GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκραξαν και τον Γιάννο Παπαντωνίου στο θέατρο...

Του Γιώργου Νικολόπουλου http://www.protagon.gr/ Βράδυ Πέμπτης , με το ρολόι να πλησιάζει τις εννιά και μισή. Δεύτερο κουδούνι, λίγο ...

Του Γιώργου Νικολόπουλου
http://www.protagon.gr/
Βράδυ Πέμπτης, με το ρολόι να πλησιάζει τις εννιά και μισή. Δεύτερο κουδούνι, λίγο πριν αρχίσει η παράσταση (Σλουθ με Κιμούλη-Μαρκουλάκη).
Ενώ σχεδόν όλοι είναι καθισμένοι (ανάμεσα τους και ο Λάκης Λαζόπουλος), μπαίνει στην αίθουσα ο άλλοτε πανίσχυρος πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννος Παπαντωνίου. Πριν προλάβει να κάτσει στη θέση του στην τρίτη σειρά, ακούγεται δυνατά από τα πίσω καθίσματα η πρώτη προειδοποιητική βολή: «Έξω»! Ο πρώην «Τσάρος» της οικονομίας επί Σημίτη γυρίζει διστακτικά. Τότε τα ακούει κανονικά, από τη γαλαρία του Θεάτρου Αθηνών: «Έξω»! «Ντροπή», «φύγε», «έξω, ρε» και άλλες παρόμοιες οι φωνές.
Με το γνωστό του παγωμένο χαμόγελο, ο πρώην υπουργός και Εθνικής Άμυνας αποφασίζει να...
 μην απαντήσει και κάθεται στη θέση του, προσποιούμενος πως δεν έχει συμβεί τίποτα. 3-4 θεατές από τα πίσω καθίσματα συνεχίζουν να τον βρίζουν, οπότε ενοχλημένη μία ηλικιωμένη κυρία τους ζητά να σταματήσουν, για να λάβει την απάντηση: «εσύ με σύνταξη από το ΠΑΣΟΚ είσαι;». Παρεμβαίνει υπεύθυνος του θεάτρου και το επεισόδιο λήγει. Χαμηλώνουν τα φώτα και η παράσταση ξεκινά.
Πρώτα ήταν η ταβέρνα για τον Σιούφα, μετά το bar για τον Καραμανλή και έπειτα το σπίτι για τον Τσοχατζόπουλο. Μεταξύ άλλων, τώρα το «πέσιμο» στους πολιτικούς-κλειδιά των κυβερνήσεων Σημίτη-Καραμανλή φαίνεται πως απενοχοποιείται ολοένα και περισσότερο. Και επεκτείνεται, ακόμη και σε χώρους τέχνης όπως το Θέατρο Αθηνών στο κέντρο της Αθήνας.
Σωστό ή λάθος; Η απάντηση δεν είναι εύκολη. Από τη μία, σωστό, αν εκφράζει τη λαϊκή οργή για τους πολιτικούς ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας που έσπρωξαν τη χώρα πιο κοντά στη χρεωκοπία. Από την άλλη, λαϊκισμός αν το ενθαρρύνουμε και λάθος, γιατί δεν ήταν οι μόνοι που φταίνε αλλά είναι σήμερα τα εύκολα θύματα. Ψάχνουμε αποδιοπομπαίους τράγους; Οκ, αλλά έτσι όπως εκφράζεται η οργή αυτή, το λεκτικό λιντσάρισμα μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε αυτοδικία, όπως συνέβη στην περίπτωση Χατζηδάκη. Κι αυτό δεν είναι Δικαιοσύνη. Σωστό, γιατί πολιτικοί των οποίων τα αδικήματα έχουν παραγραφεί, στο δρόμο, στις ταβέρνες και στα θέατρα είναι «γυμνοί», δεν απολαμβάνουν δηλαδή άλλης ασυλίας παρά μόνο όσης τους προσφέρει η όποια αστική μας ευγένεια. Με το να φοβούνται πια να βγουν από το σπίτι τους ήδη τιμωρούνται, «εξοστρακίζονται». Λάθος, γιατί ούτε αυτό είναι Δικαιοσύνη. Ο κατηγορούμενος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ψίθυροι, εικασίες, ακόμη και ισχυρές ενδείξεις αθέμιτου πλουτισμού εκτός δικαστηρίων παραμένουν μόνον αυτό, ψίθυροι, εικασίες και ενδείξεις.
Στην περίπτωση του Γιάννου Παπαντωνίου ο προβληματισμός είναι ανάλογος. Ο ρόλος του στη διαχείριση της ελληνικής οικονομίας αλλά και των αμυντικών εξοπλισμών επί σειρά ετών τον καθιστά για πολλούς ύποπτο, αν όχι ήδη ένοχο. Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς δίκη. Είναι δίκαιο και σωστό αυτό; Όχι, αλλά όπως έδειξε και το χθεσινό επεισόδιο, είναι μία πραγματικότητα.
Το ότι δεν μπορεί να δει με την ησυχία του ούτε μία θεατρική παράσταση («καταπληκτική» τον ακούσαμε να τη χαρακτηρίζει στο τέλος) είναι το ελάχιστο φαίνεται τίμημα που πληρώνει, τίμημα που πληρώνουν αρκετοί πολιτικοί μας σήμερα. Ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου;

27 σχόλια

  1. Μην ασχολείσθε με κόμματα αν θέλετε ό καταγγελτικός λόγος να έχει κάποιο αποτέλεσμα. Μερικές φορές βλέπουμε να γράφεται "ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ" και άλλες "ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ". Εγώ νομίζω ότι αυτά είναι στημένος διάλογος που σκοπεύει στη συσπείρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κλ.18 Μαρ 2011, 4:25:00 μ.μ.

    Μπορεί να είναι (και είναι!) δικαιολογημένη η αγανάκτηση του κόσμου, αλλά ο τρόπος αποδοκιμασίας αυτού του είδους ,οδηγεί σε ζούγκλα.
    Φοβάμαι ότι, αργά ή γρήγορα,θα το πληρώσουμε όλοι.
    Εάν φοβάται, ο οποιοσδήποτε, να κυκλοφορήσει ελεύθερα στο δρόμο, τότε δεν υπάρχει δημοκρατία.
    Και αυτή την έλλειψη δημοκρατίας, δεν μας την επέβαλε καμιά χούντα.Μόνοι μας θα την έχουμε καταργήσει !!!
    Δυστυχώς....
    Δημήτρης Κλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν φοβάται, ο οποιοσδήποτε, να κυκλοφορήσει ελεύθερα στο δρόμο, τότε δεν υπάρχει δημοκρατία.

    Δημήτρης Κλ.

    18 Μαρ 2011 4:25:00 μ.μ.


    ΔΗΜΗΤΡΗ,
    ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΕΧΤΗΚΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ,
    ΠΗΔΑΓΑΝ 100 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 101ο ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,
    ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
    ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ, ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΟΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ?!?!?!?

    ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ, ΝΑΙ, ΝΑ ΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΡΙΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.
    ΑΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.

    ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παπαντωνιου , ενα μηδενικο , εμεις τον ψηφησαμε αρα μαζι τα φαγαμε. Αλλα λιγο νουτελα , αγελαδιτσα θα ηταν το καλητερο για την περιπτωση. Τοτε η παρασταση θα ειχε δυπλο happy end

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχεδόν ένιωσα άσχημα για τον πρώην υπουργό κ. Νικολόπουλε διαβάζοντας το κείμενό σας.

    Τι βίτσιο όμως είναι αυτό να θυμόμαστε τη δικαιοσύνη, τη δημοκρατία και τον ανθρωπισμό, τις αρχές του δικαίου και άλλα φιλοσοφικά τώρα που στοχεύονται οι πολιτικοί της χώρας και τα αγνοούσαμε όλοι επί δεκαετίες.

    Η πολιτεία βεβαία τα αγνοεί ακόμη καθώς αυτές οι εκφράσεις είναι η συγκεντρωμένη αγανάκτηση του κόσμου για τον άνισο τρόπο που λειτουργεί η δημοκρασία και η δικαιοσύνη για τους πολίτες και τους πολιτικούς.

    Τράγοι μπορεί να είναι σίγουρα όχι αποδιοπομπαίοι, τη στιγμή που επι 30 χρόνια είχαν την ευκαιρία να στρώσουν όλο το πολιτικό σύστημα σε υγιειή βάση και αντ αυτού σφυρίζαν αδιάφορα. Η ευθύνη βαρύνει τον αγοραστή σε όλες τις "πελατειακές¨ σχέσεις αλλά κυρίως βαρύνει τον πωλητή, γιατι χωρίς πώληση κανείς δεν αγοράζει. Έλα όμως που για να ικανοποιήσουν την καρεκλοθηρία τους και την τσέπη τους προβήκαν σε ανταγωνισμό ποιός θα δώσει τα περισσότερα βάζοντας υποθήκη το μέλλον; Τράγοι ναι και με καθολική ευθύνη!

    Λαϊκισμός σίγουρα δεν είναι γιατι κυρίως την έχουμε βαρεθεί αυτή τη λέξη να κολάει πάντα και παντού που δεν υπάρχουν γραβάτες, πρωτόκωλλο, συντονιστής στην κουβέντα και άλλα τέτοια "πουλημένα".

    Όσο γι αυτούς που φοβούνται την κατάρρευση της Δημοκρατίας λησμονούν ή δε βολεύονται να θυμούνται και πως να θυμάσαι αν δεν έχεις νιώσει .....! πολλοί την έχουν καταλύσει τη Δημοκρατία χρόνια τώρα και γι αυτό όσοι εκφράζονται τώρα άκομψα, "βάρβαρα", δεν την υπολογίζουν γιατι νιώθουν χρόνια τώρα στο πετσί τους την απουσία, την πλήρη απουσία δημοκρατίας. Όπως φαίνεται τώρα θα τη νιώσουμε όλοι την απουσία της. Τι πιο Δημοκρατικό απ αυτό;

    Εκτός κι αν αποφασίσουν, όσοι ακόμη οκυδερκής υπάρχουν στα πολιτικά αξιώματα, να καθαρίσουν επιτέλους τη βρώμα από την πολιτική ζωή του τόπου και αυτό περιλαμβάνει και τους συμπολίτες μου που είναι βολεμένοι σε κάθε λογής γωνιά. Τότε δε θα χρειαστεί να ανησυχούμε για τίποτα, μόνο για το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥ Γ. ΣΟΥΡΗ
    Ποιος ειδε κρατος λιγοστο
    σ' ολη τη γη μοναδικο
    εκατο να εξοδευει
    και πενηντα να μαζευει;!

    Να τρεφει ολους τους αργους - Χοντρους
    ναχει επτα πρωθυπουργους
    ταμειο διχως χρηματα
    και δοξης τοσα μνηματα;!

    Να' χει κλητηρες για φρουρα
    και να σε κλεβουν φανερα
    κι ενω αυτοι σε κλεβουνε
    τον... κλεφτη να γυρευουνε;!

    Ολα σ' αυτη τη γη μασκαρευτηκαν
    ονειρατα, ελπιδες και σκοποι
    οι μουρες μας μουτσουνες εγινηκαν
    δεν ξερουμε τι λεγεται .. ντροπη!!

    Σπαθι αντιληψη, μυαλο ξεφτερι
    κατι μισομαθε κι' όλα τα ξερει
    κι απο προσπαππου κι απο παππου
    συγχρονως μπουφος και αλεπου!!

    Θελει ακομα (κι αυτο ειναι ωραιο)
    να παριστανει τον... Ευρωπαιο
    στα δυο φορωντας τα ποδια πουχει
    στο' να λουστρινι στ' αλλο τσαρουχι!!

    Δυστυχια σου Ελλας!
    με τα τεκνά που γεννας!
    'Ω Ελλας, ηρωων χωρα
    τι Γαϊδαρους βγαζεις τωρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η θεια Κουλα18 Μαρ 2011, 5:49:00 μ.μ.

    Ακου Νικολοπουλε:

    Οσο σωστη -δικαιη ειναι αυτη η ασυλια των βουλευτων
    αλλο τοσο σωστη-δικαιη ειναι και η αντιδραση του λαου


    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη Δημοκρατια κυβερνουν οι πλειοψηφιες Το ΠΑΣΟΚ ειναι πλειοψηφια γιατι ειμεις οι πολοι το αποφασισαμε Σεβασμος λοιπον στη βουληση της πλειοψηφιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ -ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΧΡΕΙΣΗ ΕΧΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΠΗΡΟΒΛΗΤΟ-ΑΣΥΛΙΑ- ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΩΡΗΣΕΙΣ,ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΙΕΣ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο Κ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΙ ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΡΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ!!!ΓΙΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΗ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΚΑΝΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΗ ΚΑΙ ΡΑΨΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ
    COSA NOSTRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πλειοψηφεια ρε βλαμενε ειναι το 60% που πηγε στις καλπες?????? ου να χαθεις γελοιο υποκειμενο που τολμας οχι μονο να λες οτι ψηφισες πασοκ αλλα οτι το πασοκ ειναι κυβερνηση πλειοψηφειας!!!!!! απλα μαθηματικα ειναι βρε βοδι!!!!! αλλα ειπαμε το πασοκ σε καραγκιοζηδες σαν κι εσενα απευθύνθηκε για να....καταντησει την ελλαδα ετσι οπως την κατηντησε....
    καλη σου νυχτα μαλακα ε μαλακα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ροχαλα και ειναι ευκολο τουλαχιστον κανα χαστουκι στα μουτρα τους, ετσι πρεπει να τους αντιμετωπιζουμε πλεον αυτους τους αλητες και προδοτες πολιτικους που εφεραν τη χωρα σε αυτο το σημειο, ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει δικαιοσυνη να κανει τα....ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!! ετσι λοιπον ας κανουμε εμεις το ελαχιστο που πρεπει και επιβαλεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενώ όταν μας κλέβουν ωμά και ξεδιάντροπα ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!??!?

    Άει συνέλθετε ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΚΑΤΙ "ΠΟΛΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (20%) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
    ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΖΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ....Π Ο Τ Ε !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Ανδρ. Λοβέρδου
    – Προκλήθηκαν υλικές ζημιές


    xaxaxaxa!!!!!

    Αυτό με τα γκαζάκια είναι πολύ έξυπνο....απλα θα γίνει μία ανακαίνιση 1-2 εκ ευρώ...για να φάνε και μερικοί φίλοι του υπουργού και μετα ο λογαριασμός στα κορόιδα...κάτι άλλο ?


    Τα γκαζακια τωρα ποιοι τα βαλανε που ο Λοβερδος ειναι υπουργος υγειας ??? γιατροι ??? νοσηλευτες ?? φαρμακευτικες ετερειες ??? το ΠΑΣΟΚ του ΠΑΠΟΥΤΣΗ ??? το Πασοκ του Παναγιωτόπουλου ? ο Σύριζα ??

    καταλαβαινεται τι συμαινει Ελλαδα του 2011 ?
    Σκατά Πασόκ πατημένα....

    18 Μαρτίου 2011 7:28 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ασφαλείς πληροφορίες του NewsIt αναφέρουν ότι οι συνεργάτες του κ. Λοβέρδου που απασχολούνται στο πολιτικό του γραφείο δεν βρίσκονταν μέσα σε αυτό, αφού κανείς δεν πήγε στο κτίριο της οδού Απόλλωνος την Παρασκευή.

    χαχαχαχα..
    .
    Οι αντεξουσιαστές του παρακράτους της Εξουσίας Πασοκ..
    πέρασαν και απο εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι τόσο κάφροι οι κυβερνώντες που τους λες:
    ''Το΄χεις βάλεις σκοπό να με κάνεις εργάτη φθηνό''.......

    Και νομίζουν ότι ακούνε το:
    "Σ` έχω κάνει θεό,
    μια φορά να σε δω"..........


    Στη Δημοκρατια κυβερνουν οι πλειοψηφιες. Το ΠΑΣΟΚ ειναι ΠΙΑ..μια οικτρή μειοψηφία.

    Σεβασμος λοιπον στη βουληση της πλειοψηφιας.
    Τα μουνόπανά σας..τα στριγκ,
    τα χεσμενα βρακιά σας
    και δρόμο...ουσττττττττττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΩΧΧΧΧ ΕΦΑΓΕ ΣΚΑΤΑ
    ΚΑΙ Ο πισωκολλητός του ΝΙΚΟΛΑΚΗ. !

    "Ο "ιός" του γιούχα χτύπησε και τον Σηφουνάκη" ~~~~~~~~~~~~~~~


    Μια ημέρα πέρασε από το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο στη ταβέρνα «Τρίγωνο» των Καλυβίων Αττικής όπου δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια από εξαγριωμένους κάτοικους της Κερατέας που διαμαρτύρονταν για την χωματερή.

    Το πρωί σήμερα πήρε την σειρά του είχε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Νίκος Σηφουνάκης, ο οποίος είχε την …φαεινή ιδέα να κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αρχιτεκτόνων έπειτα από πρόσκληση που δέχθηκε.

    Η παρουσία του στο πάνελ δεν διήρκησε παρά μόνο ελάχιστα λεπτά.
    «Υπουργέ της Τρόικας σήκω φύγε» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι αρχιτέκτονες μην αφήνοντας τον κ. Σηφουνάκη να αρθρώσει έστω μια λέξη και αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει κακήν κακώς από το χώρο.

    Ορισμένοι μάλιστα εκ των...... παρευρισκόμενων ανέβηκαν στο βήμα και σήκωσαν πανό εναντίον του κ. Σηφουνάκη διαμαρτυρόμενοι παράλληλα για τα έντονα προβλήματα στο κλάδο τους.

    αλλάχ....ΟΎΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ δεν θα προλάβουν να φτάσουν οι γιουσούφ Πασοκ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πασοκια κλεφτες δεν ξεχναμε τους απολυμενους δημοσιους υπαλληλους του Κτηματολογιου!!!ΨΕΥΤΕΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιος είπε ρε παιδιά πως στην Ελλάδα σήμερα έχουμε δημοκρατία;
    Πού την είδατε, πού τη συναντήσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σύντροφοι ΄΄ Για τον σοσιαλισμό παλεύουμε όλοι ΄΄ Το θυμάστε ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.ΑΦΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥς ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΩΣ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ. ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χυδαιοι,υβριστες, και αγραμματοι κανουν πολιτικη με κραυγες και μαλιστα σε ανθρωπους που εχουν συνδεσει τη πορεια τους με τις μεγαλυτερες επιτυχιες της Ελλαδας.
    Ειναι ανθρωποι που επειδη δυσκοκευονται σε μια συγχρονη ηλικια λογω αμορφωσιας και ανικανοτητας πρ5οσπαθουν να βρουν αλλοθι.
    Πραγματικα Νεοελληνικο γυφταριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φίλε μου (18 Μαρ 2011 4:49:00 μ.μ.),φοβάμαι ότι με παρερμηνεύεις.
    Το θέμα είναι να μη υπονομεύει κανείς ,χωρίς να το θέλει, τη δημοκρατία.
    Και οι αντιδράσεις αυτές την υπονομεύουν, ελπίζω αθέλητα.
    Βέβαια και η ηθελημένη και η αθέλητη υπονόμευση, την ίδια ζημιά κάνουν!
    Ξέρεις τί επικαλείτο η χούντα, που μας κάθισε στο σβέρκο 7 χρόνια, εναντίον της δημοκρατίας;
    Ότι την είχαμε εξευτελίσει, δείχνοντάς μας τα άδεια έδρανα
    της Βουλής, καθώς και ένα (ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ !) ποτήρι που είχε εκσφενδονίσει ο βουλευτής της Αριστεράς (ΕΔΑ),Ηλίας Μπρεδήμας, εναντίον συναδέλφου του μέσα στη Βουλή!
    Σκέψου εάν, ό μη γένοιτο,σήμερα είχαμε χούντα, τι θα επικαλείτο...
    Επομένως,αξιώνουμε την αυστηρή τιμωρία όποιων ενόχων βρομίζουν με τις πράξεις τους τον τόπο,ταυτόχρονα ,όμως, σεβόμαστε τα δικαιώματα των άλλων, για να σέβονται και εκείνοι τα δικαιώματα τα δικά μας.
    Αυτή είναι η αγωνία μου: ότι δεν σεβόμαστε τίποτα...
    Δημήτρης Κλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Παπαντωνίου είχε βάλει την γκόμενα του (μετέπειτα γυναίκα του) στην ΕΚΟ εκεί που δούλευε και η μητέρα μου Αυτή ήταν και σε άλλα μισθολόγια σε άλλα υπουργεία πληρωνόταν από πολλές μεριές δηλάδη. Και ήταν ένα ζώο και μισό έδινε τις δικές της δουλειές στην μητέρα μου.Προφανώς εκείνη δεν γνώριζε το αντικείμενο. Η μισθολογική της εξέλιξη ξεπέρασε μέσα σε λίγο καιρό την αντίστοιχη της μητέρας μου παρόλο που δεν είχε τα στοιχειώδη προσόντα.Μετά από αυτές τις αδικίες η μητέρα μου αναγκαστηκε να φύγει με μειωμένη σύνταξη. Πίσσα και πουπουλο του χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιουχάραν και τον Σηφουνάκη.
    Σηφουνάκη, σα να μη σε πάνε μου φαίνεται…. Αλλά σιγά μην ιδρώσει το αυτί σου…ιδικά ΕΣΕΝΑ!

    Διαβασα οτι και τον Νικολακη στα Καλαβρυτα τον κραξαν μεσα σε ταβερνα, και τον πεταξαν εξω.

    Επισης και τον Κολγκειτ, στο Θεατρο Αθηνων , τον κραξαν αλλα δεν τον βγαλαν εξω.
    καλα παμε...


    Τους εκδήλωναν τον ενθουσιασμό τους.
    Μην ακούτε τί λέγεται.
    Οι δημοσκοπήσειςε λένε μόνο την αλήθεια....χιχιχιχιι

    Το περίεργο δεν είναι ότι τους την πέφτουν.Το περίεργο είναι ότι το κράξιμο τους ξενίζει !
    Οποία αλαζονεία…
    Εχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη…

    30 χρόνια ατιμώρητης κλοπής και εθνοδιαλυτικής δράσης τους έκαναν να πιστεύουν ότι έχουν και δίκιο..
    τα Τομάρια πασοκ...πολυτελείας.


    Θυμάστε την Τρέμη που φοβέριζε τον Τζαβάρα ότι οι πολίτες θα τον πάρουν με τις πέτρες ; Σήμερα με το γάντι τον Πάγκαλο, η κυρα-Τρέμη ασχολιόταν με τον Σύριζα και το τί παλιομάγαζο είναι που τάχα την έπεσε στην ταβέρνα.. πολύ αδέκαστη.
    Αν τις είχε φάει ο Τζαβάρας θα ήταν καλά....Πουτάνα ?


    Σε οικειοθελή κατ’οίκον περιορισμό τους βλέπω γιατί σε λίγο θα πέφτουν σφαλιάρες και κλωτσιές..
    Εδώ όλα θα πληρωθούν μέχρι κεραίας.________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εχουμε ιδιότυπο φασισμό και αυτό το βλέπουμε καθημερινά απο τον τρόπο που παίρνονται οι αποφάσεις,θυμηθείτε ποιός παίρνει τις αποφάσεις για μνημόνια - ΔΝΤ,πώς λειτουργεί το Ελληνικό μας κοινοβούλιο και ποιοί αποφασίζουν, ο διακοσμητικός ρόλος βουλευτών που δεν τολμούν να πούν την προσωπική τους άποψη όταν αντικρούει στην άποψη που τους ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ,οταν δεν υπάρχει υγιής δημοσιογραφία ,γιατι "μπουκώνονται" με τις εξυπηρετήσεις και τις παροχές που τους δίνονται και τους είναι αδύνατον να μιλήσουν, οταν ολες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών δεν υπηρετούν τους Ελληνες και την Ελλάδα, αλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα,τράπεζες και τους ισχυρούς μπίσνεσμαν {διεθνώς}...τότε πείτε μου για ποιά "δημοκρατία" μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όσοι σχολιάζουν επικτριτικά την δικαία αγανάκτηση του κόσμου επικαλούμενοι κανόνες δικαιοσύνης και δημοκρατίας είναι παπαγαλάκια του πολιτικάντικου κατεστημένου, όπως και οι εγκάθετοι δημοσιοκάφροι της "καθημερινής".
    Το καθεστώς που έχει επιβληθεί στην Πατρίδα είναι κληρονομική ολιγαρχία με κοινοβουλευτική επίφαση. Ως εκ τούτου ουδεμία έχει σχέση με Δημοκρατία. Συνεπώς ο κόσμος οφείλει να αντιδράσει με κάθε πρόσφορο μέσον.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση