GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νέα πολεμική θηριωδία της Νέας Τάξης...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ Η Λιβύη αυτή τη φορά είναι το θύμα της νέας πλανητικής θηριωδίας. Μια πολεμική ...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/
Η Λιβύη αυτή τη φορά είναι το θύμα της νέας πλανητικής θηριωδίας. Μια πολεμική θηριωδία στα ίδια κλασσικά πρότυπα του χολιγουντιανού υπερθεάματος…
Τα αυτοκρατορικά κέντρα προπαγάνδας, οι δήμιοι του πλανήτη και οι πολύχρωμοι λακέδες τους σπεύδουν να επικαλύψουν και να εξωραΐσουν τον πολιτικό χαρακτήρα της πράξης, παρακάμπτοντας την ουσία και μετατοπίζοντας το όλο ζήτημα στο «δικτάτορα» και «αιμοσταγή» Καντάφι.
Το ανδρείκελο, ο πρωθυπουργός μας και κάποιοι άλλοι με τις ταμπέλες του «προοδευτικού» δηλώνουν και «ικανοποίηση» για την πολεμική επέμβαση κατά του Καντάφι, στο όνομα, όπως...
 πάντα της σωτηρίας του λαού της Λιβύης!!!
Δεν χάνουν απλώς το δάσος πίσω από το δέντρο (αυτό ισχύει μόνο για τους «χρήσιμους ηλίθιους»), αλλά ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ανασύρουν τα επιλεγμένα «επιχειρήματα» από το οπλοστάσιο της ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας: Τα γνωστά περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και «απαλλαγής» του λαού της Λιβύης από το «σφαγέα» Καντάφι.
Το ίδιο έργο το έχουμε δει και στη Γιουγκοσλαβία, και στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν: Με διφορούμενα, στρεψοδικίες, δικολαβίες, «ουδετερότητες» (λογική των «ίσων αποστάσεων») και γλοιώδεις ηθικολογίες μετατοπίζουν το ζήτημα από τη νεοταξική κακουργία (το πλανητικό έγκλημα) στο «έγκλημα» των εθνικών δικτατόρων.
Έτσι συντάσσονται, οι «ευαίσθητοι της δημοκρατίας», ευθέως ή εμμέσως με τη Νέα Τάξη, στα μεγάλα εγκλήματα της ιμπεριαλιστικής πολεμικής κτηνωδίας.
Ας θυμηθούμε το τι έγινε με τους θηριώδεις ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς της Σερβίας. Οι νεοφιλελεύθεροι και οι «αριστεροί» σφουγγοκωλάριοι ήταν που με το δόλιο τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων» («ούτε με το ΝΑΤΟ, ούτε με το Μιλόσεβιτς») ασχολιόντουσαν την ώρα που το ΝΑΤΟ μετέτρεπε τη Σερβία σε καπνίζοντα ερείπια με τα … «εγκλήματα» του «δικτάτορα» Μιλόσεβιτς.
Με τα ίδια σοφίσματα καθαγίαζαν τον ολοκληρωτικό ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράκ (δύο φορές) και κατά του Αφγανιστάν. Με τα ίδια τενεκεδένια λεκτικά σχήματα εκβίαζαν τον κυπριακό λαό να πει ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν.
Το να ακροβατείς όμως ανάμεσα στη θηριώδη πλανητική ιμπεριαλιστική κακουργία και τους τοπικούς «δικτάτορες» μοιάζεις σαν να θέλεις να καθαρίσεις τους πολέμους από τους δικτάτορες και όχι την ανθρώπινη ιστορία από τον πόλεμο.
Το να ακροβατείς ανάμεσα στην πλανητική ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα και τα «ειδικά» εγκλήματα των «εθνικών καθεστώτων», δεν εξισώνεις απλώς το γενικό με το ειδικό (το αίτιο με το αποτέλεσμα), αλλά απομονώνεις τα συγκεκριμένα «εθνικά ζητήματα» και τα καθιστάς ιδιαίτερα ηθικά προβλήματα, ανεξάρτητα από τα προβλήματα των γενικών ιμπεριαλιστικών συνθηκών που τα γεννούν, τα τρέφουν και τα αναπαράγουν.
Έτσι χάνεις το δάσος πίσω από το δέντρο και καθαγιάζεις το ιμπεριαλιστικό έγκλημα με εξισώσεις και αναθεματισμούς κατά των «συγκεκριμένων» εγχώριων εγκλημάτων.
Αυτή όμως η σχηματική λογική που ακροβατεί ανάμεσα στο γενικό και το ειδικό και που αντιπαραθέτει το ένα έγκλημα με το άλλο δεν έχει καμιά σχέση με τη διαλεκτική σκέψη.
Είναι η τυπική σκέψη των λογιστικών συμψηφισμών. Είναι ένα ιδιοτελές ιμπεριαλιστικό σόφισμα που συγκαλύπτει και επικαλύπτει το ουσιώδες: Τον ιμπεριαλιστικό χαρακτήρα του πολέμου, τον πλανητικό ολοκληρωτισμό και τον εφιάλτη της νέας ιμπεριαλιστικής αυτοκρατορίας.
Και είναι αυτό το ουσιώδες (δηλαδή ο ιμπεριαλιστικός χαρακτήρας του πολέμου και ο νέος αυτοκρατορικός φασισμός που επελαύνει), που καθορίζει την αγωνιστική θέση και όχι τα «συγκεκριμένα» περιστατικά, όπως οι «δικτάτορες» Μιλόσεβιτς ή Σαντάμ ή Καντάφι.
Το να μπερδεύουμε τη δικτατορία της Νέας Τάξης και την ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία με τα «εθνικά» δικτατορικά καθεστώτα όχι μόνο δεν κάνουμε κανένα αγώνα εναντίον της Νέας Τάξης, αλλά, ιδιοτελώς, εξωραΐζουμε τους διεθνείς γκάνγκστερ και τους εξισώνουμε (στην καλύτερη περίπτωση) με τα έθνη και τις χώρες που θέλουν να εξαφανίσουν ή με τα «ελαττώματα» των ηγετών τους.
Εξισώνουμε το θύμα με το θύτη και αθωώνουμε κυριολεκτικά το ιμπεριαλιστικό κράτος-δικτάτορα, μετατοπίζοντας το ζήτημα στον εθνικό δικτάτορα!!!
Ο Καντάφι είναι σαρξ εκ της σαρκός της διεθνούς ιμπεριαλιστικής κακουργίας, η τζίφρα τους σε εθνικό επίπεδο, όπως το δικό μας ανδρείκελο είναι η τζίφρα τους στην Ελλάδα.
Το να επικροτεί κανείς την πολεμική θηριωδία κατά της Λιβύης, με οποιοδήποτε πρόσχημα ή με το να μένει ουδέτερος, το γεγονός αυτό, πολιτικά σημαίνει ότι δικαιώνει και νομιμοποιεί την αποτρόπαια στρατηγική της Νέας Τάξης κατά των λαών. Δικαιώνει και νομιμοποιεί όλους τους μύθους και τα προπαγανδιστικά οχήματα του πλανητικού εγκλήματος.
Επικαλύπτει και αποκρύπτει ότι σήμερα, με ανθρωπιστικά προσχήματα, οι δήμιοι του πλανήτη έχουν κηρύξει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο κατά της ανθρωπότητας με στρατηγικό όπλο την «τρομοκρατία» και την πολεμική ισοπέδωση των εθνών και των λαών.
Το τι είναι ο Καντάφι είναι το δευτερεύον. Αλλά ό,τι και να είναι αυτό είναι υπόθεση του λαού της Λιβύης.
ΠΟΤΕ δεν μπορεί να δεχτούμε ως τιμωρούς και προστάτες των λαών τους διεθνείς γκάνγκστερ.
Αυτό το ουσιαστικό πραγματάκι διαφεύγει από από κάποιους που αυτοχαρακτηρίζονται «προοδευτικοί» και «αριστεροί».
Και όχι μόνο αυτό. Αλλά συγκαλύπτουν το έγκλημα του αυτοκρατορικού κράτους-δικτάτορα και τους εφιαλτικούς σχεδιασμούς του: Την πλανητική κατοχή της Λιβύης.
Οι διεθνείς φονιάδες δεν νοιάζονται ΔΙΟΛΟΥ για το λαό της Λιβύης. Κερδοσκοπούν πάνω στη διάσωση δήθεν του λαού και την απαλλαγή του από το «δαίμονα» Καντάφι, για να τον λεηλατήσουν ακόμα πιο άγρια και να μετατρέψουν τη Λιβύη σε καθαρό προτεκτοράτο τους.
Τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά των λαών και της ανθρωπότητας επενδύονται και χρωματίζονται πάντα με «φιλολογίες» και γλυκερές ηθικολογίες περί «δημοκρατίας» και «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»…

15 σχόλια

  1. Πλήγμα για τον Σοσιαλισμό ο θάνατος του γιού του Καντάφι
    αλλά όσο ζουν τα παιδιά του Γιωράκη και Ιδίως τα αδέλφια
    Νικολάκης & Aντρίκος oil company
    and Χάρης Παμπούκης οff shorre
    Υπουργός Αλητείας fast ma$$$$..


    η Επανάσταση δεν κινδυνεύει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σου φταίει ο προθυπουργός της χώρας σου ρε καραγκιόζη ο οποίος είναι και πρόσφατα εκλεγμένος και δεν σου φταίνε εκείνοι οι ηλίθιοι στη Λιβύη που ξεσηκώθηκαν θέλοντας να αλλάξουν αφεντικά; ισωπεδωτήρες του κερατά. Πόσους ψήφους μαζεύεις ρε αν κατέβεις υποψήφιος;
    άι σιχτήρ

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ο Κανταφι σκοτωνε το λαο της Λιβυης ειχες καταπιει τη γλωσσα σου Μονο ο ιμπεριαλισμος σε ενοχλει ΚΑΘΙΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάνει και ρίμα
    Ο Λοκατζής Πεταλωτής!!!!!!
    κατάντια.

    http://kostasxan.blogspot.com/2010/12/blog-post_6880.html

    Ο Πεταλωτής έγινε... λοκατζής!!!
    Τρίτη, Δεκέμβριος 28, 2010

    * Ο πράσινος ήλιος μοιράζει πράσινα μπερέ και ο Πεταλωτής έγινε πρασινο-πολεμιστής και με μπερέ!

    «Ένας πράσινος μπερές και το στιλέτο του καταδρομέα απονεμήθηκαν χθες στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γ. Πεταλωτή, κατά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο Αντιστρατήγου Κυρούδη Νικολάου στη Νέα Σάντα Ροδόπης.» από την εφημερίδα Έθνος
    Η εν λόγω κίνηση, εκ μέρους Διοικητή Μονάδας Ειδικών Δυνάμεων μάλιστα, είναι απαράδεκτη και προκλητική για τους εξής λόγους:
    1ον) Βάσει των ισχυουσών διατάξεων ο πράσινος μπερές απονέμεται σε όσους κληρωτούς στρατιώτες υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις και έχουν με επιτυχία ολοκληρώσει τη σχετική εκπαίδευση, καθώς και σε όσα στελέχη έχουν αποφοιτήσει από το Σχολείο Καταδρομών του Κ.Ε.Α.Π. Εξ όσων γνωρίζουμε ο Πεταλωτής δεν ανήκει σε καμία εκ των δύο κατηγοριών. Όμως, πρέπει να αναγνωριστούν οι καταδρομικού τύπου ενέργειες του κυρίου Πεταλωτή, ο οποίος ανερυθρύαστος "σκεπάζει" τον πόλεμο που έχει ανοίξει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου - ΔΝΤ απέναντι στους Έλληνες πολίτες... Η "τάση" όμως, του διοικητή της μονάδας της Νέας Σάντας, προφανώς εντάσσεται μέσα στην πολεμική ανδρεία που απαιτεί ο Γιώργος Παπανδρέου από τους "στρατιώτες" του. Και ο Διοικητής της Μονάδας Ειδικών Δυνάμεων προφανώς αποφάσισε να βραβεύσει τον "ηρωϊκό" Πεταλωτή...!
    2ον) Η ιστορία των Λόχων Ορεινών Καταδρομών του Ελληνικού Στρατού γράφτηκε με αίμα την περίοδο 46-49 στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας και το 1974 στην Κύπρο. Επομένως ο πράσινος μπερές και το μαχαίρι του Έλληνα Καταδρομέα φέρουν τεράστιο ειδικό βάρος και δεν είναι feaux-bijoux αναμνηστικά για να τα χαρίζει ο κάθε διοικητής στον κάθε υπουργό, όποτε γουστάρει.
    Προφανώς, ο πράσινος μπερές του κυρίου Πεταλωτή του δίνεται για το αίμα των Ελλήνων πολιτών που χάνεται (και που πρόκειται να χαθεί) από τις κυβερνητικές αποφάσεις, τις οποίες στηρίζει με τις "ειδικές αποστολές" προπαγάνδας και αποπροσανατολισμού που έχει αναλάβει ως κυβερνητικός εκπρόσωπος!!!
    3ον) Ο Πεταλωτής, εξ όσων γνωρίζουμε, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον πράσινο μπερέ, παρά μόνο με τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ. Επίσης το μόνο μαχαίρι που ξέρει να χρησιμοποιεί - αυτός και οι όμοιοί του - είναι το μαχαίρι που κόβει το ψωμί των χαμηλοσυνταξιούχων και των μισθωτών. Γι' όλα αυτά όμως δεν του πρέπει καμία Τιμή, παρά μόνο περιφρόνηση από τον ελληνικό λαό. Το ότι ο "πράσινος ήλιος" εξευτελίζει τον πράσινο μπερέ, προφανώς αποτελεί πλημμεληματικού τύπου ενέργεια, τόσο για το Στράτευμα, όσο και για το "κομάντο" της κυβερνητικής - τροϊκανής προπαγάνδας κ. Πεταλωτή.
    Είναι πράγματι λυπηρό, σε μία περίοδο που ο πολιτικός κόσμος περιφρονεί το Στράτευμα και επιδιώκει με κάθε μέσο την αποδυνάμωσή του, Ανώτατοι Αξιωματικοί να μεταχειρίζονται κατ' αυτόν τον άθλιο τρόπο Σύμβολα και Ιδέες που συνδέονται με κόπους και με θυσίες χιλιάδων Ελλήνων. Είναι φυσικά συνένοχοι - πρωτίστως οι Ανώτατοι Αξιωματικοί - για την τωρινή παρακμή της χώρας μας, καθ' ότι αν και έχουν τη δύναμη να αλλάξουν ριζικά την κατάσταση προς όφελος του Έθνους, παραμένουν θλιβεροί ουραγοί ενός σάπιου πολιτικού συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΘΥΜΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΑΜΑΡ
    ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΙΣΗ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ....ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Λοκατζής Πεταλωτής!!!!!!
    κατάντια

    http://kostasxan.blogspot.com/2010/12/blog-post_6880.html



    Ο Πεταλωτής έγινε... λοκατζής!!!
    Posted by Κωνσταντίνος Feature, Ελλάδα, Ελλάδα Πολιτική, πολιτική, Ροή, Στρατός Τρίτη, Δεκέμβριος 28, 2010

    * Ο πράσινος ήλιος μοιράζει πράσινα μπερέ και ο Πεταλωτής έγινε πρασινο-πολεμιστής και με μπερέ!

    «Ένας πράσινος μπερές και το στιλέτο του καταδρομέα απονεμήθηκαν χθες στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γ. Πεταλωτή, κατά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο Αντιστρατήγου Κυρούδη Νικολάου στη Νέα Σάντα Ροδόπης.» από την εφημερίδα Έθνος
    Η εν λόγω κίνηση, εκ μέρους Διοικητή Μονάδας Ειδικών Δυνάμεων μάλιστα, είναι απαράδεκτη και προκλητική για τους εξής λόγους:
    1ον) Βάσει των ισχυουσών διατάξεων ο πράσινος μπερές απονέμεται σε όσους κληρωτούς στρατιώτες υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις και έχουν με επιτυχία ολοκληρώσει τη σχετική εκπαίδευση, καθώς και σε όσα στελέχη έχουν αποφοιτήσει από το Σχολείο Καταδρομών του Κ.Ε.Α.Π. Εξ όσων γνωρίζουμε ο Πεταλωτής δεν ανήκει σε καμία εκ των δύο κατηγοριών. Όμως, πρέπει να αναγνωριστούν οι καταδρομικού τύπου ενέργειες του κυρίου Πεταλωτή, ο οποίος ανερυθρύαστος "σκεπάζει" τον πόλεμο που έχει ανοίξει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου - ΔΝΤ απέναντι στους Έλληνες πολίτες... Η "τάση" όμως, του διοικητή της μονάδας της Νέας Σάντας, προφανώς εντάσσεται μέσα στην πολεμική ανδρεία που απαιτεί ο Γιώργος Παπανδρέου από τους "στρατιώτες" του. Και ο Διοικητής της Μονάδας Ειδικών Δυνάμεων προφανώς αποφάσισε να βραβεύσει τον "ηρωϊκό" Πεταλωτή...!
    2ον) Η ιστορία των Λόχων Ορεινών Καταδρομών του Ελληνικού Στρατού γράφτηκε με αίμα την περίοδο 46-49 στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας και το 1974 στην Κύπρο. Επομένως ο πράσινος μπερές και το μαχαίρι του Έλληνα Καταδρομέα φέρουν τεράστιο ειδικό βάρος και δεν είναι feaux-bijoux αναμνηστικά για να τα χαρίζει ο κάθε διοικητής στον κάθε υπουργό, όποτε γουστάρει.
    Προφανώς, ο πράσινος μπερές του κυρίου Πεταλωτή του δίνεται για το αίμα των Ελλήνων πολιτών που χάνεται (και που πρόκειται να χαθεί) από τις κυβερνητικές αποφάσεις, τις οποίες στηρίζει με τις "ειδικές αποστολές" προπαγάνδας και αποπροσανατολισμού που έχει αναλάβει ως κυβερνητικός εκπρόσωπος!!!
    3ον) Ο Πεταλωτής, εξ όσων γνωρίζουμε, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον πράσινο μπερέ, παρά μόνο με τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ. Επίσης το μόνο μαχαίρι που ξέρει να χρησιμοποιεί - αυτός και οι όμοιοί του - είναι το μαχαίρι που κόβει το ψωμί των χαμηλοσυνταξιούχων και των μισθωτών. Γι' όλα αυτά όμως δεν του πρέπει καμία Τιμή, παρά μόνο περιφρόνηση από τον ελληνικό λαό. Το ότι ο "πράσινος ήλιος" εξευτελίζει τον πράσινο μπερέ, προφανώς αποτελεί πλημμεληματικού τύπου ενέργεια, τόσο για το Στράτευμα, όσο και για το "κομάντο" της κυβερνητικής - τροϊκανής προπαγάνδας κ. Πεταλωτή.
    Είναι πράγματι λυπηρό, σε μία περίοδο που ο πολιτικός κόσμος περιφρονεί το Στράτευμα και επιδιώκει με κάθε μέσο την αποδυνάμωσή του, Ανώτατοι Αξιωματικοί να μεταχειρίζονται κατ' αυτόν τον άθλιο τρόπο Σύμβολα και Ιδέες που συνδέονται με κόπους και με θυσίες χιλιάδων Ελλήνων. Είναι φυσικά συνένοχοι - πρωτίστως οι Ανώτατοι Αξιωματικοί - για την τωρινή παρακμή της χώρας μας, καθ' ότι αν και έχουν τη δύναμη να αλλάξουν ριζικά την κατάσταση προς όφελος του Έθνους, παραμένουν θλιβεροί ουραγοί ενός σάπιου πολιτικού συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. DEN MAS GAMAS RE THYMIO, YIA TON STALIN TON MAO KAI TON CHE POU DOLOFONIOSAN EKATOMYRIA....MOUGKA...ALLA POU NA KSERIS RE KOIMISMENE KOLOKOUMOUNA KERATA AI GAMISOU MATHE LIGO ISTORIA KOLOMALAKA KOUMOUNA AI STO DIALO ME TA ADERFIA SOU NA DOUME ASPRI MERA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η θηριωδια ειναι του κανταφι και οχι της Δυσης, Επι ενα μηνα σκοτωνει μεχρι και τραυματιες στα νοσοκομεια το κτηνος, και κανεις δεν συγκινειται.τωρα ξαφνικα γινατε ολοι ((ανθρωπιστες))?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. <>

    Ετοιμαζόμουν να του τα πω
    αλλα απ' οτι βλεπω . .

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο τη μια μερια αοπλος λαός, από την αλλη τανκς με μισθοφορους..."αφήστε το λιβυκό λαό να λυσει τα προβλήματά του μόνος του" ειπε το ΚΚΕ και ο κυρ-Θύμιος...
    Ο,τι και να κανει η Δυση ειναι κακό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοιτα, σου έχω μια προταση: Αφου τα τομαρια οι ιμπεριαλιστες επιτιθενται στην Λιβύη κ το τι είναι ο αδελφός Κανταφι δεν σε ενδιαφέρει, γιατί δεν πας να καταταγείς στις δυναμεις του για να υπερασπιστεις την χωρα από τον "διεθνη ιμπεριαλισμό"?
    Από ότι ακουω πληρωνει καλά για εθελοντες σαν κ λογου σου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το αρθρο αυτο ειναι αποδειξη γιατι η αριστερα δεν προκειται να ανεβει ακομα και με πεντε μνημονια. Ο ανθρωπος αυτος εχει αγκυλωσεις και δογματα ηλικιας 20-30 .
    Λεει το προφανες οτι δηλαδη η δυση νοιαζεται για τα πετρελαια (ολοι το ξερουμε) ομως δεν λεει στο αρθρο αυτο τι πρεπει να γινει. Αποφευγει οπως και η πλειοψηφια των αριστερων να πουν τι πρεπει να . Μονο κατηγοριες εναντιων της δυσης γενικες και εναντιων του ιμπεριαλισμου.
    Ειναι απλα τα πραγματα η δεν επεμβαινει η δυση και αφηνεις τον κανταφι να σφαξει τους εξεργεμενους εναν προς εναν (αυτο θα γινει οποιος δεν το βλεπει ειναι ηλιθιος)η επεμβαινουν η δυτικοι. Τριτη λυση δεν υπαρχει πως να το κανουμε.
    Ο συντακτης του αρθρου δεν μας λεει τι ακριβως προτεινει. Προτεινει να μην κανει η δυση τιποτα? Αρα τελος η το λεει ευθεως ειτε οχι με αυτον τον τροπο θα ευνοηθει ο κανταφι.
    Οσο αφορα την λαθος εικονα που δινει οτι δηλαδη αυτα τα απολυταρχικα καθεστωτα ειναι αποτελεσμα της δυσης ειλικρινα ειναι ανιστορητος. Στην Αφρικη σχεδον ολα τα καθεστωτα ειτε υποστηριζονται απο την δυση ειτε οχι ειναι φασιστικα καθεστωτα τα οποια σφαζονται μεταξυ τους για ψυλλου πηδημα ειτε η δυση επεμει ειτε οχι. Δηλαδη στην Ρουαντα που σφαζονται εκατομμυρια τωρα σε εναν εμφυλιο φταινε οι αμερικανοι? Στην Σομαλια που σφαζονται φταιει η δυση? Αυτοι σφαζονται ουτως η αλλως δεν περιμενουν τους δυτικους να δωσουν το οκ.
    Και το αρθρο εκφραζει οτι ο κανταφι ειναι προιον του ιμπεριαλισμου.
    Λαθος τρομερο οι απολυταρχικοι ηγετες υπηρχαν και πριν την παγκοσμιοποιηση και πριν φτασει η δυση σε αυτους. Παντα εξουσιαζαν με τον φοβο και την βια απο υπαρξεως του ανθρωπου.
    Λοιπον λεγε μπας και καταλαβουμε η εισαι υπερ του κανταφι η εισαι υπερ των εξεργεμενων και της δυσης ολα τα ολα εινα υπεκφυγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ζήτω σου Κανταϊφι !!
    ριξε κι αλλα αεροπλανα με αθώους οπως εκανες στο LOCERBIE, βαλε κι αλλες βομβες οπως στο μπαρ στο Βερολίνο.

    Αναμήξου και παλι στα εσωτερικά αλλων χωρων οπως εκανες με την Μ.Βρετανία οταν εδεινες όπλα στον IRA.
    Με την Ισπανία οταν εδεινες οπλα και λεφτα στην ΕΤΑ των Βάσκων.
    Όταν ξεφτύλιζες το London School of Economics δίνοντας στον προεδρό του 300.00 λιρες αγγλιας για να παρει ο γιός σου και συγκυβερνήτης ( με ποιανων ψήφους άραγε ?? μάλλον με τον δικό σου νεποτισμό) το διδακτορικο - πραγμα που ανάγκασε τον πρόεδρο να παραιτηθεί ντροπιασμένος κλπ κλπ κλπ ...

    Εμείς εδω σε εχουμε ΦΩΤΕΙΝΟ παράδειγμα πατριώτη και σε υποστηρίζουμε .....
    Γουσταρουμε να διώξουμε εκτος χώρας κι εμεις ολους τους διαφωνούντες οπως εκανες κι εσυ .. ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ..

    Αν σε στιμώξουν απλα πήγαινε στο βόρειο CHAD όπου εχεις ηδη κανει κατάσταση , σ αυτή την χώρα του μπαχαλου και της πλάκας , κι απο εκει εξαπέλυσε τα ηδη γνωστα σου τρομοκρατικα κτυπήματα, στις Δυτικές χώρες σε σταθμούς λεωφορείων , αεροδρόμια, μετρο κλπ κλπ ξέρεις εσυ απο τέτοια ,
    μην στα αναλύουμε εμεις οι θαυμαστες σου.....ΚΑΦΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ηλίθια ανθρωπακια πιο πάνω, δεν καταλάβατε γρι για το τι λέει ο Θυμιος...Μιλάει για τη Νέα Τάξη πραγμάτων και τον πλανητικό ιμπεριαλισμό που την απεργαζεται. Κανείς δεν συμφωνεί με τους παράφρονες δικτάτορες τύπου Καντάφι. Δεν καταλαβαίνετε όμως ότι σκοπός τους είναι να γεμίσουν τον κόσμο με καθεστώτα μαρινέτες και κράτη - προτεκτοράτα;; Και ποιος σου είπε εσενα αφελέστατε ότι στη Σομαλία και στην Ρουάντα δεν ανακατεύεται η Δύση; Σας έχει αποχαυνώσει η τηλεόραση κι ο καναπές.. Το μόνο που ξέρει ο θρασύδειλος Ελληνας πλέον είνα να βρίζει ανώνυμα. Μόνο απελπισία πιάνει τους σώφρονες όταν βλέπουν τέτοιες αντιδράσεις σε εμπνευσμένα άρθρα σαν κι αυτά.. Κρίμα. Φαίνεται ότι μας αξίζει ότι τραβάμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάρε ρε πως σε λένε το θύμιο και τραβάτε να κάνετε αντίσταση στον ιμπεριαλισμό και μη χρακτηρίζεις τους πολλούς ηλίθιους γιατί μόνο αριθμιτικά να το δείς ο χαρακτηρισμός επιστρέφει σε σάς.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση