GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσσωμη η Πολιτεία "θρηνεί" πάλι θύματα‏...

Από την Φανη Βουτσινού-Ταλιαδούρη Δε λεω κατι καινουργιο. Η ελληνικη κοινωνια εχει εμφυλιοπολεμικες αγκυλωσεις, είναι καθυστερημενη και...

Από την Φανη Βουτσινού-Ταλιαδούρη
Δε λεω κατι καινουργιο. Η ελληνικη κοινωνια εχει εμφυλιοπολεμικες αγκυλωσεις, είναι καθυστερημενη και στερειται παντελως κριτικης σκεψης. Πολύ μεγαλο μεριδιο ευθυνης εχουν γιαυτο οι πλειστοι των δημοσιογραφων που διαμορφωνουν την κοινη γνωμη, που μαζι με τους πολιτικους είναι τα πιο αναξιοπρεπη, αργυρονητα ανθρωπαρια.
Η Πολιτεια εκμεταλευεται τη διψα για δραση των νεων ανθρωπων που ανηκουν στις ομαδες ΔΙΑΣ, κλπ που μονο για τα χρηματα δεν εργαζονται, αφου ακομα και για τον εξοπλισμο τους πληρωνουν οι ιδιοι, ειδαλλως τρωνε μια σφαιρα στο κεφαλι. Μια υγιης κοινωνια θα εβλεπε σαυτους τους ανθρωπους το φιλο, το βοηθο, τον προστατη (όπως στο εξωτερικο), εδώ τους λοιδορουμε και...
 τους βριζουμε. Ειμαστε καφροι.
Τι θα γινοταν κ.κ. προοδευτικοι δημοσιογραφοι αν εν βρασμω (κι όχι εν ψυχρω) σκοτωνοταν ενας αναρχοαυτονομος από έναν αστυνομικο; Το βεβαιο ηταν πως ολη η intelligentia θα εβγαινε στους δρομους για συμπαρασταση, θα καιγοταν η Αθηνα κανενα μηνα και ο δυστυχης αστυνομος θα δικαζοταν και υπο την πιεση της κοινης γνωμης βεβαιως θα φυλακιζοταν. Τριτοκοσμικη κοινωνια. Δεν υπαρχει ιχνος κρισης, καταπινουμε αμασητα ότι μας βομβαρδιζουν νυχθημερον τα πληρωμενα αμορφωτα κι ακαλλιεργητα ανθρωπακια των Media.

9 σχόλια

  1. Ανοικτός στον λαό έλεγχος του πόθεν έσχες όλων των πολιτικών και των οικογενειών τους έως τρίτου βαθμού συγγενείας, από την μεταπολίτευση και μετά! Πως μπήκε ο καθένας τους από οικονομικής πλευράς στην πολιτική, πως βγήκε ή πώς συνεχίζει ακόμα.

    Δημιουργία, ανοικτής στον λαό, Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για το δημόσιο χρέος, όπως σωστά το ζήτησε η Σοφία Σακοράφα.

    Άρση βουλευτικής ασυλίας για τα αστικά ή ποινικά αδικήματα (η ίδια αριστερή γελοιότητα πρέπει να σταματήσει με το πανεπιστημιακό άσυλο).

    Δημεύσεις περιουσιών και δημόσιες εκτελέσεις για τα καθάρματα που θα βρεθούν βρώμικα! Ακούς ΚώσταΆκη;

    Τα δύο πρώτα συνδυαζόμενα είναι σίγουρο ότι θα μας δώσουν πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα! Το σύνολο δε των ενεργειών θα μπορέσει να θέσει τις βάσεις για μια σωστή διαχείριση της χώρας από εδώ και εμπρός και τότε και μόνο τότε η όποια προσπάθεια διάσωσής της θα μπορεί να ελπίζει σε κάποια επιτυχία.

    Αν αυτά δεν γίνουν τότε δεχόμαστε να "προσπαθούν" να μας σώσουν οι ίδιοι που μας κατέστρεψαν. Δεχόμαστε οι λύκοι να φυλάνε τα πρόβατα, δεχόμαστε τους κλέφτες μέσα στα σπίτια μας και να μας κάνουν και κουμάντο!

    Ας ξυπνήσουμε και ας απαιτήσουμε τα απλά, αλλά τεραστίων επιπτώσεων, αυτά πράγματα! Τώρα πριν οι ξεφτιλισμένοι "εθνοπατέρες", πρώην κλεφταράδες και νυν "πατριώτες", μας πουλήσουν ως live-stock, για το καλό μας και το καλό της πατρίδας πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ,ΜΕ ΑΙΜΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ
    ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ,ΥΠΟΥΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ
    ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ,ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ,
    ΧΑΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συλλυπητήρια στους οικείους. Αιωνία η μνήμη στους ηρωϊκούς αστυφύλακες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΩ ΤΩΝ ΑΚΗΔΩΝ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΔΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΩΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΝΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    Η ΣΑΠΙΛΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΠΑΓΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κοπριτες ηταν και αυτοι παγκαλε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι αυτοί που υποστηρίσουν συμπαρίστανται και είναι αλλυλέγγυοι στους κάθε λογής λαθρομετανάστες που εχουν κάνει ζούγκλα την χώρα και εχουν ανεβάσει κατακόρυφα την εγκληματικότητα όλοι αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τα κωλόπαιδα των ΜΚΟ ας αναρωτηθούν σε τί εφταιξαν δυο νέα παιδιά που δεν έκαναν τίποτε άλλο παρά την κακοπληρωμένη υπηρεσία τους.
    Ολοι αυτοί που ξεσήκωσαν την Αθήνα επί μέρες στο θάνατο του Γρηγορόπουλου ας αναρωτηθούν αν οι μανάδες των δύο αστυνομικών άξιζαν τέτοια συμφορά. Τι λένε τώρα ή μήπως οι αστυνομικοί είναι είδος αναλώσιμο? Οι δε δημοσιογράφοι που δεν χάνουν ευκαιρία να δυσφημούν και να απαξιώνουν τους αστυνομικούς ας αναλογιστούν τις ευθήνες τους και ας αναρωτηθούν αν οι εκτελεσθέντες αστυνομικοί είχαν πυροβολήσει πρώτοι και είχαν σκοτώσει κάποιον από τα καθάρματα αυτά τι θα έλεγαν σήμερα στα κωλοδελτία τους. Θα ζητούσαν το κεφάλι των αυθερετούντων -βαρβαρων-φασιστών και πλα μπλα μπλα αστυνομικών. Τώρα τάχα λυπούνται και συμπαρίστανται στις οικογένειες τους τα καθίκια της παραπληροφόρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ. ΚΟΥΦΑΛΑ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΣΚΥΛΟΛΟΙ ΣΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ? Η ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕΣ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ2 Μαρ 2011, 7:38:00 μ.μ.

    Διαβαστε εδω: http://tamgr.blogspot.com/

    Για τους δολοφονους με τα καλασνικωφ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση