GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος εκπρόσωπος Τύπου...

Από το  dimsim.gr Με απόφαση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη, μετά την εκλογή του Γιάννη Οικονόμου στη θέση...

Από το dimsim.gr

Με απόφαση της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη, μετά την εκλογή του Γιάννη Οικονόμου στη θέση του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ορίζεται ο Δημήτρης Ζαφειριάδης.
Επίσης γενικός διευθυντής της Δημοκρατικής Συμμαχίας ορίζεται ο...
Αλέξανδρος Τσιατσιάμης.

19 σχόλια

  1. xaxaxaxaxaxaxaxax gelame me toys ntorompoulides!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα πάψει επί τέλους η σκλαβιά των εργαζομένων στην Ελλάδα από τους ίδιους και τους ίδιους συνδικαλιστές;
    Από πού βγαίνει ότι ένας που μπήκε στον συνδικαλισμό από τα είκοσι του μέχρι και να συνταξιοδοτηθεί θα είναι συνδικαλιστής και σε τέτοιο βαθμό που να μην δουλεύει αλλά να δουλεύει τους άλλους εργαζόμενους με μικροεκδουλεύσεις του τύπου, εγώ θα σε στείλω διακοπές τζάμπα όπως πχ. Συμβαίνει στη ΔΕΗ, εγώ θα μεριμνήσω για σένα στην μετάθεση, εγώ θα σε καλύψω τώρα που σε πιάσανε να κλέβεις δημόσιο χρήμα, εγώ θα φροντίσω για το διορισμό της κόρης σου, εγώ θα προβιβάσω διευθυντή, εγώ θα στριμώξω τον προϊστάμενο σου που σε στρίμωξε να δουλεύεις κλπ;
    Για να γλυτώσουμε από αυτούς τους αλήτες, γιατί περί αλητών τουλάχιστον για τους περισσότερους πρόκειται, που βρήκαν τον συνδικαλισμό για βήμα που θα τους απαλλάξει για όσο θεωρούνται εργαζόμενοι από εργασία, που θα τους δώσει την δυνατότητα να ασκούν εξουσία, που θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιους από αυτούς να πλουτίσουν, που θα τους δώσει την δυνατότητα να τακτοποιούν τα παιδιά τους εξαργυρώνοντας την θέση τους, θα πρέπει να γίνει νόμος που να μην επιτρέπει να είναι κάποιος εργαζόμενος σε συμβούλιο σωματείου εργαζομένων και κατ’ επέκταση σε διοικητικές θέσεις σωματείου πάνω από δυο θητείες.
    Μόνο έτσι οι τίμιοι εργαζόμενοι θα πάψουν να τους βλέπουν σαν αφέντες τους που μπροστά τους θα σκύβουν το κεφάλι υποτακτικά και πίσω τους σαν δειλοί θα τους βρίζουν.
    Το τι γίνετε όταν έχουν εκλογές δεν περιγράφετε ούτε καν μπορεί να συγκριθεί με την εποχή επί ΔΕΞΙΑΣ που ο χωροφύλακας στα χωριά πήγαινε τους ψηφοφόρους σαν γαλοπούλες στο εκλογικό τμήμα, εδώ τώρα με αυτούς τους συνδικαλιστές και αυτό αποδεικνύει το μέγεθος που γι’ αυτούς διακυβεύετε τους πάνε σαν κότες!
    Οι γαλοπούλες τουλάχιστον παρ’ όλο που ξέρανε τι κάνουνε και γιατί το κάνουν πήγαιναν με ψηλά το κεφάλι ενώ τώρα οι ψηφοφόροι στα σωματεία πάνε και με σκυμμένο το κεφάλι αλλά και διαβεβαιώνουν τον συνδικαλιστή ότι του είναι πιστοί!
    Μόνο αν πάψουν όλοι αυτοί να είναι μόνιμοι συνδικαλιστές θα πάψουν και οι εργαζόμενοι να ψηφίζουν στα σωματεία τους σαν πρόβατα επηρεασμένοι από τον φόβο γιατί με φόβο τους βλέπουν και τρομοκράτες, ναι σαν τρομοκράτες γιατί αν ρωτήσετε ένα εργαζόμενο που θέλει να πει την αλήθεια ποιον φοβάται περισσότερο τον διευθυντή του ή τον συνδικαλιστή του θα σας πει τον συνδικαλιστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΩΗΝ! Η' ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΤΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ;

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    Η ΔΥΣΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουστ μωρή άπληστη (γκιόσα των Χανίων,) που θέλεις τώρα στα γεράματα να φτιάξεις την Ελλάδα με την Δημοκρατική Συμμαχία και τα δημοσυντήρητα αρπαχτικά σου .

    Όλοι οι ντορομπούληδες που εγλυφαν και υπηρετούσαν την δημαρχήσασα των Αθηναίων και πρώην υπουργό ΥΠΕΞ και την βοήθησαν στην εγκαθίδρυση της ντοροφαυλοκρατίας , ανέλαβαν τώρα τα κρίσιμα πόστα στο απόκομμα Ντόρας, για να την οδηγήσουν μια ώρα αρχύτερα στην δύση του…

    Ουστ … Ουστ … Ουστ … αχόρταγη … αμνήμων … και αδηφάγη με τα Ντοροκοπρόσκυλα σου και τα αχόρταγα Ντοράκια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν οι πάτρωνες μας, που η παρουσία της Ντόρας με τα τσιράκια της και τους υπόλογους υποτακτικούς της , τους είναι απαραίτητη.

    Εάν νομίζει η αρχομανής κώλο-γρια Ντοράκουλα,ότι με τα πλεονάζοντα πολιτικά σκουπίδια η τα απόβλητα των κομματων ,οτι θα καταφέρει τίποτα, είναι γελασμένη ...η καλύτερα ξοφλημένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα κανη θραυση στις επομενες εκλογες η Ντορα με τον Συλακακη και τον οικονομου.
    Κριμα και την ειχα για εξυπνη.
    Π.Κ.ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΗΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ,ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΑΡΠΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΑΕΡΓΩΣ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ,ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΑ !!!

    ΝΤΟΡΟΜΑΖΕΜΑΤΑ … ΔΡΑΚΟΥΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H αρχομανής Ντόρα και ο πρώην σώγραμπος Δημητράκης , θα φτιάξουν με τα απόβλητα της πολίτικης νέο κόμμα !!!

    Οι κουβαρντάδες των Αθηνών σε νέα συσκευασία ενός αποκόμματος (της ΔΥΣΗΣ).

    Υποσημείωση :(Τον βοιδοκέφαλο Αντωνόπουλο, τον γίγαντα της παραπολιτικής που τον κρύβεται μωρέ άχρηστοι )

    Αρχηλαμόγια της πολιτικής δεν υπάρχει πλέον λαϊκή αποδοχή και δεύτερον σας απεχθάνεται οικτρά ο εξαπατημένος πολλάκις Ελληνικός λαός…

    Αι σιχτιρ αχρείοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TO AYΡIO ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΤΑΙΑ ΜΕ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ.

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ ΜΥΑΛΟΧΥΜΕΝΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΥΛΟΚΟΡΗ .

    Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΝΗΡΟΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΣΚΑΝΔΑΛΑ , ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΔΙΑΠΛΟΚΗ , ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ…

    Η ΝΤΟΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΜΕ ΞΙΠΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ TΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η έλλειψη στρατηγικής και σαφούς πολιτικού προσανατολισμού οδηγούν το ΔΥ.ΣΗ στην ΔΥΣΗ του.

    Παλινωδίες ,ανακολουθίες και μη ρεαλιστικές προτάσεις συνθέτουν το πολιτικό λόγο της αρχομανούς Ντόρας και ο λόγος της αντιμετωπίζεται με καχυποψία και επιφυλακτικότητα από την κοινωνία των αγανακτισμένων.

    Τα χαμηλά ποσοστά των δημοσκοπήσεων εντείνουν το κλίμα απογοήτευσης και ηττοπάθειας στα μέλη του κόμματος των οικονομισάριων.

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚOMMA ΤΟ ΔΗ.ΣΥ. ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΓΕΡΙΚΗ ΓΑΙΔΟΥΡΑ , ΣΙΧΤΙΡ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ , ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΙΟΛΑ

    Τι νέο θα προσφέρει σήμερα η πολιτική απόβλητος Ντόρα Μπακογιάννη, το οποίο δεν μπορούσε ή εμποδίστηκε να προσφέρει ως εξέχουσα προσωπικότητα της (νέο) δημοκρατικής παράταξης , όταν είχε κάθε εξουσία, είτε ως πρώτη βουλευτής, είτε ως υπουργός Εξωτερικών , είτε ως Δήμαρχος.

    Απολύτως τίποτε.

    Απογοήτευση και κατήφεια επικρατεί στο ΔΗ.ΣΥ…
    (Στο κίνημα της επί χρήμασι πολιτευόμενης γυναικός το συνονθύλευμα.)

    Ε-ΔΥ-ΣΕ ΤΟ ΔΗ-ΣΥ
    ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΑ-ΜΗ-ΣΙ

    Ποιός ασχολείται, πια, με το απολειφάδι του φαταούλα δράκουλα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ΔΗ.ΣΥ. θα μείνει στην ιστορία, ως το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε από ένα…. καπρίτσιο ενός κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου!

    Το στελεχικό δυναμικό είναι παρηκμασμένο και απαξιωμένο..

    Τώρα πώς μπορεί να γίνει κίνημα με τους χορτασμένους και τους μιζαρισμένους είναι το ζητούμενο ,το επιθυμητό αλλά και ακατόρθωτο.

    Τα κρεμασμένα γεροντοπρογούλια της κακομαθημένης συμμαθήτριας του Μιζοφοράκου δεν με πείθουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΤΟΡΑ ΕΣΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙΣ ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΑ , ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΛΗ , ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟΥΣ...

    ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.

    NTOΡΑ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.

    Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το χαρακτηριστηκότερο δείγμα αρχομανίας, απληστίας και αδηφαγίας είναι η ανεπάγγελτος επαγγελματίας της πολιτικής, ζάπλουτη κόρη του φαταούλα δράκουλα , που έχει περιπέσει σε παλλαϊκή ανυποληψία…

    Tο κόμμα της ΔΗ.ΣΥ ,έτσι όπως λειτουργεί, αντικατοπτρίζει όλη την παθογένεια της εγχώριας πολτικό-οικονομικής ζωής και κυρίως την άθλια νοοτροπία της ντόπιας νομεκλατούρας ,που έχει μια δυσκολία να διακρίνει την διαφορά μεταξύ του δημοσίου ταμείου και των προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών.

    Τον πρώην επικεφαλής, της εταιρείας Αναπτυξιακή Εταιρεία του Δήμου Αθηναίων, Αλέξανδρο Τσιατσιάμη πρέπει να τον διορίσει στην επιτροπή οικονομικού έλεγχου των εισπραχθέντων εκ των ατασθαλιών της δημαρχήσασας Ντόρας…
    Γνωρίζει περισσότερα από τον υποτακτικό της Σκυλάκακη και ήταν αφάνες πρώτο - κλασσάτο εκτελεστικό όργανο της δημοτικής Ντόρο-φαύλο-κρατίας…

    Ντόρα το θράσος σας να παρουσιάζεσθε υποσχόμενη κάτι νέο,αδιάφθορο,δίκαιο ,που το βρήκατε?

    Στο αψεγάδιαστο ,αδιάφθορο παρελθόν σας?

    Το παρελθόν θα έπρεπε να σας στοιχειώνει αγαπητή Ντοράκουλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μωρή ξερακιανή αψηλή και ρυτιδιασμένη κωλόγρια σε αρωτάω.

    Καλά δεν πήρες χαμπάρι ότι όταν κάποιος ενεπλάκη σε υπόγειες διαδρομές και κηλιδώθηκε δεν μπορεί να αποκτήσει νέο πρόσωπο?

    Ούτε με την βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής !!!

    Έλληνες μιλάμε για σπάνια περίπτωση πολιτικής σχιζοφρένειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ !!!!

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ 1% ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΝΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΗΓΕΤΗ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, ΌΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση