GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο με τους "Αγανακτισμένους" στην πλατεία Συντάγματος...

Από το http://www.tsantiri.gr/ Ούτε η μπόρα , ούτε ο παραλίγο κατακλυσμός, ούτε και το τριήμερο κατάφεραν να αδειάσουν την πλατεία Συντά...


Από το http://www.tsantiri.gr/
Ούτε η μπόρα, ούτε ο παραλίγο κατακλυσμός, ούτε και το τριήμερο κατάφεραν να αδειάσουν την πλατεία Συντάγματος από τους Αποφασισμένους Πολίτες. Η κάμερα του tsantiri.gr για μια ακόμη φορά μπήκε μέσα στη διαδήλωση και...
 κατέγραψε τον παλμό, τα συνθήματα και την αγωνιστική διάθεση των πολιτών για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Από τις διαμαρτυρίες του λαού απουσίαζε και αυτή τη φορά η «λαϊκή συνέλευση» της (κάτω) πλατείας.

8 σχόλια

  1. Σήμερα φάγαμε τους αριστεριστές και αποδείξαμε πως Αγανακτισμένοι είναι μόνο οι αυθεντικοί Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an den stamatiseis na asxollise me deksious kai aristerous den prokeitai na kerdisoume tpt. Ta provlimata den exoun xroma!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι η Τρακοσοι μπαμ και κατω στο γουδι……
    Δια να καθαρισει η Ελληνικη η γη…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τον χαβαλέ και το πανηγύρι που στήνετε στην Πλατεία Συντάγματος δεν κάνετε τίποτα , καλύτερα για πάτε στις παραλίες η για καφέ με τάβλι .
    Μόνο όταν μπείτε μέσα θα καταλάβουν ότι ΔΕΝ παίζουμε και ότι είμαστε αποφασισμένοι και τα παίζουμε όλα για όλα και ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ .
    Οργανωθείτε κάντε σχέδιο και βρείτε ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ .
    ΟΧΙ στη Συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων , αλλά ΝΑΙ στη συγκέντρωση ενεργών αγανακτισμένων πολιτών με νοημοσύνη που να βράζει το αίμα τους .

    Αν και μέχρι την ψήφιση των σκληρών μέτρων , δεν μπούμε μέσα στην βουλή, με σχέδιο, ακόμα κατάληψη του Μάξιμου, του προεδρικού μεγάρου το σπίτι του γ.α.π του αδελφού του, του προέδρου της δημοκρατίας , τότε την βάψαμε , αφού αντιδρούμε παθητικά , το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί , και με το δίκιο τους αφού μας βλέπουν σαν φούσκες , χαβαλέδες και δειλούς .
    Τι περιμένουμε να εξεγερθούμε, περιμένουμε να μας πουν ευγενικά, ορίστε σας δίνουμε τα δικά σας που σας χρήματα που σας βουτήξαμε πίσω , αφού όλα έγιναν κάτω από το τραπέζι παράνομα χωρίς την έγκριση από τους 180 βουλευτές και θέλουν τώρα να επικυρώσουν το μνημόνιο 1 που ΔΕΝ έχει επικυρωθεί , με το μνημόνιο 2 που ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ επικυρωμένο ,και περιλαμβάνει τα νέα σκληρά μέτρα, τις υποθήκες των Ελληνικών νησιών όπως τα Δωδεκάνησα , Επτάνησα , Κρήτη , Θράκη και ένα μεγάλο μέρος της Μακεδονίας λιμάνια αεροδρόμια το νεράκι μας , το φώς μας όπως και άλλες υποθήκες .
    Εξ αλλού τα χρήματα που λένε ότι μας δάνεισαν ούτε κατά φαντασίαν ΔΕΝ μπήκαν στα Ελληνικά ταμεία του κράτους τα έχουν στο λογαριασμό τους , αυτοί που μας τα έδωσαν , είναι όλα εικονικά .
    Είναι κάτι σαν το σχέδιο Μάρσαλ σε νέα μορφή .
    Πρέπει να αγωνιστούμε . Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται μετά από πόλεμο και τώρα έχουμε πόλεμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Αγανακτισμένοι είναι μόνο οι αυθεντικοί Έλληνες

    13 Ιουν 2011 2:37:00 π.μ.

    Kόψε τη μαλακία, θα τυφλωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
    Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον των σφετεριστών.
    Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και την διενέργεια Εθνικών εκλογών , για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ OI 150 gay ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ
    ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ # ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ #

    ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ
    ΣΕ BOLT ΓΡΑΦΗ ...6 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΑ Α4.

    ΣΕ 30 ΧΑΡΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΑΒΙΣΕΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    - ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τίνος είναι μαργατίτα το παιδί
    Γιωργάκη μαλάκα δεν ήρθαμε για πλάκα
    Είναι χοντρός,, πουτ,, γιός , τρώει πολύ τον λένε Θοδωρή (πιθανή αναφορά στο πάγκαλο)
    Το πανό η κόρη μου η σοσιαλίστρια
    Η επίθεση σε Αννας Νταλάρα και Πεταλωτή
    Δε συνάδουν με το σερβίρισμα από κάποιους πως η αγανάκτηση των συγκεντρωμένων είναι για όλο το πολιτειακό σύστημα, προφανώς έχουν αγανακτήσει μόνο από τη κυβέρνηση του πασόκ και όχι με το σύνολο των βουλευτών , πολλών εκ των οποίων εκφράζουν και θέσεις των αγανακτισμένων τις οποίες και ασπάζονται.
    Εκτός αυτού ο ρυθμός που κτύπαγαν τα ταμπούρλα είναι ίδιος με αυτόν στη κομματική εκδήλωση της δαπ όταν τραγούδαγαν παρουσία του τότε υπουργού , γάμησε το πούστη το Γιωργάκη Βουλγαράκη-Βουλγαράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση