GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα νεότερα από το Alter...

Από το http://www.newsbomb.gr/ Με κομμένη την ανάσα οι 700 εργαζόμενοι του Alter περιμένουν το «ναι» ή το «όχι» της τράπεζας Πειραιώς στο...

Από το http://www.newsbomb.gr/
Με κομμένη την ανάσα οι 700 εργαζόμενοι του Alter περιμένουν το «ναι» ή το «όχι» της τράπεζας Πειραιώς στο αίτημα της ιδιοκτησίας του σταθμού να διαθέσει τα 7 εκατ. περίπου ευρώ σήμερα ή αύριο για να πληρωθούν οι μισθοί τεσσάρων μηνών και το δώρο του Πάσχα.
Το ραντεβού του μεγαλομετόχου του Alter κ. Γ. Κουρή με τον πρόεδρο της τράπεζας Πειραιώς, κ. Σάλλα κράτησε περίπου μια ώρα, στη διάρκεια του οποίου -σύμφωνα με πληροφορίες- ο κ. Κουρής προσέφερε την εγγύηση ενός μεγάλου ακινήτου του προκειμένου να καταβληθεί άμεσα το ποσό για τη μισθοδοσία του προσωπικού του Alter.Ο κ. Σάλλας επιφυλάχθηκε να...
 απαντήσει αρκετές εβδομάδες μετά το Πάσχα.
Προφανώς η τράπεζα Πειραιώς υπολογίζει και την περίοδο του stress test που θα περάσουν οι ελληνικές τράπεζες περί τα τέλη Μαΐου και δεν θέλει να εμφανίζεται ότι δανειοδοτεί εκ νέου μια υπερχρεωμένη ελληνική επιχείρηση.
Εν τω μεταξύ οι δημοσιογράφοι του Alter σε γενική τους συνέλευση σήμερα το μεσημέρι αποφάσισαν, εφόσον δεν εξοφληθούν πλήρως μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι (ζητούν να πληρωθούν τους μισθούς Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου, καθώς και το δώρο Πάσχα), να προχωρήσουν αμέσως ομαδικά σε επίσχεση εργασίας, κηρύσσοντας παράλληλα πολυήμερες απεργίες.
Η επίσχεση εργασίας αρχίζει αμέσως μετά το κλείσιμο των τραπεζών την Πέμπτη το μεσημέρι.
Όπως δήλωσε στη συνάντηση των δημοσιογράφων η νομική σύμβουλος της ΕΣΗΕΑ κ. Σαλαβράκου σήμερα το πρωί, η νομική υπηρεσία του Alter της δήλωσε ότι: «Ό,τι είχε να κάνει νομικά το Alter για εύρεση λύσης στο οικονομικό του πρόβλημα το έχει κάνει και τώρα πλέον όλα εξαρτώνται από τις αποφάσεις των τραπεζών που έχουν δανειοδοτήσει το Alter με πρώτη σε όγκο δανείων τη Mαrfin».

9 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΚΕ ΚΟΥΡΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΑΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ? ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΚΑΝΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ? Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 3 ΚΑΝΑΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΚΑΤΙΝΑ ΕΧΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ? ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοί δεν γίνατε?
    Να αραιώσετε και να μείνουν οι σωστοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουράγιο αδέρφια... τελευταία μέρα σήμερα..

    Από αύριο δεν θα μας τα κάνει τσουρέκια και θα κάνουμε Ανάσταση σαν τους ανθρώπους:

    Σήμερα λέει τελευταία μέρα ειδήσεις ο Χατζινοκολάου...
    κουράγιο !
    Λίγο.. έμεινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7 εκατομμύρια ευρώ διά 700 υπαλλήλους=10.000 ευρώ ο καθένας για ένα τρίμηνο??? ΔΗΛΑΔΗ 40.000 ευρώ τον χρόνο (μιλάμε για μέσο όρο και χονδρικό υπολογισμό)...Καληνύχτα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ
    «Δρακόντειες» ποινές σε βάρος των επίορκων υπαλλήλων, που θα αποκλείονται, εκτός των άλλων, από την ιεραρχία και επιτάχυνση της εκδίκασης των υποθέσεων διαφθοράς στο Δημόσιο, προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις για το πειθαρχικό δίκαιο στο Δημόσιο.

    Με το νέο υπό κατάρτιση πειθαρχικό δίκαιο, θα διαχωριστούν τα πειθαρχικά από τα υπηρεσιακά συμβούλια, προκειμένου να απαλειφθούν τα γνωστά φαινόμενα «συναδελφικής αλληλεγγύης» -που εξασφαλιζόταν μέσω της συμμετοχής συνδικαλιστών σε αυτά- στην εξέταση υποθέσεων διαφθοράς και πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων των υπαλλήλων, που είχε ως αποτέλεσμα την απαλλαγή τους.


    Σας αρχισουν τοτε με την Ευανθια Μακρη Μποτσαρη που κατηγγειλε σημερα στο ΣΔΟΕ ο δρ Κουτσουκος για τα εκατομυρια ευρωπαικα προγραμματα που χειρίστηκε!!

    Μιλτος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πολυφωνία είναι απαραίτητη, το ALTER, πρέπει να σωθεί.
    Θέλω να πιστεύω ότι δεν πρέπει να κλείνουν τα ΜΜΕ.
    Στις δύσκλολες οικονομικές στιγμές, όλοι πρέπει να δραστηριοποιηθούμε.
    Όλος αυτός ο κόσμος που εργάζεται τι θα γίνει ?
    Θεωρούν ότι είναι πολλοί?
    Όλοι πρέπει να ζήσουν και να γίνουμε καλλίτεροι προς το συμφέρον της χώρας.
    Εύχομαι να βρεθεί σύντομα λύση και όλοι να κάνουν καλό Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σώστε το ALTER όλοι να βοηθήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακαλώ το σχόλιο από veteranoi,[το δεύτερο στην παρούσα ανάρτηση} να αφαιρεθει, πρόκειται για λάθος.
    Δεν αφορά σε καμμιά περίπτωση το ALTER και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, για τα οποία εύχομαι να βρεθεί γρήγορα λύση.
    Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΑΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΚ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΗ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΙΛΙΚΕΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ. ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΟΛΟΙ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΜ ΠΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση