GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο υπουργός Άμυνας...

Παραιτήθηκε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Καρλ Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ, μετά τις κατηγορίες για λογοκλοπή κατά τη διατριβή του. Σε συνέντε...

Παραιτήθηκε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Καρλ Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ, μετά τις κατηγορίες για λογοκλοπή κατά τη διατριβή του. Σε συνέντευξή τύπου ανακοίνωσε την παραίτησή του διευκρινίζοντας ότι δεν θα παραμείνει σε κανένα πολιτικό γραφείο ενώ είχαν προηγηθεί τεράστιες αντιδράσεις από την ακαδημαϊκή κοινότητα, με τουλάχιστον 20.000 ακαδημαϊκούς να υπογράφουν επιστολή διαμαρτυρίας για την ευνοϊκή μεταχείριση του Γκούτενμπεργκ, η οποία εστάλη στην Άνγκελα Μέρκελ.
Ο Γκούτενμπεργκ, ο οποίος ήταν ένας από τους πιο δημοφιλής Γερμανούς πολιτικούς του κυβερνητικού σχήματος της Άνγκελα Μέρκελ, στις 22 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ότι...
 αποφάσισε να μη φέρει πλέον τον τίτλο του διδάκτορα, μετά την έρευνα που διεξάγεται από το πανεπιστήμιο του Μπαϊρόιτ. Και παραδέχθηκε ότι έχει κάνει "σοβαρά λάθη" που "δεν ήταν εσκεμμένα, αλλά δεν ανταποκρίνονται στον ηθικό κώδικα της επιστήμης".

8 σχόλια

  1. Κι εγώ διαβάζοντας την επικεφαλίδα νόμισα ότι πρόκειται για τη δική ντυμένη αγελάδα, την υπουργάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φράγκοι,κουτόφραγκοι,πολλές φορές έχουν τσίπα επάνω τους.
    Παραιτήθηκε ο Γερμανός υπουργός και η Γαλλίδα το ίδιο επειδή εκτέθηκαν ηθικά.
    Των δικών μας χοντρόπετσων πολιτικών όντων το αυτί δεν ιδρώνει με τίποτα.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωστας Μελισσια1 Μαρ 2011, 3:26:00 μ.μ.

    Τα δικα μας τα τομαρια μονο εξεταστικες για τα ματια του κοσμου ξερουν κανουν, ουτε ντροπη ουτε τσιπα εχουν,ξεδιαντροπα τομαρια ειναι οι περισσοτεροι χωρις φιλοτιμο τους φτυνεις και αυτοι λενε πως βρεχει.
    Μεχρι τωρα ομως απο δω και στο εξεις οπου τους βρησκουμε θα βρεχει γιαουρτια αυγα αλλα και σφαλιαρες χαστουκια ξυλο με την μηχανη στο Κ Α Τ να στελνουμε,
    σακατηδες να τους κανουμε οπως μας εκαναν αυτοι οικονομικα με τις κλεψιες και τις μιζες
    τα λαμογια παλουκωμα θελουν ολοι στο Συνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραιτήθηκε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Καρλ Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ

    μετά τις κατηγορίες για λογοκλοπή κατά τη διατριβή του.

    http://press-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_3257.html

    ΣΧΟΛΙΑ:

    1. Μωρε μπράβο!!! Θαυμάστε ευθυξία!!!

    Θανταστείτε να τάτρωγε κι' αυτός "μαζί με το λαό" (όπως τα φάγαμε εμείς), τί θα γινόταν. Θά επέλεγε υποθέτω να πέσει κι αυτός απο τον πύργο του ολυμπιακού σταδίου του Μονάχου, μιμούμενος αυτούς που έπεσαν στην Ελλάδα απο την ακρόπολη (Αιωνία η μνήμη τους: Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Μαντάς, Τσουκάτος, ο γείτωνάς μου, ο ταμίας του Πασοκ, ο ταμίας της Ν.Δ. και κρυφός γαμίκος, ο Καρατζάς της Εθνικής (αυτός και ο προηγούμενος πρόλαβαν και πέθαναν πρίν πέσουν στο γκρεμό), η αγία οικογένεια, κ.α.πολλοί.

    2. Οι δικοί μας Πανεπιστημιακοί, που εγκρίνουν διδακτορικά που αποτελούν μαλλον review, εκθέση ιδεών, αρθρογραφίες απο το ΒΗΜΑ, σκέψεις περι του τι υπάρχει και τί κυκλοφορεί ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ 10-ΕΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, και αντιγραφές κάποιων "αυτονοήτων" απο το internet, και τα οποία, εξ' αυτού του λόγου, τα δημοσιεύουν μόνο στην Ελλάδα ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, και ουδέποτε τολμούν να τα δημοσιεύσουν σε κανένα international journal, ΠΌΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβως οτι ειχε κανει και η Νατασα Καραμανλη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑ (15,4%) ΤΟ 2009, ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ (ΑΠΟ 180, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004!!) ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ!!!

    ΟΥΣΤ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ

    Υπαρχει και αλλη αποψη για τo τι εγινε στα 75 χρονια απο τον θανατο του Ελευθεριου Βενιζελου!!


    Πολυ καλη η εκδηλωση για τον Βενιζελο στην Λυρικη!

    Τα ΜΜΕ επαιξαν μονο οτι αποδοκιμαστηκε η Αννα Διαμαντοπουλου στην Λυρικη, ενω δεν επαιξαν οτι εκανε και καλη ομιλια για τον Βενιζελο!!
    Να τα λεμε ολα παιδια!!

    Στους επισημους ηταν απο το Πασοκ και ο δρ Κουτσουκος που οταν μπηκαν οι διαδηλωτες προστατευσε την ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΣΑΝ ΠΑΣΟΚΟς ΚΑΙ ΝΤΖΕΝΤΛΕΜΕΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    Να δουμε τωρα αν η Διαματοπουλου θα ερθει στη σωστη Πασοκικη γραμμη δρ Κουτσουκου για την παιδεια!

    Γνωριζουμε οτι ο δρ Κουτσουκος εστειλε αρθρο στο μπλογκ διατυπωνοντας την αποψη οτι υπερειχε εκεινη την στιγμη η τιμη στον Ελ. Βενιζελο κατι που οι διαδηλωτες αγνοοησαν, ενω ειχαν αλλες ευκαιριες για αντιδρασεις!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ,
    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ,

    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΕΙΣΤΕ.

    ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΑΥΤΩΝ ΣΑΣ.

    ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση