GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγοράζουμε χρόνο... για τι;

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Αυτο λεει η Μερκελ , αυτο λενε τραπεζιτες στην Ευρωπη,αυτο δειχνουν τα πραγματα,αγοραζουμε χρονο...

Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/

Αυτο λεει η Μερκελ, αυτο λενε τραπεζιτες στην Ευρωπη,αυτο δειχνουν τα πραγματα,αγοραζουμε χρονο..... για ποιο λογο;
Για να χρεοκοπησουμε μετα απο τρια χρονια αντι για τωρα; Και εν τω μεταξυ να εχουμε πουλησει ολο τον πλουτο της χωρας στους τοκογλυφους που ...
μας εσυρε ο Διαχειριστης που ποναει γιατι ποναμε;
Και τελικα ποιον συμφερει αυτη η αγορα χρονου,τον λαο η τους τραπεζιτες και τους ελιτιστες;
Μεχρι το 2015 και με καθε νεα δοση θα μειωνετε το βιοτικο επιπεδο του λαου,θα παιρνονται νεα μετρα και τελικα στο τελος της περιοδου θα χρωσταμε περισσοτερα απο οσα χρωσταμε σημερα και θα ειμαστε και πουλημενοι.
Δεν ξερω ποσοι απο οσους ψηφισουν το μεσοπροθεσμο το εχουν διαβασει πριν,αν το εχουν τοτε θα ξερουν σε τι χαος θα στειλουν τον λαο και την χωρα,θα ξερουν οτι προδιδουν τον ορκο που εδωσαν οταν ανελαβαν τα καθηκοντα τους,οι δικαιολογιες τους δεν μας ενδιαφερουν,το τελικο αποτελεσμα μετραει.

9 σχόλια

  1. Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους ΤΟΥ Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου .
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον μήνα για τον κάθε έναν μετανάστη – λαθρομετανάστη
    Αναλυτικά : νοσοκομειακά έξοδα , παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή πλήρες διατροφής από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο. , επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες ,
    που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος . . . . . . . . . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5:38 KANEIΣ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 6.000.000
    ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ 16.000.000 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ
    ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ 19.000.000 ΑΚΟΜΑ
    χαχαχαχαχαχα
    ΡΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DEFAULT ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ.
    DEFAULT ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟΥ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΑΡΧΙΣOYN ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖOYN Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ROTHSCHILD KAI TA ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ "ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ"
    ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγοράζουμε χρόνο για να βοηθήσουμε τις ξένες τράπεζες να μειώσουν όσο μπορούν τη ζημιά από τα ελληνικά ομόλογα, τα οποία εν τω μεταξύ προσπαθούν να ξεφορτωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ??

    ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΡΑ?

    ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!

    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...

    - Από την ίδρυση του Νεοελληνικού Κράτους έως τον Μάρτιο του 2004 το χρέος της χώρας ήταν συνολικά 180 δις!!!

    - Το ΑΕΠ της χώρας ήταν 240 δις. Ως ποσοστό του ΑΕΠ δηλαδή, το χρέος ήταν αρκετά πιο κάτω από το 100%!!!

    - Η παράταξη της φαυλοκρατίας και της λαμογιάς, η Δεξιά- αυτή η ίδια που έσπευσε αμέσως να καταργήσει το νόμο Πεπονή, για να βάλει τα δικά της παιδιά (…γιατί άραγε φοβάται εξ'ορισμού την αξιοκρατία? Μα, γιατί η φαυλότητα είναι στο DNA της!!) , διπλασίασε σχεδόν τους δημοσίους υπαλλήλους

    - Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές της θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 120 δις !!!!!

    - To 2009 οι πρωτογενείς δαπάνες του προϋπολογισμού έφτασαν τα αστρονομικά νούμερα των 54 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!

    - Το έλλειμμα έφτασε από τον «Μεγάλο Ηγέτη» της Ραφήνας το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ 15,4% !!!!

    ...ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ «ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ» ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ??

    Εσείς οι Δεξιοί θα πρέπει να χώσετε το κεφάλι σας μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική σας διακυβέρνηση!!

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

    ΔΕΞΙΟΙ- ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΧΡΕΙΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8.11
    Κατα αρχήν είσαι πολύ εκνευρίσμενος-η? σε σχέση με την αγανάκτηση που επικρατεί στην κοινωνία τουλαχιστον θα έπρεπε να εισαι πιο ήρεμος-η? με την ιδεολογία που πρεσβεύεις.
    Ας υποθέσουμε ότι όλα είναι όπως τα περιγράφεις τουλάχιστον στα οικονομικά γιατί τα άλλα είναι βρισιές. θα ήθελα να μας απαντήσεις στα κάτωθι ερωτήματα.
    1ο Τα 180 δις χρέος υπό ποιας κυβέρνησης δημιουργήθηκαν;
    2ο Τα τοκοχρεωλύσια των δανεικών μήπως ήταν μεσοπρόθεσμα δηλαδή μικρού χρόνου έως 5 έτη άρα κατα συνέπεια η κυβέρνηση που ανέλαβε μετα το 2004 θα έπρεπε να αποπληρώσει το κεφάλαιο σύν τους τόκους αν δεν κάνω λάθος;
    3ο Αναφέρεις δείκτες ανάπτυξης ως ποσοστό επί του ΑΕΠ ποιάς ανάπτυξης των έργων για τους ολυμπιακούς αγώνες που στοίχισαν 21 δις!!!σε σχέση με άλλες χώρες που ξόδεψαν μόλις 7-8 δις!!!τα έργα υποδομής με τι χρήματα γινανε που συνόδευαν τους ολυμπιακούς ή με χρηματα του ΑΕΠ; Τα έργα ανάπτυξης που ανατέθηκαν στους εθνικούς εργολάβους με τι συμμετοχή των κεφαλαίων τους έγινε και ποια τα αντισταθμιστικά οφέλη σε αυτούς; βλέπε αττική οδός-διόδια-γέφυρα Ρίου κλπ
    4ο Τα swaps του μεγάλου εκσυγχρονιστή Σημίτη και του μεγαλοεγκέφαλου των οικονομικών ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΆΚΗ σου λένε κάτι;
    5ο Η ΛΗΣΤΕΙΑ του χρηματιστηρίου σου θυμίζει κάτι;όταν έβγαινε ό πρωθυπουργός και ο υπουργός των οικονομικών της χώρας και παρότρυναν τους πάντες να παίξουν στο χρηματιστήριο σε εταιρείες μαιμούδες και σε αδράνεια;Μάλλον ήταν στα πλαίσια της ανάπτυξης.
    6ο Γιατί έως σήμερα τουλάχιστον έχουμε ομολογίες κυβερνώντων που τα άρπαξαν και όλως τυχαίως ανήκουν στον χώρο του ΠΑΣΟΚ;
    7ο Ας υποθέσουμε ότι η διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ ΉΤΑΝ ΆΜΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΆΨΟΓΗ το λεφτά υπάρχουν που κολλάει;
    8ο Η επί 7 μήνες συνειδητη καθυστέρηση λήψης μέτρων που αποσκοπούσε απο τον ΓΑΠ αφου είδε ότι δεν "υπάρχει σάλιο" όπως είπε και κορυφαίος υπουργός;
    9ο Τα παιχνιδάκια με τα ομόλογα τον Ιανουάριο του 10 από Τ3 σε Τ10 ποιούς εξυπηρετησαν να κερδοσκοπήσουν;
    10ο Τα greek statistics σου λένε κάτι σχετικά με την οικονομική κατάσταση στην Ελλαδα;
    Θα μπορούσα να σου ανεφέρω πολύ περισσότερα σχετικά και με την ειλικρίνεια του ΓΑΠ περιορίζομαι σε αυτά.
    ότι φέρουν εύθυνη όλες οι κυβερνήσεις από το 1981 και μετά είναι κάτι που έχει γίνει αποδεκτό από όλους μας αλλά σε αυτά τα 30 χρόνια διακυβέρνησης την μερίδα του λέοντος έχει το ΠΑΣΟΚ και αυτό θα έπρεπε να σε κάνει πιο προσεκτικό-η? στις εκφράσεις σου.
    Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί και ειδικότερα όταν τα τρένα δεν χωράνε στις γραμμές τα υποβρύχια μπατάρουν τα αεροπλάνα πετάνε χωρίς να έχουν τον πληρη οπλισμό και ασφαλώς να είναι ξεπερασμένης τεχνολογίας με συνεπεια η συντηρήση τους να είναι πανάκριβη και να βουτάνε σε βουνά λαγκάδια και θάλασσες.
    Επί των ημέρων κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ γίνανε οι ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!
    Αγαπητέ-η? πριν απευθύνεις σε κάποιο κατηγορίες καλό είναι να βουτάς την γλωσσα στο μυαλό σου λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα έχουν σχέση με αυτά που γράφεις.
    Έχετε μια παράδοξη άποψη ότι όλοι μας εχουμε πάθει παράκρουση και αμνησία και δεν γνωρίζουμε τα πεπραγμένα του ΠΑΣΟΚ.
    Ξαφνικά θέλετε να μας πείτε ότι προήλθατε από παρθενογέννεση χωρίς παρελθόν και χωρίς συμμετοχή στην κατάντια και ξεφτίλα που φέρατε στην χώρα όπου ακόμα και σήμερα έχετε φλομώσει την ελληνική κοινωνία στο ψέμμα και την μπαρούφα.
    Εδώ ταιριάζει το ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση