GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοί είναι η Ελλάδα μας;!‏...

Από το http://tamgr.blogspot.com/ Βαρια  η καρδια μας απο το φονικο που εγινε στο κεντρο της Αθηνας μας. Παει το παλληκαρι. Τοφαγαν τα Θ...

Από το http://tamgr.blogspot.com/
Βαρια η καρδια μας απο το φονικο που εγινε στο κεντρο της Αθηνας μας. Παει το παλληκαρι. Τοφαγαν τα ΘΗΡΙΑ που εχουμε στον κορφο μας.
Απεδειξε οτι ο ΠΟΛΕΜΟΣ ειναι σε εξελιξη, οτι η Ειρηνη μας ειναι πλασματικη.  Μας δακτυλοδεικτουν σαν επικινδυνους τους γειτονες μας, ομως οι ΕΧΘΡΟΙ ειναι ηδη ΜΕΣΑ στην πολη.
Με την ανοχη ΟΛΩΝ των παραταξεων. ΟΛΩΝ των δημαρχων. ΟΛΩΝ των αρμοδιων.
ΓΙΑΤΙ αραγε; Υπαρχει ΣΧΕΔΙΟ μυστικο εναντιον μας και μας το κρυβουν, οπως τοσα και τοσα αλλα που εχουν κρυψει;
Τοσες χιλιαδες λαθρομεταναστες, κυριευουν σιγα σιγα την χωρα μας και εμεις ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ; Που κοιμουνται; Ποιοι Ελληνες, νεοι Εφιαλτες ενοικιαζουν για ενα εφημερο κερδος τα σπιτια τους που γινονται κοινοβια των 40, 50 η περισσοτερων ατομων; Δεν υπαρχει αρμοδιο Υπουργειο να...
ελεγξει την ΦΑΝΕΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ τοσων ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ενοικων; 
Μπροστα στην ΑΣΟΕ ειναι εκατονταδες οι παγκοι με τους μικροπωλητες, ο δημαρχος Καμινης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, δεν εχει ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ τα πεζοδρομια απο τοσους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ;
Οι αλλοι ναρκωεμποροι της Ομονοιας, γιατι αφηνονται ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ στο θλιβερο τους εργο;
Τι θα πει δεν εχουμε πολλους αντρες διαθεσιμους, που λεει η ΕΛΑΣ; 
Αλλα και οσοι συλλαμβανονται, ΓΙΑΤΙ αφηνονται μετα ελευθεροι με συστασεις η καποιο χαρτι υποχρεωτικου επαναπατρισμου τους(!!) η ακομη και με... αδεια απο της φυλακες(!), με αποτελεσμα να μην ξαναγυρνανε και να συνεχιζουν τα εγκληματα τους;
ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ;! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;!
Ολοι οι δημοσιοι αντρες και γυναικες ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ;
"Αρχη ανδρα δεικνυσι"  ελεγε ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ. Εδω ομως βλεπουμε οτι οποιος πιασει δημοσια καρεκλα αμεσως αποδεικνυει οτι ειναι @λακας!
Καλα δεν υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ σε τουτο τον τοπο; Ολοι εχουν ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ;!
...........................
Αλλα και εμεις οι ιδιοι πρεπει να σταματησουμε να κυτταμε μονο την τσεπη μας. Εκεινη την ραμαδοκαμερα, πού θα την πωλουσαν αυτες οι τρεις μαυριδερες υαινες;
Σε αλλους μαυριδερους; Ή σε ΕΛΛΗΝΕΣ;  Κι' εμεις ΓΙΑΤΙ πηγαινουμε να αγορασουμε φτηνα κινητα και αλλα απο τετοια κωλομαγαζα που βαπτιζουν τα κλεμμενα σε "ελαφρως μεταχειρισμενα";
Για να κερδισουμε μερικα ευρω; Ετσι ομως γινομαστε ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ με τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ
Στο φιναλε ΕΜΕΙΣ σκοτωσαμε τον συμπολιτη μας, ΕΜΕΙΣ του κλεψαμε την καμερα, ΕΜΕΙΣ ορφανεψαμε τα παιδια του!  Μηπως πρεπει να αφησουμε το κυτταγμα του εαυτου μας και μονο και να ενδιαφερομαστε, ξανα, για τον πλησιον μας; 
Οπως γινοταν παντου και παντα σε τουτο τον ζηλεμενο τοπο που υπηρχε η "γειτονια" να προσεχει και να βοηθαει τον καθενα. 
ΠΟΥ πηγε η γειτονια μας; ΠΟΥ πηγε η ανθρωπια μας; 
Να σπασουμε εδω και τωρα τον γυαλινο κοσμο μας, τις τηλεορασεις μας και να ΒΓΟΥΜΕ εξω, να δουμε τους συνανθρωπους μας, τους γειτονους μας, να μιλησουμε σαν ανθρωποι ο ενας στον αλλον....
Εκκληση στους εναπομειναντες ΕΛΛΗΝΕΣ πατριωτες ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, να κυτταξουν να φυλαξουν ετουτον τον τοπο απο τον νεο πολεμο των μεταναστων, για να τον ευρουν και οι επομενες γενεες, για να μην αναγκαστουμε να γινουμε Ταλιμπαν στην πατριδα μας.
Τα ΣΥΝΟΡΑ γι' αυτο υπαρχουν: για να ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ. Τοσο ΑΠΛΟ. Διαφορετικα ας τα διαγραψουμε και ας ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ στις ΠΟΛΕΙΣ-ΚΡΑΤΗ των αρχαιων, που καθε μια θα ειναι υπευθυνη για τον σχεδιασμο της δικης της πολιτικης.

13 σχόλια

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ11 Μαΐ 2011, 1:56:00 μ.μ.

    Σωστος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΣΤΕΣ
    Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει το θέμα των 200.000 λαθρομεταναστών της Αθήνας, δημιουργώντας άμεσους κινδύνους για αιματηρά επεισόδια μεταξύ επαγγελματιών εμπόρων και κατοίκων του κέντρου της Αθήνας με τους αλλοδαπούς, οι …..οποίοι έχουν μετατρέψει πλέον σε δικό τους γκέτο αρκετά σημεία του κέντρου της πρωτεύουσας.

    Κάτοικοι και καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας, αλλά και…… άλλων περιοχών (Άγιοι Ανάργυροι, Κυψέλη, Πλατεία Κουμουνδούρου και Βάθη, Κεραμεικός και Βοτανικός) ζητάνε με αιτήσεις τους στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη άδειες για χρήση και κατοχή όπλων προς αντιμετώπιση των κινδύνων που έχουν καθημερινά με τους οικονομικούς μετανάστες.

    Μέχρι στιγμής οι αιτήσεις αυτές έχουν ξεπεράσει τις 3.000, αλλά οι άδειες για όπλα δίνονται με μεγάλη φειδώ και προσοχή από την αστυνομία που φοβάται έκρηξη φαινομένων αυτοδικίας σε βάρος των λαθρομεταναστών από τους θιγόμενους Αθηναίους.


    ΟΙ ΛΑΘΡΟMETANAΣΤΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ … ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ!

    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΠΑΧΑΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ!

    Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσαν περίπου 250 ΛΑΘΡΟμετανάστες από το Ιράκ και το Αφγανιστάν στη συμβολή της Λεωφόρου Κατεχάκη με τη Μεσογείων, όπου συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης.

    Παρά την αποχώρησή τους από το οδόστρωμα και λόγω της ώρας, Μεσογείων και Κατεχάκη θύμιζε για αρκετή ώρα ένα απέραντο πάρκινγκ αυτοκινήτων, με τους οδηγούς να δοκιμάζουν τα νεύρα τους.


    ΛΑΜΙΑ: ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ 17ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

    Την άρπαξαν με βία, σύμφωνα με τo LamiaReport, την κόλλησαν σ΄ένα τοίχο, της έκλεισαν το στόμα και άρχισαν να τη φιλούν και να τη δαγκώνουν στο λαιμό. Η 17χρονη αντέδρασε και κατάφερε να χτυπήσει με το γόνατο, τον έναν από τους δύο, βρίσκοντας έτσι την ευκαιρία να ξεφύγει τρέχοντας.

    Η 17χρονη έκανε λόγο στην αστυνομία για αλλοδαπούς, αδύνατους και ψηλούς που όμως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά τους, αφού όλα έγιναν τόσο γρήγορα και μέσα στο σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τσίπρας και οι παρέα του τώρα είναι αλληλέγγυος ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ,ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ.ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΜΑΘΑ ΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΑΜ...Ε,ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ.ΕΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΛΕΓΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ,ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΔΕΧΘΕΙ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΖΩΗ. ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΓΡΙΜΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Αυτοί είναι η Ελλάδα μας ;!‏.."

    Περικυκλωμένη η Βουλή
    ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΑ ..ΜπΑΤσοκ.
    Σύνταγμα, 12:30.
    Πανέτοιμη η ….Βουλή περιμένει τους διαδηλωτές.

    και..τα ΜπΑΤσοκ έσπασαν την πορεία στα δυο (ως συνήθως)....

    Με την κλασική και δοκιμασμένη από το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν μέθοδο, τα ΜΑΤ έσπασαν πριν από λίγο την μεγάλη πορεία στο Σύνταγμα.
    Κάποιοι πέταξαν όπως και στις άλλες πορείες μπουκάλια στα ΜΑΤ, αυτά επιτέθηκαν με χημικά και διέλυσαν την πορεία στο ύψος της Μεγάλης Βρετάνιας.
    Ακριβώς όπως και την προηγούμενη φορά !!!!

    ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ...
    ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ !!!.

    ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!.
    ΜΑ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ??

    ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΗ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δίκιο έχει ο αρθρογράφος. Οι πιό πολλοί από τους έλληνες του Εξωτερικού είναι και Πραγματικοί Έλληνες. Τί μπορούν να κάμουν, όμως; Ο Σμαράς γιατί άνοιξε τα σύνορα και μπαίνει μέσα η σάρα και μάρα.Κι ο Γιωργάκης γιατί δεν κάνει τίποτε. Κι ο Τσίπρας γιατί τους υποστηρίζει; έτσι για να λέει τα αντίθετα απ' ό,τι λέει ολος ο κόσμος; Που θα καταλήξουμε; Λυπάμαι για την Πατρίδα μας, λυπάμαι για τον πραγματικό Έλληνα.
    Τάκης Πορτούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δήμαρχος δεν μπορεί να επέμβει στο παρεμπόριο του πεζοδρομίου της ΑΣΟΕΕ, διότι εκεί υπάρχει το άσυλο, μιά ακόμα ''κατάκτηση''.

    Όταν έρχεται η αστυνομία, οι πωλούντες τα παράνομα είδη βρίσκουν καταφύγιο μέσα στη σχολή.

    Στο κατάντημα που έχουμε φτάσει, δεν θα μου έκανε έκπληξη αν οι κομματικές νεολαίες της ΑΣΟΕΕ παίρνουν και μίζα από τα κέρδη, ή αμοιβή γιά την προστασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
    αθηναιοι πολιτικοι απο την επαρχια.
    ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απανταχού της γης και διαχρονικά, οι εισβολείς αντιμετωπίζονταν από το συντεταγμένο κράτος ως απειλή και εκδιώκοντο. Αν ήταν στρατός, τότε γινόταν πόλεμος, αν ήταν ανοργάνωτες ομάδες, αντιμετωπίζονταν ως επήλυδες στην αρχή και αργότερα αφομοιώνονταν έστω με βραδείς ρυθμούς από την ντόπια κοινωνία. Το ίδιο συνέβη πολλές φορέςκαι στη χώρα που κατοικούμε . Αυτή τη φορά δυστυχώς τα πράγματα είναι αλλιώτικα. Το πλήθος είναι μεγάλο αλλά κυρίως η κουλτούρα και η θρησκεία είναι διαφορετική και καθιστά σχεδόν αδύνατη την αφομοίωση. Η λύση είναι η σοβαρή οργάνωση της κοινωνίας και της πολιτείας για την ορθή και αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου. Επειδή υπό τις παρούσες συνθήκες αυτά φαίνονται απίθανα και η αυτοδικία δεν οδηγεί πουθενά, φαίνεται ότι οι μετανάστες θα μεταστραφούν οργανωτικά με σοβαρότερες συνέπειες, όπως ληστείες και φονικά σε αυξανόμενους ρυθμούς. Μια άλλη πιθανότητα, ιδίως σε αραιομένες πληθυσμιακά περιοχές, είναι η γκετοποίηση των εισβολέων να ισχυροποιηθεί τόσο ώστε οι περιοχές αυτές να πάρουν το χαρακτήρα των αλλοδαπών εξαφανίζοντας το εντόπιο στοιχείο.

    'Ο'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατροί Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας: Προθανάτια κατάσταση 30χρονου διαδηλωτή !!!
    ______________________________
    Ανακοίνωση Τοπικής Επιτροπής ΕΙΝΑΠ Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας 11/5/2011
    ________________________________
    Σήμερα γίναμε μάρτυρες της ατέλειωτης και ασύλληπτης βαρβαρότητας που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση των μνημονίων προκειμένου να καταστείλει κάθε υγιή αντίδραση πολίτη που αντιστέκεται στα σχέδια που απεργάζεται το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και εφαρμόζουν πιστά οι υπηρέτες τους στη χώρα.

    Δεκάδες τραυματισμένοι – χτυπημένοι από τα ΜΑΤ διαδηλωτές διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ ή ήλθαν μόνοι τους στο νοσοκομείο μας.
    Οι περισσότεροι με.....
    θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.

    Ανάμεσά τους 30χρονος διαδηλωτής που διακομίστηκε σε βαριά, προθανάτιο κατάσταση, με ανισοκορία και τεράστιο επισκληρίδιο αιμάτωμα.
    Αυτήν τη στιγμή χειρουργείται από συναδέλφους μας που αγωνίζονται να σώσουν τη ζωή του.

    Καταγγέλλουμε την αστυνομική αυθαιρεσία και βαρβαρότητα.

    Καταγγέλλουμε όλα τα μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό της χώρας για την δολοφονική απόπειρα ενάντια στον συγκεκριμένο συμπολίτη μας που είναι σε βαριά κατάσταση και κινδυνεύει η ζωή του, αλλά και ενάντια σε όλους τους άλλους διαδηλωτές.

    Η βία και η καταστολή ενάντια στο λαό που αντιστέκεται έχουν κοντά ποδάρια.

    Η κυβέρνηση, με την ασύστολη τακτική του βιασμού όλων των λαϊκών δικαιωμάτων που είναι απαραίτητα για την επιβίωση, αλλά και με την ωμή άσκηση βίας που άμεσα απειλεί τις ζωές συμπολιτών μας, το μόνο που καταφέρνει είναι να μεγαλώνει το πείσμα και την απόφαση που έχουμε πάρει να αγωνιστούμε μέχρις εσχάτων για να έχει ο λαός μας ψωμί, παιδεία και ελευθερία.

    Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου τιμωρηθούν οι ένοχοι της δολοφονικής απόπειρας!

    Δεν θα ησυχάσουμε μέχρις ότου κερδίσει ο λαός μας όλα όσα δικαιούται !
    ================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ? ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΜΑΣ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΧΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκ

    Παιδεια

    Ψηφιζεται το νομοσχεδιο για τα σχολεια της Χουντας τα Προτυπα με ψηφους ΠΑΣΟΚ!!

    Το ΠΑΣΟΚ μισει τον εαυτο του!!

    Θεσμικό πλαίσιο Προτύπων Πειραματικών σχολείων»
    Κριτική επί του προς ψήφιση στην Βουλή Νομοσχεδίου...»

    Ένα διπλό λάθος και επιστημονικό και πολιτικό! Ακόμα μια χαμένη ευκαιρία…

    Τα νέα «Πρότυπα Πειραματικά», τα «Πειραματικά» και «Πρότυπα» Σχολεία και στο βάθος ξεπροβάλλουν τα Ιδιωτικά!.

    Το προς ψήφιση στην Βουλή νομοσχέδιο για τα «Πρότυπα Πειραματικά» έχει βασικό επιστημονικό λάθος. Όσο για τις προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις, είναι ορατό, ότι δεν υπάρχει επιστημονικό υπόβαθρο και όλα, σχεδόν, είναι έωλα και ανεδαφικά.

    Θα πρέπει να γίνει τροπολογία στο νομοσχέδιο, για το καλό της επιστήμης και να προστεθεί στο άρθρο 44 παράγραφος 5, ότι «τουλάχιστον για τα υπάρχοντα Πειραματικά των ΑΕΙ, και τα «συνεργαζόμενα με τα ΑΕΙ», οι μαθητές εισάγονται μόνο με κλήρωση».

    Αφού στα προτεινόμενα «Πρότυπα Πειραματικά» υπάρχουν εξετάσεις εισαγωγής στο Λύκειο (άρθρο 44 παράγραφος 5), τότε δεν μπορούμε να κάνουμε αντικειμενικές επιστημονικές πανεπιστημιακές έρευνες και πειραματικές διδασκαλίες, γιατί το δείγμα των μαθητών δεν είναι τυχαίο, όπως απαιτεί η επιστήμη.

    Το νομοσχέδιο έχει πρόβλημα από το σημείο που ορίζει ακόμα και τον σκοπό των «Προτύπων Πειραματικών».

    Αυτα ειπε ο δρ Κουτσουκος και εστειλε ενα αρθρο στο Πρεσσ
    που ακομα δεν δημοσιευτηκε

    Ο κοσμος θελει δρ Κουτσουκο!!

    Τακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Re dr koutsouko είσαι τέτοιο ξελιγωμάρι που τρολλάρεις τον εαυτό σου ενώ δε σε ξέρει η μάνα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση