GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ... ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΑΝΕΡΓΗ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ... ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Κας ΚΑΤΣΕΛΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΝΩ ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ... ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ Κ ΑΝΕΡΓΗ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ... ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Κας ΚΑΤΣΕΛΛΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΝΝΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ Κ ΜΟΝΟ..... ΧΘΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ Κ ΑΣΜΑΤΟΣ..
ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΨΟΓΟΙ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ...
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.... ΜΕ ΤΟ ''Α΄΄ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΓΑΝΤΙΟ. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ Κ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΗΤΕΡΑ Κ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ.... ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ Κ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΜΕΝΩΝ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΩΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ... ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Κ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΑΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ. ΚΥΡΙΑ Π................ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.
Διονυσία

5 σχόλια

  1. Ολοι οι υπουργοι λενε ψεματα,ο Λοβερδος για τις ελλειψεις υλικων και φαρμακων,η Κατσελη για τα ταχα προγραμματα για τους ανεργους,ο Παπουτσης οτι μειωνετε η εγκληματικοτητα,ο Δρουτσας οτι προστατευει τα εθνικα μας θεματα,ο Παπακωσταντινου εχει βγαλει βιβλιο και ο Παπανδρεου εγκυκλοπαιδια δομη απο ψεματα.τι περιμενεις,τα ζοτμε ολοι αυτα,να εχεις την υγεια σου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ!!!
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙς ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΣΤΟΥ ΞΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ10 Μαΐ 2011, 6:31:00 μ.μ.

    Λαθρομεταναστες -για μια καμερα- σκότωσαν με μαχαίρι 44χρονο, ελληνικής υπηκοότητας την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη -στο δευτερο παιδι τους- γυναίκα του, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

    Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.
    Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.
    Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΑΣ, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαψοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει δίκιο.
    Κάντε ξεχωριστή έρευνα γιατί ο εμπαιγμός των ανέργων έχει φτάσει στα όριά του.
    Πολλά μπράβο στη γιατρό αλλά δε μπορούμε να καταντήσουμε τους ανεργους ζητιάνους ΥΓΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Παιδεια

    Καμια εξεταση για την εισαγωγη στα πειραματικα!!

    Την πατησε το Πασοκ σχετικα με το Νομοσχεδιο με τα Προτυπα

    Η ΝΔ που εκανε τον ανηξερο ωσπου να κατατεθει το νομοσχεδιο στην Βουλη τωρα θελει με τροπολογια να γινουν πιο πολλα ΠΡΟΤΥΠΑ με εξετασεις και στο Γυμνασιο και στο Λυκειο!!

    Η Διαμαντοπουλου Αννα είχε βαλει εξετασεις εισαγωγης στα Προτυπα μονο στο Λυκειο!

    Πaρολα αυτα και αυτο ηταν λαθος πολιτικο!

    Με το νέο νομοσχέδιο για τα «Πρότυπα Πειραματικά», όχι μόνο, επανέρχονται, τα Πρότυπα τα σχολεία της συντήρησης της «ψευτο-ελίτ» και της Χούντας,

    αλλά ουσιαστικά καταργούνται τα υπάρχοντα Πειραματικά, αλλά και τα λίγα «Πειραματικά των ΑΕΙ», αφού θα έχουν μπροστά τον όρο Πρότυπα αλλά και γιατί και εκεί οι μαθητές θα εισάγονται με εξετάσεις (άρθρο 44 παράγραφος 5).

    Θα πρέπει να γίνει τροπολογία στο νομοσχέδιο, για το καλό της επιστήμης και να προστεθεί στο άρθρο 44 παράγραφος 5,
    ότι «τουλάχιστον για τα υπάρχοντα Πειραματικά των ΑΕΙ, και τα «συνεργαζόμενα με τα ΑΕΙ», οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση».


    Αυτα ελεγε ο Δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα και εστειλε ενα αθρο στο πρεσσσ...

    Μανος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση