GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραπέμπεται με συντριπτική πλειοψηφία...

Mε συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην υπουργού Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου...

Mε συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην υπουργού Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου και την παραπομπή του στο Δικαστικό Συμβούλιο για τα δύο αδικήματα που αφορούν στην υπόθεση των υποβρυχίων, καθώς μετά από μυστική ψηφοφορία αποδέχθηκε  τη σχετική πρόταση του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής.  Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Ετσι, κινούνται οι διαδικασίες για τη συγκρότηση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου.
Συνολικά ψήφισαν 242 βουλευτές και στην κάλπη  βρέθηκαν...
 236 έγκυρα, έξι άκυρα και τέσσερα λευκά.
Για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας, υπέρ της παραπομπής του κ. Τσοχατζόπουλου ψήφισαν 216, εννέα ψήφισαν κατά, ενώ επτά δήλωσαν «παρών».
Για το αδίκημα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, υπέρ ψήφισαν 215, κατά εννέα, ενώ οκτώ δήλωσαν «παρών».
Μετά από τα παραπάνω, στην Ολομέλεια της Βουλής θα γίνει η κλήρωση των πέντε μελών ανώτατων δικαστικών λειτουργών που θα απαρτίζουν το Δικαστικό Συμβούλιο.
Το Δικαστικό Συμβούλιο θα αποφανθεί για το αν έχουν ή όχι παραγραφεί τα αδικήματα με τα οποία διώκεται ο πρώην υπουργός Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος, αν θα υπάρξει διαχωρισμός τους και αν θα παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο ή στην Τακτική Δικαιοσύνη.

13 σχόλια

  1. ΜΙΚΡΕ ΓΑΛΑΖΙΕ-ΠΡΑΣΙΝΕ ΦΡΟΥΡΕ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ?ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ.. ΤΕΛΙΚΑ..ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛΛΑΛΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισηγητής ΠΑΣΟΚ: Θεμελιωμένα στοιχεία για παραπομπή Άκη... όλοι οι άλλοι είμαστε "πεντακαθαρίδηδες".

    Είμαστε ΌΛΟΙ....ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ $$$$$$$$

    Για τον Σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε σύντροφοι...
    για τον σοσιαλησμό..$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκη συμμαθητά μου σε καταλαβαίνω !!! Όλοι τα άρπαξαν, εσύ αντιπρόεδρος στις κυβερνήσεις του παπά ανδρέα κατ΄επανάληψη να μην έχεις το κάτι τι στην άκρη, αλλοίμονο και τετράκις αλλοίμονο. Μην χολοσκάς πασά μου στην ηλικία σου και μας πάθεις αλλά κουτσόγιωργα. Μην χολοσκάς και μας πάθεις τίποτα. Ωραία το λες το παραμύθι σου ότι σου ρίχνουν λάσπη, εσύ είσαι άσπρο κοράκι, αλλλοίμονο !!! Να ζήσης ακόμα 192,5 χρόνια για να χαρείς τα κλεμμένα, μα γιατί τα καβατζάρισες άλλωστε !!! Θα τα πληρώσει ο λαός, πόσα άρπαξες 150 εκ, άντε 200, δεν πιστεύω να είναι παραπάνω, εσύ είσαι με αρχές, της κληρονόμησες στο ΠΑΚ της Γερμανίας. Mην χολοσκάς. Να προσέχεις τα βιάγκρα νεαρέ μου, όχι τρία – τρία επειδή είσαι ματσωμένος!!! Σου στέλνω χαιρετίσματα από το γηροκομείο της πρασινοχλιδής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΕΑ.
    Εταιρεια τα ΛΑΜΟΓΙΑ....

    Εποικοι ,κλέφτες ,λαμόγια, δοσίλογοι, τραπεζίτες, κεφαλαιούχοι,ρουφιάνοι, ολοι οι καλοί χωράνε, γίνετε μέλη του ΣΑ.ΠΟΚ.

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ -ΑΙΤΗΣΕΙΣ: κο ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟ (κωδ,ΠΡΑΣΙΝΟΦΕΡΕΤΖΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσουξε η σωτηρία της πατρίδας ε;
    Βγάλτε τώρα τη χολή σας ψυχανώμαλοι μέχρι να βγάλετε και το σκασμό!!!
    Κατέβηκε όλη η γραφικότητα και η ασχετίλα της χώρας στο Σύνταγμα και νομίζουν ότι έτσι κυβερνιέται μια δυτική χώρα, έστω και αδύναμος κρίκος στη διεθνή αλυσίδα κρατικών ισορροπιών.

    Ουστ γραφικοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.14 Θαρρώ πήρες λάθος χάπια. Και σου τόπε ο Γιατρός σου . Τα ψυχοφάρμακα να τα παίρνεις ΠΑΝΤΑ. Περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτρέπεται η χρήση του τραγουδιού «Deutsche deutsche uber alles» στις συγκεντρώσεις του Παssοκ.
    ** Επιτέλους βρέθηκε λύση από Γερμανία.

    Μετά και το πρόσφατο αδιέξοδο από τις αρνήσεις χρήσης των τραγουδιών «Ηλιε, ήλιε» και
    «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες»
    στις συγκεντρώσεις του ΠάSSοK.
    ( με κίνδυνο να μείνει το κίνημα χωρίς μουσική υπόκρουση όποτε τι κίνημα θα ήταν )...

    Tο γραφείο τύπου της καγκελαρίου κ. Μέρκελ με έκτακτη ανακοίνωση του παραχωρεί το δικαίωμα ανάκρουσης του γνωστού ύμνου
    «Deutsche deutsche uber alles» _____________
    με την επισήμανση ότι είναι το...
    ελάχιστο που μπορεί να γίνει για να διευκολυνθεί ο παρασημοφορημένος για τις υπηρεσίες του από το Γερμανικό λαό κ Παπανδρέου.

    Η πρόσφορα έγινε αποδεκτή με ανακούφιση από την ηγέτη του ΠάSSοK που δεν έχασε την ευκαιρία να υπενθυμίσει την γενναιόδωρη στάση της μεγάλης χώρας που για μια άλλη φορά έσπευσε να μας βοηθήσει επισημαίνοντας τους άρρηκτους μεταξύ μας δεσμούς με την χρήση της ιστορικής φράσης:
    " Άλλωστε οι Γερμανοί....... είναι φίλοι μας".

    Επιπλέον ο κ Παπανδρέου δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η κίνηση αυτή της Γερμανίδας καγκελαρίου αποδεικνύει ότι τα
    " μέτρα πιάνουν τόπο, η χωρά ανακτά την διεθνή της αξιοπιστία ενώ η συγκεκριμένη εξέλιξη σηματοδοτεί την γρήγορη επιστροφή της στις αγορές" ενώ αναφερόμενος στον μεταπολιτευτικό πατριωτισμό που εξέφραζαν τα απαγορευμένα πλέον τραγούδια σημείωσε με νόημα:
    « Δεν θα επιτρέψουμε στις δυνάμεις του απομονωτισμού να ανακόψουν τη πορεία της χώρας προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση……

    Επιτέλους εκτός από το ελληνικό κρασί υπάρχει και η γερμανικη μπυρα! » ...ΧΑΙΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διερωτώμαι: τόσοι κλέφτες, τόσοι κουμπαρόφιλοι στα τελευταία όχι τριάντα αλλά σαράντα χρόνια εξαντλούνται σε μόνο ένα-δύο ; Οι άλλοι με τα εκατοντάδες εκατομμύρια ΕΥΡΩ πού πήγαν; Ή όνειρο ζούσα τόσα χρόνια ακόμα και από την πρώτη θητεία του πραγματικού Καραμανλή; Πόσα ονόματα; εκατοντάδες ,όχι δεκάδες! Πού και πώς καλύφθηκαν; Τελικά με έκαναν να λυπάμαι τον ένα και τους δύο!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Άκης τους κάρφωσε όλους και μας είπε ότι κι ο ΓΑΠ συμμετείχε στο ΚΥΣΕΑ... όχι ότι θα γίνει κάτι δηλ. αλλά μας λύθηκε η απορία

    Ποτέ δεν έφτασαν στη Βουλή τα πρακτικά από τις περιβόητες συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ που ανέθεσε τις συμβάσεις για τα υποβρύχια…είπε στην Βουλή ο Άκης Τσοχατζόπουλος και κάλεσε τους τότε συμμετέχοντες υπουργούς να μιλήσουν και να πουν τι διημείφθη κατά τη διαδικασία της συζήτησης…

    Άκης Τσοχατζόπουλος: Ρωτήστε τον Θ. Πάγκαλο, τον Γιώργο Παπανδρέου, τη Βάσω Παπανδρέου, τον Δημήτρη Ρέππα και τον Μιχ. Χρυσοχοίδη να μιλήσουν…και να που τι έγινε …

    Κανείς βέβαια από τους ανωτέρω δεν ήταν στην Βουλή, αλλά τουλάχιστον μάθαμε ποιοί μετείχαν…


    http://www.antinews.gr/2011/07/01/110075

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε δεν γαμιέστε όλοι σας πρόστυχοι, τιποτένιοι. Τα αρπάξατε ξεκουλιάριδες πεινασμένοι και χορτάτοι πλέον κάνετε τις παρθένες. Ο Λαός ΞΥΠΝΗΣΕ, ΝΑΙ ΡΕ ΞΕΚΟΛΑ, ΞΑΦΡΑΚΟΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΙΚΑΤΕ ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΝΤΙΜΟΙ. ΟΣΟΙ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KALA KAI DEN PROLAVE NA KANH THN AGORA TOU AIWNA
    EKI 8A HTAN H XONTPH MASA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟΣΤΟΛΕ,
    ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΡΩΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ
    ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΔΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με το καλό και πίσω από τα κάγκελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση