GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκλειστικό...

μπλόγκερ είμαι και ξεσπάω... Η σπιτονοικοκυρά του Καντάφι στο Παγκράτι, μιλάει γι΄αυτόν Θα έχετε καταλάβει ότι θέ...

Η σπιτονοικοκυρά

του Καντάφι

στο Παγκράτι, μιλάει γι΄αυτόν
Θα έχετε καταλάβει ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος και ξεκινάω με αναρτήσεις... Όπως αυτή εδώ  που αφορά τον Λίβυο δικτάτορα Καντάφι, που έψαξα και βρήκα ότι γιά δύο χρόνια (γύρω στο 1965) είχε ενοικιάσει ένα δωματιάκι στο Παγκράτι (στη πλατεία Πλαστήρα) τότε που ήταν  εύελπις και καταδρομέας...  Ερχόταν τα Σαββατοκύριακα, αλλά περισσότερα γνώριζε  η τότε σπιτονοικοκυρά του Κορνηλία Δεκάζου...
   «Ο νεαρός  από τη Λιβύη  τα Σαββατοκύριακα έβγαζε τη στολή του Εύελπι και τριγυρνούσε Παγκράτι, Βύρωνα,  Μετς  και ως το  Α΄Νεκροταφείο είχε πάει να θαυμάσει τη Κοιμωμένη... Και στο καλλιμάρμαρο είχε παρακολουθήσει αγώνες... Πάντα, αφού έτρωγε στο γειτονικό εστιατόριο, κατέληγε σε παγκάκι της πλατείας με ένα βιβλίο στο χέρι... Και όταν βρισκόταν στα λουτρά  των Καμμένων Βούρλων ο βασιλιάς της Λιβύης  Ίντρις (που του είχε δώσει την υποτροφία) πεταγόταν ως εκεί να του υποβάλει τα σέβη του...»
Η Δεκάζου ήταν γραμματισμένη και εξαδέλφη του δημοσιογράφου Κώστα Χούντα και μιά μέρα... του είπε,  βρε Κώστα μου  ο νοικάρης μου (που είχε μάθει τα ελληνικά)  με ρώτησε  τί ήταν ο Πλαστήρας που πήρε το όνομά του η πλατεία κι΄όταν του είπα ένας ηρωικός στρατηγός που έγινε και πρωθυπουργός, χαμογέλασε... Μιά άλλη Κυριακή με ρώτησε τί ήξερα για τον στρατηγό Κονδύλη και του είπα το γνωστό  ότι αν ήξερε τι σόι πράμα είναι ο λαός, θα τον είχε διοικήσει από λοχίας... Τοτε ο εύελπις γέλασε περισσότερο και μου έσκασε ένα φιλί στο μάγουλο...
 Αυτά έφερε απόψε το «εξπρές του μεσονυχτίου» και ΚΛΙΚ ΕΔΩ για  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

16 σχόλια

  1. του Οικονομολόγου Παναγιώτη Αποστόλου

    Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ., συνεχίζει να κάνει καθημερινά τα ίδια τραγικά λάθη με τις αλόγιστες αποφάσεις της.

    Αποφάσεις που ζημιώνουν την χώρα και αντί να δημιουργούν όραμα και προϋποθέσεις ανάτασης της δεινής οικονομικής κατάστασης που διερχόμαστε από την ημέρα υπαγωγής της Ελλάδος στους όρους του επαχθούς μνημονίου, βυθίζει την Ελληνική κοινωνία στην άβυσσο των άθλιων επιλογών της.

    Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. υποθήκευσε το μέλλον της χώρας και των επόμενων γενεών των Ελλήνων, υπογράφοντας την Διεθνή συνθήκη (μνημόνιο) της Ε.Ε., του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, δηλαδή των διεθνών τοκογλύφων και κερδοσκόπων χωρίς καν να την διαβάσει. Διότι μετά ένα χρόνο έχουν καταστεί πλέον κατανοητοί από όλους μας οι επαχθείς όροι του. Οι οικονομικές αποφάσεις του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Οικονομικών από την ημέρα ψηφίσεως του μνημονίου είναι αποφάσεις τριτοκοσμικές και οδήγησαν μέσα σε ένα χρόνο από την εφαρμογή του, σε πλήρη μαρασμό και εξαθλίωση την μεσαία αστική τάξη που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της κοινωνίας μας και τον αιμοδότη της οικονομίας μας, αφήνοντας ανέγγιχτους τους έχοντες και κατέχοντες.

    Είναι ανήμποροι μετά από ένα χρόνο να τιθασεύσουν την φοροδιαφυγή, την φοροκλοπή και το παραεμπόριο. Έτσι το δημόσιο μη μπορώντας να αυξήσει τα έσοδά του καταφεύγει σε σπασμωδικές φοροεισπρακτικές αποφάσεις, όπως οι τρείς διαδοχικές αυξήσεις του ΦΠΑ των καταναλωτικών αγαθών προκειμένου να επιτύχει δημοσιονομική ισορροπία.

    Όμως και ο πιο αδαής πολίτης περί των οικονομικών γνωρίζει πως με τις συνεχείς αυξήσεις του ΦΠΑ δεν αυξάνονται τα έσοδα, γιατί απλά περιορίζεται η κατανάλωση στα απαραιτήτως αναγκαία και ταυτόχρονα μεγαλώνει η φοροδιαφυγή.

    Μέσα λοιπόν σε ένα πλαίσιο φοροεισπρακτικών μέσων, η Κυβέρνηση προς υποτιθέμενη αύξηση των εσόδων της και των δεσμεύσεων που απορρέουν από το μνημόνιο, σκέπτεται να καταργήσει τις φοροαπαλλαγές που προκύπτουν από τους τόκους των στεγαστικών δανείων.

    Στην πατρίδα μας πρωτεύον μέλημά μας είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε ένα «κεραμίδι» πάνω από τα κεφάλια των παιδιών μας προκειμένου να στεγάσουμε τα όνειρα και τις ελπίδες τους. Γι’ αυτό η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη στον τομέα της ιδιοκατοίκησης.

    Αυτό το όνειρο σκέπτεται αυτή η κυβέρνηση να το αφαιρέσει από τον λαό της, παραγνωρίζοντας επιπρόσθετα, ότι ένα τέτοιο μέτρο θα βυθίσει ακόμη περισσότερο την οικονομική δραστηριότητα, μέσω της οποίας ζουν πολλά επαγγέλματα που ήδη βρίσκονται στο ναδίρ των δραστηριοτήτων τους. Κατά αυτόν δε τον τρόπο θα αυξήσει και τα ποσοστά ανεργίας που ήδη έχουν εκτιναχτεί σε ποσοστό άνω του 15%.

    Αντί λοιπόν να προσφέρει επιπλέον φορολογικά κίνητρα για την απόκτηση πρώτης κατοικίας κυρίως νέων ζευγαριών, μέσω στεγαστικών δανείων, με ευμενείς όρους, σκέπτεται να κάνει ακριβώς το αντίθετο.

    Το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης έχει πάθει πλήρη παράκρουση, γιατί πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος τις χθεσινές δηλώσεις του Υφυπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Ντίνου Ρόβλια, στην συνέλευση της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων που γεμάτος αισιοδοξία είπε: «εντός δωδεκαμήνου θα ανακάμψει η οικονομία».

    Επειδή θεωρώ πως η Κυβέρνηση γνωρίζει, πως από το περίφημο «λεφτά υπάρχουν» μέχρι της γενικευμένης πλέον πτώχευσης του λαού μας η απόσταση «απέχει παρασάγγας», προτρέπω τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Παπακωνσταντίνου, να προσφέρουν την μεγαλύτερη υπηρεσία προς την πατρίδα και τον λαό της με την άμεση παραίτησή τους και την προσφυγή στις κάλπες από την στιγμή που δεν έχουν καμία νομιμοποίηση για όσα πράττουν εις βάρος του Ελληνικού λαού.

    Παναγιώτης Αποστόλου
    Οικονομολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hi, if you find and need information about penis enlargement or male enhancement products that are guarantee to work you can find here! are product is the best like vimax and vigrx plus is the popular and effective products to enhance your health.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Της έστελνε της Λίτσας καναν βαρελάκι πετρέλαιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεαρέ ρεπόρτερ μήπως θέλεις να πεις ότι δεν υπάρχουν πλέον πραγματικοί ρεπόρτερ στην ελληνική δημοσιογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν δεν είμαστε τόσο πολύ στριμωγμένοι οικονομικά θα ήταν πρωτοσέλιδο κορυφή θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (Για σκέψου, να είχες πάει σινεμά εκείνη την εποχή στο Παγκράτι και αυτός που μασούσε πασατέμπο στο διπλανό σου κάθισμα, να είναι ο μελλοντικός δικτάτορας της Λιβύης!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PRESSGR PROKEITAI GIA PAGOSMIA APOKLEISTIKOTHTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό θα πει μπλογκ, ο διαχειριστής να ακολουθεί την φορά των αναρτήσεων που καταφτάνουν η μία πίσω από την άλλη, όπως ΔΝΤ που καιγόμαστε, η σπιτονοικοκυρά και η γκόμενα του Καντάφι, πιασάρικο, το χαμένο σκυλάκι, εδώ χάνονται άνθρωποι... Και τα σχόλια των ανωνύμων έξυπνων, βλακών, φανατισμένων, καλλιεργημένων, απαίδευτων... Παγκοσμιοποίηση και πλουραλισμός και μπάτε σκύλοι κι΄αλέστε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λίτσα Λιτσάκι του Καντάφι κοριτσάκι μη δώσεις τη φωτογραφία στο Λυμπερό θα τη πουλήσει στο ΣΝΝ ο αλογομούρης..... χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναί, ΑΛΛΑ, ..
    κανείς συμμαθητής του Καντάφι στην Σχολή Ευελπίδων τότε, για να το επιβεβαιώσει ;
    Λένε ότι δεν είναι καταχωριμένο το ονομά του στα αρχεία της Σχολης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ Ο ΑΚΗΣ ΘΑ ΜΑΔΗΣΕΙ ΤΗ... ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ !!!

    Αύριο (Πέμπτη) ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα επιστρέψει στη Βουλή, προκειμένου να καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

    Ήδη, ο άλλοτε έμπιστος του Ανδρέα Παπανδρέου έχει διαμηνύσει ότι δεν θα διστάσει να συγκρουστεί...με το ΠΑΣΟΚ, προαναγγέλλοντας ότι θα πει την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος...

    Τι όμως μπορεί να πει ο Άκης Τσοχατζόπουλος που να φοβίζει το σημερινό ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο της Μάργκαρετ
    Παπανδρέου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΧΑΜΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 5.48 ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΥΠΕΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΙΖΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ .ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΧΑΜΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 5.48 ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ ΥΠΕΡΕΠΟΡΤΕΡ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΙΖΕΡΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ .ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μηπως εχει και εξωγαμο ο Μουαμαρ στον Βυρωνα; για ψαχτε λιγο και θα βγαλετε μεγαλο λαβρακι!
    Ο Μωχαμετ εχει αλλαξει εδω και καιρο το ονομα του,εχει μεγαλη επιχειρηση export και παντευτηκε γνωστο μανεκεν της Αθηνας..
    Παιρνει μηνιαιο επιδομα απο τον Κανταφι και η κυρα...Κατιγκω δεν σας ειπε ολη την αληθεια!ΓΙΑΤΙ;
    Μομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και καποιος αλλος μου το ειχε πει καποτε πως ειχε πελατη τον Κανταφι, ειχε περιπτερο εξω απο τα στρατοπεδα στο Χαιδαρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λοιπον..αυτο το θεμα μας εχει κουρασει ολους.. Ας κοπει επιτελους αυτη η καραμελα που λεει οτι ο Κανταφι ηταν στη σχολη Ευελπιδων. ΔΕΝ ηταν ο γνωστος σε ολους Δικτατορας Μουαμαρ Κανταφι. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ. Αυτος που υπηρξε στην Ελλαδα ηταν ο Μαχμουντ Κανταφι και φοιτησε στη σχολη Δοκιμων και οχι στην Ευελπιδων. Οποιοσδηποτε θελει να υποστηριξει το αντιθετο ας μας υποδειξει καποιο χειροπιαστο στοιχειο που να δικαιολογει την αποψη του. Ειδαλως ας αφησουμε τις αερολογιες επιτελους στην ακρη..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση