GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για το παρασκήνιο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα...

Αβεβαιότητα για το κατά πόσο το ΔΝΤ είναι σε θέση να κάνει τη «βρώμικη πολιτική δουλειά» που χρειάζεται η Ελλάδα για να βγει από την κρίσ...

Αβεβαιότητα για το κατά πόσο το ΔΝΤ είναι σε θέση να κάνει τη «βρώμικη πολιτική δουλειά» που χρειάζεται η Ελλάδα για να βγει από την κρίση εξέφραζαν στελέχη της ΕΚΤ ακόμη και 2 μήνες πριν η χώρα μας ζητήσει βοήθεια.
Σύμφωνα με τηλεγραφήματα των Wikileaks που δημοσιεύονται στην "Καθημερινή της Κυριακής", η Χίλαρι Κλίντον προειδοποιούσε την Ευρώπη για την ελληνική κρίση, αλλά στελέχη της ΕΚΤ θεωρούσαν «ζήτημα τιμής» την εμπλοκή του ΔΝΤ σε χώρες της Ευρωζώνης.
Όπως αναφέρεται μάλιστα, τον Μάρτιο του 2009 η γερμανική κυβέρνηση απάντησε στη Χίλαρι Κλίντον ότι...
 δεν υπάρχει κίνδυνος για την Ελλάδα και ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει βοήθεια τόσο σε χώρες της Ευρωζώνης όσο και εκτός.
Πηγή: http://www.skai.gr/

5 σχόλια

  1. Tεραστιες οι ευθυνες τοσο της ΕΕ και των υπηρεσιων στατιστικης.Το ιδιο ισχυει ομως και για τις ηγεσιες του δικοματισμου.Απο τον Οκτωβριο του 2008 υπηρχαν εγκαιρα δημοσιες τοποθετησεις που μιλαγαν για την αμεση αναγκη αλλαγης πορειας στην οικονομια.Ο Δραγασακης ειχε πει για επικινδυνες επεμβασεις στα στατιστικα στοιχεια.Ο Αλεκος Παπαδοπουλος για την αλογιστη πλειοδοσια του πολιτικου συστηματος σε λαικισμους και τον απομονωσε ο ΓΑΠ.Ο Χ Βερελης ειπε οτι η Κυβερνηση τοτε της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ
    επρεπε να ορισουν Υπουργο Οικονομιας κοινης αποδοχης γιατι πηγαιναμε στα βραχια.Του επιτεθηκε τοτε ο Καραμανλης και τον καταδιωξε για μια ακομη φορα ο Παπανδρεου.Το εντυπωσιακο ειναι οτι οι πρωην υπουργοι Οικονομιας το ειχαν βουλωσει αφου ΟΛΟΙ ηταν Τραπεζογενεις και παρεμειναν και στη συνεχεια υπαλληλοι Τραπεζων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tεραστιες οι ευθυνες τοσο της ΕΕ και των υπηρεσιων στατιστικης.Το ιδιο ισχυει ομως και για τις ηγεσιες του δικοματισμου.Απο τον Οκτωβριο του 2008 υπηρχαν εγκαιρα δημοσιες τοποθετησεις που μιλαγαν για την αμεση αναγκη αλλαγης πορειας στην οικονομια.Ο Δραγασακης ειχε πει για επικινδυνες επεμβασεις στα στατιστικα στοιχεια.Ο Αλεκος Παπαδοπουλος για την αλογιστη πλειοδοσια του πολιτικου συστηματος σε λαικισμους και τον απομονωσε ο ΓΑΠ.Ο Χ Βερελης ειπε οτι η Κυβερνηση τοτε της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ
    επρεπε να ορισουν Υπουργο Οικονομιας κοινης αποδοχης γιατι πηγαιναμε στα βραχια.Του επιτεθηκε τοτε ο Καραμανλης και τον καταδιωξε για μια ακομη φορα ο Παπανδρεου.Το εντυπωσιακο ειναι οτι οι πρωην υπουργοι Οικονομιας το ειχαν βουλωσει αφου ΟΛΟΙ ηταν Τραπεζογενεις και παρεμειναν και στη συνεχεια υπαλληλοι Τραπεζων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ....ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΣ.

    Wikileaks για Παπανδρέου: Συζητάμε τα πάντα στο Αιγαίο εκτός από εδάφη...

    Διαβάστε τους απίστευτους ισχυρισμούς που αναφέρονται σε βάρος του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σε τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα που διέρρευσε στο WikiLeaks και παρουσιάζει η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και οι ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ .

    Σύμφωνα με τον συντάκτη του τηλεγραφήματος, ο Έλληνας πρωθυπουργός συζητούσε με τον Τούρκο ομόλογό του 4 ημέρες αφ'ότου είχε εκλεγεί πρωθυπουργός, την εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων και στην ουσία την πρόσβαση της Τουρκίας σε πλουτοπαραγωγικές πηγές του Αιγαίου.

    Σύμφωνα με το υπόψη τηλεγράφημα ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, φέρεται να είπε στον Τ.Ερντογάν:
    «Αν θέλετε τα νησιά μας.. δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε λύση»

    "Αλλά, πρόσθεσε ότι εάν το ενδιαφέρον της Τουρκίας είναι να αποκτήσει πρόσβαση στα διεθνή ύδατα, στον εναέριο χώρο, στην υφαλοκρηπίδα και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, αυτά τα θέματα μπορούν να λυθούν" !

    "Ο Παπανδρέου πιστεύει ότι θα πρέπει συζητήσουν αυτά τα θέματα σε ένα τρίτο, ουδέτερο μέρος, όπως η Χάγη, για να αποφασίσει μια δίκαιη λύση, ενώ θα μπορούσαν να διαπραγματευθούν σχεδόν τα πάντα, εκτός της εθνικής κυριαρχίας.
    Δεν αναγνωρίζει τη θεωρία των “γκρίζων ζωνών”, η οποία πιστεύει ότι υιοθετήθηκε τα τελευταία χρόνια σαν πολιτικός ελιγμός και δεν βασίζεται σε καμιά νομική βάση.

    Ωστόσο, άφησε ένα παράθυρο, λέγοντας ότι ενώ η Ελλάδα θα απορρίψει οποιονδήποτε ισχυρισμό θίγει την εδαφική ακεραιότητα, κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει μια χώρα από το να φέρει όποιο θέμα επιθυμεί στη Χάγη» συνεχίζει το τηλεγράφημα. Ο τότε Αμερικανός πρεσβευτής Ν.Σπέκχαρντ, όπως αναφέρει το τηλεγράφημα βλέπει στις θέσεις Παπανδρέου διαφοροποίηση από τις πάγιες ελληνικές θέσεις.

    "Πρόκειται για σημαντική μετακίνηση, εάν ισχύει..."

    http://exomatiakaivlepo.blogspot

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορεί Έλληνας (γκουχου) πρωθυπουργός να κάνει κάτι τέτοιο...

    Εξάλλου η σωστή ανάγνωση είναι: Ο ΓΑΠ προέταξε τα στήθη του στον τουρκικό επεκτατισμό και φροντοφώναξε ΟΧΙ.

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ

    $$$ (τα έχουμε υποθηκευμένα
    σε άλλους και θα μας κλωτσήσουν τους κώλους - πως το λένε εδώ στο ελλάντα).....


    Πέρα από την πλάκα, τι κάνουμε είναι το ερώτημα (αν και δεν περιμένω από το νετ απάντηση);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κρεμάστε ψηλά αυτούς που κατέστρεψαν την Πατρίδα. Μέχρι και οι Τούρκοι προβλέπουν πως σε λίγο θα γίνουμε ζητιάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση