GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε λειτουργία η ιστοσελίδα της ΠΟΣ...

Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα τίθεται σε λειτουργία η ιστοσελίδα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙ...

Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα τίθεται σε λειτουργία η ιστοσελίδα της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ (ΠΟΣ), στη διεύθυνση  http://www.hellasmil.gr/
Η ιστοσελίδα μας έχει ως σκοπό την ενημέρωση, την ελεύθερη έκφραση απόψεων και ιδεών μέσω  άρθρων, για θέματα που ενδιαφέρουν καταρχάς τα ε.α. και ε.ε. στελέχη του ΣΞ ( θέματα προσωπικού, άμυνας και εξωτερικής πολιτικής, διεκδικήσεις κλπ) .
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και το δικό σας άρθρο ή άποψη. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και απόψεων που θα δημοσιευτούν, καθώς και...
 των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις.    Παρακαλούνται όσοι προτίθενται να δημοσιεύουν άρθρα-απόψεις,  όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας συκοφαντίες, ύβρεις, προσωπικές επιθέσεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία, διότι αυτά δεν θα δημοσιεύονται.
Τα άρθρα-απόψεις θα πρέπει να είναι επώνυμα.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση που θίγεστε από αυτή ή είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων της, παρακαλούμε  επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι σχετικό, δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Με εκτίμηση και σεβασμό
Για το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    Βασίλειος Νικολόπουλος                  Κοσμάς  Βασιλειάδης
         Ταξχος εα                               Σχης εα

4 σχόλια

  1. θα ήθελα ένα σχόλιο για την φράση: "πες πως την πήρε ο αέρας" ( την σημαία)
    nikolaos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να Ανοίξουν τον φάκελο ΚΎΠΡΟΥ να δούμε ποίοιείναι οι Ένοχη.εκλογές ΝΑΙ όχι με αυτά τα κόμματα με ίδιους πολιτικούς διότι είναι κολλητή και κουμπαριά Βουλή Μεγάλη Προστάτιδα Αμαρτωλών και Κλεφτών κρύβουν τα πάντα, είναι ολλοι ΈΝΟΧΗ Απάτριδες ηγεσίες οι οποίες κυβέρνησαν τη χώρα αφού πρώτα κορόιδεψαν το λαό, από τα εγκληματικά και ηθελημένα λάθη τους!
    όλη αυτή η συμμορία που εξευτέλισε τον ελληνικό λαό
    Πάντως ο Παπαδόπουλος τότε πλήρωνε τον καφέ του από την τσέπη του. Αυτά τα Ρεμάλια Ταξιδεύουν με JET.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΙΜΙΤΣ τέλος για τους στρατιωτικους.

    Άλλοι πληρώνουν και άλλοι το χαίρονται. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως κάνει η κυβέρνηση με το στρατιωτικό νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ που αποφασίσε ότι θα μπει στο ΕΣΥ χωρίς να ρωτήσει φυσικά αυτούς που το πληρώνουν με τις εισφορές τους.

    Η κυβέρνηση παίρνει το ΝΙΜΙΤΣ από τους “αιμοδότες” του στρατιωτικούς και το εντάσει με το “έτσι θέλω” και κυρίως χωρίς κανένα σχέδιο και προγραμματισμό στο ΕΣΥ!

    Οι κυβερνητικές ανακοινώσεις έχουν αρχίσει να προκαλούν ήδη μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις των αποστράτων οι οποίοι δηλώνουν ευθαρσώς ότι δεν θα παραμείνουν απαθείς στην αλαζονική συμπεριφορά της κυβέρνησης,η οποία τους αντιμετωπίζει ως “στυμμένες λεμονόκουπες”.


    ΑΛΗΤΗ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟ..
    ΝΑ ΣΟΥ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ.

    θα καταλαβουν τι θα πει Αποστρατος οταν θα ερθει η ωρα

    Η Αυλωνα ειναι διπλα.
    Μηπως ηρθε η ωρα να ανοιξει τις πυλες της ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς πέθανε ο Δημήτριος Ιωαννίδης στις 16 - 08 - 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση