GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ...σπίτι του Μουμπάρακ

Το "σπίτι" όπου ο Μουμπάρακ εκτίει την ποινή του κατ' οίκου περιορισμό! Ακολουθούν κι άλλες φωτογραφίες...

Το "σπίτι" όπου ο Μουμπάρακ εκτίει
την ποινή του κατ' οίκου περιορισμό!

5 σχόλια

  1. Τρίχες, η ροζ βίλλα της Μιμής και του γκόμενού της ήταν πολύ καλλίτερη.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε ΕΔΩ το σπίτι του Γιώργου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΔΕΙΠΛΟΧΕΙΛΑ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΕΡΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΙΕΙ.ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Η ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΠΟΊΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ..ΚΩΜΑ
    ΣΧΕΔΟΝ ΦΥΤΟ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ
    ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ..ΦΥΛΑΚΗ ΤΑΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ
    «Δρακόντειες» ποινές σε βάρος των επίορκων υπαλλήλων, που θα αποκλείονται, εκτός των άλλων, από την ιεραρχία και επιτάχυνση της εκδίκασης των υποθέσεων διαφθοράς στο Δημόσιο, προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις για το πειθαρχικό δίκαιο στο Δημόσιο.

    Με το νέο υπό κατάρτιση πειθαρχικό δίκαιο, θα διαχωριστούν τα πειθαρχικά από τα υπηρεσιακά συμβούλια, προκειμένου να απαλειφθούν τα γνωστά φαινόμενα «συναδελφικής αλληλεγγύης» -που εξασφαλιζόταν μέσω της συμμετοχής συνδικαλιστών σε αυτά- στην εξέταση υποθέσεων διαφθοράς και πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων των υπαλλήλων, που είχε ως αποτέλεσμα την απαλλαγή τους.


    Aς αρχισουν τοτε με την Ευανθια Μακρη Μποτσαρη που κατηγγειλε σημερα στο ΣΔΟΕ ο δρ Κουτσουκος για τα εκατομυρια ευρωπαικα προγραμματα που χειρίστηκε!!

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση