφισουμε.
    Μακρια απο την οικογενεια πτωχου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ.
    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΗΘΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ,ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΘΕΙ ΑΝΕΝΤΙΜΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ.

    ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ομάδα αληθείας της ΝΔ
    Μουρούτης - Πτωχός και ΣΙΑ

    Καλόοοο παιδί, από οικογένεια!!!

    Επιστήμονας!!! Για πότε έμαθε το φωτοσόπ ... που να δεις πως παίζει στα δάχτυλα το κόψε ράψε στα βίντεο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση